ειχε αναφερει ενα παιδι εδω πριν κατι μερες οτι ειχε προβλημα ηχου σε 6 η 6plus οτι ειχε χαμηλη ενταση ηχου !! σημερα στο media markt se 6αρι δοκιμασα δυο ιντερνετικους σταθμους με τα ακουστικα μου κ το συγκρινα αμεσως με το δικο μου το πενταρι !! ο ηχος ηταν ακριβως ο ιδιος κ σε ενταση κ σε ποιοτητα !! οποτε μαλλον η συσκευη σου εχει κατι φιλε(αν θυμαμαι σου χε πεσει κιολας ?) η ηταν το οριο εντασης ηχου ενεργοποιημενο (ενα απο τα δυο συμβαινει)
τωρα ν σας πω πηγα πιο πολυ για το 6 plus αλλα δεν το ειχε στο περιστερι για ν δω μεγεθος !! το 6 με το πενταρι ειναι μικρες οι διαφορες στο μεγεθος γιαυτο θελω ν δω κ το 6αρι αν ειναι να παρω αυτο !! ειδα κ το ζ2 της sony για να καταλαβω στο περιπου ποσο θ ναι κ το 6plus to οποιο ειναι +1 εκατοστο στο υψος παραπανω απο το z2 k νομιζω οτι δεν θ ναι κ τεραστιο !!! γιαυτο περιμενω ν δω κ το 6 plus !
κ κατι αλλο : στην αρχη ανοιξα κανα δυο φορες το wifi κ δεν επιανε τιποτα ενω το δικο μου επιανε 5 μ 6 σηματα διαφορετικα ,τελικα μετα απο κανα 10 λεπτο μπηκε κ εκανα το τεστ ηχου που ηθελα !!
Τελευταία επεξεργασία από: harinio1971, 07/10/2014 - 13:33