Yπάρχουν 2 αισθητήρες. Ένας είναι ο Proximity και ένας για τον φωτισμό.
Θήκη για iPhone 6/6S & 6/S Plus
Ad
Δημοσίευση 03/04/2016 - 14:25
Δημοσίευση 03/04/2016 - 15:10
Μετά από διαφορά τζαμακια και Ευαγγελία σε διάφορες γλώσσες κατέληξα σε ζελατίνα power support και ηρέμησα ...
Οτι βολεύει τον καθένα αλλά τα Edge 2 Edge με μια συμβατή θήκη όπως πχ η Apple Leather Case ίσως είναι το καλύτερο combo ομορφιάς - προστασίας.
Δημοσίευση 04/04/2016 - 08:24
Μετά από διαφορά τζαμακια και Ευαγγελία σε διάφορες γλώσσες κατέληξα σε ζελατίνα power support και ηρέμησα ...
Και εγω φιλε μου εκει κατεληξα.Δεν ξερω με χαλαγε το τζαμακι ε2ε στο ματι.Εχει πολυ καλύτερη προστασια φυσικα αλλα γενικοτερα ειμαι πολυ προσεχτικος με τα κινητα μου παντα σε τσαντακι μεσα ειναι.
Παντως και οι ζελατινες εχουν τα θεμα τους.Πηρα spigen δεν κολαγαν καλα στα τελειωματα.Στην αρχη οταν ειχα παρει μια θηκη puro με δωρο που ειχε μεσα μια ζελατινα κολησε τελεια παντου.Μετα εβγαλε ενα προβλημα το κινητο το αλλαξα στο καταστημα με καινουργιο.Ειχε ξεμείνει μια ζελατινα για το 6 Plus Puro που ειχα ουτε αυτη κολαγε καλα.Και κατεληξα στην power support μιας και οι παλιοτεροι γνωριζουν εδω μεσα(Νικος).Πιστευω να μην ειναι πεταμενα λεφτα και αυτες μιας και τις περιμενω να ερθουν απο ebay.
Δημοσίευση 05/04/2016 - 13:23
To IceMax (ελπίζω) μου κάνει θέμα στην selfie κάμερα (γιατί αν δεν είναι το γυαλί είναι η κάμερα ), όταν είμαι σε χώρο με πολύ φως κυρίως στο κάτω μέρος της οθόνης κάνει σαν αντανάκλαση και τα χρώματα είναι ελαφρώς πιο φωτεινά. Φοβάμαι να βγάλω το γυαλί τελείως, να δοκιμάσω χωρίς αυτό, μήπως δεν ξανά κολλάει μετά και πάρει σκόνη και το πετάξω ακόμα δεν το πήρα!
Προσπάθησα να το προσαρμόσω λίγο πάντως, δεν είναι ιδιαίτερη διαφορά, ίσως το πρόβλημα να είχε τελματωθεί λίγο αλλά μάλλον ηδέα μου ήταν, παρόλα αυτά, στην θέση αυτή που η κάμερα δεν κάνει τόσο το πρόβλημα ο σένσορας από πάνω φαίνεται τελείως στραβά! Λέτε να είναι προβληματικό?
Δημοσίευση 05/04/2016 - 13:27
Μπορείς να βγάλεις φωτογραφίες τόσο το κινητό (να φαίνεται ότι είναι ίσια βαλμένο στην κάμερα) και να τις στείλεις μαζί με τις προβληματικές φωτογραφίες να δεις τι θα σου πουν μήπως σου στείλουν κάποιο replacement.
Δημοσίευση 05/04/2016 - 13:54
Μπορείς να βγάλεις φωτογραφίες τόσο το κινητό (να φαίνεται ότι είναι ίσια βαλμένο στην κάμερα) και να τις στείλεις μαζί με τις προβληματικές φωτογραφίες να δεις τι θα σου πουν μήπως σου στείλουν κάποιο replacement.
Ναι κάπως έτσι θα γίνει απλά ήθελα πρώτα να σιγουρευτώ ότι είναι το τζάμι αλλά χωρίς να χαλάσω το γυαλί σε περίπτωση που δεν μου δώσουν άλλο
Του έστειλα μήνυμα φιλικά πρώτα χωρίς dispute να δω αντίδραση και βλέπουμε!
Τελευταία επεξεργασία από: grovolis, 05/04/2016 - 14:00
Δημοσίευση 05/04/2016 - 17:13
Update: Τελικά μάλλον φταίει ότι είχα λάμπες ακριβώς πάνω από το κεφάλι μου στην δουλειά και κάπως αντανακλά. Όταν δοκίμασα στο φυσικό φως φαίνεται να μην το κάνει τι να πω! Anyway είναι πολύ μικρή η διαφορά και όταν το κάνει δεν ενοχλεί στην φωτογραφία, ούτε που το καταλαβαίνεις άμα δεν ξέρεις τι να δεις! Οπότε αν μου στείλει άλλη ο Κινέζος έχει καλώς αλλιώς χαλάλι
Τελευταία επεξεργασία από: grovolis, 05/04/2016 - 17:13
Δημοσίευση 09/04/2016 - 20:27
Το πρόβλημα που έχω είναι ότι όσο και αν προσπάθησα ένα κόκκο σκόνης τον τσίμπησε σε κάποιο σημείο με το γνωστό αντιαισθητικό αποτέλεσμα. Υπάρχει περίπτωση να γδάρει το γυαλί και να μου αφήσει σημάδι; Μήπως θα πρέπει να το αφαιρέσω;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Τελευταία επεξεργασία από: iMov, 09/04/2016 - 20:27
Δημοσίευση 09/04/2016 - 20:33
Καλησπέρα! Μόλις πέρασα το e2e γυαλί της esr το οποίο πραγματικά με τη veil Xt φαίνεται τέλειο.
Το πρόβλημα που έχω είναι ότι όσο και αν προσπάθησα ένα κόκκο σκόνης τον τσίμπησε σε κάποιο σημείο με το γνωστό αντιαισθητικό αποτέλεσμα. Υπάρχει περίπτωση να γδάρει το γυαλί και να μου αφήσει σημάδι; Μήπως θα πρέπει να το αφαιρέσω;
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δε θα το γδαρει. Σηκωσε το και με λιγο σελοτειπ αφαιρεσε την σκονη. Αν δε τοχεις και φοβασαι μη το κανεις χειροτερα, αστο ως εχει.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 09/04/2016 - 20:58
Δημοσίευση 09/04/2016 - 21:59
Δε θα το γδαρει. Σηκωσε το και με λιγο σελοτειπ αφαιρεσε την σκονη. Αν δε τοχεις και φοβασαι μη το κανεις χειροτερα, αστο ως εχει.
Επειδή δεν το έχω, όπως λέει και ο φίλος και εφόσον δεν υπάρχει πρόβλημα με γδάρσιμο το αφήνω ως έχει. Θα παραγγείλω άλλο ένα να το έχω και κάποια στιγμή το αλλάζω. Είναι και στην άκρη ευτυχώς.Υπαρχει και σοβαρη πιθανοτητα αν το σηκωσεις μετα να μην ξανακολλησει σωστα, ειδικα στις γωνιες να φαινεται ξεκολλημενο
Δημοσίευση 11/04/2016 - 07:49
Είναι απλά υπέροχες. Δεν ξέρω εαν το αναφέρατε http://www.evolutive...pages/solidsuit εγώ έχω την πλαστική είναι φοβερή με 4 πτώσεις από μισό μέτρο το κινητό δεν έπαθε τίποτα
Τελευταία επεξεργασία από: billytilaver, 11/04/2016 - 07:50
Δημοσίευση 11/04/2016 - 18:33
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
Δημοσίευση 11/04/2016 - 18:42
Το glass της ESR αξίζει;δημιουργει καποιο προβλημα με το 3d touch?
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
Κανένα προβλημα!το έχω εδώ και δυο μήνες χωρίς θέμα!
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 32
0 μέλη, 32 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες