Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 21 ψήφοι

Θήκη για iPhone 6/6S & 6/S Plus

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
7605 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#6316   karless

karless

iPH Hero

• 5.021 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad Air +4G

Δημοσίευση 20/04/2016 - 18:29

Οσοι γνωστοί μου την αγόρασαν απο eBay παρέλαβαν σε 30-45 μερες..Απο Ali 10-20 γιαυτο πρότεινα στον φίλο το AliExpress..Ισως και να ήταν τυχαίο αλλα το eBay δινει tracking απο Κίνα και το Ali απο Σιγκαπούρη.

μπορεις να βαλεις link απο ali?

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#6317   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 20/04/2016 - 18:31

μπορεις να βαλεις link απο ali?

http://s.aliexpress.com/BBfmMBfy
Full Cover 3D Tempered Glass Screen Protector for Apple iPhone 6 6S 4.7" Safety Glass film Godosmith Ice Max 2015 New

#6318   karless

karless

iPH Hero

• 5.021 μηνύματα

Δημοσίευση 20/04/2016 - 18:35

http://s.aliexpress.com/BBfmMBfy
Full Cover 3D Tempered Glass Screen Protector for Apple iPhone 6 6S 4.7" Safety Glass film Godosmith Ice Max 2015 New

σε ευχαριστω απο ali θα παραγγειλω..μονο καρτες εχει το ali και όχι paypal,σωστά;

#6319   tselpemts

tselpemts

iPH Hero

• 3.766 μηνύματα
  • GameCenter:T S E L

Δημοσίευση 20/04/2016 - 18:37

σε ευχαριστω απο ali θα παραγγειλω..μονο καρτες εχει το ali και όχι paypal,σωστά;

Σωστα...Την MasterCard της εθνικής δεν μου την παίρνει εμενα αλλα δουλεύει η AMEX της Alphabank...Revolut επισης δέχεται κανονικά.

#6320   karless

karless

iPH Hero

• 5.021 μηνύματα

Δημοσίευση 21/04/2016 - 01:47

Εχει καποιος να προτεινει κατι παρομοιο για καθρισμο της γνησιας δερματινης; https://www.ebay.com...tm/220684280807 βρηκα αυτο αλλα τα εξοδα ειναι πιο ακριβα απο το προιον,υπαρχει κατι ακλο παρομοιο;

Sent from my iPhone 6s using Tapatalk

#6321   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.843 μηνύματα

Δημοσίευση 21/04/2016 - 05:04

η οτι βρεις σε πρακτικερ η σκρουτζ η αλλιως πηγαινε σε μαγαζι που φτιαχνει δερματινα σαλονια για αυτοκινητα και εκει θα σε εξυπηρετησουν με τις δικες τους κρεμες που συνηθως ειναι καλες, Οτι αλλο υπαρχει ειναι στα ιδια λεφτα η ακριβοτερο απο αμαζον η ebay . Ενημερωτικα εδω (κορυφη) η εδω σαν εναλλακτικες λυσεις αν και αυτο που βρηκες ειναι πολυ καλο.

#6322   grovolis

grovolis

iPH Member

• 224 μηνύματα
  • Twitter:@georgerovolis
  • GameCenter:grovolis

Δημοσίευση 21/04/2016 - 11:50

Ένα δεύτερο γυαλί IceMax για ένα φίλο και κινητό Xiaomi Mi 4 (από την επετειακή προσφορά) από ali έγιναν shipped 1 Απριλίου και ήρθαν σήμερα και τα δύο. Δύσκολα θα ξανά ψωνίσω από ebay! Και το δικό μου IceMax τον Μάρτιο κάπου 25 μέρες είχε κάνει.

#6323   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6.775 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:djvassel

Δημοσίευση 21/04/2016 - 12:25

Ένα δεύτερο γυαλί IceMax για ένα φίλο και κινητό Xiaomi Mi 4 (από την επετειακή προσφορά) από ali έγιναν shipped 1 Απριλίου και ήρθαν σήμερα και τα δύο. Δύσκολα θα ξανά ψωνίσω από ebay! Και το δικό μου IceMax τον Μάρτιο κάπου 25 μέρες είχε κάνει.

Δεν εχει να κανει με την πλατφορμα, αλλα με το που βρισκεται ο πωλητης. Αρα δε σε νοιαζει αν το παιρνεις μεσω ebay η μεσω aliexpress, απλα κοιτας που εχει εδρα (πχ Κινα, Χονγκ Κονγκ, Σιγκαπουρη κτλ)

#6324   iMov

iMov

iPH Member

• 305 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 21/04/2016 - 19:05

Λοιπόν...

σήμερα, πτώση από το ύψος του αφτιού (περίπου 1,80m), σούρσιμο πέντε με έξι μέτρα (γιατί όπως αποδείχτηκε κακώς άπλωσα το πόδι μου για να το σώσω και στην ουσία το κλώτσησα μακριά) και πτώση σε χαλίκι χοντρό από ύψος (βλ. αποβάθρα σταθμός Ειρήνη ΗΣΑΠ). Πέρασαν και δυο τρένα μέχρι να έρθει ένας ευγενέστατος κύριος να μπει στις γραμμές να το πιάσει, υπάλληλος της εταιρίας.  

Το αποτέλεσμα;

Η δερμάτινη θήκη της Apple, σμπαράλια (έγινε σαγρέ) το "μισάρικο" τζαμάκι της ESR, σχεδόν άθικτο (το έβγαλα βέβαια να ψάξω την οθόνη) και το 6S απολύτως άθικτο.

Και όταν λέμε απολύτως ενώνουμε "Απολύτως". Το έκλεισα και το άνοιξα σπίτι μετά από τρεις ώρες περίπου και για πάνω από δεκαπέντε λεπτά έψαχνα να βρω κάτι με μεγεθυντικό φακό.

Off Topic

Το τρελό που έγινε μετά την πτώση, είναι ότι άνοιξε μια εφαρμογή μόνη της (spotify) χωρίς να την είχα καν ανοιχτή στο παρασκήνιο και μάλιστα να παίζει το smokestack lightning' του howlin' wolf χωρίς ανοιχτά τα δεδομένα -βεβαία το είχα αποθηκευμένο στις λίστες μου- και μετά δεν το έβρισκα πουθενά. Μπήκα και το ξανά αποθήκευσα.

Το τελευταίο μου φάνηκε πολύ κουφό.

Τελευταία επεξεργασία από: iMov, 21/04/2016 - 19:06

#6325   DjVassel

DjVassel

iPH Master

• 6.775 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:djvassel

Δημοσίευση 21/04/2016 - 19:17

Λοιπόν...
σήμερα, πτώση από το ύψος του αφτιού (περίπου 1,80m), σούρσιμο πέντε με έξι μέτρα (γιατί όπως αποδείχτηκε κακώς άπλωσα το πόδι μου για να το σώσω και στην ουσία το κλώτσησα μακριά) και πτώση σε χαλίκι χοντρό από ύψος (βλ. αποβάθρα σταθμός Ειρήνη ΗΣΑΠ). Πέρασαν και δυο τρένα μέχρι να έρθει ένας ευγενέστατος κύριος να μπει στις γραμμές να το πιάσει, υπάλληλος της εταιρίας.
Το αποτέλεσμα;
Η δερμάτινη θήκη της Apple, σμπαράλια (έγινε σαγρέ) το "μισάρικο" τζαμάκι της ESR, σχεδόν άθικτο (το έβγαλα βέβαια να ψάξω την οθόνη) και το 6S απολύτως άθικτο.
Και όταν λέμε απολύτως ενώνουμε "Απολύτως". Το έκλεισα και το άνοιξα σπίτι μετά από τρεις ώρες περίπου και για πάνω από δεκαπέντε λεπτά έψαχνα να βρω κάτι με μεγεθυντικό φακό.

Off Topic
Το τρελό που έγινε μετά την πτώση, είναι ότι άνοιξε μια εφαρμογή μόνη της (spotify) χωρίς να την είχα καν ανοιχτή στο παρασκήνιο και μάλιστα να παίζει το smokestack lightning' του howlin' wolf χωρίς ανοιχτά τα δεδομένα -βεβαία το είχα αποθηκευμένο στις λίστες μου- και μετά δεν το έβρισκα πουθενά. Μπήκα και το ξανά αποθήκευσα.

Τυχερος μεσα στην ατυχια σου. Αν δε φορουσες τιποτα, θα ηταν για πεταμα τωρα!

#6326   iMov

iMov

iPH Member

• 305 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 21/04/2016 - 19:25

Τυχερος μεσα στην ατυχια σου. Αν δε φορουσες τιποτα, θα ηταν για πεταμα τωρα!

..δεν το συζητάω.

#6327   atari4

atari4

iPH Hero

• 5.327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 21/04/2016 - 19:26

Λοιπόν...
Το αποτέλεσμα;

Off Topic

Φιλε μου πρεπει να μαθεις κοντρόλ.

You'll Never Walk Alone

#6328   agpol07

agpol07

iPH Contributor

• 1.104 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 21/04/2016 - 23:04

Παιδιά, μετά το JETech, και το Anker, παρόλο που δεν είναι e2e, μου έκανε halo effect και στις 2 πλευρές. Τι να κάνω; Να βάλω καμία ζελατίνα ή πάω σε άλλη εταιρία. Φοβάμαι πάλι μην είναι πεταμένα λεφτά, αφού είναι τόσο τραγικό που τα βγάζω αμέσως. Το Anker το πήρα και για ένα 6s και έκατσε τέλεια.

#6329   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.592 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 21/04/2016 - 23:56

Halo Effect μπορείς να δεις στο οποιοδήποτε. Και το Ice Max π.χ ειδικά στις αρχές ήταν σύνηθες.

Αν είνα πολύ έντονο αι σε ένοχλεί, άλλαξε το.

Η σίγουρη λύση βέβαια απο τη στιγμή που δε θες Edge2Edge, είναι η κλασική ζελατίνα. Power Support π.χ.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#6330   agpol07

agpol07

iPH Contributor

• 1.104 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus

Δημοσίευση 22/04/2016 - 00:01

Ps είχα και την έβγαλα για να δοκιμάσω το jetech ρε γμτο. Τώρα αυτές οι ps που παίζουν eBay είναι καλές ή θα μου τρώνε τις μπανάνες;;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες