Δημοσίευση 29/10/2014 - 13:53
Επιτελους στην παρεα σας κ γω κ επισημως. Τελικα με νικησε η ανυπομονησια κ πηρα το 16αρι. Κουραστικα να μου λενε συνεχως οτι δεν εχουν ιδεα ποτε θα παραλαβουν. Χθες στο apple store ζυριχης ηταν η τελευταια ευκαιρια που θα δινα,μου παν οτι κ καλα παραλαμβανουν καθε μερα κ οτι αν κανω κρατηση απ το site θα μου βρουν κομματι. Τους ειπα να μου το βεβαιωσουν κ παλι μου αρχισαν τα δεν ξερουμε για 64αρι,μπορει να περιμενεις αρκετο καιρο ακομα,δεν υπαρχει σε κανενα μαγαζι της ελβετιας κ 100% σε κανενα apple store εδω,δεν ξερουμε ποτε θα υπαρξει κ τεροια. Οι ιδιοι ειχαν μονο 16αρια plus κ οχι σε ολα τα χρωματα. Λιγο τα νευρα μου,λιγο το οτι τα 64 ετσι κ αλλιως ειναι υπερβολη για τις αναγκες μου (ποτε δεν τραβηξα βιντεο,για μουσικη εχω ipod,για ταινιες ipad,παιχνιδια παιζω μονο τυπου badland δηλαδη σχετικα μικρης απαιτησης σε χωρο),λιγο το οτι κ στο 5s μου με αρκετη σαβουρα ειχα ελευθερα 3gb με εκαναν να λυγισω κ να παρω το 16αρι το οποιο χωρις συμβολαιο το βρηκα μονο στην swisscom. Αν αντι για 16αρι ηταν 20αρι θα ταν κουτι για μενα γιαυτο κ μαλλομ θα αγορασω τα 25gb με 0,99 για να μαι καλυμμενος για τις φωτογραφιες μου. Το σεταρα με το macbook μου στο λεπτο κ ηδη το χαιρομαι.
Πρωτες εντυπωσεις, μεγαλο για μενα.. Συνηθισα κ καραβολευτικα με το 5s,τωρα με ζορισε λιγο στο κρατημα την πρωτη μερα. Ευχομαι να μην μεγαλωσει αλλο στο 7αρι για να ακολουθησω κ εκει. Το τηλεφωνο αψογο, η μπαταρια τελειωσε μεσα σε λιγες ωρες γιατι συγχρονιζε κ κατεβαζε οτι ειχα στο 5s. Το φορτισα ολο το βραδυ κ σημερα που λιγο το πειραξα η μπαταρια πεφτει σαν τρελη,ανησυχω λιγο. Εχασε 10% για πλακα αλλα θελω να πιστευω πως επειδη ειναι η πρωτη μερα της μπαταριας συμβαινει κ οτι θα στρωσει.