Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Τελικά πόσο μεγάλο είναι το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus; Ενημερώσου τώρα... πριν το παραγγείλεις!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
205 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#121   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 12/09/2014 - 22:28

Το έχω πει και πριν τον Γιάννη (dream21) :P

Οι καιροί αλλάζουν. Όπως άλλαξε το κομμάτι των διαρροών, απο 'κει που δε ξέραμε τίποτα και περιμέναμε να δουμε. Πλέον τα ξέρεις όλα απο το πρώτο Leak..

Έτσι άλλαξε και όλη η φιλοσοφία. Πλέον είναι αριθμοί και πωλήσεις. Αυτή είναι η δουλειά του μάγειρα και το κάνει τέλεια. Του βγάζω το καπέλο.

Εγώ πιστεύω πως είχε και πριν αριθμούς και πωλήσεις, απλά τωρα έμειναν μόνο αυτά σαν ενδιαφέρον...

Ολα τα αλλά οπως λες περίπατο..

Καλό η κακό;;

Θα δείξει.. :)

@CaLi@

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#122   canecorso

canecorso

iPH Elite Poster

• 1.962 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 12/09/2014 - 22:34

το μοναδικο καλο ....που θα βγει απο αυτην την ιστορια (των δυο -iphone) πιστευω ειναι οτι θα πεσει πολυ η τιμη του φοβερου κατ εμε 5s ...

Αν καποιος δεν θελει να παει στις ρακετες και να γλιτωσει τα λεφτακια του .....το 5s αποψη μου ειναι μια θαυμασια λυση .

Τελευταία επεξεργασία από: canecorso, 12/09/2014 - 22:36

• Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .

#123   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 12/09/2014 - 22:43

Εγώ πιστεύω πως είχε και πριν αριθμούς και πωλήσεις, απλά τωρα έμειναν μόνο αυτά σαν ενδιαφέρον...

Ολα τα αλλά οπως λες περίπατο..

Καλό η κακό;;

Θα δείξει.. :)

Προφανώς και υπήρχαν πρίν. Πλέον όμως είναι μόνο αυτό.

Δε μπαίνω στη διαδικασία περί Steve κτλ. Τελείωσε αυτό και πάμε παρακάτω.

Ο μάγειρας οικονομικός διαχειριστής είναι και το κάνει τέλεια. Τ

Το Brand Name μεγάλωσε.. Και οι αριθμοί - πωλήσεις είναι το μόνο που μετράει.

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#124   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα

Δημοσίευση 12/09/2014 - 22:48

Προφανώς και υπήρχαν πρίν. Πλέον όμως είναι μόνο αυτό.

Δε μπαίνω στη διαδικασία περί Steve κτλ. Τελείωσε αυτό και πάμε παρακάτω.

Ο μάγειρας οικονομικός διαχειριστής είναι και το κάνει τέλεια. Τ

Το Brand Name μεγάλωσε.. Και οι αριθμοί - πωλήσεις είναι το μόνο που μετράει.

Έτσι !! Εδώ είμαστε και θα τα δούμε ολα!!

@CaLi@

#125   tomster

tomster

iPH Addict

• 612 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 12/09/2014 - 23:26

Αν δεν κάνω λάθος, στην παρουσίαση ανέφεραν ότι ο Α8 χρειάζεται τη μισή ενέργεια απο ότι οΑ7. Μήπως αυτο ρε παιδια κάνει τη διαφορά στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας; Προσωπικά θα ήθελα λίγο καλύτερη αυτονομια απο ότι αυτή του 5s.

#126   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 12/09/2014 - 23:58

Ο επεξεργαστής απο μόνος του δε φτάνει. Ειδικά όταν εδώ η ποιότητα δικτύου είναι για κλάματα. Όταν η οθόνη μεγαλώνει.

Σε κάθε παρουσίαση απο την άλλη γίνεται αναφορά στη μπαταρία και στους χρόνους αναμονής.

Καλά είναι τα μαρκετίστικα, αλλά στο τέλος τη πραγματική αλήθεια θα τη πεί το Teardown του iFixit.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 13/09/2014 - 00:45

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#127   eNeRGy

eNeRGy

iPH Member

• 336 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2014 - 00:08

Αν δεν κάνω λάθος, στην παρουσίαση ανέφεραν ότι ο Α8 χρειάζεται τη μισή ενέργεια απο ότι οΑ7. Μήπως αυτο ρε παιδια κάνει τη διαφορά στη διάρκεια ζωής της μπαταρίας; Προσωπικά θα ήθελα λίγο καλύτερη αυτονομια απο ότι αυτή του 5s.

Αυτο συμβαινει γιατι ο επεξεργαστης πλεον ειναι στα 20nm... Το προβλημα ειναι η οθονη που μεγαλωσε

#128   giolnts

giolnts

iPH Elite Poster

• 3.429 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 13/09/2014 - 02:09

το μοναδικο καλο ....που θα βγει απο αυτην την ιστορια (των δυο -iphone) πιστευω ειναι οτι θα πεσει πολυ η τιμη του φοβερου κατ εμε 5s ...

Αν καποιος δεν θελει να παει στις ρακετες και να γλιτωσει τα λεφτακια του .....το 5s αποψη μου ειναι μια θαυμασια λυση .

Το θέμα εισαι οτι εμεις που ειμαστε με το 5 τι κανουμε?? Προχωραμε σε 5s ή μενουμε με το 5α μεχρι να δουμε και το 6s???  :P  :P

#129   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.830 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2014 - 02:44

Το θέμα εισαι οτι εμεις που ειμαστε με το 5 τι κανουμε?? Προχωραμε σε 5s ή μενουμε με το 5α μεχρι να δουμε και το 6s???  :P  :P

Δευτερη λυση προτεινω εγω ...6s

#130   giolnts

giolnts

iPH Elite Poster

• 3.429 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen

Δημοσίευση 13/09/2014 - 02:48

Δευτερη λυση προτεινω εγω ...6s

Μη σου πω 7.... :P  :P

#131   daskalakispavlos

daskalakispavlos

iPH Elite Poster

• 3.427 μηνύματα
  • GameCenter:daskalakisp

Δημοσίευση 13/09/2014 - 03:14

5αρακι...μια χαρά ειναι ακόμα αφου πήρε και 8 και λογικά έχει μια ακόμα να πάρει βάση ιστορίας apple (βλέπε 4s πήρε 4ης εκδόσεις) NFC δεν με νοιάζει έτσι κι αλλιώς ελάχιστα μαγαζιά το έχουν Ελλάδα και εκτός των άλλων ας έχω να πληρώσω κανονικά και βλέπω για NFC...τα παιχνίδια ακόμα με καλύπτουν οπότε καλά είμαστε σίγουρα όμως αν είχα 739€ θα έπαιρνα από Σκρουτζ με 550€ 5s και τα υπόλοιπα σουβλακια.....

Knowledge Is Power

#132   PrisonBreak-7-

PrisonBreak-7-

iPH Contributor

• 1.650 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2014 - 06:09

Πως θα σε κάνει να πας στο Phablet?

Είναι ξεκάθαρο νομίζω πως η ναυαρχίδα και αυτό που θέλει να υποστηρίξει πιο πολύ είναι το "μεγαλύτερο όλων".

Νικο εγω πιστευω το κάνει για άλλους λόγους. Αυτη την στιγμή η Apple νομίζω πως είναι κορυφή στα κινητά. Ακουλουθεί απο πίσω η Samsung που είναι ο μεγαλος αντιπαλος της και ακολουθούν και οι υπολοιπες εταιρίες. Τα κινητα 3G/4/4S/5/5S πουλήσανε πάρα πολύ παγκοσμίως. Θα μπορούσε η Apple στα τεχνικα χαρακτηριστικά να προσθεσει παραπάνω πραγματα. Δεν το κάνει όμως ή να το πω πιο σωστά το κάνει σταδιακά. Οι αλλες εταιρίες για να φτασουν στην κορυφή τα παίζουν όλα για όλα και η Apple επειδή είναι στην κορυφή δεν πολυ καίγεται. Αυτο πιστευω εγω (μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια)

