Η πρώτη εντύπωση κανει παντα τη διαφορα. Μεγάλα λογια δεν λέμε αλλα εκει που γράφει τωρα iPhone 5 στο προφίλ μου θα γράφει iPhone 6 μόνο αν το εχω κερδίσει σε κανα διαγωνισμό ή αν μου το φέρουν δωρο τιποτα συγγενείς... Μια απο τα ίδια σημερα σε media markt της Λάρισας διπλα διπλα space 5s και 6 ερωτεύτηκα το 5s (και ήμουν απο τους πρώτους που κατέκριναν την Apple οταν κατάργησε το black/slate αλλα και το space grey εχει την ομορφια του) γιατι ειμαι με λευκο 5αρι. Ο κολλητός μου με κοιτούσε σαν χαζός. Μα καλα το 5s θα πάρεις μου έλεγε;; Χαχαχαχαχαχα. Οκ ωραιο το 6 αλλα nothing special. Πουλάμε το 5 και παμε σε 5s. Απλως θελω να το χορτάσω λιγο ακομα το λευκο.Και πάλι το είδα στο media markt μαζί με το 5s δίπλα δίπλα τα είχαν δεν με τρέλανε.....και δεν είναι οι 0,2" που είναι παραπάνω από τα στάνταρ μου όσο το ότι η μεταξύ τους διάφορες ελάχιστες και σε μένα προσωπικά αδιάφορες οκ το 6 έχει nfc (αδιάφορο τελείως ας έχω λεφτά να πληρώσω μετρητά και το βλέπουμε το ανέπαφο άσε που δεν είναι πλήρως λειτουργικό στην Ελλάδα αν και αρκετά μεγάλες αλυσίδες έχουν τέτοια μηχανάκια για ανέπαφες) επεξεργαστής οκ 64bit έχουν και τα δυο και διπύρηνο οκ έχει μερικά MHz παραπάνω ξανά αδιάφορο δεν θα στήσω server κινητό είναι 1Gb ram και τα δυο καλύτερο chip γραφικών το 6 αυτό είναι ένα + αλλά games παίζω στο pc που το έχω και τούμπανο άρα ποιος ο λόγος να μην βάλω κάνω ευρώ παραπάνω τσέπη;Πουλάω γύρω στα 200-250€ το 5 βάζω αλλά 250€ να το 5s....καθαρά σκέψεις δικές μου με βάση τσέπη ανάγκες από ένα κινητό πάντα...ακόμα βέβαια και τα λεφτά να είχα πάλι αυτά θα ζυγιζα πριν πάρω την τελική απόφαση.....
Τελευταία επεξεργασία από: giolnts, 08/10/2014 - 03:50