Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * - 7 ψήφοι

iPhone 6 και iPhone 6 Plus: Ανακοινώθηκαν επίσημα από την Apple

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
1211 μηνύματα σε αυτό το θέμα

Δημοσκόπηση: iPhone 6 και iPhone 6 Plus: Ανακοινώθηκαν επίσημα από την Apple (702 μέλη έχουν ψηφίσει)

4.7 ή 5.5 ίντσες; Ποιο από τα 2 νέα μοντέλα θα επιλέγατε;

Δεν μπορείτε να δείτε τα αποτελέσματα αυτής της δημοσκόπησης μέχρι να ψηφίσετε. Παρακαλούμε συνδεθείτε και δώστε την ψήφο σας για να δείτε τα αποτελέσματα.
Ψηφίστε Οι επισκέπτες δεν μπορούν να ψηφίσουν

#721   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 13/09/2014 - 03:08

Και θεωρώ λογικό να υπάρχει η σειρά αφού μεγάλωσε η ανάλυση και κατ' επέκταση η οθόνη. ;)

@CaLi@

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#722   boxeraki

boxeraki

iPH newbie

• 77 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/09/2014 - 04:12

Επειδή είδα ρωτάνε πολλά παιδιά για T-Mobile αν είναι ξεκλείδωτο..όπως είπε και ο Νίκος αν είναι όπως πέρυσι από apple store θα είναι ξεκλείδωτο..

Αν είναι όμως από T-Mobile store θα πρέπει να ενεργοποιηθεί για 7 μέρες με T-Mobile κάρτα..μετά κάνεις μια πολύ απλή αίτηση και στο ξεκλειδώνουν..

Να σημειώσω ότι δεν χρειάζεται να είσαι μόνιμος κάτοικος εδώ για να έχεις T-Mobile αριθμό..και το κόστος δεν είναι τεράστιο..κάπου 60$ για έναν μήνα..απλά χρειάζεται να έχεις έναν άνθρωπο εδώ να σε βοηθήσει..

19 που θα παραλάβω θα βάλω μέσα την vodafone την κάρτα να δω ότι δεν έχει αλλάξει κάτι με το 6.

#723   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2014 - 04:23

Επειδή είδα ρωτάνε πολλά παιδιά για T-Mobile αν είναι ξεκλείδωτο..όπως είπε και ο Νίκος αν είναι όπως πέρυσι από apple store θα είναι ξεκλείδωτο..

Αν είναι όμως από T-Mobile store θα πρέπει να ενεργοποιηθεί για 7 μέρες με T-Mobile κάρτα..μετά κάνεις μια πολύ απλή αίτηση και στο ξεκλειδώνουν..

Να σημειώσω ότι δεν χρειάζεται να είσαι μόνιμος κάτοικος εδώ για να έχεις T-Mobile αριθμό..και το κόστος δεν είναι τεράστιο..κάπου 60$ για έναν μήνα..απλά χρειάζεται να έχεις έναν άνθρωπο εδώ να σε βοηθήσει..

19 που θα παραλάβω θα βάλω μέσα την vodafone την κάρτα να δω ότι δεν έχει αλλάξει κάτι με το 6.

Δεν νομίζω να έχει αλλάξει κάτι.. Υπάρχουν πολλοί στις ουρές και στις προ παραγγελίες που θέλουν ξεκλείδωτο τηλέφωνο..

Το θέμα είναι πως αυτό της Apple και όχι από κατάστημα T-Mobile θα είναι εντελώς ξεκλείδωτο και για US? Αυτό είναι που δεν γνωρίζω..  Για εκτός US το ξέρουμε, όπως και μέχρι τώρα της Verizon..

Και γιατί ρωτάω.. Ποιο το νόημα που βγάζει μετά από καιρό λέγοντάς το ξεκλείδωτο..

Και εγώ όταν έρθει, θα βάλω την Voda στο δικό μου Verizon Αντίστοιχα...

Καλά At&t και Sprint δεν το συζητάμε καν.. 

Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 13/09/2014 - 04:24

@CaLi@

#724   boxeraki

boxeraki

iPH newbie

• 77 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/09/2014 - 04:41

Πιθανόν να μην είναι εντελώς ξεκλείδωτο για US..αν και δεν ξέρω..full price το πληρώνεις γιατί να σε περιορίζουν..?
πλάκα πλάκα θα βάλω και μια κάρτα AT&T μέσα να δούμε..

#725   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2014 - 05:31

Πιθανόν να μην είναι εντελώς ξεκλείδωτο για US..αν και δεν ξέρω..full price το πληρώνεις γιατί να σε περιορίζουν..?
πλάκα πλάκα θα βάλω και μια κάρτα AT&T μέσα να δούμε..

Ναι για κάνε μία δοκιμή... Το πληρώνεις Full Price γιατί δεν τα παίρνουν από το συμβόλαιο συμπεραίνω.. 

Μια δοκιμή θα μας πείσει.. ;)

@CaLi@

#726   Christoss22

Christoss22

iPH newbie

• 52 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 13/09/2014 - 05:55

δηλαδη αν με καποιο τροπο παρεις απο αμερικη t-mobile ουτε ενεργοποιηση ουτε τιποτα δεν θες για ελλαδα;;Δουλευει κομπλε λετε;;

#727   PrisonBreak-7-

PrisonBreak-7-

iPH Contributor

• 1.650 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2014 - 06:01

Γνωρίζει κανείς αποστολή μέσω κούριερ απο την Αμερική προς Ελλάδα θα υπάρξει καποιο προβλημα στο να έρθει ?

#728   Christoss22

Christoss22

iPH newbie

• 52 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2014 - 06:05

Γνωρίζει κανείς αποστολή μέσω κούριερ απο την Αμερική προς Ελλάδα θα υπάρξει καποιο προβλημα στο να έρθει ?

και εγω αυτη την απορρια..!!Διαβασα και σε αλλα φορουμ που μιλουσαν μονο για τελωνειο και λεει οτι γενικα τα ψαχουλευουν..!!Και καποιος δικο σου να στο στειλει σαν δωρο μπορει να μην ψαρωσουν και να πληρωσεις κανονικα..!!Εγω σκεφτομαι να πω σε εναν δικο μου να μου το στειλει ανοιγμενο μεσα σε ενα δεματακι και να κρατησει αυτος την αποδειξη να μου την στειλει με φακελο μετα απο κανα δυο εβδομαδες.!!

#729   PrisonBreak-7-

PrisonBreak-7-

iPH Contributor

• 1.650 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2014 - 06:12

και εγω αυτη την απορρια..!!Διαβασα και σε αλλα φορουμ που μιλουσαν μονο για τελωνειο και λεει οτι γενικα τα ψαχουλευουν..!!Και καποιος δικο σου να στο στειλει σαν δωρο μπορει να μην ψαρωσουν και να πληρωσεις κανονικα..!!Εγω σκεφτομαι να πω σε εναν δικο μου να μου το στειλει ανοιγμενο μεσα σε ενα δεματακι και να κρατησει αυτος την αποδειξη να μου την στειλει με φακελο μετα απο κανα δυο εβδομαδες.!!

Θεμα τελωνείου....? Αν το μπλοκάρουν εκεί ανοιχτό ή σφραγισμένο να έρθει παλι προβλημα θα υπαρξει πιστευω....

Εγω νομιζα ταχυδρομικα μπορουν να στο μπλοκαρουν....

Τελευταία επεξεργασία από: PrisonBreak-7-, 13/09/2014 - 06:13

#730   Christoss22

Christoss22

iPH newbie

• 52 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2014 - 06:17

Θεμα τελωνείου....? Αν το μπλοκάρουν εκεί ανοιχτό ή σφραγισμένο να έρθει παλι προβλημα θα υπαρξει πιστευω....

Εγω νομιζα ταχυδρομικα μπορουν να στο μπλοκαρουν....

Και καλα μηπως τους πεισεις οτι ειναι δωρο απο τον θειο απο το σικαγο ξερω γω....
Εγω προσωπικα δεν ξερω να σου πω σιγουρα αλλα δεν διαβασα κατι για ταχυδρομειο.οι περισσοτεροι μιλουσαν για τελωνειο αλλιως λεει μεσα 7 μερες το πολυ ερχονται..!!

#731   PrisonBreak-7-

PrisonBreak-7-

iPH Contributor

• 1.650 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2014 - 06:19

Εγω αναφερομαι σε κουριερ. Ουτε κι αλλιως σκας ενα ποσο γιατι να σου δημιουργησουν προβλημα ενω με το ταχυδρομείο είναι πολύ πιθανό να στο μπλοκαρουν....

Τελευταία επεξεργασία από: PrisonBreak-7-, 13/09/2014 - 06:20

#732   Christoss22

Christoss22

iPH newbie

• 52 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2014 - 06:22

Εγω αναφερομαι σε κουριερ. Ουτε κι αλλιως σκας ενα ποσο γιατι να σου δημιουργησουν προβλημα ενω με το ταχυδρομείο είναι πολύ πιθανό να στο μπλοκαρουν....

δεν ξερω εγω εκει σκαλωνω στο πως θα μπει στη χωρα.αλλιως το εχω παρει ηδη

#733   Antiresias

Antiresias

iPH Member

• 215 μηνύματα
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:Jimgreek

Δημοσίευση 13/09/2014 - 06:49

Τι ΔΕΝ χρειάζομαι (εγώ προσωπικά) στο κινητό μου τηλέφωνο:

1. Πολλά Megapixel

Ποτέ δεν ήταν το σημαντικότερο χαρακτηριστικό μιας κάμερας. Εάν θέλουμε φωτογραφίες "απαράμιλλης ποιότητας", υπάρχουν και οι φωτογραφικές μηχανές. Εκτός φυσικά αν θελετε οι selfie σας να μπορούν να γίνουν poster στον τοίχο.

2. Μεγάλη χωρητικότητα

Δεν μου αρέσει να "κουβαλάω" μαζί μου τα πάντα. Το τηλέφωνο είναι μέσο επικοινωνίας και εργαλείο για τη δουλειά μου. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να έχω μαζί μου το οικογενειακό μου άλμπουμ. Αν θέλω το κάτι extra, με καλύπουν απόλυτα οι διάφορες (δωρεάν) cloud services.

3. Ανάλυση FullHD

Δεν πρόκειτε να στραβωθώ για να δω μια ταινία FullHD στο τηλέφωνο. Θα πάω στην 40άρα Full HD TV, θα ανοίξω και το Home Theater και θα την απολάυσω στον καναπέ μου. Η retina οθόνη είναι ήδη ΥΠΕΡαρκετή για τηλέφωνο.

4. Extreme Specs

Είπα πριν, εργαλείο για τη δουλεία μου. Οπότε #1 παράγον επιλογής είναι η ΑΠΡΟΣΚΟΠΤΗ λειτουργία.

Με βάση τα παραπάνω, το 4.7 με 16GB με καλύπτει απόλυτα και φυσικά δεν αναιρεί σε καμία περίπτωση το γεγονός, ότι οπιαδήποτε βελτίωση/αναβάθμιση είναι ευπρόσδεκτη. 

Μπορεί πολλοί απο σας να διαφωνήσετε (μάλλον οι περισσότεροι), αλλά με απλά λόγια, πρέπει ορισμένοι να καταλάβουν ότι υπάρχει και η "πιθανότητα" ο κάθε χρήστης να είναι "μια κατηγορία μόνος του".

Καλή σας μέρα και καλές αγορές ;)

Να το εργαλείο που ψάχνεις τότε και στην τιμή των 100 ευρώ μπόρει και τζάμπα, σύμφωνα με αυτά που περιγράφεις

1) 5 mp κάμερα

2) 8 η 16 gb χωριτηκότητα

3) δεν εχει HD

4) ούτε xtreme specs.

Οθόνη 4,5 και όσο για αναβάθμιση τρέχει ηδη Kit-Kat

Γιατί να πας να στάξεις 400+ :huh:?

Συνημμένα αρχεία

Τελευταία επεξεργασία από: Antiresias, 13/09/2014 - 06:52

#734   xpep07

xpep07

iPH newbie

• 66 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7 Plus
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 13/09/2014 - 07:00

Οτι και να λέτε το δίλημμα ειναι ενα:
4,7 ή 5,5;

για μένα 6+ με 64gb (silver)

Αγοράζω 1παρα 1 μοντέλα στα2 χρόνια (απο 4 στο 5 και τώρα στο 6+)
Γιατί 6plus :καταργεis το iPad mini, έχει καλύτερη μνήμη , ανάλυση μπαταρία και κάμερα
Που για μένα αξίζουν τα ~120 € παραπάνω

#735   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2014 - 07:01

δηλαδη αν με καποιο τροπο παρεις απο αμερικη t-mobile ουτε ενεργοποιηση ουτε τιποτα δεν θες για ελλαδα;;Δουλευει κομπλε λετε;;

Η λογική λέει πως έτσι είναι τα πράγματα.. Αλλά και πάλι με σιγουριά τίποτα ακόμα.. Ας βγούνε στην αγορά και βλέπουμε όλο και κάποιος θα ενημερώσει..

Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 13/09/2014 - 07:01

@CaLi@

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;