#133   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2014 - 06:20

Νικο εγω πιστευω το κάνει για άλλους λόγους. Αυτη την στιγμή η Apple νομίζω πως είναι κορυφή στα κινητά. Ακουλουθεί απο πίσω η Samsung που είναι ο μεγαλος αντιπαλος της και ακολουθούν και οι υπολοιπες εταιρίες. Τα κινητα 3G/4/4S/5/5S πουλήσανε πάρα πολύ παγκοσμίως. Θα μπορούσε η Apple στα τεχνικα χαρακτηριστικά να προσθεσει παραπάνω πραγματα. Δεν το κάνει όμως ή να το πω πιο σωστά το κάνει σταδιακά. Οι αλλες εταιρίες για να φτασουν στην κορυφή τα παίζουν όλα για όλα και η Apple επειδή είναι στην κορυφή δεν πολυ καίγεται. Αυτο πιστευω εγω (μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια)

Σαν λέμε, φταίνε οι τρελές πωλήσεις που δεν έχουν βάλει την Apple στην θέση των άλλων και παίζουν το παιχνίδι αργά και σταθερά...

Το πιστεύω και εγώ αυτό μας αρέσει δεν μας αρέσει..

Ας μην γινόταν αυτός πανικός με τα iPhone και θα σου έλεγα εγώ αν καιγόταν η όχι.. Και μην ξεχνάμε πως και αυτή που κράζουν και χλευάζουν κάνουν πολύ καλό στην εταιρία, η δυσφήμιση αυτή στην Apple είναι η καλύτερη διαφήμιση... Και έτσι δεν ιδρώνει το αυτί της..

Σαν λέμε λοιπόν, φταίμε όλοι εμείς τελικά!! :P Εμείς δεν την αφήνουμε να καούν τα μπατσάκια της και να δώσει αυτό που πραγματικά μπορεί..

@CaLi@

#134   PrisonBreak-7-

PrisonBreak-7-

iPH Contributor

• 1.650 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2014 - 06:23

Σαν λέμε, φταίνε οι τρελές πωλήσεις που δεν έχουν βάλει την Apple στην θέση των άλλων και παίζουν το παιχνίδι αργά και σταθερά...

Το πιστεύω και εγώ αυτό μας αρέσει δεν μας αρέσει..

Ας μην γινόταν αυτός πανικός με τα iPhone και θα σου έλεγα εγώ αν καιγόταν η όχι.. Και μην ξεχνάμε πως και αυτή που κράζουν και χλευάζουν κάνουν πολύ καλό στην εταιρία, η δυσφήμιση αυτή στην Apple είναι η καλύτερη διαφήμιση... Και έτσι δεν ιδρώνει το αυτί της..

Σαν λέμε λοιπόν, φταίμε όλοι εμείς τελικά!! :P Εμείς δεν την αφήνουμε να καούν τα μπατσάκια της και να δώσει αυτό που πραγματικά μπορεί..

100 200 ατομα δεν μπορουν να αλλαξουν τιποτα. Οι ανθρωποι κάνουν τρελες πωλήσεις, βγαζουν τρελά λεφτα και το κόστος παραγωγης καθε συσκευης για αυτους είναι γελοίος. Να σου πω καλα κάνουν και εμεις να ήμασταν στην θεση τους τα ιδια θα κάναμε.... :)

#135   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2014 - 06:26

100 200 ατομα δεν μπορουν να αλλαξουν τιποτα. Οι ανθρωποι κάνουν τρελες πωλήσεις, βγαζουν τρελά λεφτα και το κόστος παραγωγης καθε συσκευης για αυτους είναι γελοίος. Να σου πω καλα κάνουν και εμεις να ήμασταν στην θεση τους τα ιδια θα κάναμε.... :)

Ακόμα και η μοιραράκη έχει τα πιτσιρίκια που ράβουν χαλιά στα βάθη της Περσίας για να της βγει ένα κομμάτι ψωμί το χαλί.. Η Apple δεν θα το κάνει.. ¨?¨¨¨¨ :P

@CaLi@

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 2