πάει και η δεύτερη φόρτιση..δεν τα πήγε άσχημα..σήμερα ήταν 8 ώρες μέσα σε ένα υπόγειο που πάλευε να πιάσει σήμα..
Plus?
Δημοσίευση 03/10/2014 - 07:51
πάει και η δεύτερη φόρτιση..δεν τα πήγε άσχημα..σήμερα ήταν 8 ώρες μέσα σε ένα υπόγειο που πάλευε να πιάσει σήμα..
Δημοσίευση 03/10/2014 - 07:52
Plus?
Άσε απαντάω εγώ...
Ναι. Είπαμε το 6 μπήκε μόνιμα στο συρτάρι..
@CaLi@
Δημοσίευση 03/10/2014 - 07:53
Άσε απαντάω εγώ...
Ναι. Είπαμε το 6 μπήκε μόνιμα στο συρτάρι..
Δημοσίευση 03/10/2014 - 07:57
Χαχα.
Το υποψιαστηκα.
Παρομοιους χρονους βλεπω στο ipad.
E όχι και στο iPad, εκεί οι μέρες πάνε στο θεό..
@CaLi@
Δημοσίευση 03/10/2014 - 08:00
E όχι και στο iPad, εκεί οι μέρες πάνε στο θεό..
Δημοσίευση 03/10/2014 - 08:11
Παντως δύσκολη απόφαση μεταξύ των δύο , αν και μεγάλο τηλέφωνο δέν ξαναγοράζω ....
Δημοσίευση 03/10/2014 - 08:14
Υπερεβαλα λιγο. Αλλα στη χρηση ειναι κοντα.
Γενικα σπυρο εισαι ικανοποιημενος τελικα με την αγορα σου εναντι του 6;
Πιο πολυ για το μεγεθος και τη μεταφορα μιας και εσυ προερχοσουν απο 4".
Μαλλον και γω για plus με βλεπω.
Δεν το συζητώ ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, και όσο αφορά την μεταφορά του δεν έχω καταλάβει καμιά διαφορά σε σχέση με το 5S.
Αφού πέρασαν τα μέλια όπως είχε γράψει και ένα μέλος, μπορώ να πω με σιγουριά πως η επιλογή μου τελικά δεν με "πρόδωσε, γιατί η αλήθεια είναι πως είχα τους ενδοιασμούς μου πριν το δω και το πιάσω..
Όλα αυτά αφορούν το 6Plus και όχι σε σύγκριση με το 6. Δεν ξέρω πως θα ήταν με αυτό.. Ένας από τους βασικούς λόγους ήταν ότι ήθελα μια πραγματική αλλαγή και γιαυτό επέλεξα το Plus..
Δεν το μετανιώνω και χαίρομαι που τελικά το επέλεξα..
Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 03/10/2014 - 08:14
@CaLi@
Δημοσίευση 03/10/2014 - 08:16
Δεν το συζητώ ότι είμαι απόλυτα ικανοποιημένος, και όσο αφορά την μεταφορά του δεν έχω καταλάβει καμιά διαφορά σε σχέση με το 5S.
Αφού πέρασαν τα μέλια όπως είχε γράψει και ένα μέλος, μπορώ να πω με σιγουριά πως η επιλογή μου τελικά δεν με "πρόδωσε, γιατί η αλήθεια είναι πως είχα τους ενδοιασμούς μου πριν το δω και το πιάσω..
Όλα αυτά αφορούν το 6Plus και όχι σε σύγκριση με το 6. Δεν ξέρω πως θα ήταν με αυτό.. Ένας από τους βασικούς λόγους ήταν ότι ήθελα μια πραγματική αλλαγή και γιαυτό επέλεξα το Plus..
Δεν το μετανιώνω και χαίρομαι που τελικά το επέλεξα..
Δημοσίευση 03/10/2014 - 08:23
Και γω τα ιδια σκεφτομαι. Οπως το λες μια μεγαλη αλλαγη.
Απο τη μια τσεπη στο τζιν το πορτοφολι και στην αλλη το plus. Ω ρε μανα μου.
Αλλα οταν καθομαστε στο χερι μη στραβωσει.
Δεν στραβώνει μην ανησυχείς... Το ψυγείο να αποφεύγεις...
@CaLi@
Δημοσίευση 03/10/2014 - 08:26
Δεν στραβώνει μην ανησυχείς... Το ψυγείο να αποφεύγεις...
Δημοσίευση 03/10/2014 - 08:32
Μετά από μια βδομάδα και κάτι χρήσης νομίζω ότι το μόνο που με "χαλάει" είναι ότι εξέχει η κάμερα. Πρέπει να βρω μια πιο παχιά θήκη γιατί δεν ξέρω πόσο ανθεκτικό θα είναι το τζάμι της σε γρατσουνιές.
Δημοσίευση 03/10/2014 - 08:34
Αλλο αυτο με το ψυγειο?
Α δεν τα έμαθες??
Αν το βάλεις στο ψυγείο και ιδικά στην κατάψυξη καταστρέφεται...
Α και το ύψος να προσέχεις..
Τελευταία επεξεργασία από: velkus, 03/10/2014 - 08:35
@CaLi@
Δημοσίευση 03/10/2014 - 08:42
Α δεν τα έμαθες??
Αν το βάλεις στο ψυγείο και ιδικά στην κατάψυξη καταστρέφεται...
Α και το ύψος να προσέχεις..
Δημοσίευση 03/10/2014 - 08:46
Δημοσίευση 03/10/2014 - 08:55
Εγω που δε το χω αφησει απο το χερι μου απο εχτες το πρωι, μηπως εχω παθει ενα ειδος εξαρτησης;
Χρειαστηκε να παρω το 5s στα χερια μου πριν λιγο και νομιζα οτι κοιτουσα κατι σε ericsson (εκεινο το trendy με το πορτακι)...
Χρονους δε μπορω να ποσταρω καθως στη κυριολεξια το κινητο παιρνει φωτια! Ειμαι ηδη στη 2η φορτιση μετα απο 26 ωρες που το χω στα χερια μου!
Δεν είναι τίποτα όλοι το περάσαμε... Ξάπλωσε μισή και θα σου περάσει..
Α ναι. Επισης αν το πυροβολησεις η το βαλεις σε υγρο αζωτο χαλαει λιγο απο οτι ειδα.
Τανα apple.
Έτσι γιαυτό πρόσεχε τις παρέες σου και που το βγάζεις, μπορεί να το πυροβολήσει κανείς άθελα του..
@CaLi@
0 μέλη, 30 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες