Μετάβαση στο περιεχόμενο

Φωτογραφία
* * * * * 1 ψήφοι

Τελικά πόσο μεγάλο είναι το iPhone 6 και το iPhone 6 Plus; Ενημερώσου τώρα... πριν το παραγγείλεις!

• Παρακαλούμε συνδεθείτε για να απαντήσετε
205 μηνύματα σε αυτό το θέμα

#91   panais13

panais13

iPH Contributor

• 1.155 μηνύματα
  • Φύλο: Άντρας
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:panais13

Δημοσίευση 12/09/2014 - 18:10

Αυτό που ελπίζω σχετικά με το 5.5, είναι ότι τουλάχιστον, θα θέλει μία φορά τη μέρα μόνο. Τώρα με το 5c, φορτίζω 3 ή 4 φορές τη μέρα χωρίς υπερβολή, μου έχει γίνει ψύχωση όταν πέσει κάτω από 50 να το βάζω για φόρτιση γιατί ξέρω ότι αν προκύψει έκτακτα να βρεθώ έξω για κάποιες ώρες, απλά θα μείνω χωρίς τηλέφωνο...

οκ και εγω αυτο κάνω απλά δεν πιστεύω οτι στο 4,7 θα κάνω κάτι άλλο
Τι μας λέει οτι το 5,5 δεν θα καταναλώνει περισσότερη μπαταρία;

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

#92   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα
  • Twitter:@dream2100
  • Κινητό: Άλλο
  • Tablet:Άλλο
  • GameCenter:iPhonegr

Δημοσίευση 12/09/2014 - 18:11

Γιάννη τι κανείς ;παρήγγειλες ρε Τπτ;;εγώ Γενάρη θα πάρω το 4.7" προς το παρόν 5c

Καλησπέρα Στέλιο. θα φέρω για την γυναίκα μου ενα 4.7 απο αμερική κάποια στιγμή μέχρι τα χριστούγεννα. Εμένα μην με υπολογίζεις η  Κα..λες για τα iPhones απο το 2007 μου έφυγαν μετά το iPhone 5  :D

#93   kavroulis

kavroulis

iPH Member

• 277 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 5

Δημοσίευση 12/09/2014 - 18:12

http://www.youtube.c...h?v=nfNeEsTeKvw

το ιδανικό για μένα θα ήταν το 6 με τα specs του plus καθως 2 gb ram

εχω htc one και νομιζω  οτι θα περιμενω για 6s

Τελευταία επεξεργασία από: kavroulis, 12/09/2014 - 18:18

#94   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1.498 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 12/09/2014 - 18:12

οκ και εγω αυτο κάνω απλά δεν πιστεύω οτι στο 4,7 θα κάνω κάτι άλλο
Τι μας λέει οτι το 5,5 δεν θα καταναλώνει περισσότερη μπαταρία;

Έλα ντε :P Απλά περιμένουμε κι ελπίζουμε, θέλω να είμαι αισιόδοξη ότι θα είναι καλύτερα τα πράγματα :)

#95   panais13

panais13

iPH Contributor

• 1.155 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 2G
  • Tablet:iPad Pro 1st gen
  • GameCenter:panais13

Δημοσίευση 12/09/2014 - 18:13

Πάντως το 4.7 δεν ειναι καθόλου μικρό
Όχι βέβαια σε σύγκριση με το 5,5

#96   A1332

A1332

iPH User

• 128 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6S
  • Tablet:iPad Air 2

Δημοσίευση 12/09/2014 - 18:15

gsmarena_001.jpg

Αυτό το είδατε ?? Γιατί έτσι ? 

#97   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5.082 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6
  • Tablet:iPad mini Retina

Δημοσίευση 12/09/2014 - 18:16

Καλησπέρα Στέλιο. θα φέρω για την γυναίκα μου ενα 4.7 απο αμερική κάποια στιγμή μέχρι τα χριστούγεννα. Εμένα μην με υπολογίζεις η  Κα..λες για τα iPhones απο το 2007 μου έφυγαν μετά το iPhone 5  :D

Θυμάμαι όταν πίναμε καφέ Γλυφάδα με το 4s, ήσουν ήδη "αλλού" ...καλά θα κανεις κοιτά και εμάς!!διψαμε για λίγη οθόνη και λίγο αλουμίνιο !
iPhoneHellas Quality Test Labs (IHQTL)

#98   soniasim

soniasim

iPH Contributor

• 1.498 μηνύματα
  • Φύλο: Δ/Α

Δημοσίευση 12/09/2014 - 18:24

Πάντως το 4.7 δεν ειναι καθόλου μικρό
Όχι βέβαια σε σύγκριση με το 5,5

Εννοείται πως δεν είναι μικρό, είναι όσο πρέπει!

Αν είχε ακριβώς τα ίδια specs με το 5.5 θα πήγαινα βουρ για αυτό, αφού ζύγισα τα υπέρ και τα κατά του τεράστιου 5.5 και τα κατά μου βγήκαν κατά πολύ περισσότερα...

#99   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα

Δημοσίευση 12/09/2014 - 18:24

Θυμάμαι όταν πίναμε καφέ Γλυφάδα με το 4s, ήσουν ήδη "αλλού" ...καλά θα κανεις κοιτά και εμάς!!διψαμε για λίγη οθόνη και λίγο αλουμίνιο !

Υγεία και Λεφτά να υπάρχουν για αλλάζουμε κινητά απο εκει και πέρα ο καθένας οπως τον βολεύει Στέλιο προσωπικά εαν αγόραζα όμως iPhone κατευθείαν στις 5.5 θα πήγαινα :)

#100   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5.082 μηνύματα

Δημοσίευση 12/09/2014 - 18:28

Υγεία και Λεφτά να υπάρχουν για αλλάζουμε κινητά απο εκει και πέρα ο καθένας οπως τον βολεύει Στέλιο προσωπικά εαν αγόραζα όμως iPhone κατευθείαν στις 5.5 θα πήγαινα :)

Ναι ρε φίλε σωστό,εγώ πάντως που δοκίμασα s4-xperia Z-Z1,lg g2,lg g pro κατέληξα ότι μέχρι 4.5" ειναι ιδανικά μετά δεν μπαίνει τσέπη δεν βολεύει ένα χέρι και πολλά αλλα

#101   stevobmw

stevobmw

iPH Hero

• 5.082 μηνύματα

Δημοσίευση 12/09/2014 - 18:29

gsmarena_001.jpg
Αυτό το είδατε ?? Γιατί έτσι ?

Δεν έδωσε πολύ χρονισμο για λόγους μπαταρίας φαντάζομαι .
Και ειναι 20nm τεχνολογίας άρα πιο γρήγορος

#102   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα

Δημοσίευση 12/09/2014 - 18:30

Ναι ρε φίλε σωστό,εγώ πάντως που δοκίμασα s4-xperia Z-Z1,lg g2,lg g pro κατέληξα ότι μέχρι 4.5" ειναι ιδανικά μετά δεν μπαίνει τσέπη δεν βολεύει ένα χέρι και πολλά αλλα

Σεβαστό Στέλιο και εγω σαν ταβάνι έχω βάλει τις 5.5 ελπίζω να μην μου την κανει η google και μου βγάλει το nexus 6 στις 5.9 γιατί ειχε ακουστεί και αυτό :D

#103   vmac

vmac

iPH Enthousiast

• 413 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 12/09/2014 - 19:17

Πολύ big όμως.....

Είμαι φανατικός iphonakias από το 2 και μετά , αλλάζω κάθε χρόνο τηλέφωνο γύρω στα Χριστούγεννα (σαν δώρο στον εαυτό μου), για πρώτη φορά θα σκεφτώ σοβαρά να πάω στο 6, σαν πρώτη εντύπωση δεν μου άρεσε, το σύγκρινα τώρα με το 5s μου και μόνο τα κλάματα δεν έβαλα :D

Ας περιμένουμε να έρθει να το πιάσουμε στα χέρια και βλέπουμε.....  

Εγώ θα έπερνα πάντος το 5.5σαρί ο χειμώνας θα είναι βαρύς και θα έχουμε πολλές γκρίνιες περι μπαταρίας στο 4.7

Εμ... και εγώ φανατικός applάκιας οπότε και iphonάκιας, αλλά αυτό πάλι φέτος... τι να πω.

Το μόνο που μου έρχεται να φωνάξω είναι "ζήτω το iPhone 4". Απο τότε έχω να νιώσω αυτό το συναίσθημα και την ανυπομονεσία για μια συσκευή. Να την πιάσω στα χέρια μου, να την παραγγείλω και να την αγοράσω.

Για εμένα και καμιά 7αριά άτομα στο γραφείο, όλοι με iphones, το 5.5" μας φαίνεται κάτι παραπάνω απο πολύ μεγάλο, τα εκτυπώσαμε με τις σωστές διαστάσεις και τα είδαμε. Τεράστιο. Περνάμε πλέον στην phablet εποχή για την Apple και με αφήνει αδιάφορο. Είναι κουραστικό να το κουβαλάς μαζί σου μιας και δε χωράει πουθενά πάνω μας. Ούτε σε τσαντάκια της γυναίκας μου. Μπορεί να ακούγεται γελοίο για κάποιους αλλά όσοι έχουν σχέση ή είναι παντρεμένοι με καταλάβαίνουν. Πορτοφόλι, κινητό και τσιγάρα μπαίνουν στο τσαντάκι της γυναίκας μας σε εξόδους κτλ. Τι δηλαδή θα κουβαλάω μήπως τσαντάκι ή θα φοράω μπανάνα γύρω απο τη μέση;; Για γέλια... :(

Και αυτό το 4.7" ζημιωμένο σε αυτά που του έχουν βάλει σε σύγκριση με το 6plus, όπως μπαταρία, landscape mode, optical image stabilization. Γιατί δηλαδή αυτές οι διακρίσεις;

Και δεν είναι θέμα τιμής. Και τα 2 είναι πανάκριβα άλλωστε.

Απλά τι να δώσεις 859 ευρώ τι 899 ευρώ, δηλαδή 40 ευρώ παραπάνω. Και μιλάω για το 6 με 64gb και 6plus με 64gb αντίστοιχα απο το γερμανικό shop.

_

Τελευταία επεξεργασία από: vmac, 12/09/2014 - 19:23

#104   dream21

dream21

iPH Hero

• 3.898 μηνύματα

Δημοσίευση 12/09/2014 - 19:35

Εμ... και εγώ φανατικός applάκιας οπότε και iphonάκιας, αλλά αυτό πάλι φέτος... τι να πω.

Το μόνο που μου έρχεται να φωνάξω είναι "ζήτω το iPhone 4". Απο τότε έχω να νιώσω αυτό το συναίσθημα και την ανυπομονεσία για μια συσκευή. Να την πιάσω στα χέρια μου, να την παραγγείλω και να την αγοράσω.

Για εμένα και καμιά 7αριά άτομα στο γραφείο, όλοι με iphones, το 5.5" μας φαίνεται κάτι παραπάνω απο πολύ μεγάλο, τα εκτυπώσαμε με τις σωστές διαστάσεις και τα είδαμε. Τεράστιο. Περνάμε πλέον στην phablet εποχή για την Apple και με αφήνει αδιάφορο. Είναι κουραστικό να το κουβαλάς μαζί σου μιας και δε χωράει πουθενά πάνω μας. Ούτε σε τσαντάκια της γυναίκας μου. Μπορεί να ακούγεται γελοίο για κάποιους αλλά όσοι έχουν σχέση ή είναι παντρεμένοι με καταλάβαίνουν. Πορτοφόλι, κινητό και τσιγάρα μπαίνουν στο τσαντάκι της γυναίκας μας σε εξόδους κτλ. Τι δηλαδή θα κουβαλάω μήπως τσαντάκι ή θα φοράω μπανάνα γύρω απο τη μέση;; Για γέλια... :(

Και αυτό το 4.7" ζημιωμένο σε αυτά που του έχουν βάλει σε σύγκριση με το 6plus, όπως μπαταρία, landscape mode, optical image stabilization. Γιατί δηλαδή αυτές οι διακρίσεις;

Και δεν είναι θέμα τιμής. Και τα 2 είναι πανάκριβα άλλωστε.

Απλά τι να δώσεις 859 ευρώ τι 899 ευρώ, δηλαδή 40 ευρώ παραπάνω. Και μιλάω για το 6 με 64gb και 6plus με 64gb αντίστοιχα απο το γερμανικό shop.

_

Δυστηχώς κάποια στιγμή θα αναγκαστείς να περάσεις σε 4.7+ οπως προχωρα η τεχνολογία, άλλωστε και η ίδια η Apple κάποια στιγμή δεν θα έχει κινητό κατω τον 4.7 ιντσων θα τα δούμε όλα στο κοντινό μέλλον.

Τελευταία επεξεργασία από: dream21, 12/09/2014 - 19:36

#105   vmac

vmac

iPH Enthousiast

• 413 μηνύματα
  • Κινητό: iPhone 6 Plus
  • Tablet:iPad 4

Δημοσίευση 12/09/2014 - 19:37

Δυστηχώς κάποια στιγμή θα αναγκαστείς να περάσεις σε 4.7+ οπως προχωρα η τεχνολογία, άλλωστε και η ίδια η Apple κάποια στιγμή δεν θα έχει κινητό κατω τον 4.7 ιντσων.

Αυτό είναι αλήθεια, αλλά ας έχει τουλάχιστον καλύτερη μπαταρία και μνήμη. Αν ήταν και λίγο αδιάβροχο θα είμουν πανευτυχής. Διόλου με νοιάζει το Apple Pay.

Ad

Ad

Team
iPhoneHellas
3,1416 μηνύματα
Twitter: @android
Φύλο: Όπως το δει κανείς
Κινητό: Android
Tablet: Για τα κουνούπια

Γιατί να γίνετε μέλη;

Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 4

0 μέλη, 4 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες