Αν πας δηλαδη στις 19 του μηνα σε ενα store στην Αμερικη και τους πεις θελω ενα που να δουλευει και στην Ελλαδα τι θα σου δωσουν??Ξεκλειδωτο ΄ή αυτο της T-mobile???Και αν σου δωσουν της T-mobile κατω κατω στην ιστοσελιδα λεει πως πρεπει να το ξεκλειδωσεις πρωτα και μετα δουλευει με αλλες καρτες.Τι γινεται??Ξερει καποιος??
iPhone 6 και iPhone 6 Plus: Ανακοινώθηκαν επίσημα από την Apple
Δημοσίευση 11/09/2014 - 17:40
Ad
Δημοσίευση 11/09/2014 - 18:11
1ον βάζουμε shipping address την διεύθυνση που θέλουμε να το στείλουμε πχ Γερμανίας
2ον στο billing address βάζουμε είτε την διεύθυνση των στοιχείων της κάρτας που θα χρησιμοποιηθεί είτε την διεύθυνση του PayPal και postcode έναν τυχαίο της Γερμανίας η τον αληθινό;
Δημοσίευση 11/09/2014 - 18:50
πηγα να φτιαξω ενα update με widget για μια εφαρμογη μου!
κατεβασα το xcode 6 και ετρεξα την εφαρμογη μου στο simulator σαν iphone 6 και η εφαρμογη ειχε γινει σαν ζοομ και ετρεχε τελεια!!!
λετε να μην εχουν updates και να τρεχουν και ετσι κομπλε?
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 11/09/2014 - 19:05
κατεβασα το xcode 6 και ετρεξα την εφαρμογη μου στο simulator σαν iphone 6 και η εφαρμογη ειχε γινει σαν ζοομ και ετρεχε τελεια!!!
Καλόοο!
Δημοσίευση 11/09/2014 - 19:14
Φίλε μου δεν είμαστε μόνο εμείς οι 2 που μείναμε με το 4άρι!
Είναι και άλλοι γνωστοί μου που το σκέφτονται ξανά και ξανά. Άστα!
Εσύ για ποιο λες οτι θα πας;
Για το 4,7".
Πιστευω οτι το Plus ειναι αρκετα μεγαλο για να το εχεις μαζι σου εξω..
Εκτος κι αν προκειται περισσοτερο για επαγγελματικους λογους που μπορει να δουλευεις
με κειμενα, εγγραφα, email. Ειναι αναλογα με τις αναγκες του καθενος.
Προσωπικα,δεν μπορω να σκεφτω οτι θα κουβαλαω κατι μεγαλυτερο κι ας υπερτερει το plus λιγο στην μπαταρια
και ας το δουλευω εν μερει για τους παραπανω λογους. Αφου με ψιλοβολευε το 4αρι τοτε οι 4,7" ειναι το ιδανικό.
Δημοσίευση 11/09/2014 - 19:21
Στην παρουσίαση αναφέρθηκαν ότι δεν χρειάζεται καμια αναβάθμιση στις εφαρμογές. Θα τρέχουν όλες κανονικά σαν maximized (μιλησαν για desktop class κάτι δεν θυμάμαι ακριβως) . Άμα θέλεις βεβαια θα μπορείς να διαμορφώσεις αλλιώς την εφαρμογή σου ώστε να εκμεταλλευτείς περισσότερο την μεγαλύτερη οθόνη. Ενημερωτικά τι εφαρμογή έχεις??
Δημοσίευση 11/09/2014 - 19:31
Πάνε οι ελπίδες για Ελλάδα στο δεύτερο κύμα... http://9to5mac.com/2...t-of-countries/
Δημοσίευση 11/09/2014 - 19:36
Παιδιά καλησπέρα.Επειδή λόγω υψηλού φόρτου εργασίας θα σασ γυρίσω λίγο πίσω....εάν γνωρίζουμε πότε η περίπου πότε κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πότε ξεκινούν οι προπαραγγελιες;ευχαριστώ προκαταβολικα..
Δημοσίευση 11/09/2014 - 19:38
πιστεύω απο 15/10 και μετά ΕλλάδαΠαιδιά καλησπέρα.Επειδή λόγω υψηλού φόρτου εργασίας θα σασ γυρίσω λίγο πίσω....εάν γνωρίζουμε πότε η περίπου πότε κυκλοφορεί στην Ελλάδα και πότε ξεκινούν οι προπαραγγελιες;ευχαριστώ προκαταβολικα..
Δημοσίευση 11/09/2014 - 19:39
Κοίτα, αν αλλάζεις συνέχεια τη συσκευή πηγαίνοντας στη νεότερη δε χάνεις και δε σου φεύγουν πολλά απο τη τσέπη.
Αυτό όμως δεν αναιρεί οτι η τιμή έχει ξεφύγει πλέον και μόνο τα γέλια μπορείς να βάλεις.
Μεγειές γι' αυτό με τη μεγαλύτερη μπαταρία
Για τιμή θα συμφωνήσω το πράγμα νομίζω έχει φτάσει στο χείλος του γκρεμού.. Δεν χρειάζεται να πούμε παραπάνω...
Όσο για την μπαταρία, αν έχεις προσέξει ποτέ δεν έχω ασχοληθεί με κανένα ποστ σε ότι αφορά την μπαταρία, αυτή είναι και όποιος θέλει ας το δεχτεί..
Πάντα έχω μια μικρή Anker μαζί μου και δεν με έχει απασχολήσει ποτέ αυτό το θέμα και ούτε με νοιάζει να στο πω αν έχει αυτό μεγαλύτερη μπαταρία, θέλω πραγματικά να μπω στο τριπάκι του μεγάλου τηλεφώνου γιατί ποτέ δεν είχα.. Ίσως να το μετανιώσω, δεν σου κρύβω πως δεν είναι αυτή η πρώτη μου επιλογή, θα έπαιρνα το 4.7 αλλά η διαφορά είναι πολύ μικρή, αν το μετανιώσω λόγο ότι έχω την ευκαιρία φέτος να το πάρω με αναβάθμιση άλλου συμβόλαιου το iPhone, του χρόνου έχω την δική μου αναβάθμιση και τότε καλά να είμαι και να ζω θα πάω στο 4.7.
Το καλό είναι πως σπίτι θα είναι και το 4.7 και έτσι θα έχω την ευκαιρία να επεξεργαστώ και τις 2 συσκευές..
Φίλοι και γνωστοί να με αποτρέπουν να το κάνω αλλά θέλω με την δική μου γνώμη και άποψη να αποφασίσω αν μου κάνει η όχι, το ότι χλεύαζα τις μεγάλες συσκευές το έκανα έξω από τον χορό, ας μπω μέσα σε αυτό να δω τελικά πως είναι μιας και βγήκε στην πλατφόρμα και στην συσκευή που προτιμώ χρόνια..
Όπως έγραψα και παραπάνω μου αρέσει να δοκιμάζω και να έχω δική μου γνώμη και εμπειρία για πολλά πράγματα, το τηλέφωνο είναι το λιγότερο!!
Φιλικά και όμορφα!
Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 11/09/2014 - 19:44
@CaLi@
Δημοσίευση 11/09/2014 - 19:40
πιστεύω απο 15/10 και μετά Ελλάδα
ευχαριστω πολυ.....λογικα συντομα θα εχουμε νεοτερα!!!
Δημοσίευση 11/09/2014 - 19:49
αφού δεν είμαστε στο 2 κύμα οποτε σίγουρα τα πρώτα θα σκάσουν απο 15/10 και μετα αν και εγω νομιζω 2/11ευχαριστω πολυ.....λογικα συντομα θα εχουμε νεοτερα!!!
Δημοσίευση 11/09/2014 - 19:58
Διαβασα ενα προς ενα ολα τα σχολια και αυτο που εχω να πω ειναι πως απο τοτε που πηγα στην apple (3gs μοντελο) επαψα να σκεφτομαι τι κινητο θα αγορασω για μια 2 ετια τουλάχιστον μη πω και 3ετια. Εγω αυτό εκτίμησα στην apple γτ πανω κατω τα λεφτα που εδινα καθε χρονο να αλλάζω συσκευες android των 200 ευρώ, τα δίνω τωρα μαζεμένα και για 2-3 χρονια δν ασχολούμαι με το θεμα κινητου. Σε ποια άλλη εταιρεία συμβαίνει αυτό? θελετε να μου πειτε οτι γνωρίζετε κόσμο που χει κρατήσει συσκευες οπως πχ LG κλπ που αναφερονται για πικάρισμα για 3 χρονια? Προσωπικά μετα το 5s που αγορασα πέρυσι με κόβω κάπου για 7-7s γεροι να μαστε. Τωρα οσον αφορα το 6 και το 6+ εγω αμα δε το πιασω στο χερι μου να το δω δεν μπορω να διαμορφωσω αποψη. το μονο σιγουρο ειναι οτι γενικα δν ειμαι πολυ φαν των μεγάλων κινητών.
υγ Για τους επαναστάτες τσε κλπ που μπαινουν εδω μεσα και πετανε κατι σχολια στυλ ''τωρα καταλαβαινω γτ πανε στραβα ολα σ αυτη τη χωρα κλπ'' να σας θυμίσω οτι το φορουμ λεγεται iphonehellas
Δημοσίευση 11/09/2014 - 20:14
Για τιμή θα συμφωνήσω το πράγμα νομίζω έχει φτάσει στο χείλος του γκρεμού.. Δεν χρειάζεται να πούμε παραπάνω...
Όσο για την μπαταρία, αν έχεις προσέξει ποτέ δεν έχω ασχοληθεί με κανένα ποστ σε ότι αφορά την μπαταρία, αυτή είναι και όποιος θέλει ας το δεχτεί..
Πάντα έχω μια μικρή Anker μαζί μου και δεν με έχει απασχολήσει ποτέ αυτό το θέμα και ούτε με νοιάζει να στο πω αν έχει αυτό μεγαλύτερη μπαταρία, θέλω πραγματικά να μπω στο τριπάκι του μεγάλου τηλεφώνου γιατί ποτέ δεν είχα.. Ίσως να το μετανιώσω, δεν σου κρύβω πως δεν είναι αυτή η πρώτη μου επιλογή, θα έπαιρνα το 4.7 αλλά η διαφορά είναι πολύ μικρή, αν το μετανιώσω λόγο ότι έχω την ευκαιρία φέτος να το πάρω με αναβάθμιση άλλου συμβόλαιου το iPhone, του χρόνου έχω την δική μου αναβάθμιση και τότε καλά να είμαι και να ζω θα πάω στο 4.7.
Το καλό είναι πως σπίτι θα είναι και το 4.7 και έτσι θα έχω την ευκαιρία να επεξεργαστώ και τις 2 συσκευές..
Φίλοι και γνωστοί να με αποτρέπουν να το κάνω αλλά θέλω με την δική μου γνώμη και άποψη να αποφασίσω αν μου κάνει η όχι, το ότι χλεύαζα τις μεγάλες συσκευές το έκανα έξω από τον χορό, ας μπω μέσα σε αυτό να δω τελικά πως είναι μιας και βγήκε στην πλατφόρμα και στην συσκευή που προτιμώ χρόνια..
Όπως έγραψα και παραπάνω μου αρέσει να δοκιμάζω και να έχω δική μου γνώμη και εμπειρία για πολλά πράγματα, το τηλέφωνο είναι το λιγότερο!!
Φιλικά και όμορφα!
Καλά δε χρειάζεται να απολογείσαι κιόλας.. Διορθώνω λοιπόν. Σε αυτό με τα Message Heads. (Εναλλακτικές) δικαιολογίες υπάρχουν..
Πλάκα κάνουμε έτσι.. Δε πιστεύω να τα παίρνεις σοβαρά..
Έτσι και αλλιώς, πολλοί θα μπουν στο χωρό.. Και ας ορκίζονταν πιο πριν για το αντίθετο.
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες