Νικο εγω πιστευω το κάνει για άλλους λόγους. Αυτη την στιγμή η Apple νομίζω πως είναι κορυφή στα κινητά. Ακουλουθεί απο πίσω η Samsung που είναι ο μεγαλος αντιπαλος της και ακολουθούν και οι υπολοιπες εταιρίες. Τα κινητα 3G/4/4S/5/5S πουλήσανε πάρα πολύ παγκοσμίως. Θα μπορούσε η Apple στα τεχνικα χαρακτηριστικά να προσθεσει παραπάνω πραγματα. Δεν το κάνει όμως ή να το πω πιο σωστά το κάνει σταδιακά. Οι αλλες εταιρίες για να φτασουν στην κορυφή τα παίζουν όλα για όλα και η Apple επειδή είναι στην κορυφή δεν πολυ καίγεται. Αυτο πιστευω εγω (μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια)
Σαν λέμε, φταίνε οι τρελές πωλήσεις που δεν έχουν βάλει την Apple στην θέση των άλλων και παίζουν το παιχνίδι αργά και σταθερά...
Το πιστεύω και εγώ αυτό μας αρέσει δεν μας αρέσει..
Ας μην γινόταν αυτός πανικός με τα iPhone και θα σου έλεγα εγώ αν καιγόταν η όχι.. Και μην ξεχνάμε πως και αυτή που κράζουν και χλευάζουν κάνουν πολύ καλό στην εταιρία, η δυσφήμιση αυτή στην Apple είναι η καλύτερη διαφήμιση... Και έτσι δεν ιδρώνει το αυτί της..
Σαν λέμε λοιπόν, φταίμε όλοι εμείς τελικά!! Εμείς δεν την αφήνουμε να καούν τα μπατσάκια της και να δώσει αυτό που πραγματικά μπορεί..