Γνωριζει κανεις αν θα μπορει να εχει μεσα περασμενα πχ τραγουδια? αν εχει δηλαδη μνημη? και αν ναι επειδη δεν βλεπω jack για ακουστικα θα μπορει να συνδεθει με bluetooth η θα πρεπει πχ στο τρεχιμο να κουβαλαμε και το iphone μαζι ?
Δεν είναι iPod... Και σίγουρα δεν ακούς από αυτό.. Ναι πρέπει να κουβαλάς και το κινητό σου μαζί όπως κάνεις μέχρι τώρα!!
Σαν να ανέφεραν ότι θα έχει δικό του χώρο, ώστε να μπορείς να περνάς τραγούδια μέσα. Εννοείται η ακρόαση μέσω BT ακουστικών, ή αλλιώς από το ενσωματωμένο ηχείο. Δεν νομίζω όμως να έχει δύναμη.
Αν έχεις ενσύρματα ακουστικά, τα συνδέεις στο iPhone, το καταχωνιάζεις στην τελευταία τσέπη πάνω σου και μετά το χειρίζεσαι μέσω του ρολογιού. Οπότε Bye-Bye στα ακουστικά με iControl που χαλάνε με τον ιδρώτα στο άψε-σβήσε.
Ουτε ασυρματη φορτιση πιθανον.
Αδιαβροχο? ελεος ρολοι ειναι .....
Ουτε gps built in ?
Και οπως λεει και ο φιλος παραπανω δεν ειναι ipod οποτε ουτε bluetooth ακουστικα για να ακους τραγουδια οταν πχ τρεχεις.
Δηλαδη οταν βγω για τρεξιμο θα εχω να μου μετραει το cardio το watch ....να ακουω μουσικη απο το ipod .... Και αν θελω και τις κλησεις μου να κουβαλαω και την κουμουτσα?
Ασε θα παρω μαζι μου το desktop!!
Τιμη φυσικα πανω απο 300 και βαλε για Ελλαδα ε?
Κριμα .....
Οπως και το iphone 6 ... Χαλια!
Θετικο το NFC built in στο watch καθοτι ολοκληρωνει παλαιοτερα iphone!
Ασύρτματη φόρτιση όχι. Το μαγνητάκι. Φτάνει για όλη την ημέρα και το βράδυ θα το φορτίζουμε.
Water resistant. Όχι για μέσα στο νερό, αλλά ανθεκτικό σε βροχή, ιδρώτα και φαντάζομαι και πλύσιμο χεριών μέχρι τον καρπό.
Με το iPhone θα συνδέεται μέσω BT μάλλον. Wifi και GPS θα προμηθεύεται από το iPhone. Δουλεύει συμπληρωματικά του iPhone και όχι αυτόνομα. Φυσικά αφήνεις το κινητό και σπίτι, αλλά με μειωμένες λειτουργίες.
Έχοντας το iPhone 5, και λυμπιζόμενος το iPhone 5s για άλλα 2 χρόνια, λόγω πιο μικρής οθόνης, βλέπω θετικό ότι με το AppleWatch θα μπορώ να χρησιμοποιήσω το ApplePAY, χωρίς να αναβαθμιστώ στα iPhone 6άρια. Όταν έρθει και στην Ελλάδα το σύστημα πληρωμών.
Δηλώνω γοητευμένος. Οι συνδυασμοί χρωμάτων θα με παιδέψουν τώρα. Ευτυχώς που δεν πήρα το Swatch Touch