Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iPhone 6 και iPhone 6 Plus: Ανακοινώθηκαν επίσημα από την Apple

• Please log in to reply
1211 μηνύματα σε αυτό το θέμα

Poll: iPhone 6 και iPhone 6 Plus: Ανακοινώθηκαν επίσημα από την Apple (702 μέλη έχουν ψηφίσει)

4.7 ή 5.5 ίντσες; Ποιο από τα 2 νέα μοντέλα θα επιλέγατε;

You cannot see the results of the poll until you have voted. Please login and cast your vote to see the results of this poll.
Vote Guests cannot vote

#796   dream21

dream21

iPH Hero

• 3,898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 13/09/2014 - 20:04

Την λέξη ΦΠΑ την ξέρεις :huh:

Αυτη είναι η βασικη διαφορα με το εξωτερικό.

Απο uk θα γλιτωσεις περιπου 70 ευρω

Πως και δεν την ξέρω την λέξη ΦΠΑ= ΦΑΤΕ ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ ΑΛΛΑΓΗ :D

Kαι ξανα γυρνάμε στο θέμα μας ότι φέτος μάλλον θα παίξουν ίδιες τιμές με  Apple store UK 

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#797   FlushRoyal

FlushRoyal

iPH User

• 116 μηνύματα
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 13/09/2014 - 20:07

Οποιος τσιμπησει πρωτος το 6 να μας πει πως τα παει απο μπαταρία. :ph34r:

#798   Marios092

Marios092

iPH Addict

• 773 μηνύματα
  • Twitter:@Marios092
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • GameCenter:marios92

Δημοσίευση 13/09/2014 - 20:16

Παιδιά μια γρήγορη ερώτηση. Το US Apple store έχει unlocked το T mobile GSM μοντέλο. Μένει ο πατέρας μου πάνω Boston και λέει να μου το στείλει. Θα είναι όλα οκ σε θέμα δικτύου; Από θέμα εγγύησης τι παίζει; Ευχαριστώ.

#799   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5,457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 13/09/2014 - 20:26

Παιδιά μια γρήγορη ερώτηση. Το US Apple store έχει unlocked το T mobile GSM μοντέλο. Μένει ο πατέρας μου πάνω Boston και λέει να μου το στείλει. Θα είναι όλα οκ σε θέμα δικτύου; Από θέμα εγγύησης τι παίζει; Ευχαριστώ.

Λογικά δεν εχει θέμα, αλλά αυτό με σιγουριά δεν μπορεί να στο πει κανεις ακόμα.

Εχεις ενα χρόνο εγγύηση από την infoquest, οπως διαβάζω άλλαξε η πολιτική της εγγύησης για τα αμερικάνικα και έτσι καλύπτεται απο τον ενα χρονο της Apple..

@CaLi@

#800   Marios092

Marios092

iPH Addict

• 773 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2014 - 20:40

Λογικά δεν εχει θέμα, αλλά αυτό με σιγουριά δεν μπορεί να στο πει κανεις ακόμα.
Εχεις ενα χρόνο εγγύηση από την infoquest, οπως διαβάζω άλλαξε η πολιτική της εγγύησης για τα αμερικάνικα και έτσι καλύπτεται απο τον ενα χρονο της Apple..

Ευχαριστώ για την απάντηση.
Έχω πάρει moto g unlocked της tmobile και είχε 3G εδώ Ελλάδα. Απλά με ενδιαφέρει εάν θα δουλεύει σε Vodafone το LTE.

#801   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3,427 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 13/09/2014 - 20:45

@daskalakispavlos

Τελείως πληροφοριακά στο iPad mini 1st Gen
Που έχω με iOS 8 GM(GM=Τελική έκδοση) άνοιξε 5 tab στο safari με σελίδες και πες μου τι γίνεται.Να σου πω εγώ; 3 στις 10 κολλάει όλος ο safari και δεν ανταποκρίνεται. Το iOS σιγά σιγά θα αρχίσει να βαραίνει γιαυτό και η apple σιγά σιγά θα φτάσει και στα 8πυρυνα και με 3 αλλά και 4GB RAM κάποια στιγμη.Εδώ θα είμαστε και θα τα λέμε.Μην ξεχνας με τις οθόνες τι έλεγε πριν 5-7 χρόνια και που βρισκόμαστε. Ποτε σε κάτι δεν πρέπει κανένας αλλά και καμια εταιρία να είναι απόλυτη διότι μετα ξέρεις εκτειθεσε και δες τη γίνεται τώρα περί οθονών σε όλα τα τεχνολογικά sites, πέφτει το Κράξιμο τις αρκούδας.

*ipad mini 1st Gen 512mb

Σε αυτό που λες δεν διαφωνο αλλας μιλάς για μια συσκευή που βγήκε με iOS 6 και έχει πάρει άλλες δυο εκδόσεις και πιθανόν να παει και σε τριτη...βγήκε με iOS 6 πήρε 7 παίρνει 8 και μπορεί και το 9 πες μου μια συσκευή με android που πήρε δυο και τρεις εκδόσεις λειτουργικού;;; Το iPhone 4 πήρε την 4-5-6-7 το 4s 5-6-7-8 λογικό το βρίσκω να σέρνεται και το PC που είχα πριν 7 χρόνια στα xp πέταγε και του έβαλα windows 8.1 τα δουλεύει αλλά σέρνεται πως αλλιώς θα πας σε καινούργια συσκευή αν το iPhone 4 δουλεύει το iOS 7 τέλεια;Λέω κάτι παράλογο σε αυτό;Έχω και android κινητό ενα htc δεν λέω καλό άλλο προτιμώ πρόσεξε λίγο τι θα πω...ΠΡΟΤΙΜΩ iOS μιλάω για το λειτουργικό όχι για τις συσκευές που και εκεί νομίζω ειναι πιο κομψές (γνώμη μου πάντα) και όλα αυτά τα λέω φιλικά με κανένα ύφος κουβέντα να κάνουμε...

Knowledge Is Power

#802   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5,457 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2014 - 20:53

Έχω πάρει moto g unlocked της tmobile και είχε 3G εδώ Ελλάδα. Απλά με ενδιαφέρει εάν θα δουλεύει σε Vodafone το LTE.

Verizon 5S συσκευές που πήραν μέλη του Forum Ελλάδα δούλευε κανονικά το LTE..

Εγώ είμαι της γνώμης να περιμένουμε πριν βγάλουμε βιαστικές αποφάσεις, όλο και κάποιος θα βρεθεί να μας ενημερώσει γιαυτό το θέμα.. 

:)

Ακόμα και της verizon λογικά θα κάνει για Ελλάδα.. 

@CaLi@

#803   vlglyfada

vlglyfada

iPH User

• 120 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 13/09/2014 - 20:54

Πως και δεν την ξέρω την λέξη ΦΠΑ= ΦΑΤΕ ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ ΑΛΛΑΓΗ :D

Kαι ξανα γυρνάμε στο θέμα μας ότι φέτος μάλλον θα παίξουν ίδιες τιμές με  Apple store UK 

xaxaxaxa

Παντως πέρισυ δεν είχαμε τις ιδιες τιμες.

Εγω πηρα φετος το 6 με £619 (64gb) το οποίο είναι περιπου €770. Φθηνωτερα από το 800αρι+ που θα εχει εδω (735 ειχε το απλο 5ς)

#804   Marios092

Marios092

iPH Addict

• 773 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2014 - 20:54

Verizon 5S συσκευές που πήραν μέλη του Forum Ελλάδα δούλευε κανονικά το LTE..

Εγώ είμαι της γνώμης να περιμένουμε πριν βγάλουμε βιαστικές αποφάσεις, όλο και κάποιος θα βρεθεί να μας ενημερώσει γιαυτό το θέμα.. 

:)

Ακόμα και της verizon λογικά θα κάνει για Ελλάδα.. 

Ευχαριστω και παλι!

#805   vlglyfada

vlglyfada

iPH User

• 120 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad 3

Δημοσίευση 13/09/2014 - 20:55

Μαλλον δεν θα εχεις 4g

δεν θα εχεις LTE

Ευχαριστω και παλι!

Η verizon εχει αλλα δικτυο, αλλα ΔΕΝ ειναι unlocked.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 14/09/2014 - 00:26.

#806   108

108

iPH Contributor

• 1,260 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2014 - 21:01

της tmobile είναι unlocked.

#807   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5,457 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2014 - 21:07

Η verizon εχει αλλα δικτυο, αλλα ΔΕΝ ειναι unlocked.

Εκτός Αμερικής παίζει άψογα.. Είναι κλειδωμένο στους πάροχους εντός US..

Εχω 5, 5S και δουλεύουν στην Voda κανονικά, το LTE δεν το έχω τσεκάρει προσωπικά γιατί δεν έχω βρεθεί στην Ελλάδα ακόμα..

Περιμένω και το 6 να δω..

Ευχαριστω και παλι!

Να σαι καλά φίλε μου! :)

Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 13/09/2014 - 21:08.

@CaLi@

#808   Christoss22

Christoss22

iPH newbie

• 52 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 13/09/2014 - 21:27

ανεβασε ενα παιδι στις προηγουμενες σελιδες ενα screenshot απο την συνομιλια του στο τσατ με την apple..!!και του ελεγε πως εκτος αμερικης το t-mobile δουλευει κανονικα..!!κανε ενα κοπο ψαξε γιατι δεν το βρηκα να στο δειξω.!!

#809   Marios092

Marios092

iPH Addict

• 773 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2014 - 21:37

ανεβασε ενα παιδι στις προηγουμενες σελιδες ενα screenshot απο την συνομιλια του στο τσατ με την apple..!!και του ελεγε πως εκτος αμερικης το t-mobile δουλευει κανονικα..!!κανε ενα κοπο ψαξε γιατι δεν το βρηκα να στο δειξω.!!

Το είχα δει αυτό το ποστ. Θα ψάξω να το ξανά διαβάσω! Κρίμα είναι να το πάρω και να μην έχει 4G! Θέλει ψάξιμο... Μακάρι να δουλεύει γιατί το 16ρη 4.7 βγαίνει στα 500€ στρογγυλά.

#810   Christoss22

Christoss22

iPH newbie

• 52 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 13/09/2014 - 21:44

Το είχα δει αυτό το ποστ. Θα ψάξω να το ξανά διαβάσω! Κρίμα είναι να το πάρω και να μην έχει 4G! Θέλει ψάξιμο... Μακάρι να δουλεύει γιατί το 16ρη 4.7 βγαίνει στα 500€ στρογγυλά.

καλα δεν το συζηταω μεγαλη διαφορα στην τιμη..!!Αλλα και 4g να μην δουλευει σιγα ετσι και αλλιως στην ελλαδα υπολειτουργει ακομη..!!παντως προσεξε στο πως θα στο στειλει..!!Καλο θα ηταν να το ανοιξει να μην ειναι στις ζελατινες να μν βαλει αποδειξη μεσα και να γραψει απ´εξω οτι δεν δουλευει ηλεκτρονικα ανταλακτικα gift και αν μπλεξεις με τελωνειο να τους πεις οτι ειναι κλειδωμενο για ελλαδα και θα το χρησιμοποιησεις για ανταλακτικα σε αλλο που θα παρεις απο ελλαδα..!!Εγω τουλαχιστον ετσι θα κανω μαλλον..!!

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 7

0 μέλη, 7 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες