Apple Watch: Αυτό είναι το έξυπνο ρολόι της Apple
Δημοσίευση 03/04/2015 - 15:14
Ad
Δημοσίευση 06/04/2015 - 10:12
Οι ημέρες για την επίσημη ημερομηνία διάθεσης του Apple Watch πλησιάζουν και η Apple εντείνει τις ενέργειες επικοινωνίας των χαρακτηριστικών του έξυπνού της ρολογιού. Στα 4 βίντεο που ακολουθούν θα ενημερωθούμε πλήρως για τις γενικές λειτουργίες του ρολογιού, τον τρόπο λειτουργίας της εφαρμογής Messages, τη λειτουργία παραμετροποίησης της ψηφιακής πρόσοψης αλλά και τις δυνατότητες ψηφιακής διασύνδεσης και επικοινωνίας με τους φίλους μας μέσω του digital touch:
Apple Watch — Guided Tour: Welcome
Apple Watch — Guided Tour: Messages
Apple Watch — Guided Tour: Faces
Apple Watch — Guided Tour: Digital Touch
Apple Watch: Τιμές, ημερομηνία κυκλοφορίας κ.α. Όλες οι πληροφορίες που χρειάζεσαι είναι εδώ.
Υπενθυμίζουμε πως οι προ-παραγγελίες για το Apple Watch ξεκινάνε στις 10 Απριλίου ενώ στις 24 Απριλίου θα γίνει η επίσημη διάθεση του στα καταστήματα της Apple, ηλεκτρονικά και φυσικά.
Δημοσίευση 08/04/2015 - 06:31
Δημοσίευση 08/04/2015 - 15:44
Το Γαλλικό Metronews δημοσίευσε σήμερα το πρώτο unboxing βίντεο του Apple Watch. Συγκεκριμένα, πρόκειται για το μοντέλο Stainless Steel των 42mm με το Milanese Loop:
Η τετράγωνη λευκή συσκευασία ακολουθεί την λιτή γραμμή της συσκευασίας του iPhone 6/Plus και περιέχει το ρολόι, το καλώδιο φόρτισης MagSafe και τα απαραίτητα φυλλάδια.
Δημοσίευση 08/04/2015 - 17:03
Με διαφορα το ποιο ωραιο smartwatch και αν ειχε και λιγο καλυτερη μπαταρια θα ηταν ακομα καλυτερο.
Δημοσίευση 10/04/2015 - 00:00
Και η μεγάλη μέρα, έφτασε!
Οι ερωτήσεις είναι πολλές, 38mm ή 42mm; Sport ή Watch? Κανείς που θα πάει για Pre-order, τι αποφάσισε;
Δημοσίευση 10/04/2015 - 11:59
Διαθέσιμο για προπαραγγελίες είναι από σήμερα το πολυαναμενόμενο Apple Watch σε ΗΠΑ, Μ. Βρετανία, Αυστραλία, Καναδά, Κίνα, Γαλλία, Γερμανία, Χονγκ Κονγκ και Ιαπωνία μέσω του online καταστήματος της εταιρειας.
Η διαθεσιμότητα για τα τρία μοντέλα και τα λουράκια τους έχει ως εξής:
- Apple Watch Sport: 24/8- 8/5
- Apple Watch με Sport Band: 24/4- 8/5
- Apple Watch με Classic Buckle: 24/4- 8/5
- Apple Watch με Milanese Loop: 24/4- 8/5
- Apple Watch με Leather Loop: 4-6 εβδομάδες
- Apple Watch με Modern Buckle: 4-6 εβδομάδες
- Apple Watch με Link Bracelet: 4-6 εβδομάδες
- Apple Watch Edition: Μάιος
Από σήμερα ξεκινούν επίσης και τα προγραμματισμένα ραντεβού στα καταστήματα της Apple προκειμένου οι ενδιαφερόμενοι να έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά και να δοκιμάσουν τα ρολόγια πριν προβούν σε παραγγελία.
Θυμίζουμε ότι το Apple Watch αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα στις 24 Απριλίου στο πρώτο κύμα χωρών σε τρεις εκδόσεις (Apple Watch Sport, Apple Watch και Apple Watch Edition) με τις τιμές να ξεκινούν από τα $349, $549 και $10.000 για την κάθε έκδοση αντίστοιχα.
via Macuser
Δημοσίευση 10/04/2015 - 14:26
Να φανταστω οτι εμεις απο δω δεν μπορουμε να το προπαραγγειλουμε ? Η κανω λαθος ?
Δημοσίευση 10/04/2015 - 16:29
Να φανταστω οτι εμεις απο δω δεν μπορουμε να το προπαραγγειλουμε ? Η κανω λαθος ?
Και η μεγάλη μέρα, έφτασε!
Οι ερωτήσεις είναι πολλές, 38mm ή 42mm; Sport ή Watch? Κανείς που θα πάει για Pre-order, τι αποφάσισε;
Προπαραγγελίες κάνουμε κ από εδώ αρκεί να έχεις κάποιο γνωστό Αγγλία για να στο στείλει (ή ακόμα καλύτερα αν μένεις). Στις 10.02 το πρωί είχα παραγγείλει το δικό μ (42mm space grey με παραλαβή 24/4) το οποίο όταν τσέκαρα στις 10.04, ο χρόνος αποστολής ήταν στις 4-6 εβδομάδες !!
Δημοσίευση 10/04/2015 - 16:31
Μπορείς να το παραγγείλεις αν έχεις κάποιον στην χώρα που βγαίνει. Πχ Αμερική να σταλεί εκεί και να στο στείλει Ελλάδα. Η νοικιάζεις θυρίδα. Εγώ παράγγειλα το δικό μου σήμερα αλλά μισή ώρα μετά την έναρξη βρήκα 3-4 βδομαδες μετά αποστολή.
Δημοσίευση 10/04/2015 - 16:36
Μπορείς να το παραγγείλεις αν έχεις κάποιον στην χώρα που βγαίνει. Πχ Αμερική να σταλεί εκεί και να στο στείλει Ελλάδα. Η νοικιάζεις θυρίδα. Εγώ παράγγειλα το δικό μου σήμερα αλλά μισή ώρα μετά την έναρξη βρήκα 3-4 βδομαδες μετά αποστολή.
Φυσικά κ μπορείς - μένω Αγγλία κ το έχω κάνει με ένα MacBook φίλου. Το παραγγέλνεις στη διεύθυνση του και άπλα εκείνος στο στέλνει μετά με τα ανάλογα μεταφορικά πάντα! Εγώ σήμερα το παράγγειλα ενώ βρίσκομαι Ελλάδα. Απλά αν το παραγγείλεις από Αμερική πρέπει να σκεφτείς το τελωνείο (αν σου τύχει) κ τα κάπως πιο τσιμπημένα μεταφορικά. Από Αγγλία θα σ έρθει φθηνότερα (εκτός κ αν ταξιδεύει φίλος από Αμερική προς Ελλάδα κ το κρατάει).
Τελευταία επεξεργασία από: rafkt, 10/04/2015 - 16:37
Δημοσίευση 12/04/2015 - 00:26
Δημοσίευση 12/04/2015 - 00:52
Όσο άπατο πήγε και το iPad όταν πρωτοβγήκε, και το iPhone 4, 5, 6, etc.
Άσε που βασικά η εκτίμηση που έβγαλες για την Ελλάδα, όσο λογική και αν ακούγεται, πάλι άκυρη είναι. (ο νοών νοείτο)
Τώρα για την ευρωπαϊκή και διεθνής αγορά, μονο στην Κινα ξεπούλησε, και στην Ευρώπη μετά από 10 λεπτά από την έναρξη των προπαραγγελιών ήταν out of stock, και επομένη παραλαβή σε πάει τον Ιούνιο!
Βεβαια τώρα θα μου πεις επίτηδες δεν βγάλανε πολλά κομμάτια, για να μετρήσουν τον παλμό της αγορας.
Αλλα όσα λίγα και να ήταν, να μην ήταν κάτι εκατομμυριάκια;;
Ξέρεις πολλά γκατζετ που πήγαν 'άπατα΄ να ξεπουλάν σε online και pre-order πώληση μέσα σε 30 λεπτά;
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 12/04/2015 - 01:03
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 15
0 μέλη, 15 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες