Προφανώς δεν κρατήθηκα και εγώ και πήγα να δω το 6αρι στα Media Markt. Αν και είχα αποφασίσει ήδη ότι θα πήγαινα για το 6, δεν περίμενα ότι θα μου αρέσει τόσο. Το αγαπημένο μου feature είναι η καμπυλωτή οθόνη. Πίστευα ότι ίσως να φαίνεται λιγότερο ποιοτικό σε σχέση με το 5s αλλά πραγματικά μου άλλαξε γνώμη. Από άποψη οθόνης ίσως να φαίνεται και ποιοτικότερο. To αστείο είναι ότι το κράτησα μόνο 5 λεπτά και τώρα το 5 του αδερφού μου και το 5c το δικό μου μου φαίνονται τούβλα. Επίσης έχω ένα φυσιολογικό μέγεθος χεριών για κοπέλα και πραγματικά το double tap button feature θα με σώσει. Το πληκτρολόγιο φαίνεται άψογο μέγεθος και υποπτεύομαι ότι μετά την αγορά του θα σταματήσω να βρίζω συνέχεια το autocorrect. Δεν μπορώ να φανταστώ πολλές κοπέλες πάντως με το 6 plus. Θα μπορούν να το χειρίζονται μόνο σαν tablet.
Η γεύση πάντως που μου άφησε ήταν καταπληκτική και ανυπομονώ να πάω τα Χριστούγεννα Αμερική να το πάρω.
Πάντως ο κόσμος που πάει να το δει τρολάρει άγρια. Το ένα από τα δύο είχε μπλοκάρει και ζήταγε κωδικό και το άλλο του είχαν αλλάξει γλώσσα στα αραβικά.