Το να στο στείλει είναι το πρόβλημα. Χέρι χέρι πρέπει να στο φέρει, αλλιώς υπάρχει πάντα ορατός ο κίνδυνος του τελωνειουπαίδες ποσο κάνει δηλαδή το iphone6 plus στην Αμερική με fpa κανονικά γιατί έχω μια γνωστη στην Αμερική να το αγοράσει και να μου το στείλει απευθείας.. είναι δυνατόν?
iPhone 6 και iPhone 6 Plus: Ανακοινώθηκαν επίσημα από την Apple
Δημοσίευση 10/09/2014 - 16:11
Ad
Δημοσίευση 10/09/2014 - 16:12
Να σε ρωτήσω κάτι?Η apple γιατί δεν έβγαλε ένα καλύτερο σχέδιο? Στεγανοποίηση, αχάρακτη οθόνη γιατί όχι? Για τα υπόλοιπα specs δεν μου καίγεται καρφάκι και συμφωνώ.
Το σχέδιο είναι αυτό που λέμε "Κλασσικη Apple" .
Αν κοιτάξεις πιο πίσω θυμίζει το πρώτο iPhone όπως και πολλά iPod πριν απο αυτό.
Δεδομένου ότι οι προσοψεις τον iPhone είναι χαρακτηριστικες (μεγάλα bezels , home button κάτω , ακουστικό επάνω) δεν θα μπορούσε ούτε να κάνει μιο μυκρά bezels ούτε τίποτα , αφού πια η συσκευή δεν θα θύμιζε iPhone (κατα τη γνώμη μου).
Για την αχάρακτη οθόνη θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε (δεν είναι κάτι που θα απασχολούσε την παρουσίαση όταν είχαν τόσα άλλα να δείξουν στον τομέα της "τεχνολογίας")
Στεγανοποίηση τώρα.... Είναι τηλέφωνο, δεν είναι υποβρύχιος καταδρομέας. Καλά όλα αυτά αλλά θα πρέπει να θυσιάσεις και πολλά. Μια πιθανή τέτοια ενέργεια θα χάλαγε όλο το design κατα 99%.
Δεν είμαι ειδικός , αλλά από όσα έχω διαβάσει και δει από αυτη την εταιρεία 8 χρόνια τώρα που ασχολούμαι αρκετα , αυτά είναι που μπορώ να πω και να υποθέσω.
Δημοσίευση 10/09/2014 - 16:17
Θα συμφωνήσω και γω μαζί σου γιατί οι επισκευές και τσουζουν και σε ξενερωνουν.Να σε ρωτήσω κάτι?Η apple γιατί δεν έβγαλε ένα καλύτερο σχέδιο? Στεγανοποίηση, αχάρακτη οθόνη γιατί όχι? Για τα υπόλοιπα specs δεν μου καίγεται καρφάκι και συμφωνώ.
Δημοσίευση 10/09/2014 - 16:19
Το σχέδιο είναι αυτό που λέμε "Κλασσικη Apple" .
Αν κοιτάξεις πιο πίσω θυμίζει το πρώτο iPhone όπως και πολλά iPod πριν απο αυτό.
Δεδομένου ότι οι προσοψεις τον iPhone είναι χαρακτηριστικες (μεγάλα bezels , home button κάτω , ακουστικό επάνω) δεν θα μπορούσε ούτε να κάνει μιο μυκρά bezels ούτε τίποτα , αφού πια η συσκευή δεν θα θύμιζε iPhone (κατα τη γνώμη μου).
Για την αχάρακτη οθόνη θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε (δεν είναι κάτι που θα απασχολούσε την παρουσίαση όταν είχαν τόσα άλλα να δείξουν στον τομέα της "τεχνολογίας")
Στεγανοποίηση τώρα.... Είναι τηλέφωνο, δεν είναι υποβρύχιος καταδρομέας. Καλά όλα αυτά αλλά θα πρέπει να θυσιάσεις και πολλά. Μια πιθανή τέτοια ενέργεια θα χάλαγε όλο το design κατα 99%.
Δεν είμαι ειδικός , αλλά από όσα έχω διαβάσει και δει από αυτη την εταιρεία 8 χρόνια τώρα που ασχολούμαι αρκετα , αυτά είναι που μπορώ να πω και να υποθέσω.
Η κάμερα σκέψου πως προεξέχει, και οι επίσης οι γραμμές είναι αχρείαστες....Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τον σχεδιασμό με τίποτα. Ότι μοιάζει στο πρώτο iphone όσον αφορά τις καμπύλες ναι συμφωνώ.
Το χειρότερο Πάνο, ξέρεις ποιο είναι? Ότι πέρσι μας έλεγαν, δεν χρειαζόμαστε μεγάλη οθόνη, είναι τηλέφωνο. Και ότι κορόιδευαν, αυτό ακριβώς έκαναν.
Όσον αφορά το ότι θα είναι αδιάβροχο, θα είναι. Στο 6s, η νέα μεγάλη καινοτομία. Πλέον ακολουθεί τον ανταγωνισμο...
Δημοσίευση 10/09/2014 - 16:20
Το να στο στείλει είναι το πρόβλημα. Χέρι χέρι πρέπει να στο φέρει, αλλιώς υπάρχει πάντα ορατός ο κίνδυνος του τελωνειου
αν στειλει με courier ή κατι δεν γινετε να αποφυγει τελωνείο; και αν κολλησει στο τελωνειο το θεμα μετα; εποικοινωνουνμε αυτην; πως γινετε;
Δημοσίευση 10/09/2014 - 16:21
Προσωπικά,ειναι η πρωτη φορα που μαλλον θα μείνω με το 5s μου καθώς κανω άψογα και απροβλημάτιστα τη δουλεια για την οποια το θέλω...με επιπλέον μια καλη κάμερα για οταν χρειαστεί και την ευκολία του touch Id που εμένα με βόλεψε πολυ...
Επιπλέον μου αρεσει πολυ σαν συσκευή. Περισσότερο απο το design του 6. Οχι οτι ειναι κακό το 6...αλλα αν κρίνω πριν ακομα το δω θα πω πως προτιμώ το 5s. Είδωμεν ομως...καμια φορα απο κοντα αλλάζουν τα συναισθήματα...ειδικά σε όσους αρεσει η τεχνολογία και τους τρώει το χέρι να το αποκτήσουν...
Νομιζω θα περίμενα ισως κατι καλυτερο επιπλέον απο την apple φέτος...ισως ειχα επηρεαστεί και απο την διάσταση που είχε πάρει η φετινή παρουσίαση...μεσα απο blogs και οχι μόνο...οποτε περίμενα κατι...που δεν ειδα!
Μια χαρα βεβαια οσα ειπώθηκαν και ακούστηκαν.
Το επόμενο μεγαλο βήμα πάντως για τα τηλέφωνα ειναι η αυτονομία....οποίος καταφέρει κατι σημαντικό εκει θα εχει απο τωρα προδιαγεγραμμένη επιτυχία...
Τωρα...για όσους κόβονται και ξεφεύγουν απο το θέμα του τοπικ που δεν ειναι αλλο απο το Iphone 6...νομιζω τσάμπα κόβονται.
Δυσκολα πιστεύω συνειδητοποιημένος αγοραστής iPhone θα το αφησει για οτι αλλο...λόγο...τι...καλύτερης ram? τι να την κανει;
Και skids υπάρχουν με περισσότερα άλογα και ιπποδύναμη απο ένα Mercedes ή BMW...αλλα δε νομιζω να τα συγκρίνει ποτε κανεις!
Και μια απορία...χωρίς να θέλω να γίνω "κακός"...ή οτι αλλο και παρακαλώ πολυ να μη παρεξηγηθεί αυτο που θα γράψω...
Διαβάζω οτι αρκετοί (δεν κρίνω απλα ερωτώ) δεν θα αγοράσουν το 6,ενώ θα ήθελαν αν καταλαβαίνω καλα...λόγο κόστους...
Δηλαδη μα ρωτήσω...τα περασμένα χρονια...ήταν οικονομικότερα τα Iphone και φέτος άλλαξαν οι τιμες; Εδω και κάποια χρονια στα 740 ήταν το κόστος περίπου...δεν μπορω να πιστέψω οτι 740 θα έδιναν...αλλα οχι 800 ή 840....οι εποχές αλλάζουν βεβαια...και το ποσα χρήματα θα διαθέσει ο καθένας για την οποια αγορα θέλει να κανει καθαρά προσωπικό και απόλυτα σεβαστό θέμα...απλα το αναφέρω γιατι προτάσεις τύπου..."θα το αγόραζα αλλα τα παρα έκαναν...800 δεν δίνω" με κάνουν να αναρωτιέμαι!
Αυτά απο εμένα...
Αντε παω να βρω κανενα iPhone 6 τωρα...μπάς και μου αλλαξω γνωμη!!! ))))
Δημοσίευση 10/09/2014 - 16:26
Δημοσίευση 10/09/2014 - 16:27
Attached Files
Δημοσίευση 10/09/2014 - 16:27
Η κάμερα σκέψου πως προεξέχει, και οι επίσης οι γραμμές είναι αχρείαστες....Ειλικρινά δεν μπορώ να καταλάβω τον σχεδιασμό με τίποτα. Ότι μοιάζει στο πρώτο iphone όσον αφορά τις καμπύλες ναι συμφωνώ.
Το χειρότερο Πάνο, ξέρεις ποιο είναι? Ότι πέρσι μας έλεγαν, δεν χρειαζόμαστε μεγάλη οθόνη, είναι τηλέφωνο. Και ότι κορόιδευαν, αυτό ακριβώς έκαναν.
Όσον αφορά το ότι θα είναι αδιάβροχο, θα είναι. Στο 6s, η νέα μεγάλη καινοτομία. Πλέον ακολουθεί τον ανταγωνισμο...
Η κάμερα προεξέχει όπως και στο nexus 5. Προεξέχει λίγο ώστε να είναι λεπτή η υπόλοιπη συσκευή.
Οι γραμμές ίσα ίσα που δεν είναι αχρείαστες.
Δεν είναι θέμα design αλλά έχουν να κάνουν με την κεραία (όπως δηλαδή και στο HTC One M8) - ίσως θα μπορούσε να κάνει το ίδιο που έκανε τόσο καιρό με το γυαλί στο πίσω μέρος αλλά και πάλι δεν είναι τόσο τραγικές.
Σε κάθε περίπτωση ούτε χάλια είναι , ούτε μούφα , ούτε βλακεία.
Οταν το πιάσουμε στα χέρια μας θα δούμε τι έχουν καταφέρει πάλι
Δημοσίευση 10/09/2014 - 16:30
Με τα πολλά:
1) Το design στα νέα κινητά είναι εξαιρετικό.Άλλωστε η apple έχει καθορίσει τη μορφή των σύγχρονων smartphone απο την εποχη του πρώτου iPhone.
2) Δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία οτι το iOS θα τρέχει άψογα πάνω τους και 1000 φορές καλύτερα απ οτι τρέχει το android στον κορεάτη.Κι ας κάθεται η Samsung στο φανάρι να πατάει ξερόγκαζα με ram 45 Gb,16πύρηνους επεξεργαστες και nitro.Η εμπειρία χρήστη απλα δεν συγκρίνεται.
3) Η κάμερα των iPhone είναι μια χαρά.Δεν νομίζω κάποιος να έχει παράπονο εκτός αν είναι αφισοκολλητής.
4) Το μέγεθος τώρα.Η apple εκτίμησε λάθος ολα αυτά τα χρόνια την ιστορία με την οθόνη.Δειλά το παραδέχτηκε πρόπερσι με το 5 και σιγουρα τώρα δείχνει να αντιλαμβάνεται πως οι καταναλωτές επιθυμουν μεγαλύτερες οθόνες.Κάλιο αργα παρά καθόλου.
5) Το applepay σαν ιδέα υπάρχει χρόνια τώρα. Το δώσανε οι άλλες εταιρίες όπως όπως στο κοινό και κλασσικά οτι γίνεται άρπα κόλα για να προλάβουμε τον ανταγωνισμό δεν "δούλεψε" στην αγορά.Η apple φαίνεται τώρα να το ενσωματωνει κι αυτή αλλά με πολύ περισσότερη μελέτη στην υλοποίηση του.Μένει να δούμε αν οι καταναλωτές θα το εμπιστευθούν κι αν θα στηθεί ο μηχανισμός σωστά τα επόμενα χρόνια.Μακάρι πάντως γιατί θα βολέψει πολύ.
6) Τα health fitness κτλπ είναι παντελώς άχρηστα.Σιγά μη βάλω σε πίνακα το πόσα σουυβλάκια έφαγα τη Δευτέρα και πόσους κοιλιακούς έκανα την Πέμπτη για να τα κάψω.Aυτά είναι apps που απευθύνονται στην Paris Hilton.
7) Απογοητευτικές είναι σίγουρα οι επιδόσεις της μπαταρίας στο iphone 6.Μεγάλο πρόβλημα και στα iphone 5 και 5s το οποίο η apple δεν το λύνει ούτε φέτος με εξαίρεση την περίπτωση του 6+.Στο συγκεκριμένο θέμα ο ανταγωνισμός την έχει βάλει κάτω και την πατάει..Σκέτη απογοήτευση..
και τέλος
8 ) Αξίζει τα λεφτά του? Αν μιλάμε για μετάβαση από 4s σε 6 προφανώς και τα αξίζει.Αν μιλάμε συγκριτικά με άλλες συσκευές με android και πάλι ναι.200 ευρώ παραπάνω κι έχεις ένα κινητό το οποίο δεν πρόκειται να σε προδώσει ποτέ και άριστη υποστήριξη από την apple για αρκετά χρόνια.Αν μιλάμε για μετάβαση απο 5 ή 5s τότε σίγουρα οχι.Όμως οι φανατικοί της εταιρίας θα ψάξουν να τα βρουν τα 850-1000 ευρώ για να το αποκτήσουν όπως και να χει.Και καλά θα κάνουν γιατί τίποτα δεν συγκρίνεται με το unboxing μιας συσκευής apple...Ίσως να το πλησιάζει το σεξ.Για τους γκατζετάκηδες δε,ούτε καν αυτό...
Δημοσίευση 10/09/2014 - 16:31
Έτσι λενε για ολα τα iPhone, παντόφλα, γκουμούτσα, τούβλο, κτλ.
Όταν όμως το πιάσεις στα χέρια, η γνώμη αλλάζει με τη μια και το θες!
Δημοσίευση 10/09/2014 - 16:32
Ε αφού "όλοι" είπαν...ας πω κι εγω μια γνωμη!
Προσωπικά,ειναι η πρωτη φορα που μαλλον θα μείνω με το 5s μου καθώς κανω άψογα και απροβλημάτιστα τη δουλεια για την οποια το θέλω...με επιπλέον μια καλη κάμερα για οταν χρειαστεί και την ευκολία του touch Id που εμένα με βόλεψε πολυ...
Επιπλέον μου αρεσει πολυ σαν συσκευή. Περισσότερο απο το design του 6. Οχι οτι ειναι κακό το 6...αλλα αν κρίνω πριν ακομα το δω θα πω πως προτιμώ το 5s. Είδωμεν ομως...καμια φορα απο κοντα αλλάζουν τα συναισθήματα...ειδικά σε όσους αρεσει η τεχνολογία και τους τρώει το χέρι να το αποκτήσουν...
Νομιζω θα περίμενα ισως κατι καλυτερο επιπλέον απο την apple φέτος...ισως ειχα επηρεαστεί και απο την διάσταση που είχε πάρει η φετινή παρουσίαση...μεσα απο blogs και οχι μόνο...οποτε περίμενα κατι...που δεν ειδα!
Μια χαρα βεβαια οσα ειπώθηκαν και ακούστηκαν.
Το επόμενο μεγαλο βήμα πάντως για τα τηλέφωνα ειναι η αυτονομία....οποίος καταφέρει κατι σημαντικό εκει θα εχει απο τωρα προδιαγεγραμμένη επιτυχία...
Τωρα...για όσους κόβονται και ξεφεύγουν απο το θέμα του τοπικ που δεν ειναι αλλο απο το Iphone 6...νομιζω τσάμπα κόβονται.
Δυσκολα πιστεύω συνειδητοποιημένος αγοραστής iPhone θα το αφησει για οτι αλλο...λόγο...τι...καλύτερης ram? τι να την κανει;
Και skids υπάρχουν με περισσότερα άλογα και ιπποδύναμη απο ένα Mercedes ή BMW...αλλα δε νομιζω να τα συγκρίνει ποτε κανεις!
Και μια απορία...χωρίς να θέλω να γίνω "κακός"...ή οτι αλλο και παρακαλώ πολυ να μη παρεξηγηθεί αυτο που θα γράψω...
Διαβάζω οτι αρκετοί (δεν κρίνω απλα ερωτώ) δεν θα αγοράσουν το 6,ενώ θα ήθελαν αν καταλαβαίνω καλα...λόγο κόστους...
Δηλαδη μα ρωτήσω...τα περασμένα χρονια...ήταν οικονομικότερα τα Iphone και φέτος άλλαξαν οι τιμες; Εδω και κάποια χρονια στα 740 ήταν το κόστος περίπου...δεν μπορω να πιστέψω οτι 740 θα έδιναν...αλλα οχι 800 ή 840....οι εποχές αλλάζουν βεβαια...και το ποσα χρήματα θα διαθέσει ο καθένας για την οποια αγορα θέλει να κανει καθαρά προσωπικό και απόλυτα σεβαστό θέμα...απλα το αναφέρω γιατι προτάσεις τύπου..."θα το αγόραζα αλλα τα παρα έκαναν...800 δεν δίνω" με κάνουν να αναρωτιέμαι!
Αυτά απο εμένα...
Αντε παω να βρω κανενα iPhone 6 τωρα...μπάς και μου αλλαξω γνωμη!!! ))))
αφου μονος σου το ειπες...οι εποχες αλλαζουν,Τα εξοδα ειναι πολλα πια με λιγοτερα εισοδηματα...πολυ λιγοτερα Δεν περισσευουν πια αυτη ειναι η αληθεια για τον πολυ κοσμο τουλαχιστον
Οι γραμμές ίσα ίσα που δεν είναι αχρείαστες.
Και που χρειάζονται ακριβώς;
Δημοσίευση 10/09/2014 - 16:33
Και που χρειάζονται ακριβώς;
Το γράφω στην επόμενη πρόταση.
Έχει να κάνει με την κεραία.
Αν δεν τις είχε δεν θα μπορούσε να πιάσει σήμα λόγω του μεταλλικού περιβλήματος.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 11
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες
-
Google (1)