Δημοσίευση 10/10/2014 - 22:41
Παρακολουθώ κι εγώ τόσο καιρό τώρα το θέμα. Από χθες έχω κι εγώ στα χέρια μου το 6+ 64gb. Χρηςιμοποιώ iPhone από την εποχή του 2g, δηλαδή το 2007. Αγοράζω κάθε 2 χρόνια καινούριο και το παλιό το παίρνει η σύζυγος, κάθε μοντέλο δηλαδή το χρηςιμοποιώ 4 χρόνια. Είμαι απόλυτα ευχαριςτημένος και δεν περνάει από το μυαλό μου να αλλάξω στρατόπεδο (έχω χωθεί εξάλλου τόςο βαθιά στον κόςμο της Apple πλέον που είναι δύςκολο). Πάντα θεωρούσα άβολο να έχει κανείς τόσο μεγάλο κινητό. Διαβάζοντας τα σχόλια των παιδιών που το αγόρασαν και κυρίως του Σπύρου, αποφάσισα να πάω στο plus χωρίς να δω ούτε αυτό ούτε το 6 live. Η πρώτη εντύπωση : τι γκουμούτσα είναι αυτή, πως να το χρησιμοποιήσω στην καθημερινότητά μου;
Μετά από λίγα λεπτά όμως, όπως ακριβώς είπαν και τα παιδιά, δεν μπορώ να το αφήσω από τα χέρια μου και φυσικά το 5 μοιάζει ψεύτικο και δεν μπορώ ούτε λεπτό να ασχοληθώ μαζί του! Τέτοιο πολιτισμικό σοκ δεν είχα πάθει με κανένα άλλο μοντέλο, ούτε κάν με το 2g που ήταν επανάσταση! Δεν περιγράφεται η αίσθηση του να το κρατάς και να παίζεις μαζί του! Δεν μπορεί να την αποδώσει καμία θεωρητική ανάλυση μεγέθους και προδιαγραφών. Η πρότασή μου είναι όποιος βρίσκεται σε δίλλημα, να προσπαθήσει να βρει τρόπο να παίξει και με το ένα και με το άλλο για μισή ώρα και μετά να αποφασίσει. Φυσικά δεν σημαίνει ότι είναι το τέλειο για όλους, απλά θεωρώ ότι στην περίπτωσή του οποιαδήποτε θεωρητική και μόνο ανάλυση είναι παραπλανητική.