Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iPhone 6 και iPhone 6 Plus: Ανακοινώθηκαν επίσημα από την Apple

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1211 μηνύματα σε αυτό το θέμα

Δημοσκόπηση: iPhone 6 και iPhone 6 Plus: Ανακοινώθηκαν επίσημα από την Apple (702 μέλη έχουν ψηφίσει)

4.7 ή 5.5 ίντσες; Ποιο από τα 2 νέα μοντέλα θα επιλέγατε;

Δεν μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης μέχρι να ψηφίσετε. Παρακαλούμε συνδεθείτε και δώστε την ψήφο σας για να δείτε τα αποτελέσματα.
Ψηφίστε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#136   themkon

themkon

iPH newbie

• 94 μηνύματα
  • Twitter:@Themkon
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 10/09/2014 - 12:40

Προσωπικά θεωρώ οτι απλά είναι ενα προιόν συνδιασμός ποιότητας κατασκευής, λογισμικού και status για κάποιο κόσμο.

Σαφώς και υπάρχουν καλύτερα τηλέφωνα σαν χαρακτηριστικά. Απλα ένα προιόν πρέπει να το βλέπει κάνεις σαν σύνολο.

Σου πουλάει κάτι που δεν στο πουλάνε οι άλλοι. Αν θέλεις αυτο το κάτι, παίρνεις iphone, αν δεν το θέλεις και σου είναι αδιάφορο

παίρνεις ένα άλλο καλύτερο ή χειρότερο τηλέφωνο.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#137   nik75

nik75

iPH Elite Poster

• 3.455 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3 +4G

Δημοσίευση 10/09/2014 - 12:42

48.000000MP
120πυρινο επεξεργαστή
64GB ram
5.0 οθόνη και ενα μοντέλο
SD CARD
Bluetooth για δεδομένα
Ραδιοφονο

Και one more thing

6000 παταρια

Πολλά ζητάω..

Για τομοντελο,κι εγω ψηνομαι!
Παιζεικατι τετοιο??

#138   wh0ami

wh0ami

iPH Member

• 333 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini 4
  • GameCenter:aloeveras

Δημοσίευση 10/09/2014 - 12:48

Κάπου τόχασες.

Παράδειγμα το 4 και το ios 7

Κάποιοι αγοράζουν τηλέφωνο και δεν το αλλάζουν ετησίως. Και θέλουν να δουλεύει και να αναβαθμίζεται. Γι αυτό δίνουν τα 600 και όχι τα 100. Για να το έχουν στον χρόνο...

iPhone 4 και iOS 7 είσαι στην 3ετία και όχι στον χρόνο...!!

#139   sophthecorn

sophthecorn

iPH newbie

• 38 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 5C
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 10/09/2014 - 12:57

Διαβάζω και ξαναδιαβάζω τα σχόλια και τις συγκρίνεις στο διαδίκτυο και πραγματικά με κάποια από αυτά γελάω. Το να συγκρίνεις τα specs ενός iphone και όλων των "ανταγωνιστών" είναι σαν να συγκρίνεις τον πιο γρήγορο άνθρωπο στον κόσμο με έναν καλό ποδηλάτη. Είναι σαν να λες κοίτα αυτός ο μαμάκας πάει με τα πόδια ενώ αυτός έχει ποδήλατο, χωρίς να σκέφτεσαι ότι αυτός ο μαμάκας τρέχει 4 φόρες πιο γρήγορα από τον άλλον που έχει ΚΑΙ ποδήλατο. Δεν ξέρω αν θα έχει 1 ram ή 2, αλλά ξέρω ότι το iphone 5 κολλάει λιγότερο από ότι πιο τελευταίο android. Ξέρω ότι σε σύγκριση με τα 4938533 mega pixel της κάμερας του galaxy, το 5c μου βγάζει καλύτερες φωτογραφίες. Τα megapixels στη φωτογραφία έχουν μηδενική αξία από κάποια στιγμή και μετά. Το ότι ο ανταγωνισμός προσπαθεί να καλύψει τα λαγκαρίσματα με τρελά specs δεν σημαίνει τίποτε άλλο παρά ότι το προϊόν τους είναι τέτοιο που τα χρειάζεται, ενώ τα iphone είναι καλύτερα με λιγότερα specs. Και αυτό απλά τρελαίνει κάποιους. Το γεγονός ότι κρίνουμε τα καινούρια iphone τόσο αυστηρά έχει να κάνει με το ότι έχουν τέτοιον υψηλό πήχη.  

Προφανώς δεν είναι αυτό κινητό για κάποιον που έχει το 5s, εκτός και αν έχει θέμα με το μέγεθος της οθόνης. Ωστόσο, για οποιονδήποτε από 5c-5 και κάτω, που προτιμάει τα ios από τα android, το 6 είναι απίστευτη επιλογή και θα πουλήσει τρελά. Τώρα για αυτούς που περιμένανε τα specs για να επιστρέψουν στο μήλο, νομίζω θα περιμένουν για πάντα και καλύτερα απλά να αποδεχτούν το γεγονός ότι υπάρχουν "καλύτερες" επιλογές για τις ανάγκες τους. 

#140   108

108

iPH Contributor

• 1.260 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 10/09/2014 - 13:00

10615562_10204271575136904_3821758485470

#141   volkano

volkano

iPH newbie

• 54 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 10/09/2014 - 13:04

προσωπικη αποψη.....

το i watch για μενα μονο για τον James Bond ειναι.... οτι θα πουλισει θα πουλισει....

τα 6αρια για την ωρα δεν με συγκινισαν τοσο πολυ.... (ipad η κανενα samsung galaxy mega με 6,3'' και 350€)

το 5αρι που εχω πιστευω ειναι κομπλε για να το ελεγχω με το ενα χερι ακομη και οταν οδηγαω αν χρειαστει να στειλω ενα μηνυμα στο Facebook,  στο twiter, sms η οπουδιποτε αλλου...

το εχω 17 μηνες και ακομη καλα κρατει... αυριο μεθαυριο ισως να αλλαξω μπαταρια η να ψαξω να παρω κανενα 5s

Ολοι οσοι τρελενεστε με τα 8Mpx, εγω εχω να σας πω οτι για να κανετε αναρτησεις και selfie στο Facebook ακομη και 5Mpx ειναι καλα....

τρελενεστε για τα 16gb και αυτα καλα ειναι!!!!

βγαζεις φωτογραφια η τραβας βιντεο το ανεβαζεις καπου ε μετα δεν το χρειαζεσαι το σβηνεις.... η ακομη αν τα θες και στον υπολογιστη σου τα περνεις ενα backup μολις πας σπιτι αν εισαι συλεκτης.... να το γεμισεις με 1002 τραγουδια? ποιο ο λογος!!!! DJ εισαι και παιζεις απ το iphone ?

Ολοι οσοι εχουν τα android δεν χορανε μεσα στις τσεπες τους λογο "παντοφλας"

θες αμαν και τι πολες ιντσες παρε ipad με wifi & 4g.....

δεν πιστευω κανεις να ειναι στην δουλεια η στον καφε η στο μπαρακι και να κατσει να κοιταζει ταινιες η οτιδιποτε αλλο για να θελει τις ιντσες

αρωστια ειναι ολα αυτα ξεκωλιστε και μην καιγεστε.....

#142   VassilisAlex

VassilisAlex

iPH newbie

• 35 μηνύματα
  • Twitter:@v_alexiadis
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 10/09/2014 - 13:07

4.7 για εμένα και μ' αρέσει πάρα πολύ η συσκευή! Λογικά τέλη Οκτωβρίου θα έρθει στην Ελλάδα και επίσης λογικά το 4.7 64gb θα είναι στα €870 περίπου. Όσο έκανε το 32αρι 5.

Σχετικά με την πολιτική της εταιρείας σε ό,τι έχει να κάνει με την χωρητικότητα, αν όντως η τιμή είναι ίδια με το 32αρι, είναι προς όφελος του καταναλωτή.

Φίλε volcano, χωρίς παρεξήγηση, όταν οδηγείς δεν χρειάζεται να κάνεις τίποτα απ' όσα είπες παρά να κοιτάς τον δρόμο :)

Τελευταία επεξεργασία από: VassilisAlex, 10/09/2014 - 13:10

#143   Yiorgos

Yiorgos

iPH newbie

• 31 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2014 - 13:13

Δεν λεω απο design  ωραιο ,απο τα υπολοιπα ακομα γελαω οπως και ολος ο κοσμος, :D :D :D :D  μεχρι και η μετοχη τους επεσε με τις λαλακιες που βγαλανε,!!!!!!! Παρτε το παιδια ολοι!!!

Τελευταία επεξεργασία από: Yiorgos, 10/09/2014 - 13:14

#144   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 10/09/2014 - 13:14

Δεν λεω απο design  ωραιο ,απο τα υπολοιπα ακομα γελαω, :D :D :D :D  μεχρι και η μετοχη τους επεσε με τις λαλακιες που βγαλανε,!!!!!!!

Η μετοχή πέφτει ΠΑΝΤΑ μετά την παρουσίαση νέου iPhone. 

Μην τα ξαναλέμε. 

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#145   Yiorgos

Yiorgos

iPH newbie

• 31 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2014 - 13:20

Η μετοχή πέφτει ΠΑΝΤΑ μετά την παρουσίαση νέου iPhone. 

Μην τα ξαναλέμε. 

Καλα πεσει δεν πεσει ,και παλι θα γελαμε!!!!! Κριμα για την apple παντως και ημουν φανατικος στην αρχη,τωρα μακρια!!!!

#146   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 10/09/2014 - 13:23

Καλα πεσει δεν πεσει ,και παλι θα γελαμε!!!!! Κριμα για την apple παντως και ημουν φανατικος στην αρχη,τωρα μακρια!!!!

Bιάζεσαι να γελάσεις....

Κάτσε να δούμε πωλήσεις ΣΚ (και που θα πάει η μετοχή)...γιατι εκεί θα κλαις μετά από τόσο γέλιο....

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#147   Magneto

Magneto

iPH Contributor

• 1.111 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 10/09/2014 - 13:27

Αυτό με τη μετοχή της Apple πια... :Ρ

#148   carouzos

carouzos

iPH Enthousiast

• 565 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:carouzos

Δημοσίευση 10/09/2014 - 13:27

κανεις δεν αναγκαζει κανεναν να αγορασει..και να εβαζαν κατι που θελαμε εμεις σε αλλον μπορει να μην αρεσε.οποτε ολη αυτη η συζητηση ειναι για λαικη καταναλωση.με το που ερθει οσοι κραζουν θα πανε να το παρουν και γενικοτερα οσοι κραζουν θα σιωπησουν..το εχουμε ξαναδει.οποιος θελει το παιρνει.λυσσαξατε ολοι με την ram..αυτο ειναι το κινητο και αυτες οι λειτουργιες του.σ οποιον αρεσει!!

εμενα μ αρεσει ειλικρινα..εμεινα με το 5αρι και δεν πηγα στο 5s με σκοπο να παρω το 6αρι.Και αυτο θα κανω!

Δεν εχω καμμια ορεξη αντιπαραθεσεως απλα φτανει ενα σημειο που σου ρχεται να κανεις εμετο..

κραξιμο στο κραξιμο ω κραξιμο και ολοι θα παμε να το παρουμε..

θα προτιμησω το 4,7 και οχι το 5,5 για κυριως πρακτικους λογους!!

καλο μεσημερι σ ολους!!

#149   DLS

DLS

iPH Addict

• 890 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Pro 1st gen

Δημοσίευση 10/09/2014 - 13:31

Bιάζεσαι να γελάσεις....

Κάτσε να δούμε πωλήσεις ΣΚ (και που θα πάει η μετοχή)...γιατι εκεί θα κλαις μετά από τόσο γέλιο....

Φιλε Πάνο δεν προλαβαίνω να απαντήσω σε κανέναν! Μου παίρνεις την μπουκιά απ το στόμα!! :P

Τελευταία επεξεργασία από: DLS, 10/09/2014 - 13:32

#150   spiros23

spiros23

iPH Guru

• 9.284 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad

Δημοσίευση 10/09/2014 - 13:34

Διαβάζω και ξαναδιαβάζω τα σχόλια και τις συγκρίνεις στο διαδίκτυο και πραγματικά με κάποια από αυτά γελάω. Το να συγκρίνεις τα specs ενός iphone και όλων των "ανταγωνιστών" είναι σαν να συγκρίνεις τον πιο γρήγορο άνθρωπο στον κόσμο με έναν καλό ποδηλάτη. Είναι σαν να λες κοίτα αυτός ο μαμάκας πάει με τα πόδια ενώ αυτός έχει ποδήλατο, χωρίς να σκέφτεσαι ότι αυτός ο μαμάκας τρέχει 4 φόρες πιο γρήγορα από τον άλλον που έχει ΚΑΙ ποδήλατο. Δεν ξέρω αν θα έχει 1 ram ή 2, αλλά ξέρω ότι το iphone 5 κολλάει λιγότερο από ότι πιο τελευταίο android. Ξέρω ότι σε σύγκριση με τα 4938533 mega pixel της κάμερας του galaxy, το 5c μου βγάζει καλύτερες φωτογραφίες. Τα megapixels στη φωτογραφία έχουν μηδενική αξία από κάποια στιγμή και μετά. Το ότι ο ανταγωνισμός προσπαθεί να καλύψει τα λαγκαρίσματα με τρελά specs δεν σημαίνει τίποτε άλλο παρά ότι το προϊόν τους είναι τέτοιο που τα χρειάζεται, ενώ τα iphone είναι καλύτερα με λιγότερα specs. Και αυτό απλά τρελαίνει κάποιους. Το γεγονός ότι κρίνουμε τα καινούρια iphone τόσο αυστηρά έχει να κάνει με το ότι έχουν τέτοιον υψηλό πήχη.  

Προφανώς δεν είναι αυτό κινητό για κάποιον που έχει το 5s, εκτός και αν έχει θέμα με το μέγεθος της οθόνης. Ωστόσο, για οποιονδήποτε από 5c-5 και κάτω, που προτιμάει τα ios από τα android, το 6 είναι απίστευτη επιλογή και θα πουλήσει τρελά. Τώρα για αυτούς που περιμένανε τα specs για να επιστρέψουν στο μήλο, νομίζω θα περιμένουν για πάντα και καλύτερα απλά να αποδεχτούν το γεγονός ότι υπάρχουν "καλύτερες" επιλογές για τις ανάγκες τους. 

Μα πόοοοοσο μου αρέσει που όταν μιλάς για το iOS και γράφεις την τόσο χαριτωμένη ιστοριούλα με το ποδήλατο, αλλά όταν φτάνεις στο android "προσπαθεί να καλύψει τα λαγκαρίσματα με τρελά specs"..  :wub:

Λαγκαρίσματα; Το δικό μου nexus πάντως δεν έχει ιδέα τι σημαίνει αυτό. Μπορώ να πω ότι τρέχει σχεδόν τόσο καλά όσο θα έτρεχε iOS με hardware τελευταίας γενιάς android  :D

Για την κάμερα τώρα μην τα λέμε πάλι.. Ναι τα MP δεν παίζουν τόσο μεγάλη σημασία (όσο πιστεύουν οι περισσότεροι βέβαια, όχι ότι έχουν και μηδενική αξία όπως λες!) και τα MP του γαλαξία δεν είναι 4938533, αλλά 16.. Και ναι βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από το 5C, όπως και αρκετά άλλα android.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες