iPhone 6 και iPhone 6 Plus: Ανακοινώθηκαν επίσημα από την Apple
Δημοσίευση 10/09/2014 - 13:35
Ad
Δημοσίευση 10/09/2014 - 13:41
καλε μου φιλε,ποτε δεν με πιεσε κανεις για κατι..αν δεν σ αρεσει μην το παιρνεις.απλα και ωραια..ασε εμας τους χαζους να το παρουμε..
χωρις να λεω οτι σ αυτο που ανεβασες εχεις αδικο.ο καθενας πραττει οπως νομιζει..
Δημοσίευση 10/09/2014 - 13:43
152 post τα ίδια και τα ίδια εμείς εδώ θέλουμε iphone που είναι το πρόβλημαααααααα στο iphonehellas είμαστε
Δημοσίευση 10/09/2014 - 13:44
Η χθεσινή παρουσίαση ήταν για γέλια
Το μόνο πού άξιζε ήταν το ρολόι
Τα κινητά ήταν απλά μια αναβάθμιση στο μέγεθος τπτ άλλο
Α ξέχασα το απίστευτο Apple pay για τους άσχετους γιατί για τους γνωστές είναι μια τεχνολογία NFC πού Της έχουν συσκευές 3ετιας
Δημοσίευση 10/09/2014 - 13:45
Παιδια αμα το φέρω από Σιγκαπούρη ,θα λειτουργεί κανονικά εδω?
Παιδιά ξέρει κανείς αν γίνετε αυτό???
Δημοσίευση 10/09/2014 - 13:45
Προσωπικά μου αρεσαν τα δυο νέα iphone. Καλύτερη αυτονομία στο 6, από τις καλύτερες στο 6+ ειδικά στο 3g που έπασχε το iphone 5s. Στην κάμερα θα ήθελα κάποια πιο σημαντική αναβάθμιση. Επεξεργαστής και γραφικά για άλλη μια φορά κορυφαία. Η κάμερα που προεξέχει δεν μου άρεσε, όπως και το γεγονός ότι δεν έχει ois το 6. Πιστεύω πάντως για το hype που υπήρχε δεν μας έδειξε κάτι το τόσο εντυπωσιακό εκτος από το applewatch. Το πιο σημαντικό που κρατάω φέτος είναι το ios 8 που έχει εξελιχθεί σημαντικά. Θέλω να δω τι θα γίνει στην Αμερική με τα νέα iphone και τις πληρωμές μέσω καρτών!
Δημοσίευση 10/09/2014 - 13:48
Φίλε έχω όλα τα iphone από το 2g μέχρι το 5s και iPad iMac και και πιστεύεις ότι ξέρεις αν είναι καλο η όχι
Α ξέχασα το απίστευτο Apple pay για τους άσχετους γιατί για τους γνωστές είναι μια τεχνολογία NFC πού Της έχουν συσκευές 3ετιας
και για πες μας ποιος την έχει δουλέψει την τεχνολογία NFC που την έχουν συσκευές 3ετιας? αφου το 95% τα ιδια κανουν στο τηλεφωνο εδω δεν εχουν mb και καρτα το NFC τους μαρανε .
Τελευταία επεξεργασία από: manosvitacar, 10/09/2014 - 13:49
Δημοσίευση 10/09/2014 - 13:49
Bιάζεσαι να γελάσεις....
Κάτσε να δούμε πωλήσεις ΣΚ (και που θα πάει η μετοχή)...γιατι εκεί θα κλαις μετά από τόσο γέλιο....
Δεν με ενδιαφερουν οι πωλησεις ας τα πουλησει και ολα στην τσεπη μου θα μπουνε τα λεφτα? Και η κουτση μαρια που δεν εχει ιδεα iphone εχει, κακα τα ψεματα !!!! Δεν ειμαι low entry user οποτε με τετοια specs και αφου χρειαζεσαι ακομη το itunes για να χρησιμοποιησεις το κινητο σου οτι και να λεμε....θα ειναι αστειο!!!! Τεσπα αν δεν ζητουσα πολλα απο ενα τηλεφωνο ισως να μου εκλεινε το ματι,ας το χαρουν αυτοι που θα το παρουν ..!!!
Δημοσίευση 10/09/2014 - 13:50
Γενικός τα κινητά πλέον έχουν μια τεχνολογία πάνω τους πού για να την χρησιμοποιήσουμε στην Ελλάδα θα περάσουν 50 χρόνια
Δημοσίευση 10/09/2014 - 13:51
152 post τα ίδια και τα ίδια εμείς εδώ θέλουμε iphone που είναι το πρόβλημαααααααα στο iphonehellas είμαστε
ακριβώς αυτο! Γιατι να τρολάρεις σε ενα σάιτ που οι περισσότεροι αγαπάνε το Μήλο! Καζούρα για τα κινητά; Χαχα τι να πω
Δημοσίευση 10/09/2014 - 13:53
Δεν με ενδιαφερουν οι πωλησεις ας τα πουλησει και ολα στην τσεπη μου θα μπουνε τα λεφτα? Και η κουτση μαρια που δεν εχει ιδεα iphone εχει, κακα τα ψεματα !!!! Δεν ειμαι low entry user οποτε με τετοια specs και αφου χρειαζεσαι ακομη το itunes για να χρησιμοποιησεις το κινητο σου οτι και να λεμε....θα ειναι αστειο!!!! Τεσπα αν δεν ζητουσα πολλα απο ενα τηλεφωνο ισως να μου εκλεινε το ματι,ας το χαρουν αυτοι που θα το παρουν ..!!!
το cyclone ξερεις τι ειναι?
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 10/09/2014 - 13:54
Έμαθε κανείς τι CPU k RAM έχουν;
Δημοσίευση 10/09/2014 - 13:55
Και αυτό που λες λάθος είναι κανονικά είναι πια καταστήματα θα δεχτούν την πληρωμή με nfc στην Ελλάδα
Γενικός τα κινητά πλέον έχουν μια τεχνολογία πάνω τους πού για να την χρησιμοποιήσουμε στην Ελλάδα θα περάσουν 50 χρόνια
Τώρα τα λες σωστά αυτά που παρουσιάζουν apple, samsoung κλπ στην Ελλάδα δεν θα τα δούμε σχεδόν ποτέ άρα γιατί χαλάμε τις καρδιές μας όλοι για τηλέφωνο ,mail .facebook τα έχουμε.....
Δημοσίευση 10/09/2014 - 13:57
Φίλε έχω όλα τα iphone από το 2g μέχρι το 5s και iPad iMac και και πιστεύεις ότι ξέρεις αν είναι καλο η όχι
Έχω το iphone 5, ipad 2 καθώς από aνδροιδ samsung galaxy s4 i9506.
Aυτό που δεν με ικανοποίησε στο event είναι οι πίσω χοντροκομμένες γραμμές και η ανάλυση των 4,7 ιντσών αλλα λίγο με νοιάζει η ανάλυση.
Σαν γενικότερο design όμορφο είναι.
Ο λόγος που έκανα την μετάβαση σε android αρχικά ήταν το sar και μετά το μέγεθος της οθόνης.
Στην αρχή η αύξηση οθόνης που φαινόταν παντόφλα αλλά μετά παρατήρησα στην καθημερινή χρήση το ιδανικότερο όλων ειναι 4,7 ίντσες
Βλέπω αρκετά βελτιωμένο το ios 8 .
Περιμένω την άφιξη στην Ελλάδα για να το αγοράσω...
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες