προσωπικη αποψη.....
το i watch για μενα μονο για τον James Bond ειναι.... οτι θα πουλισει θα πουλισει....
τα 6αρια για την ωρα δεν με συγκινισαν τοσο πολυ.... (ipad η κανενα samsung galaxy mega με 6,3'' και 350€)
το 5αρι που εχω πιστευω ειναι κομπλε για να το ελεγχω με το ενα χερι ακομη και οταν οδηγαω αν χρειαστει να στειλω ενα μηνυμα στο Facebook, στο twiter, sms η οπουδιποτε αλλου...
το εχω 17 μηνες και ακομη καλα κρατει... αυριο μεθαυριο ισως να αλλαξω μπαταρια η να ψαξω να παρω κανενα 5s
Ολοι οσοι τρελενεστε με τα 8Mpx, εγω εχω να σας πω οτι για να κανετε αναρτησεις και selfie στο Facebook ακομη και 5Mpx ειναι καλα....
τρελενεστε για τα 16gb και αυτα καλα ειναι!!!!
βγαζεις φωτογραφια η τραβας βιντεο το ανεβαζεις καπου ε μετα δεν το χρειαζεσαι το σβηνεις.... η ακομη αν τα θες και στον υπολογιστη σου τα περνεις ενα backup μολις πας σπιτι αν εισαι συλεκτης.... να το γεμισεις με 1002 τραγουδια? ποιο ο λογος!!!! DJ εισαι και παιζεις απ το iphone ?
Ολοι οσοι εχουν τα android δεν χορανε μεσα στις τσεπες τους λογο "παντοφλας"
θες αμαν και τι πολες ιντσες παρε ipad με wifi & 4g.....
δεν πιστευω κανεις να ειναι στην δουλεια η στον καφε η στο μπαρακι και να κατσει να κοιταζει ταινιες η οτιδιποτε αλλο για να θελει τις ιντσες
αρωστια ειναι ολα αυτα ξεκωλιστε και μην καιγεστε.....