8 amΠαιδια τι ωρα ξεκινανε οι προπαραγγελιες για Αγγλια?ευχαριστω
iPhone 6 και iPhone 6 Plus: Ανακοινώθηκαν επίσημα από την Apple
Δημοσίευση 11/09/2014 - 03:39
Ad
Δημοσίευση 11/09/2014 - 04:23
ξερετε πως μπορουμε να μαθουμε αν φετος θα δεχεται η απολ διευθυνσεις αραμεξ γενικοτερα?
Δημοσίευση 11/09/2014 - 06:06
Καλημέρα. Επειδή και εγώ, μέσω φίλου που έχει ξαδέρφη στο Αμέρικα, είπα να γυρίσω στο iphone.
Θα μας φέρει 2 στις αρχές Οκτωβρίου. Εκτιμάτε ότι θα βρει σε apple store ή θα πρέπει να προ παραγγείλει?
Τελικά ακόμη δεν έχει βγάλει unlocked συσκευή παρά μόνο ΑΤ&Τ unlocked..Να περιμένει να βγάλει?
Ποιο μοντέλο θα είναι τελικά πλήρως συμβατό εδώ?
Στο αεροδρόμιο να της πούμε να ανοίξει το ένα..μπας και έχει κόμπλα στο τελωνείο..η δεν χρειάζεται?
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
Δημοσίευση 11/09/2014 - 07:18
Ομοιοπαθής!
Μη το σκέφτεσαι καν! Με αυτη τη λογικη γιατι να μην περιμενεις οταν βγει το 6s για το 7? Παντα ετσι θα πηγαινει.. καλως ή κακως η τεχνολογια προχωραει γρηγορα.
Ασχέτως αν η Apple στο δινει λίγο λίγο.. Ειναι η τακτικη της ετσι κ πιστευω θα συνεχισουμε να το συνανταμε αυτό και στα επομενα μοντελα.
Επειδη εχει περάσει κ απο μενα η ιδια σκεψη στο λεω.. Μονο οτι θα πας σε μεγαλυτερη οθονη συγκριτικα με το 4αρι, αυτο το καθιστα μια κατηγορια απο μονο του!
Φίλε μου δεν είμαστε μόνο εμείς οι 2 που μείναμε με το 4άρι!
Είναι και άλλοι γνωστοί μου που το σκέφτονται ξανά και ξανά. Άστα!
Εσύ για ποιο λες οτι θα πας;
Δημοσίευση 11/09/2014 - 07:41
Προφανώς και στη δική σου περίπτωση δεν υπάρχει λόγος να περιμένεις κάτι.
Η διαφορά απο το 4 στο 6 θα είναι χαοτική.
Νίκο συμφωνώ μαζί σου, απλά ο κάθε βλάκας μπαίνει στο φόρουμ γράφει τη βλακεία του και καλώς ή κακώς επιρεάζει, έστω και σε μικρό βαθμό.
Θα είναι όντως μεγάλη η διαφορά. Αυτό που σκέφτομαι είναι ποιο απο τα 2 μοντέλα θα μπορέσει να αντέξει στο χρόνο περισσότερο. Δεν υπάρχει απο μεριά μου η οικονομική δυνατότητα αλλαγής κινητού κάθε χρόνο πλεόν, όπως γράφουν αρκετοί εδώ μέσα. Μαγκιά τους αφού τα έχουν ή τους τα δίνουν. Αλλά όταν δεν είσαι 18 αλλά 35+, έχεις οικογένεια και παιδιά και πάγια έξοδα τα πράγματα αλλάζουν και σκέφτεσαι το κάθε ευρώ.
Δεν είμουν ούτε είμαι υπέρ των "phablet", αλλά αν έχει τελικά καλύτερα specs το 5.5" τι να κάνω; Διάβασα οτι το 6 έχει 1gb ram και το 6+ 2gb. Ή αυτό με το landscape mode. Θα είναι λέει μόνο στο 6+.
Αν όλα τα παραπάνω είναι έτσι, απορώ γιατί η Apple μας δείχνει και επιλέγει οτι η ναυαρχίδα της, το καλύτερο της μοντέλο, είναι το phablet 6 Plus.. Το 4.7" δηλαδή δεν είναι καλό;
Και για αυτό που έγραψα στην αρχή, αν κοιτάξουμε όλο το thread που έχει καμιά 450αρια posts, τα 400 είναι άχρηστες πληροφορίες, off topic, κακίες, ειρωνίες και τίποτα παραπάνω.
Για να διαβάσουμε κάτι σωστό και χρήσιμο πρέπει να διαβάσουμε την βλακεία κάθε κομπλεξικού, που δεν κάνει τίποτα στη ζωή του, δεν έχει ιδέα για το τι συμβαίνει γύρω του και που παίζει και να μην έχει ιδέα απο τεχνολογία, απλά και μόνο να πει την μαλ@κία του.
Δημοσίευση 11/09/2014 - 08:15
Νίκο συμφωνώ μαζί σου, απλά ο κάθε βλάκας μπαίνει στο φόρουμ γράφει τη βλακεία του και καλώς ή κακώς επιρεάζει, έστω και σε μικρό βαθμό.
Θα είναι όντως μεγάλη η διαφορά. Αυτό που σκέφτομαι είναι ποιο απο τα 2 μοντέλα θα μπορέσει να αντέξει στο χρόνο περισσότερο. Δεν υπάρχει απο μεριά μου η οικονομική δυνατότητα αλλαγής κινητού κάθε χρόνο πλεόν, όπως γράφουν αρκετοί εδώ μέσα. Μαγκιά τους αφού τα έχουν ή τους τα δίνουν. Αλλά όταν δεν είσαι 18 αλλά 35+, έχεις οικογένεια και παιδιά και πάγια έξοδα τα πράγματα αλλάζουν και σκέφτεσαι το κάθε ευρώ.
Δεν είμουν ούτε είμαι υπέρ των "phablet", αλλά αν έχει τελικά καλύτερα specs το 5.5" τι να κάνω; Διάβασα οτι το 6 έχει 1gb ram και το 6+ 2gb. Ή αυτό με το landscape mode. Θα είναι λέει μόνο στο 6+.
Αν όλα τα παραπάνω είναι έτσι, απορώ γιατί η Apple μας δείχνει και επιλέγει οτι η ναυαρχίδα της, το καλύτερο της μοντέλο, είναι το phablet 6 Plus.. Το 4.7" δηλαδή δεν είναι καλό;
Και για αυτό που έγραψα στην αρχή, αν κοιτάξουμε όλο το thread που έχει καμιά 450αρια posts, τα 400 είναι άχρηστες πληροφορίες, off topic, κακίες, ειρωνίες και τίποτα παραπάνω.
Για να διαβάσουμε κάτι σωστό και χρήσιμο πρέπει να διαβάσουμε την βλακεία κάθε κομπλεξικού, που δεν κάνει τίποτα στη ζωή του, δεν έχει ιδέα για το τι συμβαίνει γύρω του και που παίζει και να μην έχει ιδέα απο τεχνολογία, απλά και μόνο να πει την μαλ@κία του.
ποιος εισαι εσυ που θα κρινεις ποιος ειναι βλακας και ποιος οχι;
μηπως εισαι εσυ που διαβασες 400+ για να καταλαβεις οτι ετσι γινεται η φαση;
μπορεις να εκφραζεις την γνωμη σου μεχρι εκει που δεν προσβαλεις κανεναν.το καταλαβες;
κατανοητο;
ή μηπως να το γραψω 400+ για να το αντιληφθεις;
Δημοσίευση 11/09/2014 - 08:17
Το μοναδικό μελανό σημείο που βρίσκω στο 6 plus είναι το συνολικό μέγεθος (όχι φυσικά της οθόνης)
Το θεωρώ πολύ μεγάλο για την παλάμη μου..και τα παντελόνια μου (ακόμη και τα τσαντάκια της γυναίκας μου, που της φορτώνω τσιγαροκινητά στις εξόδους μας)
Και μια ιστορία (bear with me)
Φίλη της γυναίκας μου αρχίζει τις ερωτήσεις ως νέα κάτοχος iphone 5 για τις λειτουργίες του και για να την πικάρω (για πλάκα) της λεω τους περιορισμούς τις apple και τα ow specs..(για πλάκα επαναλαμβάνω)
Υπενθυμίζω πως ήμουν κάτοχος όλων των iphones και είμαι κάτοχος ipad 4 και τρελός με το hackintosh οπότε apple = respect για μένα.
Μου απαντά λοιπόν..τι κινητό έχεις τώρα..και με περίσσια μαγκιά της δείχνω το galaxy s4 που είχα αγοράσει πρόσφατα..
Η απάντηση της.......αα honda πήρες........
Λοιπόν τα λόγια περισσεύουν...
Δημοσίευση 11/09/2014 - 08:34
παντως παιδια νομιζω οτι στη ελλαδα μας δουλεευουν απο οτι ειδα αμερικη το 16 το 6 εχει 649 δολλαρια ασε που εχουν μια αγνωστη λεξη στην ελλαδα επιστροφη του παλιου σου κινητου και υπολογισμος ενος ποσου για το νεο πχ εγω εβαλα για το 5 που εχω και που ειναι σε σχεδον τελεια κατασταση και το υπολογιζει 210 δολλαρια επιστροφη δηλαδη θα μοθ ερχοταν το καινουργιο
650-210=440 κατω απο 400 ευρω τελικη τιμη
και μιλαμε παντα για ελευθερο κινητο χωρις συμβολαια κλπ για αν παμε σε συμβολαια τοτε μιαλμε για τιμες πολυ κατω απο 250 ευρω
Τελευταία επεξεργασία από: dimosx, 11/09/2014 - 08:35
Δημοσίευση 11/09/2014 - 08:42
παντως παιδια νομιζω οτι στη ελλαδα μας δουλεευουν απο οτι ειδα αμερικη το 16 το 6 εχει 649 δολλαρια ασε που εχουν μια αγνωστη λεξη στην ελλαδα επιστροφη του παλιου σου κινητου και υπολογισμος ενος ποσου για το νεο πχ εγω εβαλα για το 5 που εχω και που ειναι σε σχεδον τελεια κατασταση και το υπολογιζει 210 δολλαρια επιστροφη δηλαδη θα μοθ ερχοταν το καινουργιο
650-210=440 κατω απο 400 ευρω τελικη τιμη
και μιλαμε παντα για ελευθερο κινητο χωρις συμβολαια κλπ για αν παμε σε συμβολαια τοτε μιαλμε για τιμες πολυ κατω απο 250 ευρω
$700 στην νέα Υόρκη το 6..
Στην Ελλάδα πόσο?
Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 11/09/2014 - 08:42
@CaLi@
Δημοσίευση 11/09/2014 - 08:43
Καλημέρα. Επειδή και εγώ, μέσω φίλου που έχει ξαδέρφη στο Αμέρικα, είπα να γυρίσω στο iphone.
Θα μας φέρει 2 στις αρχές Οκτωβρίου. Εκτιμάτε ότι θα βρει σε apple store ή θα πρέπει να προ παραγγείλει?
Τελικά ακόμη δεν έχει βγάλει unlocked συσκευή παρά μόνο ΑΤ&Τ unlocked..Να περιμένει να βγάλει?
Ποιο μοντέλο θα είναι τελικά πλήρως συμβατό εδώ?
Στο αεροδρόμιο να της πούμε να ανοίξει το ένα..μπας και έχει κόμπλα στο τελωνείο..η δεν χρειάζεται?
Ευχαριστώ προκαταβολικά.
αυτα που ζητας μονο καποιος ΙΤ της εταιριας μπορει να απαντησει η καποιος που ειναι αμερικη με ελληνικη σιμ κ κανει δοκιμες, οποτε μεχρι να κυκλοφορησουν συσκευες κ να γινει δοκιμη δεν νομιζω οτι μπορει καποιος υπευθυνα να πει, μονο υποθεσεις...
Δημοσίευση 11/09/2014 - 08:51
αν ναι, γιατι κραζουμε που έκοψε το 32;
κατ' αναλογία (€/gb) ακριβύνε το 16, και μείωσε τα αλλα, εκτος κι αν κατι μου διαφεύγει.
μιλαω για το 6, οχι 6+.
legit
Δημοσίευση 11/09/2014 - 09:09
Δημοσίευση 11/09/2014 - 09:21
Ακριβα το δίνει...με 1200€ αγοραζω 3 μονάδες 5S σε απόθεμα και θα πάρω άλλες 3 δωρεάν
Δημοσίευση 11/09/2014 - 10:00
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 6
0 μέλη, 6 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες