Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Τελικά πόσο μεγάλο είναι το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus; Ενημερώσου τώρα... πριν το παραγγείλεις!

• Please log in to reply
205 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#181   crisk

crisk

iPH Enthousiast

• 453 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 15/09/2014 - 08:49

Το plus για να το έχεις μαζί σου έξω χρειαζεται να φοράς στρατιωτικό παντελόνι με τσέπες στο πλάι, εκτός αν κανεις ειδική παραγγελία τα τζινς με τη μια τσέπη σε μέγεθος σακιου:-)))

Εχεις ωραιότατο δερμάτινο τσαντάκι ώμου, για ολα, για αυτο και το iPad.
Εκτός κι αν είσαι τινέιτζερ, οπότε δεν κυκλοφορείς με τέτοια μηχανήματα έξω και το σκειτ ανά χείρας.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#182   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1,498 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 15/09/2014 - 09:04

Πάντως εγώ έχω μπει στο τριπ να καταγράψω περιπτώσεις που θα δυσκολεύομαι τρομερά να χρησιμοποιήσω το Plus με το ένα χέρι, γιατί όπως και να'χει, πάντα υπάρχουν στιγμές που δεν γίνεται αλλιώς.

Παράδειγμα: Βρέχει καρέκλες, κρατάω ομπρέλα στο ένα χέρι και περπατάω στο δρόμο, πώς θα κρατήσω το Plus με το ένα χέρι και θα το χειριστώ ταυτόχρονα, χωρίς να κινδυνεύσει να κάνει μπανάκι; :P Ή όταν σέρνω με το ένα χέρι το καρότσι του super market και ταυτόχρονα μαρκάρω πράγματα από τη shopping list στο κινητό, αυτό, αν έχω το Plus, θα πρέπει μάλλον να το ξεχάσω.

Κάτι τέτοια σκηνικά φαντάζομαι και καταλαβαίνω ότι δεν είναι τυχαίο που αρκετοί Android users γύρισαν σε 4.5-4.7ιντσα κινητά για καθημερινή χρήση και ευκολία.

Από την άλλη σκέφτομαι ότι η δυσκολία χειρισμού ίσως βοηθήσει την "εξάρτηση" που μας έχουν δημιουργήσει τα κινητά, γιατί θα το χρησιμοποιούμε μόνο όταν μας χρειάζεται πραγματικά, χαχαχα!!! :D

Τελευταία επεξεργασία από: soniasim, 15/09/2014 - 09:04.

#183   valsamis

valsamis

iPH Elite Poster

• 2,579 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 15/09/2014 - 09:23

Εχεις ωραιότατο δερμάτινο τσαντάκι ώμου, για ολα, για αυτο και το iPad.
Εκτός κι αν είσαι τινέιτζερ, οπότε δεν κυκλοφορείς με τέτοια μηχανήματα έξω και το σκειτ ανά χείρας.

η τσαντακι δλδ η σκειτ?  εγω που δεν κουβαλαω τιποτα τι ειμαι παρισακτος?  :lol:

IOS Developer & Instructor    www.valsamis.me

#184   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5,344 μηνύματα
  • Twitter:@iLuxus
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:apw_Ultra

Δημοσίευση 15/09/2014 - 09:24

Πάντως εγώ έχω μπει στο τριπ να καταγράψω περιπτώσεις που θα δυσκολεύομαι τρομερά να χρησιμοποιήσω το Plus με το ένα χέρι, γιατί όπως και να'χει, πάντα υπάρχουν στιγμές που δεν γίνεται αλλιώς.

Παράδειγμα: Βρέχει καρέκλες, κρατάω ομπρέλα στο ένα χέρι και περπατάω στο δρόμο, πώς θα κρατήσω το Plus με το ένα χέρι και θα το χειριστώ ταυτόχρονα, χωρίς να κινδυνεύσει να κάνει μπανάκι; :P Ή όταν σέρνω με το ένα χέρι το καρότσι του super market και ταυτόχρονα μαρκάρω πράγματα από τη shopping list στο κινητό, αυτό, αν έχω το Plus, θα πρέπει μάλλον να το ξεχάσω.

Κάτι τέτοια σκηνικά φαντάζομαι και καταλαβαίνω ότι δεν είναι τυχαίο που αρκετοί Android users γύρισαν σε 4.5-4.7ιντσα κινητά για καθημερινή χρήση και ευκολία.

Από την άλλη σκέφτομαι ότι η δυσκολία χειρισμού ίσως βοηθήσει την "εξάρτηση" που μας έχουν δημιουργήσει τα κινητά, γιατί θα το χρησιμοποιούμε μόνο όταν μας χρειάζεται πραγματικά, χαχαχα!!! :D

α) Βάζεις το plus στο κεφαλι σου για να προστατευτείς από την βροχή, και δεν παίρνεις καν ομπρέλα!  :rolleyes:

β) Φορτώνεις τα ψώνια στο plus και σου μένει και χώρος να βάλεις και το καροτσάκι πάνω! 

:)

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 15/09/2014 - 09:24.

∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼

#185   jimmakos

jimmakos

iPH Community Leader

• 10,213 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 2

Δημοσίευση 15/09/2014 - 09:25

Εγώ ξέρω ότι έχουμε να φάμε τρελό δούλεμα όσοι από εμάς πάρουν το 5.5. Σαν να ηχεί ήδη στα αφτιά μου, τι παντόφλα είναι αυτό, που πας ρε και άλλα ωραία τέτοια.

Once You Go Mac You Never Go Back

#186   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1,498 μηνύματα
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 15/09/2014 - 09:26

α) Βάζεις το plus στο κεφαλι σου για να προστατευτείς από την βροχή, και δεν παίρνεις καν ομπρέλα! :rolleyes:
β) Φορτώνεις τα ψώνια στο plus και σου μένει και χώρος να βάλεις και το καροτσάκι πάνω!

:)

Χαχαχαχα, θεός!!!!! :D

#187   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5,344 μηνύματα
  • Twitter:@iLuxus
  • GameCenter:apw_Ultra

Δημοσίευση 15/09/2014 - 09:26

Εγώ ξέρω ότι έχουμε να φάμε τρελό δούλεμα όσοι από εμάς πάρουν το 5.5. Σαν να ηχεί ήδη στα αφτιά μου, τι παντόφλα είναι αυτό, που πας ρε και άλλα ωραία τέτοια.

Έλα...γιατί το λες αυτό;;  :rolleyes:

Ξέρεις κάτι ...;

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 15/09/2014 - 09:27.

∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼

#188   slay3rg1

slay3rg1

iPH Elite Poster

• 2,189 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2014 - 09:28

Οταν παραλάβεις πες για να ξεκινήσω τα PM :P μην φάμε και κανα ban :D

#189   A1332

A1332

iPH User

• 128 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 15/09/2014 - 09:56

Γατί δηλαδη να λέγεται iphone 6 plus και όχι ipad mini minus ??

#190   taigetos

taigetos

iPH Contributor

• 1,271 μηνύματα
  • Twitter:@niko_grigo
  • Κινητό: iPhone XS Max

Δημοσίευση 15/09/2014 - 09:59

Και να ηταν μόνο αυτο...
Τα τελευταία χρόνια είχαμε κάθε λογής πικραμένο ihater (πρώην ilover συνήθως)
που τρολλαρε για την οθόνη του iPhone.
Τωρα παραμονεύει κίνδυνος εμφυλίου εδώ μέσα, κρητική βεντέτα Οθονάκηδες και Παντοφλάκηδες.
Μόλις θα αρχίσουν να έρχονται οι πρώτες συσκευές το iphone Hellas δεν θα ειναι ποτέ πια το ίδιο!

#191   ipgpi

ipgpi

iPH Contributor

• 1,631 μηνύματα

Δημοσίευση 15/09/2014 - 10:03

ρε τι κολλατε τωρα, δειτε τι ελεγαν οι πολιτικοι το 2010 για το κουρεμα κ τι ελεγαν 2 χρονια μετα...ωριμασαν οι καιροι για την μεγαλη οθονη, χαχα

#192   tgousopoulos

tgousopoulos

iPH Intergalactic Leader

• 21,642 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone X
  • Tablet:iPad 4
  • GameCenter:tgousopoulos

Δημοσίευση 15/09/2014 - 11:58

Το πιθανότερο, πολλοί περιμένουν το "ξεκοίλιασμα" για να αποφασίσουν ποιο από τα 2 θα πάρουν.

Στην αρχη μολις τα ειδα ειπα οτι μονο η αναλυση και η μπαταρια θα ειναι παραπανω λογω μεγεθους.Μετα βγηκε οτι θα εχει και OIS το plus.

Αλλα μετα απο φημες ειδα κατι 1800 mAh στο 6 και εμεινα μ@λ@κ@ς. Αν ειναι ετσι μια η αλλη θα ειναι σαν το 5 που εχω τωρα.

Απο εκει και περα αν δεν τα δουμε απο κοντα να τα "χουφτωσουμε" δε μπορω να εχω αποψη.

#193   taigetos

taigetos

iPH Contributor

• 1,271 μηνύματα
  • Twitter:@niko_grigo

Δημοσίευση 15/09/2014 - 12:48

Στην αρχη μολις τα ειδα ειπα οτι μονο η αναλυση και η μπαταρια θα ειναι παραπανω λογω μεγεθους.Μετα βγηκε οτι θα εχει και OIS το plus.

Αλλα μετα απο φημες ειδα κατι 1800 mAh στο 6 και εμεινα μ@λ@κ@ς. Αν ειναι ετσι μια η αλλη θα ειναι σαν το 5 που εχω τωρα.

Απο εκει και περα αν δεν τα δουμε απο κοντα να τα "χουφτωσουμε" δε μπορω να εχω αποψη.

Ετσι ακριβώς ειναι Τολη.
Είναι η πρώτη φορά που πραγματικά δεν καίγομαι για "αναβάθμιση" ειμαι πολυ ευχαριστημένος με το 5S και θες λόγω χρήσης ή iPad Air η μεγαλύτερη οθόνη δεν αποτελεί βασικό κριτήριο αγοράς για εμενα.

Καλα να ειμαστε να τα δούμε από κοντά και βλέπουμε...

#194   IJOHN

IJOHN

iPH User

• 188 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5S

Δημοσίευση 15/09/2014 - 12:55

Ετσι ακριβώς ειναι Τολη.
Είναι η πρώτη φορά που πραγματικά δεν καίγομαι για "αναβάθμιση" ειμαι πολυ ευχαριστημένος με το 5S και θες λόγω χρήσης ή iPad Air η μεγαλύτερη οθόνη δεν αποτελεί βασικό κριτήριο αγοράς για εμενα.
Καλα να ειμαστε να τα δούμε από κοντά και βλέπουμε...

το ίδιο και για μένα!!

#195   canecorso

canecorso

iPH Elite Poster

• 1,962 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 15/09/2014 - 13:05

το ίδιο και για μένα!!

συμφωνω απολυτα και με τους δυο σας .

Ειναι η πρωτη φορα που δεν μου κανει αισθηση η νεα -νεες συσκευη -συσκευες .

Θεωρω πως το 5s δεν εχει ακομη αξιοποιηθει και ειναι ακομη ισχυρο .....

Δεν μετανιωσα ποτε για την αγορα του και για μενα που δεν θελω ρακετες ,ειναι η πιο σοφη και οικονομικη λυση ....

• Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 8

0 μέλη, 8 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες