Σήμερα έπιασα LG G3 που είναι 5.5 ιντσών. Δεν ξέρω αν είναι ακριβώς ίδιο με το 6 Plus πάντως με βόλεψε αρκετά και έχω μικρά χέρια.
Άντε να έρθει το 6 Plus
Δημοσίευση 30/09/2014 - 13:54
Σήμερα έπιασα LG G3 που είναι 5.5 ιντσών. Δεν ξέρω αν είναι ακριβώς ίδιο με το 6 Plus πάντως με βόλεψε αρκετά και έχω μικρά χέρια.
Άντε να έρθει το 6 Plus
Δημοσίευση 30/09/2014 - 13:55
Δεν νομίζω να είσαι από αυτές τις γιαγιάδες που ρωτάνε " ποιανού είσαι εσύ";Α οκ! Που εισαι εσυ;
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 30/09/2014 - 13:56
Θα ξεφτιλίστω δημοσίως τωρα αλλα τι εννοεις ;To iPhone αποτελει τεκμήριο διαβίωσης ξέρεις
Δημοσίευση 30/09/2014 - 13:57
Δεν νομίζω να είσαι από αυτές τις γιαγιάδες που ρωτάνε " ποιανού είσαι εσύ";
Χαχα.. Από Γαλλία. ;-)
Δημοσίευση 30/09/2014 - 13:59
Αν είναι να πληρώσουμε εμείς την νύφη, κάτσε εκεί που είσαι καλύτερα.Πας καλα;;; Και να σε τρομάξω;!! Μια χαρα αν μενεις κ Παρίσι σε πληρώνω να με φιλόξενησεις σκ. Χα χα να δεις και την ζημιά απο κοντά.
∼ Να είσαι ο εαυτός σου, όλοι οι άλλοι ρόλοι είναι πιασμένοι ∼
Δημοσίευση 30/09/2014 - 14:01
Αν είναι να πληρώσουμε εμείς την νύφη, κάτσε εκεί που είσαι καλύτερα.
Δημοσίευση 30/09/2014 - 14:09
Θα ξεφτιλίστω δημοσίως τωρα αλλα τι εννοεις ;
Εννοω οτι αν δωσεις και ΑΦΜ και καθως εχεις παραδεκτει δημοσιως οτι εχεις iPhone 6 με το που θα σκασεις μυτη στην χωρα η κυβερνηση μας θα σου παρει και το σκαλπ !!
Δημοσίευση 30/09/2014 - 14:14
Δημοσίευση 30/09/2014 - 14:34
καλησπερα πηγα και εγω σημερα συγγρου live τριανταφυλλος κοντολαζος!
οταν ειδα την παρουσιαση ξενερωσα απιστευτα με τις γραμμες πισω,,, απο κοντα ειναι ομορφες, τουλαχιστον δεν φενονται ασχημες σε καμια περιπτωση!
και η καμερα που προεξεχει δεν ειναι ασχημηκαθολου, βεβαι δεν μπορεσα να το βαλω καπου επιπεδα να δω αν μπαλατζαρει
αλλα παιδια ειναι μεγαλο!!! επαθα ενα σοκ
πραγματικα να το βαλεις τσεπη μπροστα και να κατσεις δεν ξερω πως θα ειναι...
σαν πιοτητα κατασκευης το ειδα αψογο! οπως ολα τα iphone
το μονο που με προβληματιζει ειναι το μεγεθος διοτι δεν εχω τσαντακια οταν ωγαινω εξω... τεσπα ειδομεν..
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 30/09/2014 - 15:11
Δημοσίευση 30/09/2014 - 15:24
καλησπερα πηγα και εγω σημερα συγγρου live τριανταφυλλος κοντολαζος!
οταν ειδα την παρουσιαση ξενερωσα απιστευτα με τις γραμμες πισω,,, απο κοντα ειναι ομορφες, τουλαχιστον δεν φενονται ασχημες σε καμια περιπτωση!
και η καμερα που προεξεχει δεν ειναι ασχημηκαθολου, βεβαι δεν μπορεσα να το βαλω καπου επιπεδα να δω αν μπαλατζαρει
αλλα παιδια ειναι μεγαλο!!! επαθα ενα σοκ
πραγματικα να το βαλεις τσεπη μπροστα και να κατσεις δεν ξερω πως θα ειναι...
σαν πιοτητα κατασκευης το ειδα αψογο! οπως ολα τα iphone
το μονο που με προβληματιζει ειναι το μεγεθος διοτι δεν εχω τσαντακια οταν ωγαινω εξω... τεσπα ειδομεν..
Να φανταστώ μιλάς για το απλό 6??
Δημοσίευση 30/09/2014 - 16:24
Να φανταστώ μιλάς για το απλό 6??
ναι αυτο εχει μονο
IOS Developer & Instructor www.valsamis.me
Δημοσίευση 30/09/2014 - 16:37
Αρχίζει και με "χαλάει" το ότι το απλό 6άρι δεν έχει την ίδια οθόνη και κυρίως ίδια (καλύτερη) μπαταρία με το 6+.
Αλλά...και τα 5,5 ίντσες είναι too much.
Δημοσίευση 30/09/2014 - 16:40
Αρχίζει και με "χαλάει" το ότι το απλό 6άρι δεν έχει την ίδια οθόνη και κυρίως ίδια (καλύτερη) μπαταρία με το 6+.
Αλλά...και τα 5,5 ίντσες είναι too much.
Καλώς ή κακώς το 6+ έχει καλύτερη μπαταρία από τα υπόλοιπα. Από όσο έχω ακούσει για τα 6αρια έχουν σχεδόν (ξαναλέω σχεδόν) ίδια αυτονομία με τους προγόνους του... Άλλωστε λογικό είναι το 6+ να έχει μεγαλύτερη μπαταρία!
0 μέλη, 24 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες