Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iPhone 6 και iPhone 6 Plus: Ανακοινώθηκαν επίσημα από την Apple

• Please log in to reply
1211 μηνύματα σε αυτό το θέμα

Poll: iPhone 6 και iPhone 6 Plus: Ανακοινώθηκαν επίσημα από την Apple (702 μέλη έχουν ψηφίσει)

4.7 ή 5.5 ίντσες; Ποιο από τα 2 νέα μοντέλα θα επιλέγατε;

You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Vote Guests cannot vote

#556   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5,457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 12/09/2014 - 02:49

Τον οκτωβρη θα βρισκομαι ελβετια για ενα μεγαλο διαστημα κ σκεφτομαι να το παρω απο κει. Βρισκω το 16αρι 4.7 στα 620 που νομιζω ειναι οτι φθηνοτερο αν εξαιρεσεις την αμερικη. Θα δουλευουν ολα τα lte κομπλε; Στο θεμα εγγυηση τι θα εχω; Ενα χρονο απο infoquest στην ελλαδα κ αλλον εναν χρονο απ το apple store της γενευεης απ οπου κ θα το παρω;

Από την στιγμή που Ελβετία δεν είναι στην ευρωπαϊκή ένωση έχεις μόνο ένα χρόνο από την Apple και συνεπώς από την infoquest.. Θα δουλεύουν όλα αρκεί όπως έχει ξαναγραφτεί να είναι ξεκλειδωμένο..

Αν τώρα αγοράσεις Apple care θα έχεις δύο χρόνια αρκεί το κινητό πάει για πιθανή αλλαγή σε Apple Store στον 2ο χρόνο..

@CaLi@

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#557   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5,457 μηνύματα

Δημοσίευση 12/09/2014 - 03:43

Και μετρώ τις ώρες!! ! Και μετρώ τα λεπτά!!! Χα χα!!

5 Ώρες πριν την ΜεΓάΛη απόφαση!! Plus απόφαση!! :P

@CaLi@

#558   boxeraki

boxeraki

iPH newbie

• 77 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 12/09/2014 - 04:32

Μετράω και εγώ μαζί με εσένα..αλλα εγώ αποφάσισα plus με κλειστά τα μάτια..πριν λίγους μήνες το γύρισα σε T-mobile και είπα να αλλάξω και συσκευή γιατί ήθελα μεγαλύτερη οθόνη και πήγα σε galaxy S5..καλά το έχω μετανιώσει όσο δεν παίρνει αλλά τα λάθη πληρώνονται..τώρα θα το διορθώσω:)

#559   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5,457 μηνύματα

Δημοσίευση 12/09/2014 - 04:58

Μετράω και εγώ μαζί με εσένα..αλλα εγώ αποφάσισα plus με κλειστά τα μάτια..πριν λίγους μήνες το γύρισα σε T-mobile και είπα να αλλάξω και συσκευή γιατί ήθελα μεγαλύτερη οθόνη και πήγα σε galaxy S5..καλά το έχω μετανιώσει όσο δεν παίρνει αλλά τα λάθη πληρώνονται..τώρα θα το διορθώσω :)

Να βρεθούμε καμιά μέρα να παίξουμε ρακέτες!!! Βάζω το μπαλάκι!! :lol:  :P

@CaLi@

#560   boxeraki

boxeraki

iPH newbie

• 77 μηνύματα

Δημοσίευση 12/09/2014 - 06:12

Ναι να παίξουμε οποτε θέλεις:) πάντως η αλήθεια είναι ότι για εμάς εδώ η απόφαση δεν είναι τόσο δύσκολη..δεν μας αρέσει το αλλάζουμε την άλλη μέρα..είναι πολύ πιο απλά τα πράγματα..

#561   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5,457 μηνύματα

Δημοσίευση 12/09/2014 - 06:38

Ναι να παίξουμε οποτε θέλεις :) πάντως η αλήθεια είναι ότι για εμάς εδώ η απόφαση δεν είναι τόσο δύσκολη..δεν μας αρέσει το αλλάζουμε την άλλη μέρα..είναι πολύ πιο απλά τα πράγματα..

Τόσο απλό δεν το λες.. Αλλά τουλάχιστον έχουμε καλύτερες προοπτικές αλλαγής.. :)

Μέχρι τώρα δεν έχει χρειαστεί προσωπικά, ελπίζω ούτε φέτος με αυτή την ακραία θα έλεγα επιλογή μου!!

Θα δείξει.. 

@CaLi@

#562   boxeraki

boxeraki

iPH newbie

• 77 μηνύματα

Δημοσίευση 12/09/2014 - 06:55

Εγώ προσωπικά θα το παραγγείλω σήμερα και μέχρι να παραλάβω θα το δω ζωντανά σε ένα κατάστημα..αν με τρομάξει το μέγεθος (αν και προέρχομαι από galaxy s5) δεν θα το ανοίξω και θα πάω για το 4.7..

αν και σπίτι θα υπάρχει και το 4.7 για την γυναικα..

όπως είπες θα δείξει..

#563   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5,457 μηνύματα

Δημοσίευση 12/09/2014 - 07:27

Εγώ προσωπικά θα το παραγγείλω σήμερα και μέχρι να παραλάβω θα το δω ζωντανά σε ένα κατάστημα..αν με τρομάξει το μέγεθος (αν και προέρχομαι από galaxy s5) δεν θα το ανοίξω και θα πάω για το 4.7..

αν και σπίτι θα υπάρχει και το 4.7 για την γυναικα..

όπως είπες θα δείξει..

Μια από τα ίδια και έμενα η δικιά μου θα πάρει το 4.7.. Και να το ανοίξεις έχεις 15 μέρες να το στείλεις πίσω πακέτο αν κάνω λάθος.. Άσε που αυτές τις μέρες είναι απλησίαστα τα Stores..

Εγώ θα το δουλέψω κανονικά και θα του τινάξω τα τσιπάκια.. :P

@CaLi@

#564   dream21

dream21

iPH Hero

• 3,898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 12/09/2014 - 07:50

"Συλλεκτικό" ρε 'συ. Και μη ξεχνάς απο "'δω, εώς εδώ".

Τελίκα πρέπει να ήταν πολύ μαλάκας αυτος που στο πούλησε για να χάσει τέτοιο κελεπούρι :D

#565   Christoss22

Christoss22

iPH newbie

• 52 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 12/09/2014 - 08:01

Να ρωτησω κατι ασχετο και σχετικο μαζι..!!Παιζει να αγορασεις Apple Care ας πουμε για macbook απο Αμερικη και να μην εχεις θεμα;;γιατι ειναι 100 ευρω διαφορα..!!θα εχω προβλημα;;

Τελευταία επεξεργασία από: Christoss22, 12/09/2014 - 08:02.

#566   dream21

dream21

iPH Hero

• 3,898 μηνύματα

Δημοσίευση 12/09/2014 - 08:05

Να ρωτησω κατι ασχετο και σχετικο μαζι..!!Παιζει να αγορασεις Apple Care ας πουμε για macbook απο Αμερικη και να μην εχεις θεμα;;γιατι ειναι 100 ευρω διαφορα..!!θα εχω προβλημα;;

Δεν έχεις κανένα πρόβλημα προχώρα αφοβα.Tα Applecare για  Macs ειναι worldwide 

#567   Christoss22

Christoss22

iPH newbie

• 52 μηνύματα

Δημοσίευση 12/09/2014 - 08:07

Δεν έχεις κανένα πρόβλημα προχώρα αφοβα.Tα Applecare για Macs ειναι worldwide

Και εγω ετσι πιστευω αλλα θελω να σιγουρευτω ξερεις.!!Γιατι ετσι και αλλιως απο οσο ξερω δεν τα επισκευαζουν εδω,εξω τα στελνουν..!!ευχαριστω παντως

Τελευταία επεξεργασία από: Christoss22, 12/09/2014 - 08:08.

#568   dream21

dream21

iPH Hero

• 3,898 μηνύματα

Δημοσίευση 12/09/2014 - 08:12

Και εγω ετσι πιστευω αλλα θελω να σιγουρευτω ξερεις.!!Γιατι ετσι και αλλιως απο οσο ξερω δεν τα επισκευαζουν εδω,εξω τα στελνουν..!!ευχαριστω παντως

Στα iMacs και Macbookpro απο Αγγλια η Αμερική αντιστοιχα που τα εχω αγοράσει εχω ενεργοποιησει Applecares το ενα ηταν απο Γερμανια οταν βρέθηκα και τα αλλα 2 απο Αγγλία.

Νομίζω οτι τα iPhones και iPads εχουν θέμα με τα Applecares

Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 12/09/2014 - 08:13.

#569   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5,457 μηνύματα

Δημοσίευση 12/09/2014 - 08:17

Στα iMacs και Macbookpro απο Αγγλια η Αμερική αντιστοιχα που τα εχω αγοράσει εχω ενεργοποιησει Applecares το ενα ηταν απο Γερμανια οταν βρέθηκα και τα αλλα 2 απο Αγγλία.

Ναι δεν ισχύει για τα iPhones, αν έχουν αγοραστεί με Apple Care πρέπει να πάνε σε Apple Store..

@CaLi@

#570   Christoss22

Christoss22

iPH newbie

• 52 μηνύματα

Δημοσίευση 12/09/2014 - 08:21

Αα καλα δεν ξερεις τι χαρα μου εδωσες..!!Θα παει ενα φιλαρακι αμερικη τωρα τελος του μηνα και θα μου φερει..!!Και θα τον βαλω να ρωτησει και για το T-mobile αν θα δουλευει ελλαδα και τετοια..!!Λογικα αμα του το ενεργοποιησει εκει εκεινη την ωρα δεν θα υπαρχει προβλημα.Αν ειναι ετσι το πηρα το plus..!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 9

0 μέλη, 9 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες