Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iPhone 6 και iPhone 6 Plus: Ανακοινώθηκαν επίσημα από την Apple

• Please log in to reply
1211 μηνύματα σε αυτό το θέμα

Poll: iPhone 6 και iPhone 6 Plus: Ανακοινώθηκαν επίσημα από την Apple (702 μέλη έχουν ψηφίσει)

4.7 ή 5.5 ίντσες; Ποιο από τα 2 νέα μοντέλα θα επιλέγατε;

You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Vote Guests cannot vote

#661   liodim

liodim

iPH Enthousiast

• 417 μηνύματα
  • Twitter:@aliento1983
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • GameCenter:aliento1983

Δημοσίευση 12/09/2014 - 15:09

Εδω κ λιγα λεπτα ειμαι κ εγω ενας κατοχος iPhone 6+, 64GB, silver, σε αναμονη! Μου το αγορασε φιλαρακι απο Αγγλια, μεσω του site της Apple.co.uk κ εβγαλε εκτειμωμενη ημερομηνια παραδοσης, 10-17 Οκτωβρη...κ τωρα ειμαι σε αναμονη...Να δω πως θα περασουν οι μερες τωρα! Καλοριζικο κ σε οσα παιδια το παραγγειλαν σημερα...και καλη αναμονη!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#662   atari4

atari4

iPH Hero

• 5,327 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS Max
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:YNWA

Δημοσίευση 12/09/2014 - 15:14

Εδω κ λιγα λεπτα ειμαι κ εγω ενας κατοχος iPhone 6+, 64GB, silver, σε αναμονη! Μου το αγορασε φιλαρακι απο Αγγλια, μεσω του site της Apple.co.uk κ εβγαλε εκτειμωμενη ημερομηνια παραδοσης, 10-17 Οκτωβρη...κ τωρα ειμαι σε αναμονη...Να δω πως θα περασουν οι μερες τωρα! Καλοριζικο κ σε οσα παιδια το παραγγειλαν σημερα...και καλη αναμονη!

Αναμονη ενός μηνα για καταθεση στην apple. Σημεια των καιρων.

Μεγεια και στα δικα μας!  :)

You'll Never Walk Alone

#663   liodim

liodim

iPH Enthousiast

• 417 μηνύματα
  • Twitter:@aliento1983
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • GameCenter:aliento1983

Δημοσίευση 12/09/2014 - 15:21

Αστα atari...μας εχουν κ τρεχουμε!!Ετσι ειναι τα ρημαδια τα χομπυ....κ τα πληρωνεις ΑΚΡΙΒΑ...!!Για ποσο ακομα δεν ξερω οτι θα αντεξω να ακολουθω..!!

Να ρωτησω..τωρα που δεσμευτηκαν τα χρηματα κ περιμενω...μπορω να αλλαξω τα στοιχεια billing ωστε να αναγραφεται στο ονομα μου η αποδειξη...εχει επιλογη edit...αλλα φοβαμαι μην επηρεασει την ολη διαδικασια...ξερει καποιος?

#664   crisk

crisk

iPH Enthousiast

• 453 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 12/09/2014 - 15:32

Φίλε liodim, παίζει να 'χεις κάνει copy/paste το ίδιο ερώτημα σε μισή ντουζίνα διαφορετικά τόπικ.

#665   A1332

A1332

iPH User

• 128 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 12/09/2014 - 15:33

ρωτησε η γνωστη μου στο applestore new york και ειπαν σε κανενα μηνα για sim-free αλλα αναρωτιέμε αν ειναι οκ απο T-mobile..

επίσης απο Aramex περνάει τελωνείο? 

ρε φίλε αν το πάρεις και κανένα μήνα αργότερα δε χάθηκε ο κόσμος ... Ούτε ξυπόλητος δε πάει να πάρει ποντόφλα έτσι

#666   Ultralord

Ultralord

iPH Contributor

• 953 μηνύματα
  • Twitter:@levasval
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad mini
  • GameCenter:val lev

Δημοσίευση 12/09/2014 - 15:36

απο aramex περναει απο τελωνειο σιγουρα;

#667   sophthecorn

sophthecorn

iPH newbie

• 38 μηνύματα
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Κινητό: iPhone 5C
  • Tablet:iPad mini

Δημοσίευση 12/09/2014 - 16:01

Αν η αγορά γίνει απο Apple Store, ξεκλείδωτο.

Αυτό ίσχυε τουλάχιστον στα 5S/C. Μένει να δούμε και επίσημα αν το έχουν κρατήσει και στο 6.

Σε κάτι ξένα forum που κοίταγα έλεγαν ότι πέρυσι αυτό που ήταν contract free της T-Mobile έπρεπε να τους πάρεις τηλεφωνικά να στο ενεργοποιήσουν και αργότερα να στο ξεκλειδώσουν. Νομίζω πάντως ότι και πάλι στο εξωτερικό ήταν ξεκλείδωτα. Μέσα στην Αμερική ήταν κλειδωμένα. Και τώρα αν πας να αγοράσεις 5s σου έχει δυο επιλογές. Ένα contract free της Τ-Mobile και ένα Sim Free. Νομίζω το εντελώς ξεκλείδωτο είναι το Sim Free. Στα 6αρια ακόμα δεν υπάρχει αυτή η sim free επιλογή, και αν θυμάμαι καλά πέρυσι δεν υπήρχε μέχρι τα Χριστούγεννα στα 5s.  

Επίσης βλέπω το εξής στο apple store για το 5s που φαντάζομαι θα ισχύει και για το 6. 

"If you buy iPhone for T-Mobile, it will arrive with a nano-SIM card already installed that you can activate by visiting an Apple Retail Store or a T-Mobile store or by calling T-Mobile. If you buy a SIM-free iPhone, you will need to purchase a GSM-compatible nano-SIM card separately. In the United States, you can purchase such a SIM from AT&T or T-Mobile. When you travel internationally, you can use a nano-SIM card for iPhone 5s from a local GSM carrier."

Τελευταία επεξεργασία από: sophthecorn, 12/09/2014 - 16:03.

#668   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 12/09/2014 - 16:18

Σε κάτι ξένα forum που κοίταγα έλεγαν ότι πέρυσι αυτό που ήταν contract free της T-Mobile έπρεπε να τους πάρεις τηλεφωνικά να στο ενεργοποιήσουν και αργότερα να στο ξεκλειδώσουν. Νομίζω πάντως ότι και πάλι στο εξωτερικό ήταν ξεκλείδωτα. Μέσα στην Αμερική ήταν κλειδωμένα. Και τώρα αν πας να αγοράσεις 5s σου έχει δυο επιλογές. Ένα contract free της Τ-Mobile και ένα Sim Free. Νομίζω το εντελώς ξεκλείδωτο είναι το Sim Free. Στα 6αρια ακόμα δεν υπάρχει αυτή η sim free επιλογή, και αν θυμάμαι καλά πέρυσι δεν υπήρχε μέχρι τα Χριστούγεννα στα 5s.  

Επίσης βλέπω το εξής στο apple store για το 5s που φαντάζομαι θα ισχύει και για το 6. 

"If you buy iPhone for T-Mobile, it will arrive with a nano-SIM card already installed that you can activate by visiting an Apple Retail Store or a T-Mobile store or by calling T-Mobile. If you buy a SIM-free iPhone, you will need to purchase a GSM-compatible nano-SIM card separately. In the United States, you can purchase such a SIM from AT&T or T-Mobile. When you travel internationally, you can use a nano-SIM card for iPhone 5s from a local GSM carrier."

Συνοπτικά αυτό που ίσχυε πέρυσι στα 5S/C.

Της Verizon ξεκλείδωτο να λειτουργεί παντού. Αυτό που ίσχυε με της T-Mobile, εφόσον η αγορά του γίνει απο Apple Store, ξεκλείδωτο και αυτό.

Αν απο την άλλη η αγορά σε κατάστημα της T-Mobile, η συσκευή κλειδωμένη. Η επιλογή για SIM Free είχε προστεθεί αρκετά αργότερα και όχι αμέσως. Κοντά σον Γενάρη.

Φυσικά και αυτό ξεκλείδωτο. Tα ίδια θα ισχύσουν και στο 6.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#669   Christoss22

Christoss22

iPH newbie

• 52 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 12/09/2014 - 16:40

Συνοπτικά αυτό που ίσχυε πέρυσι στα 5S/C.

Της Verizon ξεκλείδωτο να λειτουργεί παντού. Αυτό που ίσχυε με της T-Mobile, εφόσον η αγορά του γίνει απο Apple Store, ξεκλείδωτο και αυτό.

Αν απο την άλλη η αγορά σε κατάστημα της T-Mobile, η συσκευή κλειδωμένη. Η επιλογή για SIM Free είχε προστεθεί αρκετά αργότερα και όχι αμέσως. Κοντά σον Γενάρη.

Φυσικά και αυτό ξεκλείδωτο. Tα ίδια θα ισχύσουν και στο 6.

αυτο που ειπες για το T-mobile οτι μονο εντος αμερικης ειναι κλειδωμενο...υποθεση ή γεγονος;;
Επισης ειπες της verizon ξεκλειδωτο..μπορεις ομως να παρεις το μοντελο που δινει η verizon χωρις συμβολαιο;;

Τελευταία επεξεργασία από: Christoss22, 12/09/2014 - 16:42.

#670   FlushRoyal

FlushRoyal

iPH User

• 116 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 12/09/2014 - 16:47

Άστα γιατί σύγκρινα τα μεγέθη και ψιλοέμεινα άλαλος..

http://cdn.arstechni...phone-scale.pdf

Φιλε μου ναι..Εγω το περιμενα να σου πω την αληθεια και ειχα βγαλει σχεδον το μεγεθος σε ενα χαρτι απο πριν, οποτε ημουν προετοιμασμενος για το Plus.
Ειμαι σε τεραστιο διλημμα για το αν θα μεινω ή θα παω στο 6αρι. Μονο η μπαταρια με προβληματιζει,τιποτα αλλο... Θελω να δω κρητικες πρωτα αλλιως θα περιμενω μια χρονια ακομη.
Αν ειναι το πρωι να το φορτιζω και το βραδυ να ψαχνω ξανα για μπριζα, ε αστο. Το ιδιο εκανε και 4s & to 5 & to 5s. Μεγαλη αδικια που 'φορτωσαν" το Plus σε καμερα και μπαταρια!
Για μενα είναι μεγαλο φάουλ αν εξαιρεσω την ram που αυτη ηταν το λιγοτερο,γιατι οταν ειναι να ακουμπησεις κοντα ενα χιλιαρικο αυτες οι λεπτομερειες ειναι σημαντικες! <_<

#671   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113,590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 12/09/2014 - 17:00

αυτο που ειπες για το T-mobile οτι μονο εντος αμερικης ειναι κλειδωμενο...υποθεση ή γεγονος;;
Επισης ειπες της verizon ξεκλειδωτο..μπορεις ομως να παρεις το μοντελο που δινει η verizon χωρις συμβολαιο;;

Aυτά που έγραψα πιο πάνω ίσχυαν μέχρι και τα 5S/C. Δε νομίζω να άλλαξαν τώρα.

Πρόβλημα με την T-Mobile θα έχεις αν κάνεις την αγορά απο το κατάστημα τους και όχι απο Apple Store.

Μπορείς και χωρίς συμβόλαιο. Και αυτό είναι ξεκλείδωτο.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#672   malias4

malias4

iPH Elite Poster

• 2,593 μηνύματα
  • Twitter:@Gate4

Δημοσίευση 12/09/2014 - 17:05

Ετοιμο κ το δικο μου!!!
Παραγγειλα με ελληνικη visa απο apple uk κ θα παει σε ενα φιλο κ θα μου το στειλει αυτος μετα!
Ευτυχως ειχα γαντζωθει στον υπολογιστη κ εκανα pre order κατευθειαν !

image.jpg
photo uploading

Τελευταία επεξεργασία από: malias4, 12/09/2014 - 17:06.

iPhone 12 pro max ios 14.2.1 jb  Apple watch series 7 nike

#673   PrisonBreak-7-

PrisonBreak-7-

iPH Contributor

• 1,650 μηνύματα

Δημοσίευση 12/09/2014 - 17:15

Πω πω οι ελληνικες τιμές είναι τρελά εξωφρενικές εφόσον ανακοινωθούν επίσημα (που λογικα αυτες θα είναι συν πλην 20 ευρώ)

#674   djkokalis

djkokalis

iPH User

• 199 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 12/09/2014 - 17:26

Να πω και εγώ την γνώμη μου. Κάτοχος iphone 4 εδώ και μια 4ετία φέτος ή του χρόνου θα αλλάξω τηλέφωνο. Ίσως επειδή η φιλοσοφία του design του 5s ταιριάζει περισσότερο με αυτό που έχω συνηθίσει το iPhone 5s μου αρέσει πολύ περισσότερο απ΄ ότι το iPhone 6. Αλλά μάλλον με κόβω για iPhone 6 που θα το κρατήσει για ακόμη μια 4ετία! Περιμένουμε τα skroutzoμάγαζα να κάνουμε την δουλειά μας γιατί έξω σου πιάνουν τον κώλο!

#675   parafron4

parafron4

iPH Elite Poster

• 3,006 μηνύματα
  • Twitter:@parafron4
  • GameCenter:parafron4-

Δημοσίευση 12/09/2014 - 17:31

στο lifo πηρε το ματι μου οτι το iphone 6 16gb θα κοστιζει περιπου 840-860 

και το plus 16gb 889 - 939  :wacko: 

ξερω οτι δε παιζει κατι τετοιο αλλα αν μια στο μυριο επαληθευτουν αυτα τη κατσαμε

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2

0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες