Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iPhone 6 και iPhone 6 Plus: Ανακοινώθηκαν επίσημα από την Apple

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1211 μηνύματα σε αυτό το θέμα

Δημοσκόπηση: iPhone 6 και iPhone 6 Plus: Ανακοινώθηκαν επίσημα από την Apple (702 μέλη έχουν ψηφίσει)

4.7 ή 5.5 ίντσες; Ποιο από τα 2 νέα μοντέλα θα επιλέγατε;

Δεν μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης μέχρι να ψηφίσετε. Παρακαλούμε συνδεθείτε και δώστε την ψήφο σας για να δείτε τα αποτελέσματα.
Ψηφίστε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#451   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1.498 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 11/09/2014 - 10:03

ρε παιδια το 4.7 μου φαινεται ιδιο με το 5s, :) δειτε εδω

http://lifehacker.co...prin-1632649966

Κάτι παίζει κατά το printing, διάβασε και τα σχόλια.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#452   Gfb3

Gfb3

iPH Enthousiast

• 474 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Tablet:iPad mini +4G

Δημοσίευση 11/09/2014 - 10:06

Και αυτό είναι φοβερό

#453   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 11/09/2014 - 10:08

ρε παιδια το 4.7 μου φαινεται ιδιο με το 5s, :) δειτε εδω

http://lifehacker.co...prin-1632649966

Εγώ το έβαλα στο PS και έφτιαξα δικό μου. Έχει κάποιο θέμα το αρχείο του

Βλέπω φέτος να παίζω ρακέτα με το Plus .. :P

Είμαι άνθρωπος των δοκιμών και ελπίζω αυτή την δοκιμή να μην την μετανιώσω..

Το καλό είναι πως θα έρθουν 2 τηλέφωνα μαζί 4.7 και 5.5 και έτσι θα γίνουν συγκρίσεις!!

Και αυτό είναι φοβερό

Πάντως μέχρι τώρα το Plus όπως βλεπω έχει τα πρωτεία της πιο μεγάλης συσκευής σαν συσκευή ανεξάρτητα από την οθόνη!!\

Και αυτό είναι που με φοβίζει.. Ερε καζούρα.. :P 

Αλλά ας το δω από το επιστημονικό κομμάτι.. χα χα χα!!!

Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 11/09/2014 - 10:12

@CaLi@

#454   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 11/09/2014 - 10:11

Νίκο συμφωνώ μαζί σου, απλά ο κάθε βλάκας μπαίνει στο φόρουμ γράφει τη βλακεία του και καλώς ή κακώς επιρεάζει, έστω και σε μικρό βαθμό.

Θα είναι όντως μεγάλη η διαφορά. Αυτό που σκέφτομαι είναι ποιο απο τα 2 μοντέλα θα μπορέσει να αντέξει στο χρόνο περισσότερο. Δεν υπάρχει απο μεριά μου η οικονομική δυνατότητα αλλαγής κινητού κάθε χρόνο πλεόν, όπως γράφουν αρκετοί εδώ μέσα. Μαγκιά τους αφού τα έχουν ή τους τα δίνουν. Αλλά όταν δεν είσαι 18 αλλά 35+, έχεις οικογένεια και παιδιά και πάγια έξοδα τα πράγματα αλλάζουν και σκέφτεσαι το κάθε ευρώ. 

Δεν είμουν ούτε είμαι υπέρ των "phablet", αλλά αν έχει τελικά καλύτερα specs το 5.5" τι να κάνω; Διάβασα οτι το 6 έχει 1gb ram και το 6+ 2gb. Ή αυτό με το landscape mode. Θα είναι λέει μόνο στο 6+.

Αν όλα τα παραπάνω είναι έτσι, απορώ γιατί η Apple μας δείχνει και επιλέγει οτι η ναυαρχίδα της, το καλύτερο της μοντέλο, είναι το phablet 6 Plus.. Το 4.7" δηλαδή δεν είναι καλό;

Και για αυτό που έγραψα στην αρχή, αν κοιτάξουμε όλο το thread που έχει καμιά 450αρια posts, τα 400 είναι άχρηστες πληροφορίες, off topic, κακίες, ειρωνίες και τίποτα παραπάνω.

Για να διαβάσουμε κάτι σωστό και χρήσιμο πρέπει να διαβάσουμε την βλακεία κάθε κομπλεξικού, που δεν κάνει τίποτα στη ζωή του, δεν έχει ιδέα για το τι συμβαίνει γύρω του και που παίζει και να μην έχει ιδέα απο τεχνολογία, απλά και μόνο να πει την μαλ@κία του.

Όποιο και να πάρεις, το ίδιο θα αντέξει. Τις ανάγκες σου, εσύ τις ορίζεις και κανένας άλλος.. Μη το ξεχνάς αυτό.

Το θέμα είναι αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά για συσκευή? Αν θες τη γνώμη μου, όχι. Η τιμολογιακή πολιτική του Brand, Apple έχει ξεφύγει.

Πως θα σε κάνει να πας σε αυτό που χλέυαζε και χλέυαζαν οι περισσότεροι? Να τα σκάσεις να το ευχαριστηθείς..

Αν σου έδινε τα ίδια, πιθανόν να προσπέρναγες. Πάντα το μεγαλύτερο οριζόταν αυτομάτως ως "ναυαρχίδα", οπότε μη σου κάνει εντύπωση..

Θα σε παρακαλέσω επίσης να αποφεύγονται χαρακτηρισμοί.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 11/09/2014 - 11:49

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#455   iparout

iparout

iPH User

• 136 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 4S

Δημοσίευση 11/09/2014 - 10:13

Φιλε πες μου που μένεις με 250 ευρω ενοίκιο να έρθω και εγώ! :rolleyes:

(στείλε ΠΜ)

Studio 20 τμ σε ρετιρέ στη Γλυφαδα. Έλα οπότε θες, κερνάω καφέ με θέα από Πειραιά μέχρι Σούνιο..

#456   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 11/09/2014 - 10:14

Όποιο και να πάρεις, το ίδιο θα αντέξει. Τις ανάγκες σου, εσύ τις ορίζεις και κανένας άλλος.. Μη το ξεχνάς αυτό.

Το θέμα είναι αξίζει να δώσεις τόσα λεφτά για συσκευή? Αν θες τη γνώμη μου, όχι. Η τιμολογιακή πολιτική του Brand, Apple έχει ξεφύγει.

Πως θα δε κάνει να πας σε αυτό που χλέυαζε και χλέυαζαν οι περισσότεροι? Να τα σκάσεις να το ευχαριστηθείς..

Αν σου έδινε τα ίδια, πιθανόν να προσπέρναγες. Πάντα το μεγαλύτερο οριζόταν αυτομάτως ως "ναυαρχίδα", οπότε μη σου κάνει εντύπωση..

Εγώ με $430 δολάρια την έκανα λαχείο και φέτος... :)

Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 11/09/2014 - 10:16

@CaLi@

#457   polisan1992

polisan1992

iPH Member

• 349 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:demon1kman

Δημοσίευση 11/09/2014 - 10:32

υπαρχει κανεις που θα το παραγγειλει αυριο το πρωι απο αγγλικο στορ?

#458   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1.498 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2014 - 10:32

Εγώ προσανατολιζόμουν στο Plus με χίλια, αλλά σήμερα ξύπνησα στραβά και άρχισα να το ξανασκέφτομαι :D

Σκοπός μου ήταν να αντικαταστήσω τελείως το iPad με το 6 Plus, αλλά βρε παιδιά, δεν είναι πάρα πολύ μακρύ; Γιατί έχω την εντύπωση ότι χρειαζόταν κι άλλο πλάτος αντί μήκος, σε μεγάλα κείμενα κλπ, φοβάμαι ότι πάλι πολύ μικρά θα είναι τα fonts...

Ιδανικό νομίζω θα ήταν ένα σχέδιο αλα iPad Mini στις 5.5... Τι λέτε εσείς;

#459   Gfb3

Gfb3

iPH Enthousiast

• 474 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2014 - 10:47

Εγώ προσανατολιζόμουν στο Plus με χίλια, αλλά σήμερα ξύπνησα στραβά και άρχισα να το ξανασκέφτομαι :D

Σκοπός μου ήταν να αντικαταστήσω τελείως το iPad με το 6 Plus, αλλά βρε παιδιά, δεν είναι πάρα πολύ μακρύ; Γιατί έχω την εντύπωση ότι χρειαζόταν κι άλλο πλάτος αντί μήκος, σε μεγάλα κείμενα κλπ, φοβάμαι ότι πάλι πολύ μικρά θα είναι τα fonts...

Ιδανικό νομίζω θα ήταν ένα σχέδιο αλα iPad Mini στις 5.5... Τι λέτε εσείς;

16:9 είναι η αναλογία των πλευρών της οθόνης όπως σε όλα τα κινητά και στα περισσότερα tablet. Τα ipad έχουν αναλογια 4:3 πιο τετραγωνισμένο δηλαδη και όχι τοσο μακρόστενο όπως λες  

#460   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1.498 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2014 - 10:51

16:9 είναι η αναλογία των πλευρών της οθόνης όπως σε όλα τα κινητά και στα περισσότερα tablet. Τα ipad έχουν αναλογια 4:3 πιο τετραγωνισμένο δηλαδη και όχι τοσο μακρόστενο όπως λες

Το ξέρω και αυτό αναρωτιέμαι, αν έχει τόσο νόημα να βλέπεις όλο και περισσότερο περιεχόμενο κατά ύψος, αλλά τα fonts στην πραγματικότητα να μη μεγαλώνουν ιδιαίτερα, με αποτέλεσμα να σου βγαίνουν τα μάτια για μεγάλα άρθρα κλπ.... Μάλλον πρέπει να το δω πρώτα από κοντά πριν απαξιώσω το iPad και να μη βιαστώ να κάνω προπαραγγελία :/

#461   Gfb3

Gfb3

iPH Enthousiast

• 474 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2014 - 10:54

Το ξέρω και αυτό αναρωτιέμαι, αν έχει τόσο νόημα να βλέπεις όλο και περισσότερο περιεχόμενο κατά ύψος, αλλά τα fonts στην πραγματικότητα να μη μεγαλώνουν ιδιαίτερα, με αποτέλεσμα να σου βγαίνουν τα μάτια για μεγάλα άρθρα κλπ.... Μάλλον πρέπει να το δω πρώτα από κοντά πριν απαξιώσω το iPad και να μη βιαστώ να κάνω προπαραγγελία :/

Έγω είχα iphone 5 και ipad mini. Πλεόν έχω μόνο note 3 (5,7 ιντσες 1920*1080 αναλυση). Είναι αρκετά ξεκούραστο και σε σερφάρισμα και παιχνίδια και παντού. Με το iphone 5 ειχα βγάλει τα μάτια μου. Αν σου φαίνεται μικρό το κείμενο το γυρνάς και στο πλαι. (landscape) 

#462   108

108

iPH Contributor

• 1.260 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2014 - 10:57

από ότι βλέπω παιδιά πέθαναν και τα iPad στο βωμό των 5.5 ιντσών/ phablet.

#463   polakis

polakis

iPH Contributor

• 1.673 μηνύματα

Δημοσίευση 11/09/2014 - 11:07

Αν παραγγειλω το Iphone6 απο Αμερική και μου στο στείλει η ξαδέρφη μου, ποσο τελωνείο πληρώνω αν πληρώσω;

#464   malias4

malias4

iPH Elite Poster

• 2.593 μηνύματα
  • Twitter:@Gate4
  • Κινητό: iPhone 2G

Δημοσίευση 11/09/2014 - 11:16

Απο αμερικη αν σου κατσει τελωνειο ειναι πολλα τα λευτα.
Απο αγγλια ειναι δηλαδη 8 το πρωι ωρα αγγλιας η ελλαδας; Αν ειναι αγγλιας 8 ειναι ελλαδας 10:00;
Μηπως ξεκινησουν πχ σημερα τα μεσανυχτα που θα παει κ 12 σεπτεμβριου;
Αναμονη για μενα μαλλον θα το παρω κατα τα χριστουγεννα !
iPhone 12 pro max ios 14.2.1 jb  Apple watch series 7 nike

#465   polisan1992

polisan1992

iPH Member

• 349 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:demon1kman

Δημοσίευση 11/09/2014 - 11:24

8 Αγγλια 10 ελλαδα

Ad