εφτασε σημερα και το δικο μου... iphone 6 16GB , aspro.
πρωτη διαφορα το κουτι... ασπρο εντελως , πολυ minimal.
Πρωτο σοκ... ειναι μεγαλο !
Το "μικρο" iphone 6 φαινεται μεγαλο και ειναι.... ειδικα στα γυναικεια χερια της γυναικας μου και αλλων συναδελφισων στη δουλεια , φαινεται τεραστιο.
Καμια δεν θελει τετοιο μεγεθος και ολες ρωτουσαν αν θα βγαλει και αντιστοιχο "μικρο" 4 ?
Οχι για φετος... ισως και να μη ξαναβγαλει τους ειπα ! Θ αρκεστουμε στο 5 μου ειπαν ολες (η γυναικα μου επιμενει στο 4S) .
Δε ξερω τι θα κανει η aplle γι αυτο , αλλα υπαρχουν πολλοι που δεν θελουν μεγαλα κινητα .
Δευτερο σοκ, ποσο ελαφρυ και λεπτο ειναι !
Ενοιωσα σχεδον οπως με τη μεταβαση απο 4s σε 5 ...σα ψευτικο ειναι με το βαρος που εχει και το παχος του.
Το ελαφρυ δε με πειραζει φυσικα, το λεπτο ΙΣΩΣ ηταν αναγκαιο για λογους "κρατηματος" με το ενα χερι.
Στα δικα μου χερια ειναι μεγαλο, πολυ οριακα το χειριζομαι με το ενα χερι.
Τις επομενες μερες θα πω τις εντυπωσεις μου γι αυτο το θεμα, αφου το συνηθισω λιγο.
Οι γραμμες στο πισω μερος δεν ειναι τοσο ενοχλητικες, σχεδον δεν τις προσεξα... ουτε και η καμερα μ ενηχλησε καθολου που εξεχει.
Οπως ανεφεραν και ολοι στα ξενα review, οταν το πιασεις στα χερια σου, αισθανεσαι τη ποιοτητα κατασκευης και ξεχνας οτι σ ενοχλει.
Ακομα προτιμω τη σχεδιαση το 4-5 , αλλα κι αυτο δεν με χαλαει καθολου.
Περιμενω ακομα περισσοτερα απο την apple σ αυτο το τομεα παντως.
Ελπιζω να σταματησει η εμμονη της με το βαρος και το παχος και να μας δωσει λιγο παραπανω αυτονομια με μεγαλυτερη μπαταρια.
Περισσοτερα σε λιγο.... αφου το στησω πρωτα.
DSC00257.jpg by toxotis70, on Flickr
DSC00262.jpg by toxotis70, on Flickr
DSC00263.jpg by toxotis70, on Flickr
DSC00260.jpg by toxotis70, on Flickr
DSC00270.jpg by toxotis70, on Flickr