Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iPhone 6 και iPhone 6 Plus: Ανακοινώθηκαν επίσημα από την Apple

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1211 μηνύματα σε αυτό το θέμα

Δημοσκόπηση: iPhone 6 και iPhone 6 Plus: Ανακοινώθηκαν επίσημα από την Apple (702 μέλη έχουν ψηφίσει)

4.7 ή 5.5 ίντσες; Ποιο από τα 2 νέα μοντέλα θα επιλέγατε;

Δεν μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης μέχρι να ψηφίσετε. Παρακαλούμε συνδεθείτε και δώστε την ψήφο σας για να δείτε τα αποτελέσματα.
Ψηφίστε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#286   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 10/09/2014 - 16:36

Η συσκευή που δείχνει είναι G2.

Εχει αλλάξει ROM και έχει βάλει G3 Rom επάνω.

Μίλησε για το G2 αν δεν κάνω λάθος. Το g3 το είχα και το κάνει μόνο με τις προεγκατεστημενες εφαρμογές και όχι με αυτές που εσύ θες εκτός και αν αλλάξεις rom.

Μπορείς όμως να αλλάξεις ρομ και πολύ εύκολα! Το κάνει αν και με άλλη ρομ. Τώρα όσον αφορά το θέμα λαγκ στο G3 δεν θα πω τπτ, ο Πάνος ξέρει αν έχουν πλέον τα Android λαγκ με 4.4.........

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#287   dominator

dominator

iPH Hero

• 3.533 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 10/09/2014 - 16:38

Το g2 είναι πιο ολοκληρωμένο σε σχέση με το g3 γι'αυτό και βγαίνει ακόμα
Είδα 408 παραγωγή από ενα φίλο

#288   crisk

crisk

iPH Enthousiast

• 453 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 10/09/2014 - 16:38

Εγω πάντως παίδες όπως τα βλεπω εδω θα πάω για το 6 και οχι το 6+ στις φωτο ειναι λες και βλεπεις το 5s,το 6 και ένα iPad mini retina

Xαχα, ακριβώς έτσι.

Στα βίντεο που έβλεπα χθες (βέβαια δεν είχαν παραθέσει ένα μίνι ρετίνα), το 6+ έμοιαζε λίγο πιο μικρό από το iPad Mini μου!

Δεν χρειάζεται τέτοιο μέγεθος.

Για μένα που είμαι (πια) λίγο "γκαβός", το 5άρι ήταν ψιλο-μικρό (καλά δεν συζητώ τα παλιότερα μοντέλα), οπότε το 4,7 θα 'ναι μια χαρά. Το 5,5 είναι απλώς υπερβολή, μόνο και μόνο για να υπάρχει ένα συγκριτικό τεστ στο "Arena" forum/site και να το βάλουν δίπλα στο νέο Note.

#289   NickJ

NickJ

iPH newbie

• 53 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4

Δημοσίευση 10/09/2014 - 16:39

Το γράφω στην επόμενη πρόταση. :)

Έχει να κάνει με την κεραία.

Αν δεν τις είχε δεν θα μπορούσε να πιάσει σήμα λόγω του μεταλλικού περιβλήματος.

Δλδ δε θα μπορούσαν να έχουν το ίδιο χρώμα με την υπόλοιπη συσκεύη; Έπρεπε να είναι μαύρες για να πιάνει η κεραία; (Ρητορικό το ερώτημα)

Παιδιά γουστάρω και εγώ apple αλλιώς δε θα ήμουν εδώ. (Αν και θα πάω για 5s). Μην τα παραλέμε όμως, οι γραμμές και η κάμερα που προεξέχει αισθητικά είναι φάουλ.

#290   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα
  • Twitter:@PanosMouz
  • Κινητό: iPhone 3G
  • Tablet:iPad 3 +4G
  • GameCenter:PanosMouz

Δημοσίευση 10/09/2014 - 16:39

Μπορείς όμως να αλλάξεις ρομ και πολύ εύκολα! Το κάνει αν και με άλλη ρομ. Τώρα όσον αφορά το θέμα λαγκ στο G3 δεν θα πω τπτ, ο Πάνος ξέρει αν έχουν πλέον τα Android λαγκ με 4.4.........

Ότι έχει custom framework (κυρίως samsung, lg και όχι τόσο HTC πια) έχουν lag.

Καθαρές συσκευές τύπου nexus ειναι γρήγορες αλλά πολλές φορές θα παρατηρήσεις μικρά spikes.

Ναι δεν ειναι η κατάσταση των low-end αλλά μια μικρή ενόχληση υπάρχει δυστυχώς.....(ίσως φταίει και η απόκριση της οθόνης βέβαια που στο G2 που είχα ειναι πολύ χαμηλή και αργεί πολλές φορές να πάρει εντολές).
| Jailbreak your iDevice - make it Unique |

#291   aliask

aliask

iPH Addict

• 705 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2014 - 16:40

...τα ειπες ολα mr Αnaneotis.!

Τελευταία επεξεργασία από: aliask, 10/09/2014 - 16:42

#292   dsmpampis

dsmpampis

iPH Contributor

• 935 μηνύματα
  • GameCenter:dsmpampis

Δημοσίευση 10/09/2014 - 16:40

παίζει να κάνει μήνυση η one plus για το όνομα του νέου iphone και να καθυστερήσουν οι προπαραγγελίες μας?

Μια που ανέφερες το συγκεκριμένο κινητό και αυτή την στιγμή το κρατάω στα χέρια μου γιατί δεν ανέφερε κανένας τπτ?
Δλδ το ότι το δίνουν 300€ και είναι 64gb είναι μλκες? Τι παραπάνω εκτός από το μήλο στην πλάτη και το αλουμίνιο δικαιολογούν τα 700€ παραπάνω?

#293   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2014 - 16:41

Το g2 είναι πιο ολοκληρωμένο σε σχέση με το g3 γι'αυτό και βγαίνει ακόμα
Είδα 408 παραγωγή από ενα φίλο

Αν πιάσεις nexus στα χέρια σου θα καταλάβεις ότι το G2 μονο μπαταρία έχει να επιδείξει τελικά.

Η απόκριση της οθόνης είναι άθλια σε σχέση με άλλες συσκευές.

#294   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2014 - 16:42

Δλδ δε θα μπορούσαν να έχουν το ίδιο χρώμα με την υπόλοιπη συσκεύη; Έπρεπε να είναι μαύρες για να πιάνει η κεραία; (Ρητορικό το ερώτημα)

Παιδιά γουστάρω και εγώ apple αλλιώς δε θα ήμουν εδώ. (Αν και θα πάω για 5s). Μην τα παραλέμε όμως, οι γραμμές και η κάμερα που προεξέχει αισθητικά είναι φάουλ.

Θα μπορούσαν αλλά και πάλι θα φαίνονταν, οπότε φαντάζομαι για αυτό επέλεξαν διαφορετικό χρώμα.

Προσωπικά αυτά δεν με ενοχλούν στη συσκευή, συνήθεια ειναι. Όπως και το "τηλεκοντρόλ" iPhone 5.

#295   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5.082 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Μαύρο ή λευκό θα το πάρετε ;
iPhoneHellas Quality Test Labs (IHQTL)

#296   dominator

dominator

iPH Hero

• 3.533 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad 4

Να σου πω την αλήθεια δεν έχω πιάσει ακόμα αλλά με την Rom του optimus είναι άλλο κινητό

#297   panais13

panais13

iPH Contributor

• 1.155 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:panais13

Δημοσίευση 10/09/2014 - 16:43

Ρε τι ειναι αυτό κάθε φορά που βγάζει τηλ η apple όλοι να μας πείσουν ότι δεν αξίζει
Δεν μπορώ να το καταλάβω,σας βλεπω τόση ωρα που τρωγεστε όλοι εσεις που έχετε android συσκευές να μας πείσετε ότι δεν αξίζει.αστε μας ρε στην τρέλα μας εμείς γουστάρουμε elegance καταστάσεις,αντί να μιλάμε για το τι να πάρουμε το 6 ή το 6+ εσεις κάθεστε να τους λέτε τα αυτονόητα για μια εταιρία με το μεγαλύτερο brand name και για ένα τηλ που άλλαξε όλη την έννοια του κινητού τηλ,που οπότε βγαίνει καινούργιο μοντέλο ειναι πρώτη ειδήση σε όλο τον κοσμο'
Οπότε το δειλιμα ειναι ένα 6 ή 6+;;;

#298   PanosMouz

PanosMouz

iPH Master

• 7.098 μηνύματα

Δημοσίευση 10/09/2014 - 16:44

Να σου πω την αλήθεια δεν έχω πιάσει ακόμα αλλά με την Rom του optimus είναι άλλο κινητό

Η απόκριση της οθόνης όμως είναι αυτό που σου είπα (μπορείς να βρεις και στο google πιο συγκεκριμένα τους χρόνους).

Θυμάμαι ακόμα το πρώτο σοκ μόλις πέρασα από το Ν5 στο G2. 

#299   Paris1986

Paris1986

iPH Community Leader

• 12.774 μηνύματα
  • Twitter:@par1scha
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • GameCenter:Par1s

Δημοσίευση 10/09/2014 - 16:45

Ρε Μπαμπη αλήθεια τώρα. Προσπαθείς να πείσεις εσένα ή εμένα ότι δεν έχει lag? Νομίζω τα έχουμε ξαναπεί και το θυμάσαι πολύ καλά. Άνοιξε ένα hi-end android οποιασδήποτε εταιρείας και ένα iPhone και δούλεψε τα. Απλά δεν υπάρχει σύγκριση. Τι να το κάνω να έχω 3giga ram 4 πυρήνες επεξεργαστή και να μου κολλάει το πληκτρολόγιο στο what's app? Αυτό δυστυχώς παρά δεχτείτε το δεν το έχει καμία android συσκευή. Έτσι είναι. Πως να το κάνουμε? Αν τα πειραξεις δεν ξέρω τι γίνεται γιατί το G3 που πήρα έφυγε στην βδομάδα.

#300   panais13

panais13

iPH Contributor

• 1.155 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:panais13

Δημοσίευση 10/09/2014 - 16:46

Μαύρο ή λευκό θα το πάρετε ;

χρυσο 4,7 64gb

Ad