Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iPhone 6 και iPhone 6 Plus: Ανακοινώθηκαν επίσημα από την Apple

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1211 μηνύματα σε αυτό το θέμα

Δημοσκόπηση: iPhone 6 και iPhone 6 Plus: Ανακοινώθηκαν επίσημα από την Apple (702 μέλη έχουν ψηφίσει)

4.7 ή 5.5 ίντσες; Ποιο από τα 2 νέα μοντέλα θα επιλέγατε;

Δεν μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης μέχρι να ψηφίσετε. Παρακαλούμε συνδεθείτε και δώστε την ψήφο σας για να δείτε τα αποτελέσματα.
Ψηφίστε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#256   VassilisAlex

VassilisAlex

iPH newbie

• 35 μηνύματα
  • Twitter:@v_alexiadis
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 7

Δημοσίευση 10/09/2014 - 15:59

Γιατί δεν αναφέρεις και το ότι πρέπει να αλλάξεις rom για να πετύχεις αυτό που μόλις μας εδειξες?

The plot thickens!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#257   PAOKgate4

PAOKgate4

iPH newbie

• 86 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S
  • Tablet:iPad 4 +4G

και μετα απορουν μερικοι για ποιο λογο σε αυτη τη χωρα 40 χρονια βγαζουμε μπατσοκ και ΝΔουλα.

#258   Amaretos

Amaretos

iPH User

• 107 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad mini

Εχω μεινει με το 4ρι και περίμενα το 6 πως και πως. Δεν αμφιβάλω οτι θα ειναι αρκετα γρηγορο, αξιοπιστο και ολα τα σχετικά της apple. Αλλα δεν νομιζω οτι δικαιολογει τωρα ποια αυτη την μεγάλη διαφορά στην τιμή σε σχεση με τα android. Πριν 3-4 χρονια οντως το IOS ηταν  πολύ μπροστά απο το Android και εν μέρη το καταλάβαινα, τωρα ομως δεν ειναι ετσι. Και στην τελική μιλάμε για ενα κινητό, ενα τηλέφωνο. Εχει να κανει και με τι χρηση του κάνει ο καθένας σε καθημερινή βάση. Ειμαι σε ενα υπολογιστή +10 ωρες την ημέρα, πάω σπιτι εχω το Ipad για οτιδήποτε, νομίζω οτι χρειάζομαι το καλύπτω. Τωρα για κάτι επειγον στον δρομο, ενα mail , χάρτη κλπ.. με ενα Android των 400 ευρώ (πχ G3) κανω σουπερ την δουλεια μου!

Αγοράζουμε με βάση τις ανάγκες μας και οχι με βάση τι ειναι cool και trendy.....

#259   Amaretos

Amaretos

iPH User

• 107 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2014 - 16:00

Γιατί δεν αναφέρεις και το ότι πρέπει να αλλάξεις rom για να πετύχεις αυτό που μόλις μας εδειξες?

Τίποτα δεν εχει αλλάξει

The LG G3 is packed with useful features, and with Dual Window you can interact with not one, but two apps at the same time. LG isn't the first phone maker to implement such a feature, but with the 5.5-inches of screen real estate to play with it can be extremely useful.

#260   NoDi

NoDi

iPH newbie

• 77 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2014 - 16:00

Άποψή μου: Καποιος που έχει απο iphone5 και πανω και δεν χ*ζει λεφτα, δεν έχει κανεναν λόγο να πάρει κανένα εκ των 6 ή 6+. Η κάμερα οσο καλύτερη και να είναι δεν θα εχει μαγικές διαφορες απο τα 5, 5s συν ότι είναι πάλι 8mp. Επίσης, το εξόγκωμα που κάνει στην πλάτη ο φακος θεωρω πως σε ενα εκ των 6S η 7 το πολυ θα το βαλουν μεσα. Ακόμη, οι διαφορές στην επεξεργαστική ισχύ και τα γραφικα όσο εντυπωσιακες και να είναι του χρονου (6S) θα είναι εντυπωσιακότερες και (κυρίως) βελτιστοποιημένες, όπως αλλωστε και τα περισσοτερα #S. Όσο για το ios8 σίγουρα και αυτό θα είναι σε πολυ καλύτερη κατάσταση σε σχέση με τις πρώτες φετινές εκδόσεις πόσο μαλλον το ios9. Για εμένα καποιος με "απλό" budget και iphone 5 ή 5s η αναβάθμιση που θα πρέπει να κανει είναι σε 7 ή/και 7s αντίστοιχα. Από τη χθεσινή παρουσίαση έχω να κρατησω μόνο το apple watch. Δεν περίμενα να εντυπωσιαστώ και εντυπωσιάστηκα. Τα iphone 6 & 6+ δεν μου είπαν τίποτα απολύτως. Για επίπεδο apple, περισσοτερο για πασαλλειμα μου φάνηκαν για να παρουσιαστεί το ρολόι. Μοιάζουν με 2 ημιτελή προιόντα που χρήζουν τελειοποίησης και επρεπε να βγουν ώστε να μείνει η apple στο παιχνίδι των αυξημένων μεγεθών στις οθόνες. Εγώ με 5s εκτός απροοπτου παω ολοταχως για 7 η πιο πιθανά για 7s.

#261   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 10/09/2014 - 16:01

Τίποτα δεν εχει αλλάξει

The LG G3 is packed with useful features, and with Dual Window you can interact with not one, but two apps at the same time. LG isn't the first phone maker to implement such a feature, but with the 5.5-inches of screen real estate to play with it can be extremely useful.

Η συσκευή που δείχνει είναι G2. 

Εχει αλλάξει ROM και έχει βάλει G3 Rom επάνω.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#262   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.774 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 10/09/2014 - 16:02

Τίποτα δεν εχει αλλάξει

The [/size]LG G3 is packed with useful features, and with Dual Window you can interact with not one, but two apps at the same time. LG isn't the first phone maker to implement such a feature, but with the 5.5-inches of screen real estate to play with it can be extremely useful.[/size]

Μίλησε για το G2 αν δεν κάνω λάθος. Το g3 το είχα και το κάνει μόνο με τις προεγκατεστημενες εφαρμογές και όχι με αυτές που εσύ θες εκτός και αν αλλάξεις rom.

#263   Amaretos

Amaretos

iPH User

• 107 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2014 - 16:05

Sorry δεν το προσεξα οτι έλεγε για το G2  :)

#264   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3.006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 10/09/2014 - 16:05

το 1% που λείπει μπορεί να σε εκνευρίσει ώρες ώρες όμως. :P

Όπως επίσης και πράγματα όπως iMessages (whatsapp & viber μπορεί να πλησιάζουν αλλά είναι άλλη η εμπειρία). 

εχω καιρο να ασχοληθω με android και δεν εχω ιδεα τι παιζει...συνεχιζουν να υπαρχουν εφαρμογες που ειναι πιο κακογραμμενες σε σχεση με το ios?

#265   johnanad

johnanad

iPH Addict

• 870 μηνύματα
  • Twitter:@johnanad
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:johnanad

Δημοσίευση 10/09/2014 - 16:06

Άποψή μου: Καποιος που έχει απο iphone5 και πανω και δεν χ*ζει λεφτα, δεν έχει κανεναν λόγο να πάρει κανένα εκ των 6 ή 6+. Η κάμερα οσο καλύτερη και να είναι δεν θα εχει μαγικές διαφορες απο τα 5, 5s συν ότι είναι πάλι 8mp. Επίσης, το εξόγκωμα που κάνει στην πλάτη ο φακος θεωρω πως σε ενα εκ των 6S η 7 το πολυ θα το βαλουν μεσα. Ακόμη, οι διαφορές στην επεξεργαστική ισχύ και τα γραφικα όσο εντυπωσιακες και να είναι του χρονου (6S) θα είναι εντυπωσιακότερες και (κυρίως) βελτιστοποιημένες, όπως αλλωστε και τα περισσοτερα #S. Όσο για το ios8 σίγουρα και αυτό θα είναι σε πολυ καλύτερη κατάσταση σε σχέση με τις πρώτες φετινές εκδόσεις πόσο μαλλον το ios9. Για εμένα καποιος με "απλό" budget και iphone 5 ή 5s η αναβάθμιση που θα πρέπει να κανει είναι σε 7 ή/και 7s αντίστοιχα. Από τη χθεσινή παρουσίαση έχω να κρατησω μόνο το apple watch. Δεν περίμενα να εντυπωσιαστώ και εντυπωσιάστηκα. Τα iphone 6 & 6+ δεν μου είπαν τίποτα απολύτως. Για επίπεδο apple, περισσοτερο για πασαλλειμα μου φάνηκαν για να παρουσιαστεί το ρολόι. Μοιάζουν με 2 ημιτελή προιόντα που χρήζουν τελειοποίησης και επρεπε να βγουν ώστε να μείνει η apple στο παιχνίδι των αυξημένων μεγεθών στις οθόνες. Εγώ με 5s εκτός απροοπτου παω ολοταχως για 7 η πιο πιθανά για 7s.

σεβαστη η γνωμη σου,εγω παντως προσανατολιζομαι να παρω το 6 plus 64gb

#266   108

108

iPH Contributor

• 1.260 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

παίζει να κάνει μήνυση η one plus για το όνομα του νέου iphone και να καθυστερήσουν οι προπαραγγελίες μας?

#267   johnythedirector

johnythedirector

iPH Addict

• 653 μηνύματα

Δεν έχει φιλοσοφία για τον εξής λογο.

Η Apple ποτέ δεν κυνήγαγε specs και ποτέ δεν χρησιμοποιούσε εξαρτήματα της σειράς που βγαίνουν κατα εκατομμύρια και είναι ίδια σε όλες τις συσκευές.

Πάντα ΣΧΕΔΙΑΖΕ τα parts της πάνω σε δικά της σχέδια και standards.

Το ότι ο επεξεργαστής είναι διπυρηνος δεν λέει τιποτα (είναι απλά κάτι που μάθαμε να λέμε) , το ότι η οθόνη δεν είναι FHD στο "μικρό" μοντέλο , πάλι δεν λέει τίποτα γιατί η τεχνολογία για τα pixel που χρησιμοποιείται είναι διαφορετική από τις άλλες εταιρείες (και θα δεις ότι όταν θα βάζεις ένα iPhone 6 (μη σου πω και iPhone 5S) δίπλα σε Nexus 4 η ευκρίνεια του iPhone θα είναι καλύτερη).

Αυτά για τα "Specs" της Apple.

Είναι απλό, ένας Α8 επεξεργαστής αν και διπυρηνος δεν έχει σύγκριση με εναν τετραπυρηνο SD800 γιατί πολύ απλά οι 2 πυρήνες υπερεπαρκουν για να κάνουν αυτό που οι 4 ζορίζονται να καταφέρουν.

Μετά τον Steve , κανένα χάος. Ο ρυθμός με τον οποίο έβγαζε αναβαθμίσεις η Apple στις συσκευές είναι ο ίδιος με τώρα. Απλά οι ανταγωνιστές κυνηγάνε να τα φορτώσουν όλα σε μια συσκευή για να αποδείξουν κάτι , όταν η apple δεν έχει ανάγκη να αποδείξει τίποτα.

Να σε ρωτήσω κάτι?Η apple γιατί δεν έβγαλε ένα καλύτερο σχέδιο? Στεγανοποίηση, αχάρακτη οθόνη γιατί όχι? Για τα υπόλοιπα specs δεν μου καίγεται καρφάκι και συμφωνώ.

#268   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 10/09/2014 - 16:07

εχω καιρο να ασχοληθω με android και δεν εχω ιδεα τι παιζει...συνεχιζουν να υπαρχουν εφαρμογες που ειναι πιο κακογραμμενες σε σχεση με το ios?

Δυστυχώς ναι.

Οχι πολλές αλλά υπάρχουν. Δηλαδή μου έχει τύχει να μην έρχονται notificatins και τέτοια.

| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#269   dominator

dominator

iPH Hero

• 3.533 μηνύματα
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 10/09/2014 - 16:07

Μίλησε για το G2 αν δεν κάνω λάθος. Το g3 το είχα και το κάνει μόνο με τις προεγκατεστημενες εφαρμογές και όχι με αυτές που εσύ θες εκτός και αν αλλάξεις rom.

Και τι αλλάζει ....Στο iphone δεν κάνουμε jb να κάνουμε διάφορα
Το θέμα δεν είναι η Rom άλλα και τι μπορεί να κάνει η συσκευή μην μπερδευόμαστε

#270   NoDi

NoDi

iPH newbie

• 77 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2014 - 16:10

σεβαστη η γνωμη σου,εγω παντως προσανατολιζομαι να παρω το 6 plus 64gb

Εννοείται πως ότι θέλει κάνει ο καθένας, εγω απλά λέω πως το βλέπω απ την πλευρά μου :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες