Οχι φιλε μου δεν κατάλαβες. Εχω λεφτα να το παρω τα μάζευα τοσο καιρο αλλωστε απλως επειδη δεν θελω μεγάλη οθόνη και δεν με ενδιαφέρει να πετάω στο τραπεζι το 6 απλως κ μόνο για να λεω οτι εχω το 6 η άμεσως επόμενη καλύτερη λύση ειναι το 5s. Απλως δεν μ αρεσει να πέφτει θύμα του μάρκετινγκ της Apple και της κάθε Apple. Εφόσον με καλύπτει μένω μα αυτο κρατών όντας τα χρήματα για κατι αλλο. Πιστευω καταλαβαίνεις τι εννοω και λογικα θα ειναι και άλλοι πολλοί σαν εμένα. Φυσικά και κάθε νεο iphone ειναι καλύτερο απο τον πρωκατοχο του αλλιως δεν υπάρχει λογος ύπαρξης του στην αγοραΔεν λες " τρομακτική" διαφορά που μεγάλωσε από 4 σε 4,7 ίντσες την οθόνη. Θεωρώ ότι τώρα είναι σε νορμάλ διαστάσεις το κινητό όπως το iphone 6. Επίσης
για τον αντίχειρα το " από εδώ έως εδώ " ισχύει και για το iphone 6. Εγώ που είδα το iphone 6 space grey θεωρώ ότι μεγάλες διαφορές με το 5s δεν έχει
άλλα λίγο ο καλύτερος επεξεργαστής, η καλύτερη οθόνη και η κάμερα του συντελούν σε ένα καλύτερο τηλέφωνο. Δεν λέω ότι έχουν " τρομακτικές " διαφορές
αλλά είναι καλύτερο το iphone 6 . Τώρα εννοείται ότι αν τα οικονομικά σου είναι για το 5s μένεις με το 5s.