Με αυτο στο γηπεδο ας πουμε δε σε αφηνουν να μπεις. Σκοτωνει και ανθρωπο ανετα
Θήκη για iPhone 6/6S & 6/S Plus
Δημοσίευση 31/05/2016 - 07:54
Ad
Δημοσίευση 31/05/2016 - 11:47
Honeycomp έφτασε σήμερα.
Συνημμένα αρχεία
Δημοσίευση 31/05/2016 - 12:46
Sent from my iPhone using Tapatalk
Δημοσίευση 31/05/2016 - 12:51
Δεν είναι...ξεγελάει το διάφανο...καλά δεν είναι και veil xt αλλά δεν είναι όσο bulky φαίνεται. Στην μαύρη δερμάτινη που είναι ίδιες διαστάσεις θα φαίνεται πιο λεπτή.
Τελευταία επεξεργασία από: GnG, 31/05/2016 - 12:57
Δημοσίευση 31/05/2016 - 13:09
Δημοσίευση 31/05/2016 - 13:16
Την βλεπω υποψηφια να κιτρινησει αρκετα ομως, ειδικα αν εισαι καπνιστης
Δημοσίευση 31/05/2016 - 13:29
Την βλεπω υποψηφια να κιτρινησει αρκετα ομως, ειδικα αν εισαι καπνιστης
Ηλεκτρονικό κάνω. Κοίτα αυτό είναι ένα φαινόμενο που συναντάμε σε όλες τις διάφανες θήκες.
Συγκεκριμένα η εταιρία αναφέρει : A common concern with clear cases is that the case will gradually discolor, turn yellow and get dirty easily. All of our lab tests have confirmed that this will not be an issue. We still need to run it through its paces to make sure it withstands the test of time.
Το αν ισχύει αυτό που λένε θα το δείξει ο χρόνος.
πηγή: https://www.kickstar...o/posts/1528635
Τελευταία επεξεργασία από: GnG, 31/05/2016 - 13:36
Δημοσίευση 31/05/2016 - 13:41
Δες πως θα παει, συνηθως στο μηνα πανω αρχιζει και δειχνει
Δημοσίευση 31/05/2016 - 13:44
Ναι οκ ολες κανουν σε καποια φαση. Ειδικα σε καπνιστες γινεται αηδια σε χρονο dt. Τωρα αυτοι στη σελιδα τους τι να εγραφαν, οτι θα γινει αγνωριση;
Θα μπορούσαν απλά να μην το αναφέρουν. Δίκιο έχεις πάνω στο μήνα θα φανέι.
Δημοσίευση 31/05/2016 - 17:40
Πέρασα σήμερα στο 6s Plus την IceMax με μεγάλη επιτυχία καθώς δεν είχε το συγκεκριμένο γυαλί θέμα στην μπροστινή κάμερα να ασπρίζει περιμετρικά την φωτογραφία, ωστόσο παρατήρησα το εξής: Διατηρούσε λίγο αέρα κάτω αριστερά που μετά από αρκετή ώρα πίεσης πάνω στο τζάμι κατάφερα και έβγαλα. Το θέμα είναι ότι ο αέρας αυτός οφείλεται στο ότι το κινητό έχει λυγίσει καθώς το έβαλα πάνω σε επίπεδη επιφάνεια και ακουμπούσαν μόνο οι 3 πλευρές του. Είμαι σίγουρος ότι η επιφάνεια είναι επίπεδη γιατί παρατήρησα και την Veil XT και έχει πάρει και αυτή κλίση όπως και το κινητό. Λειτουργικό πρόβλημα δεν υπάρχει στην συσκευή αλλά τι να πω δεν το έπαθα στο 6 Plus και το παθαίνω στο 6s Plus
Δημοσίευση 31/05/2016 - 17:58
Πέρασα σήμερα στο 6s Plus την IceMax με μεγάλη επιτυχία καθώς δεν είχε το συγκεκριμένο γυαλί θέμα στην μπροστινή κάμερα να ασπρίζει περιμετρικά την φωτογραφία, ωστόσο παρατήρησα το εξής: Διατηρούσε λίγο αέρα κάτω αριστερά που μετά από αρκετή ώρα πίεσης πάνω στο τζάμι κατάφερα και έβγαλα. Το θέμα είναι ότι ο αέρας αυτός οφείλεται στο ότι το κινητό έχει λυγίσει καθώς το έβαλα πάνω σε επίπεδη επιφάνεια και ακουμπούσαν μόνο οι 3 πλευρές του. Είμαι σίγουρος ότι η επιφάνεια είναι επίπεδη γιατί παρατήρησα και την Veil XT και έχει πάρει και αυτή κλίση όπως και το κινητό. Λειτουργικό πρόβλημα δεν υπάρχει στην συσκευή αλλά τι να πω δεν το έπαθα στο 6 Plus και το παθαίνω στο 6s Plus
Δεν παίζει με τπτ να λύγισε το κινητό επειδή πέρασες ένα screenprotector και απλά πιεζες το κινητό. Πλέον τον S είναι πέντε φορές πιο ανθεκτικό σε αυτόν τον τομέα. Και σε μένα είχε ένα μικρο κομμάτι αέρα που δεν έφευγε με τπτ και απλά σήκωσα μια ιδέα το γυαλί από την μια γωνία και το ξανά άφησα να κάτσει σωστά.
Μην αγχώνεσαι.
Δημοσίευση 31/05/2016 - 18:01
Δεν παίζει με τπτ να λύγισε το κινητό επειδή πέρασες ένα screenprotector και απλά πιεζες το κινητό. Πλέον τον S είναι πέντε φορές πιο ανθεκτικό σε αυτόν τον τομέα. Και σε μένα είχε ένα μικρο κομμάτι αέρα που δεν έφευγε με τπτ και απλά σήκωσα μια ιδέα το γυαλί από την μια γωνία και το ξανά άφησα να κάτσει σωστά.
Μην αγχώνεσαι.
Τι να πω μακάρι να έχεις δίκιο, πάντως δεν εννοούσα ότι το στράβωσα εγώ την ώρα που τοποθετούσα το γυαλί, απλά το ότι είχε ήδη λυγίσει με το καιρό είχε ως αποτέλεσμα να κρατήσει λίγο αέρα στην γωνία. Τελικά έβαλα λίγο δύναμη με τα χέρια και τώρα όταν το ακουμπάω πατάνε όλες οι γωνίες (μπορεί να ήταν και ιδέα μου και όχι δεν είμαι ιδιαίτερα δυνατός )
Δημοσίευση 31/05/2016 - 18:04
Τι να πω μακάρι να έχεις δίκιο, πάντως δεν εννοούσα ότι το στράβωσα εγώ την ώρα που τοποθετούσα το γυαλί, απλά το ότι είχε ήδη λυγίσει με το καιρό είχε ως αποτέλεσμα να κρατήσει λίγο αέρα στην γωνία. Τελικά έβαλα λίγο δύναμη με τα χέρια και τώρα όταν το ακουμπάω πατάνε όλες οι γωνίες (μπορεί να ήταν και ιδέα μου και όχι δεν είμαι ιδιαίτερα δυνατός )
Όχι ρε συ, μην αγχώνεσαι. Να ήταν το απλό plus να έλεγα οκ μπορεί να έγινε αλλά το 6s plus δεν έχει τέτοια θέματα. Εδώ μερικά άτομα στο youtube προσπαθούν να το λυγίσουν και δεν μπορούν.....
Δημοσίευση 31/05/2016 - 21:31
Ναι οκ ολες κανουν σε καποια φαση. Ειδικα σε καπνιστες γινεται αηδια σε χρονο dt. Τωρα αυτοι στη σελιδα τους τι να εγραφαν, οτι θα γινει αγνωριση;
παιζει ρολο και το υλικο...4 μηνες τωρα χρηση η ultra hybrid tech ειναι οπως οταν βγηκε απο το κουτι
Δημοσίευση 31/05/2016 - 22:56
ice max με veil xt και από μένα λοιπόν..
Σε σύγκριση με shumuri που είχα πιο παλιά, είναι σαφώς καλύτερη με καλύτερο grip η veil.
Επίσης θα την συνέκρινα με την air jacket, η οποία είναι πιο "χοντρή" με ακόμα καλύτερο grip
και καλύτερη προστασία (μου είχε πέσει με γωνία και με είχε σώσει και δεν είχε πάθει και τίποτα η θήκη).
Απλά πιστεύω ότι η veil είναι ό,τι πιο κοντά σε γυμνό..
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 31
0 μέλη, 30 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Google (1)