εχτές επεξεργάστηκα ένα 5ς ενός φίλου και έπαθα πλάκα απόρησα πως με βόλευε τόσα χρόνια!!!
την ίδια απορία είχα και εγώ και δεν είχα μόνο 5S αλλά και το 6...
Δημοσίευση 25/12/2014 - 11:54
εχτές επεξεργάστηκα ένα 5ς ενός φίλου και έπαθα πλάκα απόρησα πως με βόλευε τόσα χρόνια!!!
την ίδια απορία είχα και εγώ και δεν είχα μόνο 5S αλλά και το 6...
Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16.7.2 & Apple MacBook Air M1 8GB/512GB Gold MacOS 12.7.1
Δημοσίευση 25/12/2014 - 11:54
Είναι όλα θέμα μάρκετινγκ.
Εάν ήθέλαν να σου πουλήσουν το 5ς ώς το καλύτερο μοντέλο και το πιό "βολικό" μεχρι τώρα μπορούσαν πολύ έυκολα...
Το θέμα είναι να αγοράζεις τί σε βολέυει όχι τί τους βολέυει. Ανεξαρτήτος μάρκας χρώματος και μεγέθους.
Αμήν
Δημοσίευση 25/12/2014 - 11:59
απορώ με τον εαυτό μου γιατί είχα πάρει τόσο αρνητικά στην αρχή το 6 Plus και έκανα χαζά έξοδα αγοράζοντας το 5S & 6 και δεν είχα πάει κατευθείαν στο 6 Plus... ανωριμότητα και βλακεία από μέρος μου το καταλαβαίνω τώρα... anyway... τώρα είμαι τρελά ευχαριστημένος με το 6 Plus! Δεν το αλλάζω με κανένα άλλο iPhone / Android κτλπ.
Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black iOS 16.7.2 & Apple MacBook Air M1 8GB/512GB Gold MacOS 12.7.1
Δημοσίευση 25/12/2014 - 11:59
Είναι όλα θέμα μάρκετινγκ.
Εάν ήθέλαν να σου πουλήσουν το 5ς ώς το καλύτερο μοντέλο και το πιό "βολικό" μεχρι τώρα μπορούσαν πολύ έυκολα...
Το θέμα είναι να αγοράζεις τί σε βολέυει όχι τί τους βολέυει. Ανεξαρτήτος μάρκας χρώματος και μεγέθους.
Αμήν
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 25/12/2014 - 12:06
μόλις έπιασα το 6plus έδωσα κατευθείαν το 6 το είχα δε το είχα ένα μήνα και το πήρα βέβαια με λίγη επιφύλαξη για το μέγεθος τώρα ούτε λόγος!!
Δημοσίευση 25/12/2014 - 12:16
Αν δεν εβγαζαν περισσοτερες ιντσες, παλι θα πουλουσαν, αλλα η μεταβαση προς android θα ηταν μεγαλυτερη (θα πηγαινα και γω αλλα οχι λογω android). Διψουσαμε για μεγαλυτερες οθονες και φανηκε.
Eιστε μεγαλα κοροιδα....η κυρια apple σας μικρυνε ενα ipad mini και το βαφτισε τηλεφωνο και τρεξατε σαν αμνοεριφια να σκαστε 1000 ευτω για να το παρετε
Χρονια πολλα σε ολους παιδες με υγεια πανω απο ολα...... και οι πωλησεις του 6/6+ λενε αυτο που λες. Συμφωνω απολυτα
Δημοσίευση 25/12/2014 - 12:22
Eιστε μεγαλα κοροιδα....η κυρια apple σας μικρυνε ενα ipad mini και το βαφτισε τηλεφωνο και τρεξατε σαν αμνοεριφια να σκαστε 1000 ευτω για να το παρετε
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 25/12/2014 - 13:35
Αν δεν εβγαζαν περισσοτερες ιντσες, παλι θα πουλουσαν, αλλα η μεταβαση προς android θα ηταν μεγαλυτερη (θα πηγαινα και γω αλλα οχι λογω android). Διψουσαμε για μεγαλυτερες οθονες και φανηκε.
Χρονια πολλα σε ολους παιδες με υγεια πανω απο ολα...... και οι πωλησεις του 6/6+ λενε αυτο που λες. Συμφωνω απολυτα
Έχετε δίκιο αγόρια
Δημοσίευση 25/12/2014 - 13:52
Εμενα ρε παιδιά μου δείχνει οτι ΣΥΝΕΧΕΙΑ ψάχνει για τοποθεσια. Υπάρχει κάπου ρυθμιση για την ωρα που θα ανανεωνεται;
Δημοσίευση 25/12/2014 - 17:43
Αχαχχα, ξύλο που θα φας εσυ!!!Εκανα jb, εννοειται.. ναι, σερνεται, αν δεν εχει 3gb ram δεν μπορει να δουλεψει.
Δημοσίευση 25/12/2014 - 17:45
Thanks... Οχι ρε, τωρα θα βρω την ηρεμια μου, αφου συμφωνουμε.Αχαχχα, ξύλο που θα φας εσυ!!!
Μεγεια!!!
Δημοσίευση 25/12/2014 - 18:28
Καλημερα και χρονια πολλα.
Να δείτε πως θα γελάω εγω σε 2-3 μήνες που θα πιάσει το καλοκαιράκι και θα βλέπω τύπους με plus και που θα το βάζουν οταν δεν θα φοράνε μπουφάν και σακάκια! Τότε θα έρθει η εκδίκηση του 6 και τα γέλια θα αντιστραφούν.φιλικα πάντα.
Γιαυτο όσοι έχουμε iPhone 6 Plus έχουμε και τα τσαντάκια ώμου
Nα δω εσάς στην παραλία το καλοκαίρι που για να βγάλετε τη μέρα μέχρι απογευματάκι δεν θα σας βγάζει η μπαταρία και θα ψάχνεται μπρίζες ρεύματος
Δημοσίευση 25/12/2014 - 19:51
2 ημερα σημερα με το + οκ θεικο οθοναρα απλα!!!καλα για την μπαταρια δεν εχω λογια κ θα παει κ καλυτερα λογικα να ρωτησω κατι ρυθμιζω οταν κανω κλιση ποση θα μεινε το φωσ τησ οθονησ ανοιχτο??δεν το βρησκω σε ρυθμισεισ.
Δημοσίευση 25/12/2014 - 19:53
2 ημερα σημερα με το + οκ θεικο οθοναρα απλα!!!καλα για την μπαταρια δεν εχω λογια κ θα παει κ καλυτερα λογικα να ρωτησω κατι ρυθμιζω οταν κανω κλιση ποση θα μεινε το φωσ τησ οθονησ ανοιχτο??δεν το βρησκω σε ρυθμισεισ.
0 μέλη, 29 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες