Πφφφφ πακετο δηλαδη
iPhone 6 και iPhone 6 Plus: Ανακοινώθηκαν επίσημα από την Apple
Δημοσίευση 10/09/2014 - 20:51
Ad
Δημοσίευση 10/09/2014 - 21:00
Δεν μπορώ να κάνω και άλλα like.
Σίγουρα η ανακοίνωση ενός νέου iPhone δεν έχει την αίγλη που μπορεί να είχε πριν μερικά χρόνια.
Η εταιρεία δείχνει ότι απλά έχει βρει την πορεία που θέλει να ακολουθήσει έξω και μακρυά από τον ανταγωνισμό των τεράτων από άποψη specs.
Σίγουρα μέχρι να πέσει η τιμή περιμένουμε (ή να βρουμε το θείο απο την Αμερική )
Η εταιρεία Πάνο είνα ένα μεγάλο Brand Name που θα πουλάει πάντα. Ένα μήλο αρκεί να τ' αλλάξει όλα.
Και αυτό, καλώς ή κακώς είναι μεγάλη μαγκιά τους. Δε μπορείς να πείς τίποτα.
Έγω έκανα μια ερώτηση σήμερα στο φίλο σου το Γιάννη. Αν δεν είχε του λέω το μήλο στη πλάτη, ή αν είχε κάνει κάποιος άλλος τη παρουσίαση (Xiaomi π.χ) ξέρεις τι θα λέγαμε σήμερα?
Τα Specs δεν την ένδιέφεραν ποτέ. Όπιοιος χρησιμοποιεί iDevices δεν τον ενδιαφέρουν. Γιατί πολύ απλά δε θα το καταλάβει.
Καλησπερα σε ολους!να ρωτησω για να ισχυει η εγγυηση του iphone 6 για δυο χρονια απο infoquest(τωρ πια για ολα τα μοντελα ευρωπιακα κ μη), πρεπει η αγορα να γινει απο ελλαδα,αγγλια(ευρωπη) ή Αμερικη;
Για συσκευές που έχουν έρθει απο Αμερική, όχι.
Δε θα έχεις τη 2ετία. Εκτός και αν το έχεις πάρει απο κατάστημα.
Τότε ο πωλητής υποχρεωμένος να σε καλύψει.
Δηλαδη το συγκεριμενο δεν κανει για την Ελλαδα ?
Όπως και στα 5S/C. Δε σε απασχολεί το μοντέλο πλέον.
Αρκεί να είναι ξεκλείδωτο.
Δημοσίευση 10/09/2014 - 21:05
Αρκεί να είναι ξεκλείδωτο.
Οποτε το Contract Free δεν κανει....
Δημοσίευση 10/09/2014 - 21:06
Δηλαδη αν μου το φερουν απο Αγγλια ή απο αλλη χωρα ΕΕ...θα εχει 2 χρονια εγγυηση στην infoquest...αρκει να προσκομισω κ την αποδειξη αγορας απο το apple store που θα εχει γινει η αγορα!σωστα nikosgnr?
Τελευταία επεξεργασία από: liodim, 10/09/2014 - 21:08
Δημοσίευση 10/09/2014 - 21:08
Παιδιά , ποια είναι η άποψή σας για το πόσο φθηνότερα θα είναι τα 2 μοντέλα στα e-shops μετά απο λίγο-αρκετό καιρό; αναλογιζόμενοι την περίπτωση του iPhone 5S πχ;
Δημοσίευση 10/09/2014 - 21:17
Οποτε το Contract Free δεν κανει....
Γιατί δε κάνει?
Δηλαδη αν μου το φερουν απο Αγγλια ή απο αλλη χωρα ΕΕ...θα εχει 2 χρονια εγγυηση στην infoquest...αρκει να προσκομισω κ την αποδειξη αγορας απο το apple store που θα εχει γινει η αγορα!σωστα nikosgnr?
Σωστά. Δεν αλλάζει κάτι..
Παιδιά , ποια είναι η άποψή σας για το πόσο φθηνότερα θα είναι τα 2 μοντέλα στα e-shops μετά απο λίγο-αρκετό καιρό; αναλογιζόμενοι την περίπτωση του iPhone 5S πχ;
Θεωρώ θ' αργήσουν.. Τουλάχιστον όχι τόσο γρήγορα όπως το 5S που δε πρόλαβε να βγει και πήγε καρφί 500+.
Δημοσίευση 10/09/2014 - 21:27
Το εκαναν αρκετα ομορφο εμενα προσωπικα μου αρεσει και αν δεν ειχε και τις γραμμες θα ηταν αψογο.. πιστευω ομως οτι αυτες συνηθιζοντε με τον καιρο.
Θεωρω οτι η μεγαλη οθονη ηταν κατι που χρειαζοταν εδω και καιρο!Επρεπε να το ειχαν κανει απο το 5αρι αλλα δυστυχως την πληρωσε αυτο γιατι δεν ηθελαν να ξεφυγουν στο θεμα αντιχειρα.
Δεν μου αρεσε που κρατησαν την 16 και βγαλανε την 32.. γιατι να πρεπει καποιος να παει αναγκαστικα στα 64?
Οι 4,7" σε συνδυασμο με το παχος που εχει αυτη τη φορα ειναι το ιδανικοτερο οταν θες να μιλας για smartphone!
Αυτος ειναι και ενας παραπανω λογος να αφησω το 4αρι μου το οποιο πηρε αριστα σε ολες τις κατηγοριες,απο αντοχη μεχρι λειτουργικοτητα..
Δουλεψε αψογα μεχρι τωρα και εξακολουθει να δουλευει..ουτε να λαγκαρει ποτε ουτε να κολλησει,ουτε να κλεισει, γιαυτο κ παω με κλειστα ματια Apple.
Οπως και να το κανεις το εργαλειο ειναι ποιοτητα σε καθε τομεα..
Εχω δουλεψει android για λιγο διαστημα διχως να με ενθουσιασει ιδιαιτερα... ολα μου αφησαν την εντυπωση πως εκει μεσα ειναι τσουβαλιασμενα, συν οτι η συσκευη δεν εχει την ιδια στιβαροτητα κ ποιοτητα ακομη κ στο πιασιμο που τους κανεις αλλα και στην οθονη καταλαβαινεις τις διαφορες..Μπορει να μην ειναι μεγαλες ειναι ομως αισθητες.
Οσον αφορα τους απεναντι που βγαζουν χολη για τεχνολογιες του 2012 και αλλα τετοια εγω ενα εχω να πω.. "Με κράζεις?? Με θαυμάζεις..!!"
Οταν εισαι ικανοποιημενος με κατι ουτε καν μπαινεις στη διαδικασια να κρινεις τα υπολοιπα.
Την απαντηση θα την παρουν οπως και καθε χρονο αλλωστε.
Πιστεύω πως ήταν μία πάρα πολύ σωστή κίνηση.
Αν είσαι ένας χρήστης που ασχολείται με το κινητό του και κάνει τα "βασικά" τότε πλέον τα 32GB ΔΕΝ είναι αρκετά:
- Πλέον η οθόνη είναι μεγαλύτερη ανάλυση και οι εφαρμογές θα αρχίσουν να αλλάζουν ανάλυση ξανά (η οθόνη πλέον είναι Retina HD)
- Οι φωτογραφίες έχουν μεγαλύτερη ανάλυση, τα βίντεο θα είναι 1080p.
- Με το Family Sharing εκεί που δεν αγόραζες εφαρμογές (μουσική, κλπ) τώρα θα παίρνεις του αδερφού σου και της ξαδέρφης σου.
Όλα αυτά καθιστούν για ένα χρήστη ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ=ΑΝΕΠΑΡΚΗ τα 16 και τα 32GB.
Όμως, υπάρχει μία άλλη κατηγορία καταναλωτών: οι μαμάδες και οι μπαμπάδες, που θέλουν ούτε καν τα βασικά. Καμία φωτογραφία μόνο, 2 εφαρμογές και τηλέφωνα. Για αυτούς τα 16GB είναι υπεραρκετά.
Ελπίζω να έγινα σαφής.
Δημοσίευση 10/09/2014 - 21:47
Δεν ξέρω τι με κρατάει - τι δεσμός υπάρχει - με την Apple αλλά ρε παιδιά με το χέρι στη καρδιά μεγάλωσαν την οθόνη αλλά και την τιμή .....
Μη μου πείτε ότι δεν υπάρχουν συσκευές που κάνουν λιγοτερα και περισσότερα και με μισή τιμή . Δεν με αφήνουν αδιάφορο οι συσκευές όχι .. και το ρολόι μ αρέσει πολύ αλλά δεν βλεπω να διαφοροποιείται και τόσο πολύ απο τις άλλες εταιρίες . Το λειτουργικό ναι είναι για εμένα το καλύτερο αλλα δεν ξέρω πόσο ακόμη θα πείθω τον εαυτό μου για αυτό το λόγο .
Είναι η πρώτη φορά που πραγματικά δεν ξέρω τι θα κάνω ίσως το 6s θα δούμε ...
Δημοσίευση 10/09/2014 - 21:51
Το μόνο σίγουρο πως δεν υπάρχει η κάψα και ο ενθουσιασμός για το νέο iPhone όπως υπήρχε πιο παλιά.
Αυτό ακριβώς!
Δημοσίευση 10/09/2014 - 21:51
Αμ εμένα; Που είμαι με το 4άρι τόσα χρόνια και θέλω να πάρω νέα συσκευή εδώ και τώρα;
Κουράστηκα να περιμένω το κλικ.
Και όμως, μου πέρασε η ιδέα να περιμένω το 6s αλλά δεν παίζει να με συγκρατίσω αλλον ένα χρόνο. Εκτός και αν το δω απο κοντά και είναι τόσο μα τόσο χάλια, πράγμα απίθανο.
Δημοσίευση 10/09/2014 - 21:53
Γιατί δε κάνει?
Κάνει Νίκο....? Είναι ξεκλείδωτο ? Να προχωρησω σε αγορα αφοβα ?
Δημοσίευση 10/09/2014 - 22:00
Τελευταία επεξεργασία από: omorfonios, 10/09/2014 - 22:04
Δημοσίευση 10/09/2014 - 22:03
Εχω ενα φιλο αγγλια γινετε να παραγγειλω με δικη μου visa ελληνικη κ να βαλω διευθυνση αποστολης του φιλου μου την αγγλικη;
Επισης ποιο μοντελο απο αγγλια παιζει κ 3g στην ελλαδα;
Γίνεται.
Και τα δυο φυσικά!
Δεν υπάρχει αναγνώριση κάρτας/χωρας. Για την πληρωμή εννοώ. Οπότε κάθε χρεωστική κάρτα Visa, MasterCard etc, γίνονται δεκτές για την αγορά.
Η απόδειξη θα είναι στο όνομα του φίλου σου, αλλα εύκολα το αλλάζεις με ένα τηλ στο UK store, η ακόμα και στην αντιπροσωπεία της Αππλ στην Ελλάδα αν δεν απατώμαι.
Άσε που κατά την πρωτη ενεργοποίηση, σετινκγ του Μακ θα μπει το όνομα σου.
Το μονο που θα ρώταγα ακόμα μια φορα πριν την αγορά στο uk. στορ, θα ήταν αν είναι πλήρως λειτουργικό σε διαφορετική ευρωπαϊκή χωρα. ( υπεύθυνα πράγματα δλδ)
Που θα είναι, αλλα απλώς για τον φόβο των Ιουδαίων που λέμε.
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 10/09/2014 - 22:07
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 10/09/2014 - 22:04
γενικά με αυτό που έκανε τώρα η apple τελικά τι θα γίνει? θα βγει 6S/C ? και αντίστοιχο 6S plus? και αν ναι κάθε ποτε περίπου βγαίνει η σειρά (S) ?
Καταρχάς φίλε μου μη γράφεις greeklish γιατί είναι κανόνας του φόρουμ
Επίσης, είναι νωρίς για να μιλάμε αν θα βγει 6s plus από τώρα. Η σειρά s βγαίνει ένα χρόνο μετά από την προηγούμενη, οπότε υπολόγισε περίπου 1 χρόνο παρά μια μέρα από τώρα
Τελευταία επεξεργασία από: DLS, 10/09/2014 - 22:05
Δημοσίευση 10/09/2014 - 22:10
Καταρχάς φίλε μου μη γράφεις greeklish γιατί είναι κανόνας του φόρουμ
Επίσης, είναι νωρίς για να μιλάμε αν θα βγει 6s plus από τώρα. Η σειρά s βγαίνει ένα χρόνο μετά από την προηγούμενη, οπότε υπολόγισε περίπου 1 χρόνο παρά μια μέρα από τώρα
ξεχάστηκα για μια στιγμή...! η heineken φταίει.. χάχα ok έκανα edit
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8
0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες