Διαβάζω κατά καιρούς τραγικοί, πρόβατα, άχρηστοι, και πολλά άλλα..
Είχατε κάπου κανένα πρόβλημα ποτέ όταν έβγαζε ένα νέο μοντέλο... Σας κόλλαγε σερνόταν έκανε restart δεν έπαιζε σωστά??
Και μην μου πείτε για τα λειτουργικά που θέλουν κάποιοι να παίζουν σε όλες τις συσκευές, ανάλογα με τις ανάγκες του software πάει και το hardware..
Δδλ ας πούμε πως έβαζε 5giga ραμ και 7πύρινο επεξεργαστή... Τι θα βλέπατε παραπάνω από αυτό που βλέπουμε τώρα??
Έλεος με την καραμέλα δεν έβαλε, δεν έκανε, δεν έχει.. 7 χρόνια τώρα παίζει απροβλημάτιστα η κάθε νέα συσκευή.. Όπως και οι υπολογιστές της που πάντα έχουν το δικό της Hardware και software..
Και οι άλλοι η μη τραγικοί για να πουλήσουν αφού δεν έχουν το Marketing και την αίγλη ας το πούμε της Apple, μας θαμπώνουν με χαρακτηριστικά μπας να μπουν και αυτοί στην παγκόσμια πίτα και να υπάρχει ένας υγιείς ανταγωνισμός, και καλά κάνουν το μονοπώλιο ποτέ δεν μου άρεσε..
Αυτή είναι η εταιρία και σε όποιον αρέσει και τα περί προβάτων και άλλων σχολίων προσωπικά τα γράφω στα @-@ μου.. Στα μάτια εννοώ, απλά δεν τους βλέπω, μην πάει ο νου σας στο πονηρό..
Ο καθένας ας κάνει τις επιλογές του χωρίς να κράζει σε οποίο φόρουμ βρει.. Δεν σου αρέσει πας στο δίπλα μαγαζί.. Ευτυχώς υπάρχει και άλλο...
Αλλά βλέπεις πια τα φόρουμ έχουν γίνει ο ψυχαναλυτής που ο καθένας βγάζει τα εσώψυχα του, λες και έχουμε να χωρίσουμε τίποτα μεταξύ μας..
Το να πεις απλά δεν μου άρεσε και να κάνεις κουβέντα πάνω σε αυτό έχει κάποια βάση και γιαυτό είμαστε εδώ για να συζητάμε.. Τα επικριτικά σχόλια για την κάθε συσκευή και η επίθεση που γίνεται πολλές φορές σε χρήστες της οποιαδήποτε πλατφόρμας η συσκευής περιττεύουν και πάνε άλλού την κατ άλλα κουβέντα..
Δεν έχω κράξει ποτέ μου για κανέναν και ούτε θα το κάνω και βέβαια δεν συμμετάσχω ποτέ σε vs κτλ..
Έχουμε καταντήσει σαν τους φουρτουνάκιδες και τους βροντάκιδες.. Μόνο που στην περίπτωσή μας είναι iPhonakides και androidakides ...Ε λ Ε ο Σ...
Αυτά!! Φιλικά και όμορφα..
Το μαύρο για μένα τα σπάει, απλά μένει το μέγεθος..