αφού δεν είμαστε στο 2 κύμα οποτε σίγουρα τα πρώτα θα σκάσουν απο 15/10 και μετα αν και εγω νομιζω 2/11
διαβασα οτι ακομα δεν εχουν βγει ολες οι χωρες απο το δευτερο κυμα και πιστευουν θα μαστε μεσα!!!
Δημοσίευση 11/09/2014 - 20:17
αφού δεν είμαστε στο 2 κύμα οποτε σίγουρα τα πρώτα θα σκάσουν απο 15/10 και μετα αν και εγω νομιζω 2/11
διαβασα οτι ακομα δεν εχουν βγει ολες οι χωρες απο το δευτερο κυμα και πιστευουν θα μαστε μεσα!!!
Δημοσίευση 11/09/2014 - 20:35
Καλά δε χρειάζεται να απολογείσαι κιόλας.. Διορθώνω λοιπόν. Σε αυτό με τα Message Heads. (Εναλλακτικές) δικαιολογίες υπάρχουν..
Πλάκα κάνουμε έτσι.. Δε πιστεύω να τα παίρνεις σοβαρά..
Έτσι και αλλιώς, πολλοί θα μπουν στο χωρό.. Και ας ορκίζονταν πιο πριν για το αντίθετο.
Δεν το πήρα σαν δικαιολογία η απολογία αν θες.. Σίγουρα κουβέντα κάνουμε και δεν το παρεξήγησα σε καμία περίπτωση αυτό που είπες...
Ειδικά από εσένα που τα λόγια σου είναι μετρημένα και με αλήθειες πολλές φορές. Άλλους είναι να προσπερνάς γιατί δεν αξίζει καν να ασχοληθείς μαζί τους..
Απλά δεν με έχει απασχολήσει ποτέ αυτό το θέμα της μπαταρίας.. Ήταν μία κουβέντα γιατί θέλω να επιλέξω την μεγάλη συσκευή.
Δικαιολογίες μόνο όταν απολογείσαι για κάτι που δεν έκανες σωστά υπάρχουν..
Σίγουρα κάνουμε την πλάκα μας και κανείς δεν θα σου πει τι θα κάνεις και πιο θα πάρεις, απλά ο καθένας από την δική του την πλευρά λέει την γνώμη του και εσύ αν θέλεις την κρατάς η την βάζεις στην άκρη.. Η απόφαση του καθενός είναι προσωπική υπόθεση... Τα παραπάνω χαρακτηριστικά που είναι μηδενικά μπροστά στο 4.7 δεν με απασχόλησαν καθόλου..
Λες να με πειράξει αν κάποιος μου πει να παίξουμε ρακέτες με το iPhone?? Θα βγάλω το μπαλάκι από την τσέπη και θα του πω είμαι έτοιμος..
Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 11/09/2014 - 20:37
@CaLi@
Δημοσίευση 11/09/2014 - 21:03
Δεν το πήρα σαν δικαιολογία η απολογία αν θες.. Σίγουρα κουβέντα κάνουμε και δεν το παρεξήγησα σε καμία περίπτωση αυτό που είπες...
Ειδικά από εσένα που τα λόγια σου είναι μετρημένα και με αλήθειες πολλές φορές. Άλλους είναι να προσπερνάς γιατί δεν αξίζει καν να ασχοληθείς μαζί τους..
Απλά δεν με έχει απασχολήσει ποτέ αυτό το θέμα της μπαταρίας.. Ήταν μία κουβέντα γιατί θέλω να επιλέξω την μεγάλη συσκευή.
Δικαιολογίες μόνο όταν απολογείσαι για κάτι που δεν έκανες σωστά υπάρχουν..
Σίγουρα κάνουμε την πλάκα μας και κανείς δεν θα σου πει τι θα κάνεις και πιο θα πάρεις, απλά ο καθένας από την δική του την πλευρά λέει την γνώμη του και εσύ αν θέλεις την κρατάς η την βάζεις στην άκρη.. Η απόφαση του καθενός είναι προσωπική υπόθεση... Τα παραπάνω χαρακτηριστικά που είναι μηδενικά μπροστά στο 4.7 δεν με απασχόλησαν καθόλου..
Λες να με πειράξει αν κάποιος μου πει να παίξουμε ρακέτες με το iPhone?? Θα βγάλω το μπαλάκι από την τσέπη και θα του πω είμαι έτοιμος..
Το μεγαλύτερο πρόβλημα εδώ που δεν έχεις εσύ εκεί στην Αμερική, είναι η "εκπληκτική" ποιότητα δικτύου.
4G για κλάματα απλά για να λέμε πως και στην Ελλάδα υπάρχει 4G. Γελάει ο κόσμος. Μέχρι και το 3G είναι σε πολλές περιπτώσεις ανύπαρκτο.
Γι' αυτο λοιπόν εδώ κλαίμε με τη μπαταρία.. Ο πιο βασικός λόγος. Και κάτσε μετά εδώ να ψάχνεις για τροποποιήσεις στα Carrier μπας και σώσεις τίποτα..
Συνεπώς δε μου κάνει εντύπωση για τη μπαταρία που λες. Φυσικά και ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες. Και μιλάω γενικότερα.
Παρόλα αυτά, είναι το λιγότερο αστείο να βλέπεις αυτούς που χλέυαζαν τις ρακέτες - παντόφλες - Phablet πλέον να αποθεώνουν και να μιλάνε για εξέλιξη και ούτω καθεξής..
Δημοσίευση 11/09/2014 - 22:12
Δημοσίευση 11/09/2014 - 22:14
Αρχές Οκτώβρίου θα είμαι Ιταλία, αν το αγοράσω από εκεί παίζει να έχω κανένα πρόβλημα με το LTE στην Ελλάδα ή την εγγύηση;
Δημοσίευση 11/09/2014 - 22:26
Νίκο σκέφτεσαι έντονα να μείνεις με το 5αρι;
Έντονα? Το 'χω ήδη αποφασίσει.
Δε φεύγει το "συλλεκτικό".. Οι προτεραιότητες καλώς ή κακώς αλλάζουν. Ειδικά με τέτοιες τιμές..
Αρχές Οκτώβρίου θα είμαι Ιταλία, αν το αγοράσω από εκεί παίζει να έχω κανένα πρόβλημα με το LTE στην Ελλάδα ή την εγγύηση;
Δε σε απασχολεί τίποτα. Αρκεί να είναι ξεκλείδωτο.
Δημοσίευση 11/09/2014 - 22:32
Δε φεύγει το "συλλεκτικό".. Οι προτεραιότητες καλώς ή κακώς αλλάζουν. Ειδικά με τέτοιες τιμές..
Ρε σει Νίκο τόσο καλό ειναι το 5άρι;
Δημοσίευση 11/09/2014 - 22:36
Πρώτη επιλογή από εμένα αν και πιστεύω πως θα είναι μεγάλο ακόμα και το μήλο με τις 4,7.
Όμως, αν δεν το πιάσω στο χέρι μου δεν μπορώ να ξέρω...
Κατά 90% θα μείνω με το 5S το οποίο με ικανοποιεί σε όλα.
Ακόμα δεν συνήθισα την αλλαγή από 3,5 σε 4
Κάτι που δεν είδα, φωτογραφίες από τα κουτιά του 6 και 6+ υπάρχουν?
Δημοσίευση 11/09/2014 - 22:40
Δημοσίευση 11/09/2014 - 22:49
Studio 20 τμ σε ρετιρέ στη Γλυφαδα. Έλα οπότε θες, κερνάω καφέ με θέα από Πειραιά μέχρι Σούνιο..
Έγινε, αλλα ξεχνα τον καφέ γιατί δεν φτάνει ο χώρος!
Πέρα από την πλάκα, εδώ που μένω εγώ για μια από τα ιδια βαλε 300€ πάνω. Και χωρίς θεα στο Σούνιο.
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 11/09/2014 - 23:38
Εγω παντως σκεφτομαι να παραγγειλω μεσω γνωστου που ερχεται τελη του μηνα Ελλαδα το iPhone 6 plus 64gb (gsm) T-Mobile και αν κατσει καμμια στραβη και δεν λειτουργει Ελλαδα υπαρχει παντα το ebay ,,,, ξερω ειναι ταλαιπωρια αλλα στα 650 ευρω που βγαινει αξιζει την εν λογω ταλαιπωρια ;-)
Δημοσίευση 11/09/2014 - 23:57
To 2 "συλλεκτικά" έχω αποφασίσει να τα κρατήσω, για πολλούς και διάφορους λόγους..
Και πολύ σωστά σκέφτεσαι και κινήσε!! +1
@CaLi@
Δημοσίευση 12/09/2014 - 00:54
Δημοσίευση 12/09/2014 - 02:40
0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες