Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iPhone 6 και iPhone 6 Plus: Ανακοινώθηκαν επίσημα από την Apple

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1211 μηνύματα σε αυτό το θέμα

Δημοσκόπηση: iPhone 6 και iPhone 6 Plus: Ανακοινώθηκαν επίσημα από την Apple (702 μέλη έχουν ψηφίσει)

4.7 ή 5.5 ίντσες; Ποιο από τα 2 νέα μοντέλα θα επιλέγατε;

Δεν μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης μέχρι να ψηφίσετε. Παρακαλούμε συνδεθείτε και δώστε την ψήφο σας για να δείτε τα αποτελέσματα.
Ψηφίστε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#541   Bakos1992

Bakos1992

iPH newbie

• 3 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 5
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 11/09/2014 - 20:17

αφού δεν είμαστε στο 2 κύμα οποτε σίγουρα τα πρώτα θα σκάσουν απο 15/10 και μετα αν και εγω νομιζω 2/11

διαβασα οτι ακομα δεν εχουν βγει ολες οι χωρες απο το δευτερο κυμα και πιστευουν θα μαστε μεσα!!! :) :)

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#542   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 11/09/2014 - 20:35

Καλά δε χρειάζεται να απολογείσαι κιόλας.. Διορθώνω λοιπόν. Σε αυτό με τα Message Heads. (Εναλλακτικές) δικαιολογίες υπάρχουν.. :)

Πλάκα κάνουμε έτσι.. Δε πιστεύω να τα παίρνεις σοβαρά..

Έτσι και αλλιώς, πολλοί θα μπουν στο χωρό.. Και ας ορκίζονταν πιο πριν για το αντίθετο.

Δεν το πήρα σαν δικαιολογία η απολογία αν θες.. Σίγουρα κουβέντα κάνουμε και δεν το παρεξήγησα σε καμία περίπτωση αυτό που είπες...

Ειδικά από εσένα που τα λόγια σου είναι μετρημένα και με αλήθειες πολλές φορές. Άλλους είναι να προσπερνάς γιατί δεν αξίζει καν να ασχοληθείς μαζί τους..

Απλά δεν με έχει απασχολήσει ποτέ αυτό το θέμα της μπαταρίας.. Ήταν μία κουβέντα γιατί θέλω να επιλέξω την μεγάλη συσκευή.

Δικαιολογίες μόνο όταν απολογείσαι για κάτι που δεν έκανες σωστά υπάρχουν..

Σίγουρα κάνουμε την πλάκα μας και κανείς δεν θα σου πει τι θα κάνεις και πιο θα πάρεις, απλά ο καθένας από την δική του την πλευρά λέει την γνώμη του και εσύ αν θέλεις την κρατάς η την βάζεις στην άκρη.. Η απόφαση του καθενός είναι προσωπική υπόθεση... Τα παραπάνω χαρακτηριστικά που είναι μηδενικά μπροστά στο 4.7 δεν με απασχόλησαν καθόλου..

Λες να με πειράξει αν κάποιος μου πει να παίξουμε ρακέτες με το iPhone?? Θα βγάλω το μπαλάκι από την τσέπη και θα του πω είμαι έτοιμος.. :lol:

Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 11/09/2014 - 20:37

@CaLi@

#543   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 11/09/2014 - 21:03

Δεν το πήρα σαν δικαιολογία η απολογία αν θες.. Σίγουρα κουβέντα κάνουμε και δεν το παρεξήγησα σε καμία περίπτωση αυτό που είπες...

Ειδικά από εσένα που τα λόγια σου είναι μετρημένα και με αλήθειες πολλές φορές. Άλλους είναι να προσπερνάς γιατί δεν αξίζει καν να ασχοληθείς μαζί τους..

Απλά δεν με έχει απασχολήσει ποτέ αυτό το θέμα της μπαταρίας.. Ήταν μία κουβέντα γιατί θέλω να επιλέξω την μεγάλη συσκευή.

Δικαιολογίες μόνο όταν απολογείσαι για κάτι που δεν έκανες σωστά υπάρχουν..

Σίγουρα κάνουμε την πλάκα μας και κανείς δεν θα σου πει τι θα κάνεις και πιο θα πάρεις, απλά ο καθένας από την δική του την πλευρά λέει την γνώμη του και εσύ αν θέλεις την κρατάς η την βάζεις στην άκρη.. Η απόφαση του καθενός είναι προσωπική υπόθεση... Τα παραπάνω χαρακτηριστικά που είναι μηδενικά μπροστά στο 4.7 δεν με απασχόλησαν καθόλου..

Λες να με πειράξει αν κάποιος μου πει να παίξουμε ρακέτες με το iPhone?? Θα βγάλω το μπαλάκι από την τσέπη και θα του πω είμαι έτοιμος.. :lol:

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εδώ που δεν έχεις εσύ εκεί στην Αμερική, είναι η "εκπληκτική" ποιότητα δικτύου.

4G για κλάματα απλά για να λέμε πως και στην Ελλάδα υπάρχει 4G. Γελάει ο κόσμος. Μέχρι και το 3G είναι σε πολλές περιπτώσεις ανύπαρκτο.

Γι' αυτο λοιπόν εδώ κλαίμε με τη μπαταρία.. Ο πιο βασικός λόγος. Και κάτσε μετά εδώ να ψάχνεις για τροποποιήσεις στα Carrier μπας και σώσεις τίποτα..

Συνεπώς δε μου κάνει εντύπωση για τη μπαταρία που λες. Φυσικά και ο καθένας έχει διαφορετικές ανάγκες. Και μιλάω γενικότερα.

Παρόλα αυτά, είναι το λιγότερο αστείο να βλέπεις αυτούς που χλέυαζαν τις ρακέτες - παντόφλες - Phablet πλέον να αποθεώνουν και να μιλάνε για εξέλιξη και ούτω καθεξής..

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#544   mariosnt

mariosnt

iPH Contributor

• 926 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2014 - 22:12

Νίκο σκέφτεσαι έντονα να μείνεις με το 5αρι;

#545   christaras94

christaras94

iPH newbie

• 1 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 3GS
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 11/09/2014 - 22:14

Αρχές Οκτώβρίου θα είμαι Ιταλία, αν το αγοράσω από εκεί παίζει να έχω κανένα πρόβλημα με το LTE στην Ελλάδα ή την εγγύηση;

#546   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2014 - 22:26

Νίκο σκέφτεσαι έντονα να μείνεις με το 5αρι;

Έντονα? Το 'χω ήδη αποφασίσει. :)

Δε φεύγει το "συλλεκτικό".. Οι προτεραιότητες καλώς ή κακώς αλλάζουν. Ειδικά με τέτοιες τιμές..

Αρχές Οκτώβρίου θα είμαι Ιταλία, αν το αγοράσω από εκεί παίζει να έχω κανένα πρόβλημα με το LTE στην Ελλάδα ή την εγγύηση;

Δε σε απασχολεί τίποτα. Αρκεί να είναι ξεκλείδωτο.

LG8ISzO.gif

#547   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 11/09/2014 - 22:32

Δε φεύγει το "συλλεκτικό".. Οι προτεραιότητες καλώς ή κακώς αλλάζουν. Ειδικά με τέτοιες τιμές..

Ρε σει Νίκο τόσο καλό ειναι το 5άρι;

#548   turbomakis

turbomakis

iPH Contributor

• 900 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 11/09/2014 - 22:36

Πρώτη επιλογή από εμένα αν και πιστεύω πως θα είναι μεγάλο ακόμα και το μήλο με τις 4,7.

Όμως, αν δεν το πιάσω στο χέρι μου δεν μπορώ να ξέρω...

Κατά 90% θα μείνω με το 5S το οποίο με ικανοποιεί σε όλα.

Ακόμα δεν συνήθισα την αλλαγή από 3,5 σε 4 :D

Κάτι που δεν είδα, φωτογραφίες από τα κουτιά του 6 και 6+ υπάρχουν?

#549   mariosnt

mariosnt

iPH Contributor

• 926 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2014 - 22:40

Το 5αρι τουλάχιστον για μενα ήταν καλό σε ολα για τότε που βγήκε.. Τωρα... Υπάρχουν μεγάλοι ενδοιασμοί... Κ εγω εχω αρχίσει να το σκεφτομαι πλεον.. Ίσως να περιμένω μεχρι του χρόνου τελικα...

#550   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2014 - 22:47

Ρε σει Νίκο τόσο καλό ειναι το 5άρι;

"Συλλεκτικό" ρε 'συ. Και μη ξεχνάς απο "'δω, εώς εδώ".

LG8ISzO.gif

#551   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5.344 μηνύματα
  • Twitter:@iLuxus
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:apw_Ultra

Δημοσίευση 11/09/2014 - 22:49

Studio 20 τμ σε ρετιρέ στη Γλυφαδα. Έλα οπότε θες, κερνάω καφέ με θέα από Πειραιά μέχρι Σούνιο..

Έγινε, αλλα ξεχνα τον καφέ γιατί δεν φτάνει ο χώρος!

Πέρα από την πλάκα, εδώ που μένω εγώ για μια από τα ιδια βαλε 300€ πάνω. Και χωρίς θεα στο Σούνιο. 

∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼

#552   mdsars

mdsars

iPH Member

• 239 μηνύματα
  • Twitter:@mdsars
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad 4 +4G
  • GameCenter:MDSARS

Δημοσίευση 11/09/2014 - 23:38

Εγω παντως σκεφτομαι να παραγγειλω μεσω γνωστου που ερχεται τελη του μηνα Ελλαδα το  iPhone  6 plus 64gb (gsm) T-Mobile και αν κατσει καμμια στραβη και δεν λειτουργει Ελλαδα υπαρχει παντα το ebay ,,,, ξερω ειναι ταλαιπωρια αλλα στα 650  ευρω που βγαινει αξιζει την εν λογω ταλαιπωρια ;-)

#553   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 11/09/2014 - 23:57

To 2 "συλλεκτικά" έχω αποφασίσει να τα κρατήσω, για πολλούς και διάφορους λόγους..

Και πολύ σωστά σκέφτεσαι και κινήσε!! +1 ;)

@CaLi@

#554   DLS

DLS

iPH Addict

• 890 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 1st gen

Δημοσίευση 12/09/2014 - 00:54

Το κολλητάρι μου που έφυγε Αυστραλία θα του κοστίσει ακριβώς δυο μεροκάματα κ μενα σχεδόν 1,5 μηνιάτικο το ρημαδι... :(

#555   dreamer87

dreamer87

iPH Member

• 246 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 12/09/2014 - 02:40

Τον οκτωβρη θα βρισκομαι ελβετια για ενα μεγαλο διαστημα κ σκεφτομαι να το παρω απο κει. Βρισκω το 16αρι 4.7 στα 620 που νομιζω ειναι οτι φθηνοτερο αν εξαιρεσεις την αμερικη. Θα δουλευουν ολα τα lte κομπλε; Στο θεμα εγγυηση τι θα εχω; Ενα χρονο απο infoquest στην ελλαδα κ αλλον εναν χρονο απ το apple store της γενευεης απ οπου κ θα το παρω;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6

0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες