μπορεις να βαλεις link απο ali?Οσοι γνωστοί μου την αγόρασαν απο eBay παρέλαβαν σε 30-45 μερες..Απο Ali 10-20 γιαυτο πρότεινα στον φίλο το AliExpress..Ισως και να ήταν τυχαίο αλλα το eBay δινει tracking απο Κίνα και το Ali απο Σιγκαπούρη.
Θήκη για iPhone 6/6S & 6/S Plus
Δημοσίευση 20/04/2016 - 18:29
Ad
Δημοσίευση 20/04/2016 - 18:31
http://s.aliexpress.com/BBfmMBfyμπορεις να βαλεις link απο ali?
Full Cover 3D Tempered Glass Screen Protector for Apple iPhone 6 6S 4.7" Safety Glass film Godosmith Ice Max 2015 New
Δημοσίευση 20/04/2016 - 18:35
σε ευχαριστω απο ali θα παραγγειλω..μονο καρτες εχει το ali και όχι paypal,σωστά;http://s.aliexpress.com/BBfmMBfy
Full Cover 3D Tempered Glass Screen Protector for Apple iPhone 6 6S 4.7" Safety Glass film Godosmith Ice Max 2015 New
Δημοσίευση 20/04/2016 - 18:37
Σωστα...Την MasterCard της εθνικής δεν μου την παίρνει εμενα αλλα δουλεύει η AMEX της Alphabank...Revolut επισης δέχεται κανονικά.σε ευχαριστω απο ali θα παραγγειλω..μονο καρτες εχει το ali και όχι paypal,σωστά;
Δημοσίευση 21/04/2016 - 01:47
Sent from my iPhone 6s using Tapatalk
Δημοσίευση 21/04/2016 - 05:04
η οτι βρεις σε πρακτικερ η σκρουτζ η αλλιως πηγαινε σε μαγαζι που φτιαχνει δερματινα σαλονια για αυτοκινητα και εκει θα σε εξυπηρετησουν με τις δικες τους κρεμες που συνηθως ειναι καλες, Οτι αλλο υπαρχει ειναι στα ιδια λεφτα η ακριβοτερο απο αμαζον η ebay . Ενημερωτικα εδω (κορυφη) η εδω σαν εναλλακτικες λυσεις αν και αυτο που βρηκες ειναι πολυ καλο.
Δημοσίευση 21/04/2016 - 11:50
Ένα δεύτερο γυαλί IceMax για ένα φίλο και κινητό Xiaomi Mi 4 (από την επετειακή προσφορά) από ali έγιναν shipped 1 Απριλίου και ήρθαν σήμερα και τα δύο. Δύσκολα θα ξανά ψωνίσω από ebay! Και το δικό μου IceMax τον Μάρτιο κάπου 25 μέρες είχε κάνει.
Δημοσίευση 21/04/2016 - 12:25
Ένα δεύτερο γυαλί IceMax για ένα φίλο και κινητό Xiaomi Mi 4 (από την επετειακή προσφορά) από ali έγιναν shipped 1 Απριλίου και ήρθαν σήμερα και τα δύο. Δύσκολα θα ξανά ψωνίσω από ebay! Και το δικό μου IceMax τον Μάρτιο κάπου 25 μέρες είχε κάνει.
Δεν εχει να κανει με την πλατφορμα, αλλα με το που βρισκεται ο πωλητης. Αρα δε σε νοιαζει αν το παιρνεις μεσω ebay η μεσω aliexpress, απλα κοιτας που εχει εδρα (πχ Κινα, Χονγκ Κονγκ, Σιγκαπουρη κτλ)
Δημοσίευση 21/04/2016 - 19:05
Λοιπόν...
σήμερα, πτώση από το ύψος του αφτιού (περίπου 1,80m), σούρσιμο πέντε με έξι μέτρα (γιατί όπως αποδείχτηκε κακώς άπλωσα το πόδι μου για να το σώσω και στην ουσία το κλώτσησα μακριά) και πτώση σε χαλίκι χοντρό από ύψος (βλ. αποβάθρα σταθμός Ειρήνη ΗΣΑΠ). Πέρασαν και δυο τρένα μέχρι να έρθει ένας ευγενέστατος κύριος να μπει στις γραμμές να το πιάσει, υπάλληλος της εταιρίας.
Το αποτέλεσμα;
Η δερμάτινη θήκη της Apple, σμπαράλια (έγινε σαγρέ) το "μισάρικο" τζαμάκι της ESR, σχεδόν άθικτο (το έβγαλα βέβαια να ψάξω την οθόνη) και το 6S απολύτως άθικτο.
Και όταν λέμε απολύτως ενώνουμε "Απολύτως". Το έκλεισα και το άνοιξα σπίτι μετά από τρεις ώρες περίπου και για πάνω από δεκαπέντε λεπτά έψαχνα να βρω κάτι με μεγεθυντικό φακό.
Off Topic
Το τρελό που έγινε μετά την πτώση, είναι ότι άνοιξε μια εφαρμογή μόνη της (spotify) χωρίς να την είχα καν ανοιχτή στο παρασκήνιο και μάλιστα να παίζει το smokestack lightning' του howlin' wolf χωρίς ανοιχτά τα δεδομένα -βεβαία το είχα αποθηκευμένο στις λίστες μου- και μετά δεν το έβρισκα πουθενά. Μπήκα και το ξανά αποθήκευσα.
Το τελευταίο μου φάνηκε πολύ κουφό.
Τελευταία επεξεργασία από: iMov, 21/04/2016 - 19:06
Δημοσίευση 21/04/2016 - 19:17
Λοιπόν...
σήμερα, πτώση από το ύψος του αφτιού (περίπου 1,80m), σούρσιμο πέντε με έξι μέτρα (γιατί όπως αποδείχτηκε κακώς άπλωσα το πόδι μου για να το σώσω και στην ουσία το κλώτσησα μακριά) και πτώση σε χαλίκι χοντρό από ύψος (βλ. αποβάθρα σταθμός Ειρήνη ΗΣΑΠ). Πέρασαν και δυο τρένα μέχρι να έρθει ένας ευγενέστατος κύριος να μπει στις γραμμές να το πιάσει, υπάλληλος της εταιρίας.
Το αποτέλεσμα;
Η δερμάτινη θήκη της Apple, σμπαράλια (έγινε σαγρέ) το "μισάρικο" τζαμάκι της ESR, σχεδόν άθικτο (το έβγαλα βέβαια να ψάξω την οθόνη) και το 6S απολύτως άθικτο.
Και όταν λέμε απολύτως ενώνουμε "Απολύτως". Το έκλεισα και το άνοιξα σπίτι μετά από τρεις ώρες περίπου και για πάνω από δεκαπέντε λεπτά έψαχνα να βρω κάτι με μεγεθυντικό φακό.
Off Topic
Το τρελό που έγινε μετά την πτώση, είναι ότι άνοιξε μια εφαρμογή μόνη της (spotify) χωρίς να την είχα καν ανοιχτή στο παρασκήνιο και μάλιστα να παίζει το smokestack lightning' του howlin' wolf χωρίς ανοιχτά τα δεδομένα -βεβαία το είχα αποθηκευμένο στις λίστες μου- και μετά δεν το έβρισκα πουθενά. Μπήκα και το ξανά αποθήκευσα.
Τυχερος μεσα στην ατυχια σου. Αν δε φορουσες τιποτα, θα ηταν για πεταμα τωρα!
Δημοσίευση 21/04/2016 - 19:25
..δεν το συζητάω.Τυχερος μεσα στην ατυχια σου. Αν δε φορουσες τιποτα, θα ηταν για πεταμα τωρα!
Δημοσίευση 21/04/2016 - 19:26
Λοιπόν...
Το αποτέλεσμα;
Off Topic
Φιλε μου πρεπει να μαθεις κοντρόλ.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 21/04/2016 - 23:04
Δημοσίευση 21/04/2016 - 23:56
Halo Effect μπορείς να δεις στο οποιοδήποτε. Και το Ice Max π.χ ειδικά στις αρχές ήταν σύνηθες.
Αν είνα πολύ έντονο αι σε ένοχλεί, άλλαξε το.
Η σίγουρη λύση βέβαια απο τη στιγμή που δε θες Edge2Edge, είναι η κλασική ζελατίνα. Power Support π.χ.
Δημοσίευση 22/04/2016 - 00:01
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες