Έχοντας το note 3 άνετα θα πήγαινα σε iphone 6 plus. Όπως αναφέρθηκε και πριν ιOS σε 5+ ιντσες θα είναι πολυ καλό! Αλλά σε δύο πράγματα κολλάω: Τιμή! και μέγεθος. Δείτε το εδω σε σχέση με το G3. 5.5 ιντσες και τα δύο
iPhone 6 και iPhone 6 Plus: Ανακοινώθηκαν επίσημα από την Apple
Δημοσίευση 10/09/2014 - 10:53
Ad
Δημοσίευση 10/09/2014 - 10:56
Ξέρει τι κάνει... Και το κάνει καλα..
7 χρόνια τωρα ποτέ δεν είχα παράπονο για τίποτα.. Μέχρι τωρα αυτά που θελω κάνω με ενα τηλέφωνο το κάνει το iPhone άψογα..
Ήρθε η ωρα να το κάνει και το 6.
Χρόνια τώρα έχει σταθερές πολιτικές και στρατηγικές. Πιστεύω δεν υπάρχει άλλη εταιρία που να έχει το service και την αξιοπιστία της Apple.
Εμένα προσωπικά μου αρέσει λόγο cloud και app. Όσες φορές είχα πρόβλημα με το iphone πήγα στο Apple store και μου έδωσαν άμεσες λύσεις ακόμη και αντικατάσταση!
Δημοσίευση 10/09/2014 - 10:56
Γιατι πάντα αυτο γίνεται. Επισης σ όποιον δεν αρεσε δεν το παίρνει. Εχει πολλές επιλογές η αγορά. Εγω πάντως κάπως ετσι τα περίμενα! Απλώς ειχα ορκιστεί ότι θα πάρω 32 κ εκει κόλλησα λιγο, αλλα κ παλι κουλ γιατι το 64 θα εχει περίπου ίδια τιμή με αυτήν που θα είχε το 32. Τελος, κακώς κάθεστε κατ εμε κ συγκρίνετε χαρακτηριστικά άλλων λογισμικων με το ios. Τόσα χρονια τα ίδια. Ειναι πολυ πιο ελαφρύ λογισμικό κ δε σηκώνει σύγκριση. Ούτε 100 πυρήνες χρειάζονται ούτε 10 gb ram. 4s εχω κ δε μ εχει προδώσει ποτέ ως τωρα. Δεν μπαίνω καν σε διαδικασία να το συγκρίνω με κανενός απο όλους αυτούς που έχουν ανώτερα χαρακτηριστικά και γκρινιάζουν όλη μερα ότι το κινητο τους λαγγάρει. Επισης περιμένετε λιγο ακομα να ερθει να τα χουφτωσουμε και τα δυο κ να αποφασίσουμε ποιο απο τα δυο ειναι πιο όμορφο και ιδανικό. Οι γραμμές δε μ πολυάρεσαν αλλα δε θα αποτελούσαν κ λογο να μην το πάρω. Για το 4.7 λεω, αλλά θελω πρώτα να τα πιάσω κ τα δυο.
Αυτα γενικώς. Κουβέντα κάνουμε!
Δημοσίευση 10/09/2014 - 10:58
Μη δω κανέναν απο σας που τωρα το κράζετε, να το κρατάτε σε δυο μήνες στα χέρια σας... Θα πλακωθούμε Ε!!
Γιατι πάντα αυτο γίνεται. Επισης σ όποιον δεν αρεσε δεν το παίρνει. Εχει πολλές επιλογές η αγορά. Εγω πάντως κάπως ετσι τα περίμενα! Απλώς ειχα ορκιστεί ότι θα πάρω 32 κ εκει κόλλησα λιγο, αλλα κ παλι κουλ γιατι το 64 θα εχει περίπου ίδια τιμή με αυτήν που θα είχε το 32. Τελος, κακώς κάθεστε κατ εμε κ συγκρίνετε χαρακτηριστικά άλλων λογισμικων με το ios. Τόσα χρονια τα ίδια. Ειναι πολυ πιο ελαφρύ λογισμικό κ δε σηκώνει σύγκριση. Ούτε 100 πυρήνες χρειάζονται ούτε 10 gb ram. 4s εχω κ δε μ εχει προδώσει ποτέ ως τωρα. Δεν μπαίνω καν σε διαδικασία να το συγκρίνω με κανενός απο όλους αυτούς που έχουν ανώτερα χαρακτηριστικά και γκρινιάζουν όλη μερα ότι το κινητο τους λαγγάρει. Επισης περιμένετε λιγο ακομα να ερθει να τα χουφτωσουμε και τα δυο κ να αποφασίσουμε ποιο απο τα δυο ειναι πιο όμορφο και ιδανικό. Οι γραμμές δε μ πολυάρεσαν αλλα δε θα αποτελούσαν κ λογο να μην το πάρω. Για το 4.7 λεω, αλλά θελω πρώτα να τα πιάσω κ τα δυο.
Αυτα γενικώς. Κουβέντα κάνουμε!
δεν εχει επιλογες οι αγορα! εγω απο ιοσ δεν φευγω! θα το παρω με μιση καρδια, θα με ψησει ο πανος χαχα
απλα αλλο να αγοραζεις κατι επιδη το γουσταρεις και αλλο με μιση καρδια!
τωρα θα μου πεις πρεπει να αγορασεις? ναι πρεπει γιατι εχω κομπλεξ! ειναι το χομπι μου, ειναι η κ@λα μου!
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 10/09/2014 - 11:02
δεν εχει επιλογες οι αγορα! εγω απο ιοσ δεν φευγω! θα το παρω με μιση καρδια, θα με ψησει ο πανος χαχα
τωρα θα μου πεις πρεπει να αγορασεις? ναι πρεπει γιατι εχω κομπλεξ! ειναι το χομπι μου, ειναι η κ@λα μου!
είναι αυτό που λέμε... δεν σε ανάγκασε κανείς, ούτε η apple σου έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό
Δημοσίευση 10/09/2014 - 11:03
Καλα χαλαρωσε... τι να ποναει? Μετοχες εχουν δηλαδη οι αλλοι...
Γιατι αν το παμε ετσι, και εσυ κοκορευεσε με αλλουνου @@
Πίστεψε με, τις πωλήσεις τις κοιτάνε πάρα πολύ αυτοί που βγάλανε τη φωτογραφία (και ξέρουν ότι όπως γίνεται χρόνια τώρα το iphone θα πουλήσει πολλές παραπάνω συσκευές).
Ενώ θα έπρεπε να επικεντρώνονται στο software και το τι κάνει ώστε να είναι ελαφρύ και γρήγορο , λένε ότι δεν έχει τετραπύρηνο επεξεργαστή και 2-3GB Ram.
Ναι οκ, μια φορά πιο smooth από το lagaxy s5 θα είναι που φοράει τέρας επεξεργαστή με 4 πυρήνες και 2GB Ram κλπ κλπ κλπ (που το έχω πιάσει στα χέρια μου και έχω δει τι lags τραβάει ο touchwiz).
Το point μου είναι οτι αυτή η φωτογραφία δείχνει ζήλια και τίποτα άλλο.
Ζήλια που το iphone θα πουλήσει 70-80εκ. συσκευές όταν οι άλλοι θα κυνηγάνε τα 20-30 (και όχι γιατι ο κόσμος που το αγοράζει είναι πρόβατα , αλλά γιατί αγοράζουν ΟΙΚΟΣΥΣΤΗΜΑ & λειτουργικο γενικά)
Ζήλια που το iPhone σαν συσκευή με χειρότερα specs πάει καλύτερα από αυτές με τα καλύτερα και τα ακριβότερα υλικά hardware
Ζήλια που ο κόσμος τρελαίνεται να δει την παρουσίαση του iPhone και τι θα δείξει η Apple , ενώ για άλλες συσκευές ούτε κρύο ούτε ζέστη.
Κοινώς , "κοιτάμε μέσα από το χαμό με την παρουσίαση κάθε νέας συσκευής iPhone να τσιμπήσουμε και εμείς λίγη λάμψη κράζοντας".
Αλλά όπως έχουν πει πολλοί πριν απο εμένα : "Haters make it famous".
Δημοσίευση 10/09/2014 - 11:04
είναι αυτό που λέμε... δεν σε ανάγκασε κανείς, ούτε η apple σου έβαλε το μαχαίρι στο λαιμό
φυσικα και οχι, απο μονος μου παω και πληρωνω και αγοραζω!
κοιτα να δεις εμενα μου εκατσαν στραβα οι γραμμες! μακαρι απο κοντα να μαρεσει.. και να μην ειναι οπως στις φωτο!
ενα θα σου πω Federighi!!!!!
Δημοσίευση 10/09/2014 - 11:05
Συμφωνώ 100%. Ούτε για μενα εχει επιλογές! Το λεω για όσους εχει...δεν εχει επιλογες οι αγορα! εγω απο ιοσ δεν φευγω! θα το παρω με μιση καρδια, θα με ψησει ο πανος χαχα
Ο Πάνος νομίζω ότι θα τους ψήσει όλους τελικά, δεν αφήνει περιθώρια!! Χαχα
Εγω πάντως δε νομίζω να το αγοράσω με μισή καρδιά. Μ αρεσε κ θο συνηθίσουμε ακομα παραπάνω και απο κοντά θα ειναι κ πιο ωραίο οπως πάντα και θα γινει με ολόκληρη καρδιά η αγορά!
Δημοσίευση 10/09/2014 - 11:05
4,7 ή 5,5;
Δημοσίευση 10/09/2014 - 11:06
Και εγω αυτο σκεφτομουν φιλε! Θελω να παρω αλλο κινητο αλλα δεν παει η καρδια. Ισως βρω την δυναμη μετα απο λιγο καιρο :Ρδεν εχει επιλογες οι αγορα! εγω απο ιοσ δεν φευγω! θα το παρω με μιση καρδια, θα με ψησει ο πανος χαχα
Συμφωνώ 100%. Ούτε για μενα εχει επιλογές! Το λεω για όσους εχει...
Ο Πάνος νομίζω ότι θα τους ψήσει όλους τελικά, δεν αφήνει περιθώρια!! Χαχα
Εγω πάντως δε νομίζω να το αγοράσω με μισή καρδιά. Μ αρεσε κ θο συνηθίσουμε ακομα παραπάνω και απο κοντά θα ειναι κ πιο ωραίο οπως πάντα και θα γινει με ολόκληρη καρδιά η αγορά!
μακαρι και μενα απο κοντα να μου αρεσει το πισω
καλα τσεκαρετε λιγο την μετοχη....επεσε...
Όπως γίνεται τόσα χρόνια τώρα μετά την παρουσίαση κάθε νέας συσκευής.
Θα το πω 3η φορά με κίνδυνο να γίνω γραφικός.
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΜΙΣΗΣΑΤΕ ΗΔΗ, ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ SOLD OUT ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ.
Δημοσίευση 10/09/2014 - 11:07
Δημοσίευση 10/09/2014 - 11:08
We love to hate it!
Τελευταία επεξεργασία από: theoapo, 10/09/2014 - 11:11
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2
0 μέλη, 2 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες