Δασμοί δεν υπάρχουν τα αλλάνια εδώ έχουν βρεί τρόπο και τα εισάγουν σε άλλη ευρωπαική χώρα(με πολύ λίγους δασμούς) και μετά τα στέλνουν εδώ.
ράδιο αρβύλα σίγουρα θα παίξει πολύ!!
Δημοσίευση 11/09/2014 - 13:06
Δασμοί δεν υπάρχουν τα αλλάνια εδώ έχουν βρεί τρόπο και τα εισάγουν σε άλλη ευρωπαική χώρα(με πολύ λίγους δασμούς) και μετά τα στέλνουν εδώ.
ράδιο αρβύλα σίγουρα θα παίξει πολύ!!
Δημοσίευση 11/09/2014 - 13:10
legit
Δημοσίευση 11/09/2014 - 13:19
Δεν είναι και παράλογο να δίνεις σημασία στα specs, ούτε είναι αστεία η σύγκριση με το Nexus, για όνομα του Θεού ένα σκασμό λεφτά θα δώσουν όσοι το πάρουν αυτό έλειπε να μην το ψηρίσουν κιόλας. Απλώς πολύς κόσμος δεν μπορεί να καταλάβει αυτό ακριβώς που γράφτηκε και πιο πάνω. Ότι δηλαδή αντί να ασχοληθούμε με την απόδοση του κινητού και να καταλάβουμε ότι είναι αχρείαστη η παραπάνω RAM π.χ. μπαίνουμε σε συγκρίσεις χωρίς νόημα.
Δημοσίευση 11/09/2014 - 13:24
Λοιπον.....
Μπορει καποιος ανακεφαλαιωνοντας να δωσει συγκεντρωτικες οδηγιες για το πως παραγγελνουμε απο ενα apple store της Αγγλιας η Γερμανιας μεσω internet?
-Χρηση πιστωτικης,paypal κτλ...
-διευθυνση αποστολης...
-κουριερ η απλο ταχυδρομιο(αποφυγη εκτελωνισμου...)
κτλ...κτλ...κτλ....
Καθε συμβουλη βγαλμενη απο την εμπειρια....ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ!!!
Δημοσίευση 11/09/2014 - 13:51
Λοιπον.....
Μπορει καποιος ανακεφαλαιωνοντας να δωσει συγκεντρωτικες οδηγιες για το πως παραγγελνουμε απο ενα apple store της Αγγλιας η Γερμανιας μεσω internet?
-Χρηση πιστωτικης,paypal κτλ...
-διευθυνση αποστολης...
-κουριερ η απλο ταχυδρομιο(αποφυγη εκτελωνισμου...)κτλ...κτλ...κτλ....
Καθε συμβουλη βγαλμενη απο την εμπειρια....ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΗ!!!
μπορεις να κανεις χρηση και πιστωτικης και paypal.Διευθυνση αποστολης βαζεις αυτην του εξωτερικου και διευθυνση για πιστωτικη ή παυπαλ βαζεις αυτην που εχεις στην καρτα (την δικη σου δλδ). Ενας τροπος αποστολης υπαρχει και ειναι free.αν θες μπορεις να πας στο store που σε ενδιαφερει να και να βαλεις ολα τα στοιχεια κανοντας μια εικονικη συναλλαγη για να δεις την διαδικασια.Οταν ειναι να πληρωσεις θα το καταλαβεις, οποτε σταματας την διαδικασια λιγο πριν πληρωσεις
Τελευταία επεξεργασία από: apostolo, 11/09/2014 - 13:53
Δημοσίευση 11/09/2014 - 13:56
Αμα το παραγγείλω απο το Γερμανικό store και πάει σε έναν φίλο μου εκεί ξέρει κανένας ποιος είναι ο πιο ασφαλής τρόπος για να μου το στείλει Ελλάδα; Ευχαριστώ
Δημοσίευση 11/09/2014 - 14:01
το 4Κ video θα ανακαλυφθεί στο iPhone 6S
για να το παίξεις που ακριβώς..... ?
Δημοσίευση 11/09/2014 - 14:02
Αμα το παραγγείλω απο το Γερμανικό store και πάει σε έναν φίλο μου εκεί ξέρει κανένας ποιος είναι ο πιο ασφαλής τρόπος για να μου το στείλει Ελλάδα; Ευχαριστώ
Ο πιο ασφαλης ειναι το κουριερ.Προπερσυ για 2 τηλεφωνα dhl πληρωσα 70 ευρω.Παραδοση την επομενη. Περσυ τα εστειλα με απλο ταχυδρομειο με τρακιγκ 10 ευρω.περιπου 5-6 μερες (μπορει και λιγοτερο, μου εχουν κανει και 2-3).Αν δεν φοβασαι και δεν βιαζεσαι και τα ελτα μια χαρα στο παραδιδουν.
Τελευταία επεξεργασία από: apostolo, 11/09/2014 - 14:05
Δημοσίευση 11/09/2014 - 14:03
για να το παίξεις που ακριβώς..... ?
Εγω εχω 4Κ τηλεοραση. Δεν καταλαβαινω το επιχειρημα σου
Paypal δεν δεχεται το αγγλικο και γερμανικο store. Επισης στο billing adress δεν δεχονται ελληνικο postal code
Τελευταία επεξεργασία από: ForceF, 11/09/2014 - 14:08
Δημοσίευση 11/09/2014 - 14:45
ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις ποιος ειναι βλακας και ποιος οχι;
μηπως εισαι εσυ που διαβασες 400+ για να καταλαβεις οτι ετσι γινεται η φαση;
μπορεις να εκφραζεις την γνωμη σου μεχρι εκει που δεν προσβαλεις κανεναν.το καταλαβες;
κατανοητο;
ή μηπως να το γραψω 400+ για να το αντιληφθεις;
Δεν είχα σκοπό να σου απαντήσω, γιατί πίστευα οτι κάποιος mod θα ασχολιόταν με το ποστ σου, αλλά επειδή έγινε το αντίθετο -μάλλον με παρέμβαση σου- , λέω να σου απαντήσω.
Αν εσύ έχεις όρεξη να τσακώνεσαι και να παίρνεις κάθε τι που γράφετε προσωπικά, όπως ο χαρακτηρισμός "βλάκας" που έγραψα, τότε δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι θες για τον εαυτό σου, αλλά δεν έχεις κανένα δικαίωμα να μου μιλάς σα να γνωριζόμαστε, να ειρωνεύεσαι και να απευθύνεις χαρακτηρισμούς για το άτομο μου.
Όποιο και να πάρεις, το ίδιο θα αντέξει. Τις ανάγκες σου, εσύ τις ορίζεις και κανένας άλλος.. Μη το ξεχνάς αυτό.
Το θέμα είναι αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά για συσκευή? Αν θες τη γνώμη μου, όχι. Η τιμολογιακή πολιτική του Brand, Apple έχει ξεφύγει.
Πως θα σε κάνει να πας σε αυτό που χλέυαζε και χλέυαζαν οι περισσότεροι? Να τα σκάσεις να το ευχαριστηθείς..
Αν σου έδινε τα ίδια, πιθανόν να προσπέρναγες. Πάντα το μεγαλύτερο οριζόταν αυτομάτως ως "ναυαρχίδα", οπότε μη σου κάνει εντύπωση..
Θα σε παρακαλέσω επίσης να αποφεύγονται χαρακτηρισμοί.
Δημοσίευση 11/09/2014 - 14:45
Δεν ξέρω τι λέμε για τις γραμμές αλλά τώρα που είδα και το hands on στο χρυσό μου φαίνεται πολύ όμορφο design. Φαίνεται πως θα είναι πολύ καλό στο χέρι το 4.7.
Επίσης μια ερώτηση μήπως ξέρει κανείς. Στο αμερικάνικο site μέχρι στιγμής πουλάνε μόνο contract free και όχι unlocked. Το contract free της T-Mobile θέλει τηλεφωνικώς να τους πάρεις τηλ να στο ενεργοποιήσουν. Από όσο γνωρίζω και αυτό θα είναι world phone και θα λειτουργεί κανονικά Ευρώπη, αλλά μήπως γνωρίζουμε πόσο καιρό τους παίρνει συνήθως να βγάλουν και το unlocked version ;
Δημοσίευση 11/09/2014 - 14:46
Εγω εχω 4Κ τηλεοραση. Δεν καταλαβαινω το επιχειρημα σου
Paypal δεν δεχεται το αγγλικο και γερμανικο store. Επισης στο billing adress δεν δεχονται ελληνικο postal code
Εισαι σιγουρος για αυτα που λες;Στο billing adress μια χαρα δεχονται ελληνικο postal code (3 χρονια ετσι το βαζω)και το paypal μου εφτασε μεχρι εκει που σε παει στη σελιδα του παυπαλ να πληρωσεις.
Τελευταία επεξεργασία από: apostolo, 11/09/2014 - 14:50
Δημοσίευση 11/09/2014 - 14:50
εγω εχω ταξει στην κοπελα μου οτι θα της δωσω το 5s! τωρα δεν πολυψηθηκα για το 6 αλλα αν δεν της δωσω το 5s ποιος την ακουσει?
οποτε ανωτερα βια μας ωθει να αγορασουμε το ιδανικο πλεον στις 4,7!
Χαχαχα! Την πάτησες και εσύ όπως και εγώ με το 5άρι που με το που πήγα να το αγοράσω, είδα την γυναίκα μου οτι της άρεσε.
Λέω κάτσε να της το πάρω δώρο και θα κάνω υπομονή λιγάκι μέχρι το επόμενο.
Ελα μου ομως που δεν μου έκανε κλικ το 5s και είμαι ακόμα με το 4αράκι μου και η γυναίκα μου έχει το 5άρι και το χαίρεται!!!
Οπότε φέτος, μονόδρομος ένα απο τα δύο νέα μοντέλα!
Δημοσίευση 11/09/2014 - 14:51
Σωστά και τα 2, αν και αφού έχει φίλο που μένει Γερμανία, ας δηλώσει την εκεί διεύθυνση και την ξεδηλώνει μετά με αλλαγή store.
Δημοσίευση 11/09/2014 - 14:54
Σωστά και τα 2, αν και αφού έχει φίλο που μένει Γερμανία, ας δηλώσει την εκεί διεύθυνση και την ξεδηλώνει μετά με αλλαγή store.
μιλαμε για billing adress και οχι για shipping adress. Η ολη διαδικασια πρεπει να γινει με sign in as guest και οχι με apple id καθως για να αλλαξεις region στο apple id πρεπει να εχεις γερμανικη πιστωτικη. Με λιγα λογια αν εχεις apple id με γερμανικη πιστωτικη καρτα γινεται αλλιως sign in as guest και την διαδικασια που περιεγραψα.Σε ελληνικο apple id με ελληνικη καρτα ΔΕΝ γινεται απλα αλλαζοντας region
Τελευταία επεξεργασία από: apostolo, 11/09/2014 - 14:56
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες