Apple Watch: Αυτό είναι το έξυπνο ρολόι της Apple
Δημοσίευση 25/03/2015 - 17:34
Ad
Δημοσίευση 27/03/2015 - 17:04
Όπως ανακοίνωσε επίσημα η Apple, στις 10 Απριλίου θα ανοίξουν τις πόρτες τους σε Λονδίνο, Παρίσι και Τόκιο τα πρώτα καταστήματα που θα πωλούν αποκλειστικά το πολυαναμενόμενο Apple Watch.
Στην πραγματικότητα δεν πρόκειται για ξεχωριστά καταστήματα αλλά για τμήματα που θα φιλοξενούνται σε μεγάλα πολυκαταστήματα στις τρεις πρωτεύουσες. Συγκεκριμένα, στο Λονδίνο το πρώτο Apple Watch Shop θα βρίσκεται εντός του διάσημου πολυκαταστήματος Selfridges στην Oxford Street, στο Παρίσι στο Galeries Lafayette και στο Τόκιο στο Isetan.
Τα εν λόγω καταστήματα θα υπάρχουν μόνο για σκοπούς επίδειξης και πώλησης και για οποιοδήποτε θέμα υποστήριξης οι πελάτες θα παραπέμπονται στα Apple Stores. Θυμίζουμε ότι το Apple Watch αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Απριλίου στο πρώτο “κύμα” χωρών ενώ οι προ-παραγγελίες ανοίγουν δύο εβδομάδες νωρίτερα, στις 10 του ίδιου μήνα.
via Macuser
Δημοσίευση 27/03/2015 - 18:21
Η αλήθεια είναι πώς στο εξωτερικό το περιμένουν πώς και πώς..
Δημοσίευση 27/03/2015 - 18:24
24 Απριλίου φεύγει ο αδερφός μου απο Λονδίνο για Αθήνα.
Αν έχουν διαθέσιμο λέω να του πω να μου το φέρει.
Κουτί μου έκατσε.
Δημοσίευση 27/03/2015 - 18:32
24 Απριλίου φεύγει ο αδερφός μου απο Λονδίνο για Αθήνα.
Αν έχουν διαθέσιμο λέω να του πω να μου το φέρει.
Κουτί μου έκατσε.
Για πιο θα πας?
Δημοσίευση 27/03/2015 - 19:04
Για πιο θα πας?
Sport - Space Grey 42mm με Μαύρο λουράκι σιλικόνης.
Δημοσίευση 27/03/2015 - 19:21
Αυτό απλά θα είναι out of stock συνέχεια!!
Και μετά του περνούμε και ένα δερμάτινο, έτσι για να είχαμε να αλλάζαμε..
10/4!! Δεν είναι και μακριά! Θα το έχουν και στα Stores και έτσι μπορούμε να το δούμε!!!
Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 27/03/2015 - 19:23.
@CaLi@
Δημοσίευση 28/03/2015 - 02:45
Αυτό απλά θα είναι out of stock συνέχεια!!
Και μετά του περνούμε και ένα δερμάτινο, έτσι για να είχαμε να αλλάζαμε..
10/4!! Δεν είναι και μακριά! Θα το έχουν και στα Stores και έτσι μπορούμε να το δούμε!!!
Ισχύει... Απο τα φθηνά (αν μπορεί να τα πει κανένας φθηνά) ειναι το πιο ομορφο και αυτο που μπορεις να φοράς πιο πολύ ως πιο διακριτικο...
Εγώ θα περιμένω 18-24 όπου θα ειναι ο bro Λονδίνο μήπως κανει το καλό...! (Αν υπάρχει διαθεσιμο βεβαια)
Δημοσίευση 29/03/2015 - 15:19
Το space grey apple watch μου φαίνεται πιο σκούρο απ το space grey του iPhone/pad
Ελπίζω να μην είναι ετσι
Δημοσίευση 30/03/2015 - 22:25
Ειδική μεταχείριση θα έχουν όσοι θελήσουν να αποκτήσουν το $10.000 smartwatch της Apple.
Αρχικά,δεν θα χρειαστεί να περιμένουν στην ουρά όταν θελήσουν να το αγοράσουν ή όταν χρειαστούν υποστήριξη με αυτό.
Μετά την απόκτησή του, οι κάτοχοι θα έχουν πρόσβαση σε μία ειδική τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης, 24/7 για δύο χρόνια τουλάχιστον (τρία με το πακέτο AppleCare+).
Επίσης,οι αγοραστές του Apple Watch Edition θα έχουν την δυνατότητα στην διάρκεια μίας ώρας και σε ειδικό, ιδιωτικό χώρο που θα έχει διαμορφωθεί σε συγκεκριμένα καταστήματα της Apple, να δοκιμάσουν διαφορετικές εκδόσεις του Apple Watch Edition μαζί με ένα ειδικό για βοήθεια ενώ αντιθέτως οι….. «κοινοί θνητοί» αγοραστές του Apple Watch θα έχουν στην διάθεση τους μόλις 15 λεπτά για να δοκιμάσουν το smartwatch σε κάποιον από τους ξύλινους πάγκους στα Apple Stores.
My brain has two sides. Left and Right. Right has nothing left and Left has nothing right.
Δημοσίευση 30/03/2015 - 23:40
Και εγω θα πάω για σπόρτ εάν μου αρέσει όταν το δω στο Apple store!
Καλή επιλογή
Δημοσίευση 31/03/2015 - 13:25
Ειδική μεταχείριση θα έχουν όσοι θελήσουν να αποκτήσουν το $10.000 smartwatch της Apple.
Αρχικά,δεν θα χρειαστεί να περιμένουν στην ουρά όταν θελήσουν να το αγοράσουν ή όταν χρειαστούν υποστήριξη με αυτό.
Μετά την απόκτησή του, οι κάτοχοι θα έχουν πρόσβαση σε μία ειδική τηλεφωνική γραμμή υποστήριξης, 24/7 για δύο χρόνια τουλάχιστον (τρία με το πακέτο AppleCare+).
Επίσης,οι αγοραστές του Apple Watch Edition θα έχουν την δυνατότητα στην διάρκεια μίας ώρας και σε ειδικό, ιδιωτικό χώρο που θα έχει διαμορφωθεί σε συγκεκριμένα καταστήματα της Apple, να δοκιμάσουν διαφορετικές εκδόσεις του Apple Watch Edition μαζί με ένα ειδικό για βοήθεια ενώ αντιθέτως οι….. «κοινοί θνητοί» αγοραστές του Apple Watch θα έχουν στην διάθεση τους μόλις 15 λεπτά για να δοκιμάσουν το smartwatch σε κάποιον από τους ξύλινους πάγκους στα Apple Stores.
Έτσι λοιπόν ανέρχεται το κόστος των 10.000-17.000 για το EDITION.
Το να ξεχωρίσεις από την πρώτη στιγμή σαν πελάτης, πριν ακόμα αποφασίσεις.
Περιμένω να δω την δουλειά του Marketing στους αριθμούς πωλήσεων της κατηγορίας EDITION.
Θα είναι πιστεύω η αιτία να αρχίσει να τρέμει η Ελβετία. Αν είναι τρελά τα νούμερα
Δημοσίευση 31/03/2015 - 23:55
Αλιμονο αν περιμενε να πουλησει η να βγαλει κερδος η απλ απο το χρυσο ρολοι.
Τελευταία επεξεργασία από: paparainbow, 31/03/2015 - 23:56.
legit
Δημοσίευση 01/04/2015 - 00:05
Δημοσίευση 03/04/2015 - 15:08
Όπως κάνουμε και εμείς "καλή ωρα" efi μου!
Τωρα αν στο κοντινό-μακρινό μέλλον έρθουν τούμπα τα πράγματα και κυνηγάει η Ελβετία την κάθε Apple ειναι άλλη υπόθεση. Με τα τωρινά δεδομένα ούτε για πλάκα όμως....
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4
0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες