εγώ δεν μπορώ να καταλάβω πως αυτοί που το αγόρασαν πέρυσι με συμβόλαιο το αγοράζουν και φέτος τη στιγμή που είναι 2τες, από την άλλη δεν έχω καταλάβει εάν ξέρουν ότι θα παραγγείλουν 10 άτομα και στέλνουν 10 iphone, δηλαδή θέμα καθαρού marketing.
Στην Αμερική αν θες πάρεις το καινούργιο και είσαι στο χρόνο πάνω, πληρώνεις full Price την συσκευή, δεν γίνεται ανανέωση όπως στο Καναδά.. Εγώ είμαι στο χρόνο πάνω αλλά πήρα την συσκευή με αναβάθμιση άλλου συμβολαίου και όχι του δικού μου.. Μια φόρα πλήρωσα Full Price το iPhone 5.
ετσι πληροφοριακα , οταν λεμε 2ετη συμβολαιο , τι εννοούμε εκει στην Αμέρικα... ?
Με στανταρ καποιο ποσο παγιου ?Εαν ναι ποσο πληρώνεις τον μηνα (παγιο)για να σου δωσουν την συσκευη στα 259$ ?
Με οποιδηποτε ποσο παγιου, αυτα τα 259 $ για την συσκευή ?
Xωρις παγιο ?
Ευχαριστω
Όσο για τα δυο χρόνια εκτός της T-mobile που δεν έχει αυτό τον περιορισμό αλλά πληρώνεις Full Price την συσκευή, στην verizon, At&t, και Sprint, τα πάγια ξεκινούν περίπου στα $90 με free κλήσεις και μηνύματα και 2GB νομίζω internet και ανεβαίνουν ανάλογα πόσα Gb internet θέλεις, εκτός από την sprint και αν δεν κάνω λάθος και t-mobile που έχουν απεριόριστο internet.
Η verizon και η Αt&t το έκοψαν το απεριόριστο internet, εκτός και αν είσαι παλιός πελάτης και προ υπήρχε στο συμβόλαιο σου, συνεχίζεις να το έχεις με κάποιο έξτρα ποσό όταν κάνεις ανανέωση συμβολαίου.
Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 16/09/2014 - 06:35