Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iPhone 6 και iPhone 6 Plus: Ανακοινώθηκαν επίσημα από την Apple

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1211 μηνύματα σε αυτό το θέμα

Δημοσκόπηση: iPhone 6 και iPhone 6 Plus: Ανακοινώθηκαν επίσημα από την Apple (702 μέλη έχουν ψηφίσει)

4.7 ή 5.5 ίντσες; Ποιο από τα 2 νέα μοντέλα θα επιλέγατε;

Δεν μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης μέχρι να ψηφίσετε. Παρακαλούμε συνδεθείτε και δώστε την ψήφο σας για να δείτε τα αποτελέσματα.
Ψηφίστε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#511   vmac

vmac

iPH Enthousiast

• 413 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 11/09/2014 - 14:59

μιλαμε για billing adress και οχι για shipping adress. Η ολη διαδικασια πρεπει να γινει με sign in as guest και οχι με apple id καθως για να αλλαξεις region στο apple id πρεπει να εχεις γερμανικη πιστωτικη. Με λιγα λογια αν εχεις apple id με γερμανικη πιστωτικη καρτα γινεται αλλιως sign in as guest και την διαδικασια που περιεγραψα.Σε ελληνικο apple id ΔΕΝ γινεται απλα αλλαζοντας region

Ναι, κατάλαβα.

Έχουμε ενα apple id. Με edit μπορείς να αλλάξεις όλα τα στοιχεία χώρα, adress και κάρτα.

Για το billing adress που γράφεις πρέπει η κάρτα που θα δηλώσεις να είναι γερμανική. Εγώ οταν είμαι Γερμανία χρησιμοποιώ τα εκεί διεύθυνση, πιστωτική και όταν είμαι Ελλάδα τα αλλάζω με τα Ελληνικά.

Πάντα με το ίδιο account.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#512   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 11/09/2014 - 15:02

Δεν είχα σκοπό να σου απαντήσω, γιατί πίστευα οτι κάποιος mod θα ασχολιόταν με το ποστ σου, αλλά επειδή έγινε το αντίθετο -μάλλον με παρέμβαση σου- , λέω να σου απαντήσω. 

Αν εσύ έχεις όρεξη να τσακώνεσαι και να παίρνεις κάθε τι που γράφετε προσωπικά, όπως ο χαρακτηρισμός "βλάκας" που έγραψα, τότε δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι θες για τον εαυτό σου, αλλά δεν έχεις κανένα δικαίωμα να μου μιλάς σα να γνωριζόμαστε, να ειρωνεύεσαι και να απευθύνεις χαρακτηρισμούς για το άτομο μου.

Νίκο ευχαριστώ για την απάντηση σου, μα δεν κατάλαβα αυτό με τους χαρακτηρισμούς που γράφεις και που πρόσθεσες μετά με edit.

Ποιους χαρακτηρισμούς; Είπα ξεκάθαρα τη γνώμη μου για όποιον τρολάρει τα threads του φορουμ, χωρίς να απευθύνω χαρακτηρισμό σε κάποιον προσωπικά.

Είμαι πολλά χρόνια στο συγκεκριμένο φορουμ, δεν έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα, είμαι σε μια ηλικία που ξέρω πολύ καλά τι λέω και τι γράφω και το μήνυμα μου ήταν και απο αγανάκτηση προς όλους αυτούς που εμποδίζουν να γίνει μια σωστή συζήτηση.

Εκτός και αν είσαι γνωστός του stevo ο οποίος το πήρε προσωπικά και εκτός οτι με ειρωνεύτηκε και έβρισε, δεν είδα να παρεις και εκεί θέση.

Εδώ έχουν υποθεί απο άλλους άλλοι κι άλλοι χαρακτηρισμοί, το "βλάκες" για τους spammers, ενόχλησε;

Απο κάπου όλα όμως ξεκινάνε.

To να λες "ο κάθε βλάκας" δεν είναι χαρακτηρισμός? Για τα διάφορα Troll απλά προσπέρνα τα. Δεν είναι δα και τόσο δύσκολο.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#513   dimosx

dimosx

iPH Contributor

• 969 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2014 - 15:14

ερωτηση γιατι κατι διαβασα για τελωνεια και γερμανια η αγγλια λιγο ποιο πανω απο ευρωπαικη ενωση αντικειμενα περνανε τελωνειο?

δεν νομιζω παντως....

#514   apostolo

apostolo

iPH Addict

• 747 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 11/09/2014 - 15:19

Ναι, κατάλαβα.

Έχουμε ενα apple id. Με edit μπορείς να αλλάξεις όλα τα στοιχεία χώρα, adress και κάρτα.

Για το billing adress που γράφεις πρέπει η κάρτα που θα δηλώσεις να είναι γερμανική. Εγώ οταν είμαι Γερμανία χρησιμοποιώ τα εκεί διεύθυνση, πιστωτική και όταν είμαι Ελλάδα τα αλλάζω με τα Ελληνικά.

Αν βαλει Γερμνανικη καρτα ασφαλως και γινεται, εδω μιλαμε για αυτον που θελει να παραγγειλει απο Ελλαδα και θελει να χρησιμοποιησει Ελληνικη πιστωτικη καθως δεν εχει Γερμανικη.

Τελευταία επεξεργασία από: apostolo, 11/09/2014 - 15:21

#515   vmac

vmac

iPH Enthousiast

• 413 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 11/09/2014 - 15:22

Αν βαλει Γερμνανικη καρτα ασφαλως και γινεται, εδω μιλαμε για αυτον που θελει να παραγγειλει απο Ελλαδα και θελει να χρησιμοποιησει Ελληνικη πιστωτικη καθως δεν εχει Γερμανικη.

Νοp, αυτό δε γίνεται! Μακάρι να γινόταν αλλά δεν γίνεται.

#516   AZAZ

AZAZ

iPH Member

• 337 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus

Δημοσίευση 11/09/2014 - 15:26

μπορεις να κανεις χρηση και πιστωτικης και paypal.Διευθυνση αποστολης βαζεις αυτην του εξωτερικου και διευθυνση για πιστωτικη ή παυπαλ βαζεις αυτην που εχεις στην καρτα (την δικη σου δλδ). Ενας τροπος αποστολης υπαρχει και ειναι free.αν θες μπορεις να πας στο store που σε ενδιαφερει να και να βαλεις ολα τα στοιχεια κανοντας μια εικονικη συναλλαγη για να δεις την διαδικασια.Οταν ειναι να πληρωσεις θα το καταλαβεις, οποτε σταματας την διαδικασια λιγο πριν πληρωσεις

Οκ Ευχαριστω πολυ!

#517   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5.082 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 11/09/2014 - 15:29

Δεν είχα σκοπό να σου απαντήσω, γιατί πίστευα οτι κάποιος mod θα ασχολιόταν με το ποστ σου, αλλά επειδή έγινε το αντίθετο -μάλλον με παρέμβαση σου- , λέω να σου απαντήσω. 

Αν εσύ έχεις όρεξη να τσακώνεσαι και να παίρνεις κάθε τι που γράφετε προσωπικά, όπως ο χαρακτηρισμός "βλάκας" που έγραψα, τότε δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι θες για τον εαυτό σου, αλλά δεν έχεις κανένα δικαίωμα να μου μιλάς σα να γνωριζόμαστε, να ειρωνεύεσαι και να απευθύνεις χαρακτηρισμούς για το άτομο μου.

Νίκο ευχαριστώ για την απάντηση σου, μα δεν κατάλαβα αυτό με τους χαρακτηρισμούς που γράφεις και που πρόσθεσες μετά με edit.

Ποιους χαρακτηρισμούς; Είπα ξεκάθαρα τη γνώμη μου για όποιον τρολάρει τα threads του φορουμ, χωρίς να απευθύνω χαρακτηρισμό σε κάποιον προσωπικά.

Είμαι πολλά χρόνια στο συγκεκριμένο φορουμ, δεν έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα, είμαι σε μια ηλικία που ξέρω πολύ καλά τι λέω και τι γράφω και το μήνυμα μου ήταν και απο αγανάκτηση προς όλους αυτούς που εμποδίζουν να γίνει μια σωστή συζήτηση.

Εκτός και αν είσαι γνωστός του stevo ο οποίος το πήρε προσωπικά και εκτός οτι με ειρωνεύτηκε και έβρισε, δεν είδα να παρεις και εκεί θέση.

Εδώ έχουν υποθεί απο άλλους άλλοι κι άλλοι χαρακτηρισμοί, το "βλάκες" για τους spammers, ενόχλησε;

ο Νικος με μισει θανασιμα!! :P

ουτε εγω χρησιμοποιησα κανεναν χαρακτηρισμο,ειδες να σε ονομαζω καπως;

χρησιμοποιησα τα λογια σου.γιατι τρελαινεσαι.

σαφως και δεν σε γνωριζω προσωπικα.εννοειται πως δεν ειπα κατι στο Νικο, δλδ τι να σε κανει ντα;

ειμαστε σοβαροι;

απλα δεν μπορεις να λες οι βλακες...και εγω διαβαζω 400+ για να δω κατι αξιολογο. ε λοιπον μαντεψε!ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ!

ναι μπορεις....αληθεια...εχεις τετοιο δικαιωμα...

αλλα οχι να ξεστομιζεις διαφορα και μετα οτι δεν με τιμωρησαν και ασχοληθηκαν με εσενα.

διαβασε ξανα...αργα και με ηρεμια!!

ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις ποιος ειναι βλακας και ποιος οχι;  ΔΕΝ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΝΑ ΣΕ ΒΡΥΖΩ....

μηπως εισαι εσυ που διαβασες 400+ για να καταλαβεις οτι ετσι γινεται η φαση; ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ.....ΔΕΝ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑ....ΑΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ.

μπορεις να εκφραζεις την γνωμη σου μεχρι εκει που δεν προσβαλεις κανεναν.το καταλαβες; ΜΜΜΜΜ......

κατανοητο;

ή μηπως να το γραψω 400+ για να το αντιληφθεις; ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΗΨΙΜΗ;

αυτα μην χαλαμε το θεμα....

καλη σου μερα...

iPhoneHellas Quality Test Labs (IHQTL)

#518   apostolo

apostolo

iPH Addict

• 747 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2014 - 15:39

Ναι, κατάλαβα.

Παλι δε συννενοηθηκαμε ας το διευκρινησουμε γιατι καποιος μπορει να μπερδευτει. Μιλαμε για αυτον που θελει να παραγγειλει με Ελληνικη καρτα. Αυτος μπορει να παραγγειλει με sign in as guest με την ελληνικη του καρτα, θα βαλει στο shipping adress την διευθυνση πχ Γερμανιας, στο billing adress την Ελληνικη του διευθυνση με ολα τα ελληνικa στοιχεια και φυσικα τον ταχυδρομικο κωδικα της Ελλαδας τον οποιο τον δεχεται.Μετα πληρωνει με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ του καρτα και τελος

Δευτερη περιπτωση ειναι καποιος να θελει να πληρωσει χρησιμοποιώντας το Apple id του γιατι ειναι πιο γρηγορο και δεν χρειαζεται να βαζει διευθυνσεις και τα λοιπα. Αν εχει γερμανικο id με γερμανικη καρτα ολα καλα. Αν εχει ελληνικο id μπορει να αλλαξει το region και τη διευθυνση σε γερμανικη ΑΛΛΑ πρεπει να εχει και γερμανικη καρτα,αλλιως δεν την δεχεται την αλλαγη του region.Με λιγα λογια αν δεν εχεις γερμανικη καρτα κανε το με sign in as guest

Τελευταία επεξεργασία από: apostolo, 11/09/2014 - 15:42

#519   themdro

themdro

iPH User

• 182 μηνύματα
  • Twitter:@th3m
  • Κινητό: iPhone X

Δημοσίευση 11/09/2014 - 15:47

Παλι δε συννενοηθηκαμε ας το διευκρινησουμε γιατι καποιος μπορει να μπερδευτει. Μιλαμε για αυτον που θελει να παραγγειλει με Ελληνικη καρτα. Αυτος μπορει να παραγγειλει με sign in as guest με την ελληνικη του καρτα, θα βαλει στο shipping adress την διευθυνση πχ Γερμανιας, στο billing adress την Ελληνικη του διευθυνση με ολα τα ελληνικa στοιχεια και φυσικα τον ταχυδρομικο κωδικα της Ελλαδας τον οποιο τον δεχεται.Μετα πληρωνει με την ΕΛΛΗΝΙΚΗ του καρτα και τελος

Δευτερη περιπτωση ειναι καποιος να θελει να πληρωσει χρησιμοποιώντας το Apple id του γιατι ειναι πιο γρηγορο και δεν χρειαζεται να βαζει διευθυνσεις και τα λοιπα. Αν εχει γερμανικο id με γερμανικη καρτα ολα καλα. Αν εχει ελληνικο id μπορει να αλλαξει το region και τη διευθυνση σε γερμανικη ΑΛΛΑ πρεπει να εχει και γερμανικη καρτα,αλλιως δεν την δεχεται την αλλαγη του region.Με λιγα λογια αν δεν εχεις γερμανικη καρτα κανε το με sign in as guest

To θέμα είναι όμως οτι ακόμα και στο guest checkout δεν μπορείς να βάλεις σαν χώρα Ελλάδα για το billing address (στο UK store). Εκει τι κάνεις? 

Τελευταία επεξεργασία από: themdro, 11/09/2014 - 15:47

#520   apostolo

apostolo

iPH Addict

• 747 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2014 - 15:49

To θέμα είναι όμως οτι ακόμα και στο guest checkout δεν μπορείς να βάλεις σαν χώρα Ελλάδα για το billing address (στο UK store). Εκει τι κάνεις? 

τιποτα, θα φαινεται η ελληνικη διευθυνση με χωρα πχ. deutschland ή UK.Το δεχεται. Αυτο που τους ενδιαφερει ειναι να ταιριαζουν τα στοιχεια της καρτας με του billing adress (κυριως δλδ ονομ/μο και διευθυνση)

Τελευταία επεξεργασία από: apostolo, 11/09/2014 - 15:54

#521   108

108

iPH Contributor

• 1.260 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2014 - 15:54

για αγορές από αγγλικό app store 

#522   ForceF

ForceF

iPH Contributor

• 958 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 11/09/2014 - 16:14

Μπορεις και με ελληνικο apple id και με ελληνικη πιστωτικη, απλα στο postal code βαζεις ενα αγγλικο 

Για την ακριβεια εγω περυσι εβαλα μια τυχαια αγγλικη διευθυνση και το δεχτηκε

#523   iAthanasios

iAthanasios

iPH Addict

• 835 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad mini Retina
  • GameCenter:AthanasiosPap

Δημοσίευση 11/09/2014 - 17:12

εγω εχω ταξει στην κοπελα μου οτι θα της δωσω το 5s! τωρα δεν πολυψηθηκα για το 6 αλλα αν δεν της δωσω το 5s ποιος την ακουσει?

οποτε ανωτερα βια μας ωθει να αγορασουμε το ιδανικο πλεον στις 4,7!   :D

εγω το εχω δωσει ηδη και πηρα 5c!!και με τον νεο χρονο θα παρω το 6αρι 

Όλο δικαιολογίες είσαστε :D  κατσε να βρω και εγω μια καλη   :lol:

έτσι ακριβώς,εγω δεν ήθελα αλλα......

Χαχαχα! Την πάτησες και εσύ όπως και εγώ με το 5άρι που με το που πήγα να το αγοράσω, είδα την γυναίκα μου οτι της άρεσε.

Λέω κάτσε να της το πάρω δώρο και θα κάνω υπομονή λιγάκι μέχρι το επόμενο.

Ελα μου ομως που δεν μου έκανε κλικ το 5s και είμαι ακόμα με το 4αράκι μου και η γυναίκα μου έχει το 5άρι και το χαίρεται!!!

Οπότε φέτος, μονόδρομος ένα απο τα δύο νέα μοντέλα! :D

Welcome me in the club!

Μόνο που εγώ θα την τουμπάρω με το λίγο ταλαιπωρημένο μου 5αράκι!

Και εγώ ίσα ίσα που θα γίνω SSSSSSάκιας. Πάει και με το όνομά μου.

Δεν είμαι διατεθειμένος να δώσω το φουλ ποσό. Από την άλλη θα την έβγαζα ακόμα με το δικό μου, αλλά σαν να της το έχω τάξει... Και λιγουρεύτηκα σε 6 μήνες και το ρολογάκι!

#524   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3.427 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 11/09/2014 - 17:19

Πάντως να πω και γω τις εντυπώσεις μου έχω το 5 πάντα τις ιδανικές διαστάσεις για ΚΙΝΗΤΟ θεωρώ το 4"-4,5" όχι παραπάνω άρα το 6+ τρώει x το 6 καλό φαίνεται να το δώ και από κοντά και αν μου κάνει δίνω το 5 και παίρνω το 6 αλλιώς υπομονή εγώ είμαι πιο πολύ iOS fan όχι πως δεν είναι καλές οι συσκευές της Apple κάθε άλλο κόσμημα είναι αλλά αν το android είχε το store του iPhone θα είχα σίγουρα άλλη συσκευή....ελπίζω αν δεν πάρω το 6 του χρόνου μην βγάζει μόνο από 5,5" και πάνω γιατί αλλιώς με βλέπω να ψάχνω για 5s και κάτω να αγοράσω....

Knowledge Is Power

#525   nomercy

nomercy

iPH newbie

• 45 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina +4G

Δημοσίευση 11/09/2014 - 17:29

σαν μπριζολες σταυλισιες και τα 2. Δεν καταλαβαινω γιατι πρεπει τα τηλεφωνα να μεγαλωνουν και να μας κανουν την ζωη δυσκολη, αντι να μικραινουν. Επισης γιατι δεν βαλατε επιλογη κανενα απο τα δυο στην δημοσκοπηση ? Apple μας απογοητευσες αυτη τη φορα . Οσο για το Iwach (off topic ) πολυ κιτσαριο.... δεν ξερω αν ειναι τοσο τεχνολογικα προηγμενο αλλα ειναι santa barbara

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες