Πολύ big όμως.....
Είμαι φανατικός iphonakias από το 2 και μετά , αλλάζω κάθε χρόνο τηλέφωνο γύρω στα Χριστούγεννα (σαν δώρο στον εαυτό μου), για πρώτη φορά θα σκεφτώ σοβαρά να πάω στο 6, σαν πρώτη εντύπωση δεν μου άρεσε, το σύγκρινα τώρα με το 5s μου και μόνο τα κλάματα δεν έβαλα
Ας περιμένουμε να έρθει να το πιάσουμε στα χέρια και βλέπουμε.....
Εγώ θα έπερνα πάντος το 5.5σαρί ο χειμώνας θα είναι βαρύς και θα έχουμε πολλές γκρίνιες περι μπαταρίας στο 4.7
Εμ... και εγώ φανατικός applάκιας οπότε και iphonάκιας, αλλά αυτό πάλι φέτος... τι να πω.
Το μόνο που μου έρχεται να φωνάξω είναι "ζήτω το iPhone 4". Απο τότε έχω να νιώσω αυτό το συναίσθημα και την ανυπομονεσία για μια συσκευή. Να την πιάσω στα χέρια μου, να την παραγγείλω και να την αγοράσω.
Για εμένα και καμιά 7αριά άτομα στο γραφείο, όλοι με iphones, το 5.5" μας φαίνεται κάτι παραπάνω απο πολύ μεγάλο, τα εκτυπώσαμε με τις σωστές διαστάσεις και τα είδαμε. Τεράστιο. Περνάμε πλέον στην phablet εποχή για την Apple και με αφήνει αδιάφορο. Είναι κουραστικό να το κουβαλάς μαζί σου μιας και δε χωράει πουθενά πάνω μας. Ούτε σε τσαντάκια της γυναίκας μου. Μπορεί να ακούγεται γελοίο για κάποιους αλλά όσοι έχουν σχέση ή είναι παντρεμένοι με καταλάβαίνουν. Πορτοφόλι, κινητό και τσιγάρα μπαίνουν στο τσαντάκι της γυναίκας μας σε εξόδους κτλ. Τι δηλαδή θα κουβαλάω μήπως τσαντάκι ή θα φοράω μπανάνα γύρω απο τη μέση;; Για γέλια...
Και αυτό το 4.7" ζημιωμένο σε αυτά που του έχουν βάλει σε σύγκριση με το 6plus, όπως μπαταρία, landscape mode, optical image stabilization. Γιατί δηλαδή αυτές οι διακρίσεις;
Και δεν είναι θέμα τιμής. Και τα 2 είναι πανάκριβα άλλωστε.
Απλά τι να δώσεις 859 ευρώ τι 899 ευρώ, δηλαδή 40 ευρώ παραπάνω. Και μιλάω για το 6 με 64gb και 6plus με 64gb αντίστοιχα απο το γερμανικό shop.
_
Τελευταία επεξεργασία από: vmac, 12/09/2014 - 19:23