Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Τελικά πόσο μεγάλο είναι το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus; Ενημερώσου τώρα... πριν το παραγγείλεις!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
205 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#151   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1.498 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α
  • Κινητό: Άλλο

Δημοσίευση 13/09/2014 - 14:13

Για μενα το 6 ειναι η οροφη των οροφων απο αποψη μεγεθους...στην αρχη αν το αποκτουσα μπορει και να νρεπομουνα να το πολυεμφανιζω (δεν παω καλα σιγουρα.. :P )

Καλέ το 6 είναι πολύ νορμάλ, εως και μικρό θα το χαρακτήριζα! Δεν το είχα καταλάβει μέχρι που τύπωσα τα σχέδια, τα έκοψα και τα κράτησα στα χέρια μου και τα δύο... Το 6 Plus είναι μεγάλο, αλλά πιστεύω θα το συνηθίσω πολύ εύκολα, άλλωστε έχω περάσει και από PDAs πιο παλιά και μια χαρά τα είχα βολευτεί...

Το απλό 6αρι πραγματικά νομίζω ότι όποιος το πάρει, σε μια βδομάδα το πολύ, θα νιώθει σαν να κρατάει το 5-5s. Και γι'αυτούς που δεν θέλουν απαραίτητα αύξηση στο μέγεθος της οθόνης μια χαρά, αλλά για όσους είναι το βασικό κριτήριο αλλαγής της τωρινής συσκευής τους, θα πρέπει να σκεφτούν καλά ποιο θα πάρουν, ώστε να νιώθουν ότι έκαναν ουσιαστική αναβάθμιση.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#152   rromeodim

rromeodim

iPH Guru

• 9.830 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας

Δημοσίευση 13/09/2014 - 14:22

Καλέ το 6 είναι πολύ νορμάλ, εως και μικρό θα το χαρακτήριζα! Δεν το είχα καταλάβει μέχρι που τύπωσα τα σχέδια, τα έκοψα και τα κράτησα στα χέρια μου και τα δύο... Το 6 Plus είναι μεγάλο, αλλά πιστεύω θα το συνηθίσω πολύ εύκολα, άλλωστε έχω περάσει και από PDAs πιο παλιά και μια χαρά τα είχα βολευτεί...

Το απλό 6αρι πραγματικά νομίζω ότι όποιος το πάρει, σε μια βδομάδα το πολύ, θα νιώθει σαν να κρατάει το 5-5s. Και γι'αυτούς που δεν θέλουν απαραίτητα αύξηση στο μέγεθος της οθόνης μια χαρά, αλλά για όσους είναι το βασικό κριτήριο αλλαγής της τωρινής συσκευής τους, θα πρέπει να σκεφτούν καλά ποιο θα πάρουν, ώστε να νιώθουν ότι έκαναν ουσιαστική αναβάθμιση.

Δεν αντιλεγω...εξαλλου γουστα ειναι αυτα.Παντως οταν περασα απο το 4s στο 5 και 5s ποτε δεν ενοιωσα οτι κρατησα παλι 4s :) ..και εκει ηταν μιση ιντσα διαφορα.Επειδη γνωμες διαφορετικες παντα θα υπαρχουν και αυτες οι κουβεντες δεν τελειωνουν ποτε καλως να ερθουν τα τηλεφωνα και να τα καταευχαριστηθειτε (εγω σε κανα χρονο ισως)

#153   BetaTester

BetaTester

iPH Enthousiast

• 418 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad Air 2 +4G

Δημοσίευση 13/09/2014 - 19:30

Παιδιά, iPhone 6 και iPhone 6 Plus full specifications εδώ:

iPhone 6:     http://www.gsmarena....hone_6-6378.php

iPhone 6 Plus:    http://www.gsmarena....6_plus-6665.php

Το μόνο θέμα είναι ότι στο τέλος, δεν αναφέρει το μέγεθος της μπαταρίας (που τόσο πολύ μας καίει), παρά μόνο τη διάρκεια.

#154   typeDan

typeDan

iPH User

• 142 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6

Δημοσίευση 13/09/2014 - 19:41

2gb ram το +
Πως γινεται να εχει κανει τετοιο πραγμα η apple.. Αν ισχυουν αυτα που διαβαζουμε.

#155   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 13/09/2014 - 21:42

How big is the iPhone 6 Plus? These photos give a good size comparison

iPhone 5, iPhone 6, iPhone 6 Plus

iphone-5-vs-iphone-6-vs-iphone-6-plus-ca

LG G3

IMG_0598.jpg

HTC ONE M8

IMG_0599.jpg

iphone-6-vs-ipad-mini-vs-iphone-6-plus-9

iphone-6-mock-up-in-hand-970x646-c.jpg

iphone-6-plus-mock-up-in-hand-970x646-c.

iphone-5-in-hand-real-970x646-c.jpg

iphone-5-vs-iphone-6-vs-iphone-6-plus-vs

iphone-5-vs-iphone-6-vs-htc-one-remix-vs

iphone-5-vs-iphone-6-vs-2014-moto-x-vs-i

iphone-5-vs-iphone-6-vs-lg-g2-vs-iphone-

iphone-5-vs-iphone-6-vs-motorola-droid-v

iphone-5-vs-iphone-6-vs-oneplus-one-vs-i

iphone-5-vs-iphone-6-vs-samsung-galaxy-s

Πατήστε πάνω στη φωτογραφία για το description

ΠΗΓΗ

Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 13/09/2014 - 21:46

#156   gzisis69

gzisis69

iPH User

• 120 μηνύματα

Δημοσίευση 13/09/2014 - 22:00

περιμενα πως και πως την παρουσιαση και εφαγα τρελη ξενερα, και ποσο μαλλον εγω που δεν θελω και μεγαλες οθονες

εχω ταξει στην κοπελα μου το 5s οταν παρω το 6! το περιμενει πως και πως τωρα τι θα της πω... δεν μαρεσε δεν περνω τπτ?

δεν θα μου πει κατι γιατι εχει καλο χαρακτηρα αλλα θα ξενερωσει οπως εγω τωρα και δεν ειναι καθολου ωραιο συναισθημα

αρα αν παω σε 4,7 θα εχω.. μια οθονη μεγαλη που δεν θελω

μια μνημη 1 gb παλι?

δεν θα εχω εχτρα λειτουργιες και ουτε ois!  A και θα δωσω και 800 ευρω! ωραια  :D

ε ρε κατι πυρφοροι.. φυσικα και να πεις δεν μ αρεσε καποιο περηφανε ελληναρα τσολια λεφτα ειναι αυτα χορηγε μου οχι μαρουλια :P

#157   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5.344 μηνύματα
  • Twitter:@iLuxus
  • Κινητό: iPhone XS
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:apw_Ultra

Δημοσίευση 13/09/2014 - 22:54

Παιδιά για όσους το τυπώσατε μια απάντηση στα γρήγορα σας παρακαλώ γιατί είμαι μπροστά στα τηλέφωνα, και δεν ξέρω ποιο να διαλέξω!

​Η μπαταριά πόσο σας κρατάει....;;

∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼

#158   canecorso

canecorso

iPH Elite Poster

• 1.962 μηνύματα
  • Tablet:iPad mini 4 +4G

Δημοσίευση 13/09/2014 - 22:59

How big is the iPhone 6 Plus? These photos give a good size comparison

στην τελευταια την φωτο , γιατι μου αρεσει περισσοτερο το μαυρο samsung S5 ?

5.1 ιντσων στο μεγεθος περιπου του 4.7 iphone 6 και με 445 ευρω .......ΧΜΜΜΜMMM δεν κακο , δεν κακο ...

Τελευταία επεξεργασία από: canecorso, 13/09/2014 - 23:07

• Some People Play the Game ......Others Change it........Powered By BlackBerry PassPort .

#159   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 14/09/2014 - 01:15

Παιδιά για όσους το τυπώσατε μια απάντηση στα γρήγορα σας παρακαλώ γιατί είμαι μπροστά στα τηλέφωνα, και δεν ξέρω ποιο να διαλέξω!

​Η μπαταριά πόσο σας κρατάει....;;

Εμένα πάντως εδώ και 6 μέρες που τα τύπωσα δεν έχει σβήσει... Μαμεί η μπαταρία!!!

@CaLi@

#160   iLuxus

iLuxus

iPH Hero

• 5.344 μηνύματα
  • Twitter:@iLuxus
  • Tablet:iPad Air
  • GameCenter:apw_Ultra

Δημοσίευση 14/09/2014 - 01:17

Στον ήλιο κάνει αντανάκλαση ;;  :rolleyes:

Τελευταία επεξεργασία από: iLuxus, 14/09/2014 - 01:18

∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼

#161   Velkus

Velkus

iPH Hero

• 5.457 μηνύματα
  • Twitter:@SpyVeProductions
  • GameCenter:Velinikus

Δημοσίευση 14/09/2014 - 01:22

Στον ήλιο κάνει αντανάκλαση ;; :rolleyes:

Ούτε για αστείο... Από οποία γωνία και να το δεις με οποίο φως, ημέρας δωματίου, είναι παντού άψογο...

Με παρασερνεις σε trollll...

@CaLi@

#162   stelpanta

stelpanta

iPH User

• 193 μηνύματα
  • Twitter:@upiter0330
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 14/09/2014 - 10:03

Όπως το βλέπω εγώ, η χρυσή τομή είναι iPad Air για ενδοοικιακή χρήση μόνο και iPhone 6 Plus για παντού. Το mini μου φαίνεται πολύ μικρό για iPad και σίγουρα δεν είναι μία συσκευή που θα την κρατούσα με τόση ευκολία στο χέρι στο δρόμο, σε σχέση με το 6 Plus....

συμφωνώ απόλυτα χωρίς να εχω δει βέβαια το 6 plus απο κοντά,δηλαδή ποσο εύχρηστο θα ειναι στην καθημερινότητα εξω απο το σπίτι,τσέπη,ποδήλατο,οδηγώντας στο αυτοκινητο.Κάτοχος iPad Air και iPhone 5s

#163   skiace

skiace

iPH Elite Poster

• 2.594 μηνύματα
  • Tablet:iPad Pro 3rd gen + 4G

Δημοσίευση 14/09/2014 - 11:10

και εμενα αυτος είναι ο ενδοιασμος μου.

ποσο χρηστικο θα είναι το plus στην καθημερινοτητα χρησης. Σε τσεπη στο χερι κτλ.

Πρωτη φορα δυσκολεύομαι τοσο πολύ στην επιλογή.

Μαλλον αν δεν τα δω ζωντανα δεν θα μπορεσω να αποφασισω.

#164   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1.498 μηνύματα

Δημοσίευση 14/09/2014 - 11:31

Με το Plus είμαι προετοιμασμένη ότι θα χρειαστεί να κάνω πολλούς συμβιβασμούς στη χρήση εκτός σπιτιού, καθώς κινούμαι πολύ με μέσα μεταφοράς και ενώ με το 5c δε φοβάμαι καθόλου να το χρησιμοποιώ συνεχώς δημόσια, με το Plus μάλλον θα τρέμω μη μου το φάει κανένας!

Ακόμη, όπου κυκλοφορώ, το 5c συνήθως το κρατάω στο χέρι μου, ακόμα και τις στιγμές που δεν το χρησιμοποιώ (super market, όταν περπατάω στο δρόμο κλπ). Και συνήθως το χρησιμοποιώ παντού με το ένα χέρι απ´όσο παρατηρώ τις τελευταίες μέρες που δίνω προσοχή στη χρήση που κάνω, εκτός από όταν γράφω μηνύματα σπίτι μου.

Με το ποδήλατο που κάνω δε θα αλλάξουν πολλά ευτυχώς, γιατί το κουβαλάω σε τσαντάκι μέσης.

Οπότε μόλις το πάρω κάποια πράγματα θα αλλάξουν δραστικά στην καθημερινότητά μου και είμαι προετοιμασμένη γι'αυτό, τώρα, το αν θα μου αρέσει ή όχι και αν τα πλεονεκτήματα θα επισκιάσουν τα μειονεκτήματα, θα δείξει, αλλά νομίζω ότι χρειάζεται μια τριβή ενός μήνα περίπου για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα.

Δεν αποκλείω και το ενδεχόμενο να χρειαστεί να υποβαθμιστώ σε 6αρι απλό εν καιρώ, αλλά προτιμώ να έχω δοκιμάσει πρώτα το μεγαλύτερο και να ξέρω πώς είναι σαν εμπειρία ώστε να το αποφεύγω και μελλοντικά αν είναι, παρά να το έχω πάντα απορία πώς είναι να έχεις phablet :P

Τελευταία επεξεργασία από: soniasim, 14/09/2014 - 11:32

#165   jtheogr

jtheogr

iPH Enthousiast

• 482 μηνύματα
  • GameCenter:John.

Δημοσίευση 14/09/2014 - 12:34

Και εγω ειμαι σε αναμονη για το 6 Plus θεωρώ οτι το 6 δεν μου προσφέρει κατι παραπάνω απο το 5s που εχω τωρα.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 13

0 μέλη, 13 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες