Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iPhone 6 και iPhone 6 Plus: Ανακοινώθηκαν επίσημα από την Apple

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1211 μηνύματα σε αυτό το θέμα

Δημοσκόπηση: iPhone 6 και iPhone 6 Plus: Ανακοινώθηκαν επίσημα από την Apple (702 μέλη έχουν ψηφίσει)

4.7 ή 5.5 ίντσες; Ποιο από τα 2 νέα μοντέλα θα επιλέγατε;

Δεν μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης μέχρι να ψηφίσετε. Παρακαλούμε συνδεθείτε και δώστε την ψήφο σας για να δείτε τα αποτελέσματα.
Ψηφίστε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#571   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 12/09/2014 - 08:23

Ναι δεν ισχύει για τα iPhones, αν έχουν αγοραστεί με Apple Care πρέπει να πάνε σε Apple Store..

Kαλά να σου πω την αλήθεια στα δικά μου iPhones και τα iPads που είχα απο το 2007 ποτε δεν αγόρασα Applecare,  εαν ήμουν μόνιμα Αμερική εκεί θα αλλάζε το πράγμα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#572   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα

Δημοσίευση 12/09/2014 - 08:27

Αα καλα δεν ξερεις τι χαρα μου εδωσες..!!Θα παει ενα φιλαρακι αμερικη τωρα τελος του μηνα και θα μου φερει..!!Και θα τον βαλω να ρωτησει και για το T-mobile αν θα δουλευει ελλαδα και τετοια..!!Λογικα αμα του το ενεργοποιησει εκει εκεινη την ωρα δεν θα υπαρχει προβλημα.Αν ειναι ετσι το πηρα το plus..!!

Για iPhone γιατι δεν παιρνεις unlock ;

#573   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 12/09/2014 - 08:28

Kαλά να σου πω την αλήθεια στα δικά μου iPhones και τα iPads που είχα απο το 2007 ποτε δεν αγόρασα Applecare,  εαν ήμουν μόνιμα Αμερική εκεί θα αλλάζε το πράγμα.

E ναι!!! Με έχεις σώσει πολλές φορές.. Ακόμα που έχω πάει πίσω συσκευή με δίκη μου ζημιά (βλ. Σπάσιμο οθόνης) έχω πληρώσει $80 αντί για $300 περίπου για αλλαγή...

Και βέβαια για 2 χρόνια αν γίνει κάτι στο αλλάζουν σε 3 λεπτά..

Στην Ελλάδα δεν αξίζει γιατί δεν υπάρχουν Stores.. Τρέχα γύρευε.. Αν και διαβάζω τελευταία πως υπάρχουν διάφορες ασφάλειες και στην Ελλάδα...

@CaLi@

#574   Christoss22

Christoss22

iPH newbie

• 52 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 12/09/2014 - 08:29

Για iPhone γιατι δεν παιρνεις unlock ;

Αν εχει βγει εννοειται αλλα θα παει απο 16 μεχρι τελος του μηνα αρχες του αλλου και μπορει να μην το εχουν ακομα

#575   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα

Δημοσίευση 12/09/2014 - 08:33

Αα καλα δεν ξερεις τι χαρα μου εδωσες..!!Θα παει ενα φιλαρακι αμερικη τωρα τελος του μηνα και θα μου φερει..!!Και θα τον βαλω να ρωτησει και για το T-mobile αν θα δουλευει ελλαδα και τετοια..!!Λογικα αμα του το ενεργοποιησει εκει εκεινη την ωρα δεν θα υπαρχει προβλημα.Αν ειναι ετσι το πηρα το plus..!!

Τα Apple Care τουλάχιστον στα iPhone και στα IPad τα κάνεις εντός των 15 ημερών, μετά δεν μπορείς να αγοράσεις, αυτή είναι η πολιτική της εταιρίας, παθών με ένα παλιό μου iPad που δεν είχα Apple Care..

Δεν ξέρω να πω την αλήθεια για τους υπολογιστές τι ισχύει... Μπορώ να ρωτήσω όμως... 

Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 12/09/2014 - 08:34

@CaLi@

#576   Christoss22

Christoss22

iPH newbie

• 52 μηνύματα

Δημοσίευση 12/09/2014 - 08:35

Τα Apple Care τουλάχιστον στα iPhone και στα IPad τα κάνεις εντός των 15 ημερών, μετά δεν μπορείς να αγοράσεις, αυτή είναι η πολιτική της εταιρίας, παθών με ένα παλιό μου iPad που δεν είχα Apple Care..

Δεν ξέρω να πω την αλήθεια για τους υπολογιστές τι ισχύει... Μπορώ να ρωτήσω όμως...

Οχι οχι θα ρωτησει ο φιλος πριν το αγορασει..!!Αλλα αμα επιμενεις τοσο ρε παιδι μου εχω κι αλλες αποριες :P :P

#577   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα

Δημοσίευση 12/09/2014 - 08:36

E ναι!!! Με έχεις σώσει πολλές φορές.. Ακόμα που έχω πάει πίσω συσκευή με δίκη μου ζημιά (βλ. Σπάσιμο οθόνης) έχω πληρώσει $80 αντί για $300 περίπου για αλλαγή...

Και βέβαια για 2 χρόνια αν γίνει κάτι στο αλλάζουν σε 3 λεπτά..

Στην Ελλάδα δεν αξίζει γιατί δεν υπάρχουν Stores.. Τρέχα γύρευε.. Αν και διαβάζω τελευταία πως υπάρχουν διάφορες ασφάλειες και στην Ελλάδα...

Στην Αμερική έχουν τρελη υποστήριξη απο θέμα service δεν το συζηταμε εννοειται.

Αν εχει βγει εννοειται αλλα θα παει απο 16 μεχρι τελος του μηνα αρχες του αλλου και μπορει να μην το εχουν ακομα

Είναι και κάτω το Applestore  για να τσεκάρω αλλα απο τι θυμαμαι απο προχθες υπήρχε να το κανεις προπαραγγελια  unlock.

#578   Christoss22

Christoss22

iPH newbie

• 52 μηνύματα

Δημοσίευση 12/09/2014 - 08:39

Είναι και κάτω το Applestore για να τσεκάρω αλλα απο τι θυμαμαι απο προχθες υπήρχε να το κανεις προπαραγγελια unlock.[/quote]

Δεν ξερω για που μιλας αν καταλαβα καλα Αμερικη..!!Εγω που κοιτουσα ειχε μονο αυτο το T-mobile που δεν ελεγε unlock ελεγε contract free

#579   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα

Δημοσίευση 12/09/2014 - 08:39

Στην Αμερική έχουν τρελη υποστήριξη απο θέμα service δεν το συζηταμε εννοειται.

Είναι και κάτω το Applestore  για να τσεκάρω αλλα απο τι θυμαμαι απο προχθες υπήρχε να το κανεις προπαραγγελια  unlock.

Tης Τ-mobile είναι το οποίο θεωρητικά πάντα, είναι κλειδωμένο για Αμερική σε άλλο πάροχο και ξεκλείδωτο εκτός.. Ελλάδα π.χ.. GSM δίκτυα..

@CaLi@

#580   Christoss22

Christoss22

iPH newbie

• 52 μηνύματα

Δημοσίευση 12/09/2014 - 08:42

Tης Τ-mobile είναι το οποίο θεωρητικά πάντα, είναι κλειδωμένο για Αμερική σε άλλο πάροχο και ξεκλείδωτο εκτός.. Ελλάδα π.χ.. GSM δίκτυα..

Ναι απλα εχει κατι ψιλα γραμματα κατω κατω που λεει οτι πρεπει να επικοινωνησεις με τον παροχο αυτον ή σε ενα καταστημα της Apple για να το ενεργοποιησεις σαν συσκευη..!!Εκτος αν εννοει να ενεργοποιησεις την καρτα..!!

Τελευταία επεξεργασία από: Christoss22, 12/09/2014 - 08:42

#581   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα

Δημοσίευση 12/09/2014 - 08:46

Ναι απλα εχει κατι ψιλα γραμματα κατω κατω που λεει οτι πρεπει να επικοινωνησεις με τον παροχο αυτον ή σε ενα καταστημα της Apple για να το ενεργοποιησεις σαν συσκευη..!!Εκτος αν εννοει να ενεργοποιησεις την καρτα..!!

Είναι και κάτω το Applestore για να τσεκάρω αλλα απο τι θυμαμαι απο προχθες υπήρχε να το κανεις προπαραγγελια unlock.[/quote]

Δεν ξερω για που μιλας αν καταλαβα καλα Αμερικη..!!Εγω που κοιτουσα ειχε μονο αυτο το T-mobile που δεν ελεγε unlock ελεγε contract free

Έχεις δίκιο Contract Free ελεγε εγώ έκανα λάθος που σημαίνει οτι θα περιμένεις κανένα μήνα , συνηθως μετα απο 1 μηνα κυκλοφορούν τα unlocks iPhones.

#582   Christoss22

Christoss22

iPH newbie

• 52 μηνύματα

Δημοσίευση 12/09/2014 - 08:48

Έχεις δίκιο Contract Free ελεγε εγώ έκανα λάθος που σημαίνει οτι θα περιμένεις κανένα μήνα , συνηθως μετα απο 1 μηνα κυκλοφορούν τα unlocks iPhones.

Λες δηλαδη της T-mobile να μην δουλευει αν το ενεργοποιησει εκει;;

#583   liodim

liodim

iPH Enthousiast

• 417 μηνύματα
  • Twitter:@aliento1983
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • GameCenter:aliento1983

Δημοσίευση 12/09/2014 - 08:49

καλημερα παιδια....να σας ρωτησω, δεν ειχαν ανακοινωσει οτι στο iOS 8 το siri θα ειναι κ στα ελληνικα ή κανω λαθος? Γιατι καπου πηρε το ματι μου πριν 2μερες οτι στις υποστηριζομενες γλωσσες δεν ηταν μεσα η Ελλαδα, οπως διαβασα την διαθεσιμοτητα χωρων σε καποιο site!

Τελευταία επεξεργασία από: liodim, 12/09/2014 - 08:50

#584   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα

Δημοσίευση 12/09/2014 - 08:51

Σχεδόν έτοιμος.... :D

15210886651_e885395d22_b.jpg

@CaLi@

#585   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα

Δημοσίευση 12/09/2014 - 08:57

Λες δηλαδη της T-mobile να μην δουλευει αν το ενεργοποιησει εκει;;

Kαταρχάς θα φάει ο ξαδελφός σου 40 μέρες T-Mobile χρέωση και έπειτα οταν θα του το ξεκλειδώσουν θα είσαι σίγουρος οτι δουλεύει το LTE στην Ελλάδα;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες