Σημερα εφυγε απο την αποθηκη τους και ερχεται....! (στον μπαμπακα....!) Τωρα που το εχω αγορασει.....και ειναι ηδη shipped μπορω να παρω Apple+ ? Το ειχα και το ακυρωσα...! Δεν ξερω για ποιο λογο...! Αν το παρω ομως δεν θα εχει θεμα που ειμαστε Ελλαδα ? και ακομη δεν εχει ερθει το ρολοι κτλ κτλ ?
Θελει να έχεις το IMEI του ρολογιού για να σου κάνουν το συμβόλαιο.
Αν πάθει κάτι το ρολοι χωρίς apple care, δύσκολα τα πράγματα. Οτι θα πληρώσεις από την τσέπη σου, έτσι και αλλιώς είναι σίγουρο. Το θέμα είναι τώρα ποιος θα σου το πάρει να το πάει σε κάποιο εξουσιοδοτημένο αππλ σερβις, η στορ;; Ο πωλητής από το νετ που το αγόρασες ;; (τρεχαγυρευοπουλος)
Και με αππλ κεαρ τώρα, πάλι Ελλάδα ποιος θα το αναλάβει επίσημα να το στείλει έστω για σερβις αφού δεν έχει έρθει ακόμα ;;
Να εύχεσαι μέχρι να έρθει επίσημα στην Ελλάδα να μην πάθει τίποτα, γιατί δύσκολα τα πράγματα μετά.
Απ' ότι μου είπαν από το online chat δεν δέχονται ποστωτική από Ελλάδα, αν πχ κάνεις αγορά σπο το αμερικάνικο online apple store. Θα πρέπει η πιστωτική να είναι από την αντίστοιχη χώρα.
Όσο αφορά το Amazon, εννοείται ότι για εμάς θεωρείται παραεισαγωγή. Αλλά αυτοί που έχουν διαθέσιμα, τα προμηθεύονται από την χώρα από την οποία πουλάνε ή κι αυτοί τα φέρνουν από άλλες χώρες; Ελπίζω να διατυπώνω σωστά το ερώτημά μου και να μην σε μπερδεύω!
Το δοκίμασες;
Δεν ισχύει για τα περισσότερα τουλάχιστον προιοντα της Αππλ, και σου το λέω από προσωπική εμπειρία.
Εχω κάνει αγορα Mac, iPhone, iPad, από Apple Store Ελβετίας, με γαλλική κάρτα. Και αλλα άτομα από Ελλάδα σε UK Αππλ στορ. κοκ. (με αντίστοιχες διευθύνσεις των χωρών εννοείται)
Επισης με αποστολή χρημάτων σε γνωστό (αν έχεις) λύθηκε το πρόβλημα σου. Κανει την αγορα επί τόπου.
Η δεύτερη ερώτηση, δεν υπάρχει κανόνας.
Μπορει ο έμπορας να είναι Άγγλος, οποτε έχει και κάλυψη από την χωρα του αν πάθει κάτι το ρολοι, (για να του το στείλεις πίσω) μπορεί να είναι και Κοσοβάρος που λέει ο λόγος, και να τα αγοράζει 400, και μεταπουλάει 600, όπως γίνεται συνήθως.
Οποτε ρουλέτα λίγο η υπόθεση. Γιατι παρότι μπορεί να λέει από Αγγλία (ινφορμ. πωλητή) μπορεί να είναι σαν έδρα αποστολής προιοντου , και όχι σαν μόνιμη κατοικία -βάση του πωλητή.
Θελει καλο ψάξιμο και σωστές ερωτήσεις στο πωλητή (μέσω ebay pm για να μείνουν ίχνη σε τυχών πρόβλημα) και μετά το ρισκάρεις.
Αλλα όπως προανάφερα, και ακριβά θα σου βγει, και τρεχαγυρευοπουλος σε τυχων πρόβλημα. Το πιο ιδανικό, η να έχεις φίλο γνωστό έξω, η να 'αγγαρέψεις' φίλο που ετοιμάζεται για κάνα ταξιδάκι στην Ευρώπη η US, να σου το αγοράσει.
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 10/06/2015 - 21:47.