Μια χαρα φαίνεται. Βεβαια με αυτη την τιμη ψηνομαι για note.
Δημοσίευση 12/09/2014 - 11:01
Μια χαρα φαίνεται. Βεβαια με αυτη την τιμη ψηνομαι για note.
Δημοσίευση 12/09/2014 - 11:07
Xaxaxa! 2 note θα πάρω, στειλτε πμ για το "κολπο" που τα ενωνεις και τα κανεις 40αρα οθονη.
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 12/09/2014 - 11:17
Aυτό που λες, αναρωτιέμαι αν είναι πλεονέκτημα ή μειονέκτημα, εγώ περιμένω να δω και πόσο πιο άνετη θα είναι η ανάγνωση σε apps όπως Tapatalk κλπ, τόσο στενή που παρέμεινε η οθόνη... Θα προτιμούσα να ήταν πιο κοντό και πιο πλατύ....
Μιλάω καθαρά στο θέμα της αίσθησης στο χέρι και πόσο μεγάλη είναι η συσκευή...
Στο θέμα λειτουργίας πρέπει να τη χειριστούμε για να ξέρουμε πόσο βολεύει ή όχι...
Δημοσίευση 12/09/2014 - 11:19
Xaxaxa! 2 note θα πάρω, στειλτε πμ για το "κολπο" που τα ενωνεις και τα κανεις 40αρα οθονη.
Aυτά στον Στέφανο περί village cinemas και Note. Εγω μετά Appleεποχή πιστός σε Googleλoτηλέφωνα μόνο
Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 12/09/2014 - 11:21
Δημοσίευση 12/09/2014 - 12:08
Αμάν και πάλι αμάν... είμαι εκτός γραφείου και δεν έχω τον εκτυπωτή μαζί.
Άνοιξα το PDF, μίκρυνα το αρχείο στην οθόνη σύμφωνα με ένα iphone 5 που έχω εδώ και Παναγία μου... Το 6 plus είναι τεράστιο.
Οπότε μέχρι να τα δω live, πάω για το 4.7".
Δημοσίευση 12/09/2014 - 12:14
Αμάν και πάλι αμάν... είμαι εκτός γραφείου και δεν έχω τον εκτυπωτή μαζί.
Άνοιξα το PDF, μίκρυνα το αρχείο στην οθόνη σύμφωνα με ένα iphone 5 που έχω εδώ και Παναγία μου... Το 6 plus είναι τεράστιο.
Οπότε μέχρι να τα δω live, πάω για το 4.7".
iPhone 6 στις 4.7 με 1800mAh μπαταρία εαν επιβαιβαιωθεί απο τα teardown απο ifixit θα είναι μεγάλος πόνος και θα το στειλεις αδιαβαστο σε κανενα τοίχο.Να εχουμε ολοι Υγεία και εδω θα είμαστε το χειμώνα να τα συζητάμε.
Δημοσίευση 12/09/2014 - 12:17
iPhone 6 στις 4.7 με 1800mAh μπαταρία εαν επιβαιβαιωθεί απο τα teardown απο ifixit θα είναι μεγάλος πόνος και θα το στειλεις αδιαβαστο σε κανενα τοίχο.Να εχουμε ολοι Υγεία και εδω θα είμαστε το χειμώνα να τα συζητάμε.
Αυτό συζητάω τώρα με συναδέλφους μου. Περι μπαταρίας του 4.7". Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι ακόμα
Όχι ακόμα ένα χρόνο αναμονή ρε γμτ...
Δημοσίευση 12/09/2014 - 13:30
Στην αρχή έλεγα κινητάρα τώρα που το ξαναβλέπω καλύτερα θα ήταν να παρουσιάζε ενα κινητό με λεπτά bezels και χωρίς χοντροκομένες γραμμές. Επίσης είδα αναλυτικά τα τεχνικά χαρακτηριστικά , όσα διατίθενται στο internet και ρωτώ , αν είναι σωστά αυτά που είδα, γιατι ρε apple στο 5.5 2 gb ram και στο 4.7 1gb ram? Γιατι στο ένα σταθεροποιητή και στο άλλο όχι? Το γενικότερο design ωραίο είναι αλλά σιγουρα θα μπορούσε καλύτερα , το εχει αποδείξει οτι στο design μπορεί να κάνει απίστευτα πράγματα. Τωρα γιατι η apple θέλει να andropoihsei το ios και το iphone? Σε λίγο όχι μόνο θα καταφέρει να επαναφέρει όσους καναν μετάβαση σε android αλλα θα χάσει και μερικούς απο τους fan της. Σίγουρα θα πουλήσει το iphone εκατομμύρια συσκευές γιατι φέρουν το brand name Apple που το έχουν συνδυάσει πολλοί με υψηλό στατους. Καινοτομία δεν παρουσίασε και μην μου πείτε την αύξηση οθόνης ή το apple pay. Μπαταρία που έχουν θέμα όλα τα iphones τι έκανε? Φήμες έλεγαν για οθόνη απο ζαφείρι και αδιαβροχο αλλά τίποτα. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων δεν υποστηρίζω το android γιατί και αυτό έχει πολύ μεγάλα θέματα που χρήζουν βελτίωσης αλλά απο την Apple περιμέναμε άλλα πράγματα γιατι μας έχει συνηθίσει σε ριζικές καινοτομίες αλλά απο ότι φαίνεται μετα τον Steve Jobs , που παρουσιασε, αν θυμάμαι καλά, το iphone 4s δεν έχουν καταφέρει να παρουσιάσουν ούτε μια ριζική καινοτομία. Αυτα κατα την γνώμη μου και πάντα φιλικά.
Ποσο δικιο εχεις....
Δημοσίευση 12/09/2014 - 13:36
απο την Apple περιμέναμε άλλα πράγματα γιατι μας έχει συνηθίσει σε ριζικές καινοτομίες αλλά απο ότι φαίνεται μετα τον Steve Jobs , που παρουσιασε, αν θυμάμαι καλά, το iphone 4s δεν έχουν καταφέρει να παρουσιάσουν ούτε μια ριζική καινοτομία. Αυτα κατα την γνώμη μου και πάντα φιλικά.
θεωρω οτι το next big thing ηταν το λατρεμενο και ερωτευσιμο κατ εμε iphone 4...
Δημοσίευση 12/09/2014 - 13:45
Ηρθε η ώρα (οχι ακόμα σε ~ ενα μήνα) να πάρω επιτέλους το ...5S
Δημοσίευση 12/09/2014 - 13:48
Εγώ πάλι, μετά τα σημερινά, πιστεύω οτι το "one more big thing" της παρουσίασης ήταν το iPhone Plus...
Πραγματικά big, σύμφωνα με τα σχέδια με τις ακριβής διαστάσεις προς εκτύπωση..
_
Τελευταία επεξεργασία από: vmac, 12/09/2014 - 13:52
Δημοσίευση 12/09/2014 - 17:16
Εγώ πάλι, μετά τα σημερινά, πιστεύω οτι το "one more big thing" της παρουσίασης ήταν το iPhone Plus...
Πραγματικά big, σύμφωνα με τα σχέδια με τις ακριβής διαστάσεις προς εκτύπωση..
_
Πολύ big όμως.....
Είμαι φανατικός iphonakias από το 2 και μετά , αλλάζω κάθε χρόνο τηλέφωνο γύρω στα Χριστούγεννα (σαν δώρο στον εαυτό μου), για πρώτη φορά θα σκεφτώ σοβαρά να πάω στο 6, σαν πρώτη εντύπωση δεν μου άρεσε, το σύγκρινα τώρα με το 5s μου και μόνο τα κλάματα δεν έβαλα
Ας περιμένουμε να έρθει να το πιάσουμε στα χέρια και βλέπουμε.....
Δημοσίευση 12/09/2014 - 17:30
Αυτό συζητάω τώρα με συναδέλφους μου. Περι μπαταρίας του 4.7". Αν και δεν έχει επιβεβαιωθεί κάτι ακόμα
Όχι ακόμα ένα χρόνο αναμονή ρε γμτ...
Εγώ θα έπερνα πάντος το 5.5σαρί ο χειμώνας θα είναι βαρύς και θα έχουμε πολλές γκρίνιες περι μπαταρίας στο 4.7
Δημοσίευση 12/09/2014 - 17:31
Όπως είπε και ο dream21 περιμένω κι εγώ με την σειρά μου το teardown των 2 συσκευών. Σίγουρα θα είναι ένα μικρό φάουλ αν όντως επιβεβαιωθούν τα 2GB ram στο μεγάλο.
Δημοσίευση 12/09/2014 - 17:32
Όπως είπε και ο dream21 περιμένω κι εγώ με την σειρά μου το teardown των 2 συσκευών. Σίγουρα θα είναι ένα μικρό φάουλ αν όντως επιβεβαιωθούν τα 2GB ram στο μεγάλο.
μονο μικρο?
το 4,7 τελικα δεν θα εχει ois
δεν θα εχει τις εχτρα λειτουργιες στο sw
θα εχει λιγοτερη μνημη
και πολυ χειριτερη μπαταρια
ε αυτο δεν ειναι φαουλ!!!!
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
0 μέλη, 1 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες