Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Τελικά πόσο μεγάλο είναι το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus; Ενημερώσου τώρα... πριν το παραγγείλεις!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
205 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#136   vmac

vmac

iPH Enthousiast

• 413 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 13/09/2014 - 07:39

Βρε παιδιά, είμαστε εδώ κάθε χρόνο, όλο το χρόνο και σε κάθε event Σεπτεβρίου και τα λέμε. 

Τα τελευταία χρόνια μάλιστα, μας έχει βαρεθεί και ο Steve τόσες φορές που τον έχουμε πιάσει στο στόμα μας.

Λέμε, λέμε, λέμε εδώ και 3 χρόνια οτι η συσκευή που έβγαλε δεν έχει αυτό, δεν έχει εκείνο, θα έπρεπε να έχει αυτό, για το μέγεθος της συσκευής, για την οθόνη, για την μπαταρία, για το σήμα πιο παλιά..

Δεν βλέπω να αλλάζει κάτι μελλοντικά. Ο δρόμος που ακολουθεί και θα ακολουθεί η Apple είναι αυτός πια. Όχι καινοτομίες αλλά τελειοποίσηση κάποιων feature που ήδη υπάρχουν απο άλλες εταιρίες.

Δεν θα δούμε να κάνει κάτι που δεν έχει κάνει άλλη εταιρία. Πλέον ακολουθεί τη ροή της τεχνολογίας και απλά πουλάει πιο elegant και premium συσκευές ποιοτικά, για αυτό και το υψηλό κόστος. Πέρα του οτι πληρώνουμε και το λογοτυπάκι χρυσό. Apple.

Αν το καταλάβουμε σύντομα θα είναι καλύτερα για εμάς και δεν θα υπάρχει αυτή η απογοήτευση κάθε μα κάθε χρόνο.

Πρέπει να καταλάβουμε οτι η Apple κοιτάει το κέρδος, τα λεφτά και πως θα τραβήξει νέους πελάτες απο άλλες εταιρίες αγνοώντας το τι ζητάει ο κόσμος της, αυτοί που την ακολουθούν τόσα χρόνια και έχουν προσδοκίες απο αυτή.

Χθες είδαμε και πόσο μεγάλες θα είναι οι νέες συσκευές.

Προσωπικά βρίσκω τεράστιο to 6 plus και ελλειπή σε χαρακτηριστικά το 6άρι (αν επιβεβαωθούν μπαταρία και μνήμη).

Και ;

Θα πουλήσουν τρελά για ακόμα μια φορά και κλάιν μάιν για την Apple τι λέμε εμείς.

Είναι κρίμα γιατί με απογοητεύει με τις κινήσεις της για δεύτερη μεγάλη φορά. Η πρώτη ήταν που σταμάτησε να βγάζει Macbook pro 17 ιντσών. "Δεν τα αγόραζαν" είπε και τα διέκοψε κρεμόντας όλους εμάς τους επαγγελματίες που χρειαζόμαστε ένα γερό μηχάνημα, αντικαταστάτη desktop, εκτός γραφείου.

Αναρωτιέμαι μόνο, τώρα που έχει τόσο μεγάλη ποικιλία σε συσκευές και μεγέθη και μπήκε στα χωράφια των μεγάλων κινητών, των phablet, των μικρών ipad τι θα δούμε στη συνέχεια και αν θα χάσει στο παιχνίδι με τις άλλες εταιρίες που είναι ένα βήμα πιο μπροστά στο harware που δίνουν στο κόσμο. Γιατί σε θέμα software δε την συγκρίνω και για αυτό άλλωστε συνεχίζω να ακολουθώ και να αγοράζω τις συσκευές που βγάζει. Τα OS για Mac και iPhone είναι τα καλύτερα και πιο σταθερά λειτουργικά.

_

Τελευταία επεξεργασία από: vmac, 13/09/2014 - 07:44

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#137   virtu

virtu

iPH Member

• 346 μηνύματα
  • Twitter:@prokouk
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini Retina +4G
  • GameCenter:Cuckoo Pro

Δημοσίευση 13/09/2014 - 08:58

Συγνώμη για το offtopic αλλά να μην ξεκινήσω νέο topic για μια απάντηση "ναι ή όχι".

Ξέρει κανείς αν τα iphonia από america που πωλούνται χωρίς συμβόλαιο είναι ξεκλείδωτα και αν λειτουργούν Ελλάδα;

Τελευταία επεξεργασία από: virtu, 13/09/2014 - 09:00

#138   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • Κινητό: Άλλο
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 13/09/2014 - 09:05

Συγνώμη για το offtopic αλλά να μην ξεκινήσω νέο topic για μια απάντηση "ναι ή όχι".

Ξέρει κανείς αν τα iphonia από america που πωλούνται χωρίς συμβόλαιο είναι ξεκλείδωτα και αν λειτουργούν Ελλάδα;

Δες από εδώ και κάτω...

@CaLi@

#139   virtu

virtu

iPH Member

• 346 μηνύματα
  • Twitter:@prokouk
  • Κινητό: iPhone 7
  • Tablet:iPad mini Retina +4G
  • GameCenter:Cuckoo Pro

Δημοσίευση 13/09/2014 - 09:06

Δες από εδώ και κάτω...

Ευχαριστώ πολύ..!

#140   nikosgnr

nikosgnr

iPH Legendarious

• 113.590 μηνύματα
  • Twitter:@nikosgnr
  • Κινητό: iPhone 2G
  • GameCenter:nikosgnr

Δημοσίευση 13/09/2014 - 12:46

Νικο εγω πιστευω το κάνει για άλλους λόγους. Αυτη την στιγμή η Apple νομίζω πως είναι κορυφή στα κινητά. Ακουλουθεί απο πίσω η Samsung που είναι ο μεγαλος αντιπαλος της και ακολουθούν και οι υπολοιπες εταιρίες. Τα κινητα 3G/4/4S/5/5S πουλήσανε πάρα πολύ παγκοσμίως. Θα μπορούσε η Apple στα τεχνικα χαρακτηριστικά να προσθεσει παραπάνω πραγματα. Δεν το κάνει όμως ή να το πω πιο σωστά το κάνει σταδιακά. Οι αλλες εταιρίες για να φτασουν στην κορυφή τα παίζουν όλα για όλα και η Apple επειδή είναι στην κορυφή δεν πολυ καίγεται. Αυτο πιστευω εγω (μπορεί να κάνω και λάθος βέβαια)

Εξαρτάται τι εννοείς "κορυφή". Πωλήσεις? Σίγουρα ναι.

Όλοι έχουν iPhone. Όλοι πρέπει να έχουν iPhone. Το 'πα και πιο πίσω. Σκέψου τις συγκεκριμένες συσκευές να τις έβγαζε κάποιος άλλος τι θα είχαμε μετά.

Το Brand Name της Apple είναι στο πικ του. Το μηλαράκι στη πλάτη πουλάει και θα συνεχίσει να πουλάει πολύ. Είπαμε. Όλα πλέον είναι αριθμοί και πωλήσεις.

Απο την άλλη το θέμα "κορυφή" μεταξύ συσκευών είναι καθαρά υποκειμενικό. Ήταν σίγουρα με το Original. Ήταν σίγουρα μέχρι και το 4.

Ο καθένας έχεις διαφορετικές ανάγκες.

Τελευταία επεξεργασία από: nikosgnr, 13/09/2014 - 12:46

| JailBreak Means System Customization |

LG8ISzO.gif

#141   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1.498 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 13/09/2014 - 13:13

Μετά από πολύ αναποφασιστικότητα για το αν θα πάρω ή όχι το 6 και ποιο μοντέλο από τα δύο θα πάρω, σήμερα, αφού είδα επιτέλους στο χαρτί τυπωμένες τις διαστάσεις και των δύο, διαπίστωσα ότι το απλό 6 δεν έχει τόσο μεγαλύτερη οθόνη που να αξίζει τη μετάβαση. Δηλαδή θεωρώ ότι αφού το πάρω, σε 1-2 μέρες θα το έχω συνηθίσει τόσο, που δε θα μου κάνει διαφορά σε σχέση με το 5c που έχω και θα το μετανιώσω που δεν πήγα για το Plus. Οπότε βουρ για το Plus οριστικά πλέον :P

#142   canecorso

canecorso

iPH Elite Poster

• 1.962 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 13/09/2014 - 13:37

πατηστε στο λινκ 

καντε calibrate στην οθονη με μια πιστωτικη και μετα συγκρινετε πλεον σε πραγματικες διαστασεις οποια συσκευη θελετε και γουσταρετε

http://www.phonearen.../7710,8346,8908

• Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .

#143   AlG

AlG

iPH Contributor

• 1.292 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2014 - 13:37

Πάντως όλοι θα παραδεχτείτε ότι ενώ όλοι ακολουθούσαν την apple κατα πόδας :tuner flash capacity οθόνη appstore δακτυλικά , βλέπω η Apple να ακολουθεί τον ανταγωνισμό πλέον με Οθοναρες και NFC επιτέλους . Πάντως ένας που θέλει μεγάλη οθόνη με 5 κατοστάρικα αγοράζει ipad mini ret μόνο εμείς οι τρελοί θα δώσουμε ένα χιλιάρικο για iPhone 6plus ενώ αν οι ανάγκες μας απαιτούν τέτοιο κινητο η λογική (όχι το συναίσθημα) οδηγεί σε Samsung Note3 με 296ευρώ. Καλο κάψιμο σε όλους ....

Τελευταία επεξεργασία από: AlG, 13/09/2014 - 13:39

#144   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1.498 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2014 - 13:42

Πάντως όλοι θα παραδεχτείτε ότι ενώ όλοι ακολουθούσαν την apple κατα πόδας :tuner flash capacity οθόνη appstore δακτυλικά , βλέπω η Apple να ακολουθεί τον ανταγωνισμό πλέον με Οθοναρες και NFC επιτέλους . Πάντως ένας που θέλει μεγάλη οθόνη με 5 κατοστάρικα αγοράζει ipad mini ret μόνο εμείς οι τρελοί θα δώσουμε ένα χιλιάρικο για iPhone 6plus ενώ αν οι ανάγκες μας απαιτούν τέτοιο κινητο η λογική (όχι το συναίσθημα) οδηγεί σε Samsung Note3 με 296ευρώ. Καλο κάψιμο σε όλους ....

Όπως το βλέπω εγώ, η χρυσή τομή είναι iPad Air για ενδοοικιακή χρήση μόνο και iPhone 6 Plus για παντού. Το mini μου φαίνεται πολύ μικρό για iPad και σίγουρα δεν είναι μία συσκευή που θα την κρατούσα με τόση ευκολία στο χέρι στο δρόμο, σε σχέση με το 6 Plus....

#145   panais13

panais13

iPH Contributor

• 1.155 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:panais13

Δημοσίευση 13/09/2014 - 13:44

Μετά από πολύ αναποφασιστικότητα για το αν θα πάρω ή όχι το 6 και ποιο μοντέλο από τα δύο θα πάρω, σήμερα, αφού είδα επιτέλους στο χαρτί τυπωμένες τις διαστάσεις και των δύο, διαπίστωσα ότι το απλό 6 δεν έχει τόσο μεγαλύτερη οθόνη που να αξίζει τη μετάβαση. Δηλαδή θεωρώ ότι αφού το πάρω, σε 1-2 μέρες θα το έχω συνηθίσει τόσο, που δε θα μου κάνει διαφορά σε σχέση με το 5c που έχω και θα το μετανιώσω που δεν πήγα για το Plus. Οπότε βουρ για το Plus οριστικά πλέον :P

σχεδον με έχεις πείσει!!!!

#146   vmac

vmac

iPH Enthousiast

• 413 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 13/09/2014 - 13:58

πατηστε στο λινκ 

καντε calibrate στην οθονη με μια πιστωτικη και μετα συγκρινετε πλεον σε πραγματικες διαστασεις οποια συσκευη θελετε και γουσταρετε

Τέλειο το λινκ φίλε μου!

#147   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.830 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2014 - 13:58

Εγω απο την αλλη δεν απογοητευομαι με οτι παρουσιαζει η Apple απο αποψης τεχνικων χαρακτηριστικων γιατι απλα εχω θελω να πιστευω το ρημαδι το μυαλο να καταλαβω επιτελους πως σκεφτονται εκει μεσα.Βελτιωνει καθε τοσο και απο λιγο τα υπαρχοντα σπρωχνοντας και εμμεσως τις ανταγωνιστικες υλοποιησεις σε ολο και πιο θορυβωδη χαρακτηριστικα που τελικα σε λιγο καιρο και θα μου το θυμηθειτε δεν θα λενε και πολλα πραγματα στα αυτια του καταναλωτη.

Οπως επισης δεν θα λενε και οι μεγαλες οθονες...ολα πανε και ερχονται σε αυτη τη ζωη και θα δουμε σε ελαχιστα χρονια αυτη η μοδα με τις γκουμουτσες να μετατραπει σε αποστροφη.Ο ορισμος του non funvtional ειναι αυτα τα γαιδουρια και ας λενε οτι θελουν οι περισσοτεροι εδω μεσα.Τα βλεπω καθημερινα,τα ζω με φιλους μου που τα εχουν και ειλικρινα τετοια δυσαρμονια σε χρηση gadget δεν εχω ξαναδει...σαν την δεκαετια του 80 που εβγαιναν στις παραλιες και στο δρομο με τα στερεοφωνικα στην πλατη. Τελοσπαντων μπορει να τα βλεπω και λαθος τα πραγματα ...θα δειξει.

Για μενα το 6 ειναι η οροφη των οροφων απο αποψη μεγεθους...στην αρχη αν το αποκτουσα μπορει και να νρεπομουνα να το πολυεμφανιζω (δεν παω καλα σιγουρα.. :P )

#148   jimthb

jimthb

iPH Contributor

• 1.128 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S Plus
  • Tablet:iPad Pro 2nd gen + 4G

Δημοσίευση 13/09/2014 - 14:02

πατηστε στο λινκ 

Πολυ καλό το λινκ φίλε μου! Με βοήθησε αρκετά μέχρι να πιάσω κανονικά το κινητό στο χέρι μου.

Λοιπόν απο το λινκ καλό το μέγεθος του 6 αλλά επειδή πιστεύω ότι θα το συνηθίσω γρήγορα με βλέπω για 6+

#149   108

108

iPH Contributor

• 1.260 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2014 - 14:08

πατηστε στο λινκ 

ένα δάκτυλο οριζόντια, μεγαλύτερο από την χαζομάρα που έχω τώρα, δεν είναι τεράστιο τελικά.

Τελευταία επεξεργασία από: 108, 13/09/2014 - 14:09

#150   djdog

djdog

iPH newbie

• 64 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 13/09/2014 - 14:09

Βρε παιδιά, είμαστε εδώ κάθε χρόνο, όλο το χρόνο και σε κάθε event Σεπτεβρίου και τα λέμε. 

Τα τελευταία χρόνια μάλιστα, μας έχει βαρεθεί και ο Steve τόσες φορές που τον έχουμε πιάσει στο στόμα μας.

Λέμε, λέμε, λέμε εδώ και 3 χρόνια οτι η συσκευή που έβγαλε δεν έχει αυτό, δεν έχει εκείνο, θα έπρεπε να έχει αυτό, για το μέγεθος της συσκευής, για την οθόνη, για την μπαταρία, για το σήμα πιο παλιά..

Δεν βλέπω να αλλάζει κάτι μελλοντικά. Ο δρόμος που ακολουθεί και θα ακολουθεί η Apple είναι αυτός πια. Όχι καινοτομίες αλλά τελειοποίσηση κάποιων feature που ήδη υπάρχουν απο άλλες εταιρίες.

Δεν θα δούμε να κάνει κάτι που δεν έχει κάνει άλλη εταιρία. Πλέον ακολουθεί τη ροή της τεχνολογίας και απλά πουλάει πιο elegant και premium συσκευές ποιοτικά, για αυτό και το υψηλό κόστος. Πέρα του οτι πληρώνουμε και το λογοτυπάκι χρυσό. Apple.

Αν το καταλάβουμε σύντομα θα είναι καλύτερα για εμάς και δεν θα υπάρχει αυτή η απογοήτευση κάθε μα κάθε χρόνο.

Πρέπει να καταλάβουμε οτι η Apple κοιτάει το κέρδος, τα λεφτά και πως θα τραβήξει νέους πελάτες απο άλλες εταιρίες αγνοώντας το τι ζητάει ο κόσμος της, αυτοί που την ακολουθούν τόσα χρόνια και έχουν προσδοκίες απο αυτή.

Χθες είδαμε και πόσο μεγάλες θα είναι οι νέες συσκευές.

Προσωπικά βρίσκω τεράστιο to 6 plus και ελλειπή σε χαρακτηριστικά το 6άρι (αν επιβεβαωθούν μπαταρία και μνήμη).

Και ;

Θα πουλήσουν τρελά για ακόμα μια φορά και κλάιν μάιν για την Apple τι λέμε εμείς.

Είναι κρίμα γιατί με απογοητεύει με τις κινήσεις της για δεύτερη μεγάλη φορά. Η πρώτη ήταν που σταμάτησε να βγάζει Macbook pro 17 ιντσών. "Δεν τα αγόραζαν" είπε και τα διέκοψε κρεμόντας όλους εμάς τους επαγγελματίες που χρειαζόμαστε ένα γερό μηχάνημα, αντικαταστάτη desktop, εκτός γραφείου.

Αναρωτιέμαι μόνο, τώρα που έχει τόσο μεγάλη ποικιλία σε συσκευές και μεγέθη και μπήκε στα χωράφια των μεγάλων κινητών, των phablet, των μικρών ipad τι θα δούμε στη συνέχεια και αν θα χάσει στο παιχνίδι με τις άλλες εταιρίες που είναι ένα βήμα πιο μπροστά στο harware που δίνουν στο κόσμο. Γιατί σε θέμα software δε την συγκρίνω και για αυτό άλλωστε συνεχίζω να ακολουθώ και να αγοράζω τις συσκευές που βγάζει. Τα OS για Mac και iPhone είναι τα καλύτερα και πιο σταθερά λειτουργικά.

_

Νομιζω η πιο εμπεριστατωμενη και σωστη αποψη,που εχω διαβασει τοσα χρονια σε φορουμ.

Ειναι η αποψη του συνειδητοποιημενου αγοραστη των προιοντων της Apple (και οχι του προβατου),χωρις παρωπιδες και που λεει τα πραγματα με το ονομα τους.

Δε θα μπορουσα να συμφωνησω περισσοτερο.

Σωστος φιλε μου 100%.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10