Ευχαριστω nikoΣτο έκρυψα. Βαλ'το ξανά αν θες.
Παμε παλι απο την αρχη λοιπον !
Ηρθε γιουπι !!!!!
upload pictures online
Δημοσίευση 01/10/2014 - 15:35
Ευχαριστω nikoΣτο έκρυψα. Βαλ'το ξανά αν θες.
Δημοσίευση 01/10/2014 - 15:45
Ηρθε γιουπι !!!!!
Καλορίζικο φίλε !
Τελευταία επεξεργασία από: winnie74, 01/10/2014 - 15:46
My brain has two sides. Left and Right. Right has nothing left and Left has nothing right.
Δημοσίευση 01/10/2014 - 16:43
Δημοσίευση 01/10/2014 - 17:29
off topic
Παιδιά μπορείτε να μου πείτε το αντίστοιχο σκρουτζοσάιτ της Αγγλίας; Ολό και κάτι θα παίζει για πιο φθηνά και εκεί, δεν νομίζετε;
Δημοσίευση 01/10/2014 - 17:32
Στη Θεσσαλονίκη σε ποιο κατάστημα Media Markt έχει το iPhone 6?Αυτο κοντά στο σταθμό το έχει?
Στης πυλαιας....το ειδα σημερα και το σκαλιξα!
Δημοσίευση 01/10/2014 - 17:41
Εγώ Θεσσαλονίκη το είδα το 6 σε space & gold, στο Μediamarkt Πυλαίας!
Δεν είχε κανέναν άλλο και τα είδα άνετα και τα δύο ταυτόχρονα στα χέρια μου... απλά έρωτας!!!!
και γω πηγα...ασε ...για αλλο λογο πηγα και χαζευα με τη δικια μου τα κινητα.... και εκει δεξια τελευταια..... ΠΟΙΟΣ ΜΑΛΑ...... κλειδωσε το χρυσο ρεεεεεεεε ....
αλλο πραμμα καμια σχεση με το 5ς
αλλο στησιμο
πολυ λεπτο
γρηγορο
φωναζε δυναμη
η καμερα μια χαρα ητανε για το δακτυλιδι.....
η συνηθεια..... 4,7 δαγκωτο..... αλλα απο το 6ς και μετα..... χχαχααχαχ
Δημοσίευση 01/10/2014 - 18:12
Λοιπον μετα απο κανα μισαωρο χρησης ειμαι ευχαριστημενος απολυτα με το νεο μηλο.
Ερχομαι απο 5s και η διαφορα στην οθονη ειναι μεγαλη.
Πολυ πιο φωτεινη κ αρκετα μεγαλυτερη.
Με πλουσια χρωματα κ στο safari ειναι απολαυση!!
Σε ταχυτητα ειναι πανω κατω το ιδιο με 5s, λιγο γρηγοροτερο.
Καμερα λιγο καλυτερη κ πολυ καλυτερη σε σκοταδι.
Wifi και σημα τα ιδια, το ηχειο μου φαινετε πιο δυνατο κ πιο καθαρο.
Ζεσταινετε ομως πιο πολυ απο το 5s λογικα επειδη ειναι πιο λεπτο, σε εσας το κανει?
Γενικα μαρεσει πολυ, ειναι πιο λεπτο κ καθετε καλα στο χερι.
Ειχα αγορασει κ μια θηκη απο ebay http://www.ebay.co.u...=item4186d9b5fe και ειναι σουπερ.
Λεπτη κ και καλυβει κ το εξογκωμα τηνς καμερας!!
Αυτα απο δω !
Δημοσίευση 01/10/2014 - 18:16
Σημερα πηγα και ειδα κι εγω το iphone 6 στα media markt! Παρα πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης και αισθηση στο χερι. Καλυτερη απ' οτι περιμενα να πω την αληθεια. Η οθονη ικανοποιητικοτατη σε μεγεθος και αισθητα μεγαλυτερη σε σχεση με το 5 που εχω τωρα. Γενικοτερα μεγαλυτερη διαφορα απ' αυτην που περιμενα απ' τους προκατοχους του.
Ο ελευθερος χωρος στο 16αρι ειναι 12.2gbs. Ουσιαστικα για καποιον που το θελει για κατι παραπανω απο τηλεφωνα μνμτα και απλη χρηση του internet, το 64αρι ειναι μονοδρομος!
Μια ερωτηση διοτι θα χαθω στις 117 σελιδες του post αν προσπαθησω να ψαξω που προαναφερθηκε!
Υπαρχει καποιος που εφερε απο Αμερικη το 6αρι (προφανως της t-mobile) να μπορει να μας επιβεβαιωσει πως τρεχει απροβληματιστα σε ολα τα ελληνικα δικτυα και πως υποστηριζει κανονικα 4G-LTE στην χωρα μας?
Ευχαριστω.
Δημοσίευση 01/10/2014 - 18:38
Δημοσίευση 01/10/2014 - 19:03
Ακομα ενας που πηγε να δει το νεο iphone 6 στο media markt!. Οντας κατοχος του 5s, και με δηλωμενη αντιπαθεια στα μεγαλα τηλεφωνα ημουν προετοιμασμενος να δω κατι μεγαλο. ΔΕΝ ειναι μεγαλο τελικα. Το κρατας με ανεση στο χερι. Ειναι λεπτο, ειναι ελαφρυ. Ομως, η μεγαλη διαφορα με το 5s ειναι στην οθονη. Περα απο το μεγεθος, ειναι πολυ ομορφη, με στρογγυλεμενες ακρες κ καλυτερη ποιοτητα εικονας. Το πισω μερος ομως ηταν πολυ μετριο για την υψηλη αισθητικη των προϊοντων της apple, ισως η πιο ασχημη σχεδιαση πλατης, απο ολα τα προϊοντα της εταιριας που εχω δει. Αυτη ειναι η προσωπικη μου αποψη κ φυσικα ο καθενας εχει τη δικη του
Δημοσίευση 01/10/2014 - 19:07
Δεν ξερω γιατί δεν μου λεει τις ώρες 100% το εβγαλα απο την πρίζα, αλλα τέσπα :Ρ μου κράτησε ενα 24ωρο περιπου το εβαλα να φορτίζει εχθες το βράδυ στις 8 και τώρα στις 8 ειναι στο 23% με καλη χρήση facebook, messenger, clash of clans 3G την μιση μερα ηταν ανοιχτό και το 4G μεχρι να το πάρω χαμπάρι
Ειμαι ευχαριστημένος με την μπαταρία
Τελευταία επεξεργασία από: slay3rg1, 01/10/2014 - 19:07
Δημοσίευση 01/10/2014 - 19:18
Ευχαριστω niko
Παμε παλι απο την αρχη λοιπον !
Ηρθε γιουπι !!!!!
Γιώργο με γεια σου!
Πολύ μεγάλο κουτί δεν έχει;
Θέλω το 5S, το πουλάς;
Δημοσίευση 01/10/2014 - 19:26
@CaLi@
Δημοσίευση 01/10/2014 - 19:29
Το καλό είναι αν μην αλλαχτεί βέβαια ποτέ η πρώτη σου συσκευή, αλλά ατυχήματα συμβαίνουν και αστοχίες υλικού θα υπάρχουν.. Με αυτό το σύστημα έχουμε ξανά καινούργιο τηλέφωνο!
Για εμένα το καλό είναι εκεί πάνω στο χρόνο να μου το αντικαταστήσουν με ανακατασκευασμένο, με ολοκαίνουργια μπαταρία και εξωτερικά μέρη
Δημοσίευση 01/10/2014 - 20:23
Ένα ωραίο speedtest ανάμεσα σε Samsung Galaxy S5, HTC One M8 και iPhone 6.
0 μέλη, 26 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες