εγω απλα ειπα την γνωμη μου και πολλων φιλων που εχουν apple απο τα πρωτα τηλεφωνα και τα πρωτα ipad!!!χι βρε φιλε οσο κι αν αγαπας μια εταιρεια δεν αγοραζεις οτι σου πλασαρει στην τσεπη μου δεν θα μπουν μακαρι να πανε καλα αλλα ξερεις κι εσυ πως εχουν τα πραγματα εαν καθε δυο χρονια θες πχ να αγορασεις καινουργειο τηλεφωνο μετα καθε τρεια χρονια μια ταμπλετα ποσα θα θελεις να αγορασεις και ενα ρολοι γιατι δεν θα μεινουν εκει θα βγου και δευτερις γενιας και τριτης γενιας ρολογια!!!τωρα να παρω ενα ρολοι γιατι βαριεμαι να βγαλω το κινητο απο την τσεπη να δω πιος με περνει η καθως τρωω το τριτο πιτογυρο να μετραω τους σφιγμους μου το θεωρω μεγαλη μοστρα δειτε τι εχω εγω γι αυτο και δεν θα το παρω!!!η τεχνολογια προχωραει αλλα δεν μπορεις να τα ακολουθησεις ολα η καποια δεν σου κανουν κινητο ταμπλετα ρολοι γυαλια και δεν ξερω τι αλλο δεν θα τρεξω να τα παρω γιατι ειναι apple βλεπω συγκρινω κι αν αξιζει προχωραω στην αγορα τους
Φιλε μου δεν φτιάχτηκε για να μετράει τον παλμό του ελληναρα στο τρίτο πιτογυρο...αν με καταλαβαίνεις τι θέλω να πω!
Kαι δεν σου μιλάω καν για εφαρμογές άνοιγμα πορτας σε ξενοδοχεία, όπως κάποιων Hilton αυτή τη στιγμή που μιλάμε, άνοιγμα πορτας γκαράζ κτλ, αλλα για εφαρμογές που μπορούν να αλλάξουν την καθημερινότητα μας προς το καλύτερο.
Από θέμα υγείας, (medical data) συμπεριφοράς (σπορ, πληρωμές, τηλεχ. για ένα ψηφιακό σπιτικό οικοσύστημα, κτλ) ...αν ήξερες μονο αυτό το Taptic Engine τι ιδέες δίνει στους ντιβελοπερς για το μέλλον!
Ενιγουει, καλή η συζήτηση αλλα όταν πέφτει στα πυτογυρα, ....με πιάνει πείνα.
Πάω να δω τι έχει το ψυγείο ... ;-)
Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 12/04/2015 - 01:37