Δεν είχα σκοπό να σου απαντήσω, γιατί πίστευα οτι κάποιος mod θα ασχολιόταν με το ποστ σου, αλλά επειδή έγινε το αντίθετο -μάλλον με παρέμβαση σου- , λέω να σου απαντήσω.
Αν εσύ έχεις όρεξη να τσακώνεσαι και να παίρνεις κάθε τι που γράφετε προσωπικά, όπως ο χαρακτηρισμός "βλάκας" που έγραψα, τότε δικαίωμα σου να πιστεύεις ότι θες για τον εαυτό σου, αλλά δεν έχεις κανένα δικαίωμα να μου μιλάς σα να γνωριζόμαστε, να ειρωνεύεσαι και να απευθύνεις χαρακτηρισμούς για το άτομο μου.
Νίκο ευχαριστώ για την απάντηση σου, μα δεν κατάλαβα αυτό με τους χαρακτηρισμούς που γράφεις και που πρόσθεσες μετά με edit.
Ποιους χαρακτηρισμούς; Είπα ξεκάθαρα τη γνώμη μου για όποιον τρολάρει τα threads του φορουμ, χωρίς να απευθύνω χαρακτηρισμό σε κάποιον προσωπικά.
Είμαι πολλά χρόνια στο συγκεκριμένο φορουμ, δεν έχω δώσει το παραμικρό δικαίωμα, είμαι σε μια ηλικία που ξέρω πολύ καλά τι λέω και τι γράφω και το μήνυμα μου ήταν και απο αγανάκτηση προς όλους αυτούς που εμποδίζουν να γίνει μια σωστή συζήτηση.
Εκτός και αν είσαι γνωστός του stevo ο οποίος το πήρε προσωπικά και εκτός οτι με ειρωνεύτηκε και έβρισε, δεν είδα να παρεις και εκεί θέση.
Εδώ έχουν υποθεί απο άλλους άλλοι κι άλλοι χαρακτηρισμοί, το "βλάκες" για τους spammers, ενόχλησε;
ο Νικος με μισει θανασιμα!!
ουτε εγω χρησιμοποιησα κανεναν χαρακτηρισμο,ειδες να σε ονομαζω καπως;
χρησιμοποιησα τα λογια σου.γιατι τρελαινεσαι.
σαφως και δεν σε γνωριζω προσωπικα.εννοειται πως δεν ειπα κατι στο Νικο, δλδ τι να σε κανει ντα;
ειμαστε σοβαροι;
απλα δεν μπορεις να λες οι βλακες...και εγω διαβαζω 400+ για να δω κατι αξιολογο. ε λοιπον μαντεψε!ΜΗΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ!
ναι μπορεις....αληθεια...εχεις τετοιο δικαιωμα...
αλλα οχι να ξεστομιζεις διαφορα και μετα οτι δεν με τιμωρησαν και ασχοληθηκαν με εσενα.
διαβασε ξανα...αργα και με ηρεμια!!
ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις ποιος ειναι βλακας και ποιος οχι; ΔΕΝ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΝΑ ΣΕ ΒΡΥΖΩ....
μηπως εισαι εσυ που διαβασες 400+ για να καταλαβεις οτι ετσι γινεται η φαση; ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΤΙ.....ΔΕΝ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΑ....ΑΝ ΝΙΩΘΕΙΣ ΚΑΠΩΣ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ.
μπορεις να εκφραζεις την γνωμη σου μεχρι εκει που δεν προσβαλεις κανεναν.το καταλαβες; ΜΜΜΜΜ......
κατανοητο;
ή μηπως να το γραψω 400+ για να το αντιληφθεις; ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΗΨΙΜΗ;
αυτα μην χαλαμε το θεμα....
καλη σου μερα...