ναι οκ το ξερω απλα εχω παρατηρησει πωσ οταν παταω το πληκτρολογιο για να κανω καποια αλλη ενεργεια σβηνει το φωσ πολυ γρηγορα
Τα πρώτα iPhone 6 & 6 Plus - Εντυπώσεις
Δημοσίευση 25/12/2014 - 19:58
Ad
Δημοσίευση 25/12/2014 - 22:26
Καλιτερα να ψάχνεις για πριζα(που δεν χρειάζεται βεβαια) παρά να κανείς μπάνιο στην θάλασσα με τσαντάκι περασμένο στον ώμο για να χωράει το plus.Γιαυτο όσοι έχουμε iPhone 6 Plus έχουμε και τα τσαντάκια ώμου
Nα δω εσάς στην παραλία το καλοκαίρι που για να βγάλετε τη μέρα μέχρι απογευματάκι δεν θα σας βγάζει η μπαταρία και θα ψάχνεται μπρίζες ρεύματος
Δημοσίευση 25/12/2014 - 23:11
Καλιτερα να ψάχνεις για πριζα(που δεν χρειάζεται βεβαια) παρά να κανείς μπάνιο στην θάλασσα με τσαντάκι περασμένο στον ώμο για να χωράει το plus.
Πάμε πάλι απτην αρχή...
Δημοσίευση 26/12/2014 - 01:46
Δημοσίευση 26/12/2014 - 01:51
Καλιτερα να ψάχνεις για πριζα(που δεν χρειάζεται βεβαια) παρά να κανείς μπάνιο στην θάλασσα με τσαντάκι περασμένο στον ώμο για να χωράει το plus.
Ούτε τσαντάκια ωμού ούτε βαλίτσες ούτε τίποτα άλλο...μια χαρά θα χωράει το plus και στη βερμούδα το καλοκαίρι...πέρασα ένα καλοκαίρι με note2 και με δυσκόλευε στη μεταφορά μόνο όταν φορούσα ένα στενό τζιν και δεν ήθελα να το βάλω στη τσέπη μη γίνει στραβή όποτε αναγκαστικά το κρατούσα στο χέρι.Κατα τα αλλά είναι τόσο λεπτό που δεν υπάρχει βερμούδα που να μη το χωρέσει.
Οποτε εμείς με το plus θα σερφάρουμε άνετα στις παραλιες με 3G θα παίζουμε κανένα clash of clans θα τραβάμε βίντεο θα φωγραφιζουμε τα κωλαρακια κ εσείς με το απλό πάρτε καμία έξτρα μπαταρία γιατί το flight mode θα πάει σύννεφο
Δημοσίευση 26/12/2014 - 01:52
Ξεχασες να πεις οτι θα φωτογραφιζουμε κωλαρακια σταθερα, δεν θα βγαινουν τρεμουλιασμενες οι φωτο γιατι εχουμε και οπτικο σταθεροποιητηΟύτε τσαντάκια ωμού ούτε βαλίτσες ούτε τίποτα άλλο...μια χαρά θα χωράει το plus και στη βερμούδα το καλοκαίρι...πέρασα ένα καλοκαίρι με note2 και με δυσκόλευε στη μεταφορά μόνο όταν φορούσα ένα στενό τζιν και δεν ήθελα να το βάλω στη τσέπη μη γίνει στραβή όποτε αναγκαστικά το κρατούσα στο χέρι.Κατα τα αλλά είναι τόσο λεπτό που δεν υπάρχει βερμούδα που να μη το χωρέσει.
Οποτε εμείς με το plus θα σερφάρουμε άνετα στις παραλιες με 3G θα παίζουμε κανένα clash of clans θα τραβάμε βίντεο θα φωγραφιζουμε τα κωλαρακια κ εσείς με το απλό πάρτε καμία έξτρα μπαταρία γιατί το flight mode θα πάει σύννεφο
Δημοσίευση 26/12/2014 - 01:54
Ξεχασες να πεις οτι θα φωτογραφιζουμε κωλαρακια σταθερα, δεν θα βγαινουν τρεμουλιασμενες οι φωτο γιατι εχουμε και οπτικο σταθεροποιητη
Ε είπα να μη στριψω κ άλλο το μαχαίρι
Δημοσίευση 26/12/2014 - 02:00
Καποιοι θα ταγκάρουν και θα κάνουν likes και κάποιοι άλλοι θα ψάχνουν για
Δημοσίευση 26/12/2014 - 02:04
Χαρείτε λοιπόν τα κινητάκια σας, απλά ή plus και μην υπερηφανεύεστε που χαλάσατε μια μικρή περιουσία για να αγοράσετε μια συσκευή τηλεφώνου...!
Δημοσίευση 26/12/2014 - 02:11
όλα φίλε μου είναι μια απόλαυση!! άλλοι τα πετούν στα μπουζούκια σε γαρίφαλα και εμείς σε plus!!!
Δημοσίευση 26/12/2014 - 02:11
Ντροπή να μιλάτε έτσι για κινητά των €1000, ενώ άλλοι δεν έχουν να φάνε κυριολεκτικά... Η Apple φαίνεται έχει κάνει καλή δουλειά στο marketing της! Μας κάνει όλους (συμπεριλαμβανομένου και εμού) να έχουμε εθισμό στα κινητά της και να στηνόμαστε σε ουρές για να αγοράσουμε στην ουσία ένα τηλέφωνο...
Χαρείτε λοιπόν τα κινητάκια σας, απλά ή plus και μην υπερηφανεύεστε που χαλάσατε μια μικρή περιουσία για να αγοράσετε μια συσκευή τηλεφώνου...!
Επίσης ντροπή να πεινάει κόσμος και κάποιοι να ξοδεύουν όσα ξοδεύουμε εμείς στο κινητό για να αγοράζουν τσιγάρα...
Επίσης ντροπή να πεινάει κόσμος και κάποιοι να ξοδεύουν όσα ξοδεύουμε εμείς στο κινητό για να πίνουν "ποτάρες"...
Επίσης ντροπή να πεινάει κόσμος και κάποιοι να ξοδεύουν όσα ξοδεύουμε εμείς στο κινητό για να φτιάχνουν το αμάξι τους...
κοκ
Δημοσίευση 26/12/2014 - 03:36
Καποιοι θα ταγκάρουν και θα κάνουν likes και κάποιοι άλλοι θα ψάχνουν για
Εχω σκεφτομαι να το δωσω το plus.
Χανεται το αλλοθι "Μουκλεισε απο μπαταρια"...
You'll Never Walk Alone
Δημοσίευση 26/12/2014 - 05:09
Μισό γιατί δεν θυμάμαι που έβαλα τον φορτιστή .. Φτου..
@CaLi@
Δημοσίευση 26/12/2014 - 05:31
Και ποιος σε είπε ρε φίλε ότι δεν κράζει το παλικάρι και τον κόσμο που υπάρχει και που δεν έχει γάλα για το παιδί του και το τσιγάρο το πάει φουλ;;;Η τους τζάμπα εξατμίσεις;;; το ξέρω στην τσέπη του άλλου δεν μας πέφτει λόγος αλλά Έτσι φτάσαμε εκεί που φτάσαμε σε αυτήν την χώρα.Επειδή δεν μας ενδιαφέρει τι κάνει ο δίπλα αλλά μόνο την πάρτη μας.Επίσης ντροπή να πεινάει κόσμος και κάποιοι να ξοδεύουν όσα ξοδεύουμε εμείς στο κινητό για να αγοράζουν τσιγάρα...
Επίσης ντροπή να πεινάει κόσμος και κάποιοι να ξοδεύουν όσα ξοδεύουμε εμείς στο κινητό για να πίνουν "ποτάρες"...
Επίσης ντροπή να πεινάει κόσμος και κάποιοι να ξοδεύουν όσα ξοδεύουμε εμείς στο κινητό για να φτιάχνουν το αμάξι τους...
κοκ
Τελευταία επεξεργασία από: kikonec, 26/12/2014 - 05:33
Δημοσίευση 26/12/2014 - 08:32
διστάζω να το βγάλω έξω απο την τσέπη όταν κάθομαι με κόσμο ,
πρώτα απο όλα γιατί όλοι παρατηρούν πόσο λεπτό είναι ,
Δεύτερον όλοι μόλις το δουν σκέφτονται : "αυτός έχει χρήματα" ή "κοιτά πόσα λεφτά έδωσε για κινητό" ή "κολημένος με τα κινητά ο τύπος" κ.α.
Τρίτον γιατί φοβάμαι μην τυχόν στο τραπέζι πέσει πάνω στο κινητό νερό , καφές , κοκακολα κ.α.
Τέταρτον όλο και κάποιος θα θέλει να το επεξεργαστεί να το χαρχαλεψει όλο και στα χέρια κάποιου κινδιννευει να γλιστρήσει και να πέσει.
ΟΜΩΣ :
όταν είμαι μόνος μου διαβάζω πολύ μέσω κινητού νέα απο ειδήσεις φόρουμ , αναζητήσεις θεμάτων που με ενδιαφέρουν.
Η μεγαλύτερη οθόνη σε προκαλεί για τέτοια χρήση.
Στα παιχνίδια επιτέλους βλέπω τι παίζω , όχι σαν το iPad αλλά πολύ καλημέρα απο πριν
Τα βίντεο τα ευχαριστιέμαι ιδιαίτερα ,
Έχω μπαταρία περισσότερη και δεν με απασχολεί η χρήση τουλάχιστον απο το πρωί μέχρι το βράδυ έχω άπλετη ενέργεια ότι και αν κάνω ...... το βράδυ πάντα φόρτιση.
Μου αρέσει να παρατηρώ τις λεπτομέρειες του κινητού πχ το κουρμπαριστό γυαλί του , τις καμπυλωτες γραμμές του , το χρώματα του , την υφή του αλουμινιου κ.α.
Γενικά επειδή μιλάμε για εντυπώσεις νομίζω ότι το συγκεκριμένο κινητό ενέχει στα χέρια μου , κάτι σαν ρόλο γκόμενας :
με τρελαίνει στη χρήση (παρόλα τα λαθάκια του λειτουργικού) ,
Την προσέχω και δεν θέλω να την μοιράζομαι με κανέναν
Θα την ευχαριστηθώ κανα δυο χρόνια και μετά θα πάρω άλλη καλύτερη (αν δεν παρουσιάσει προβλήματα νωρίτερα όποτε μπορεί και να την σουτάρω νωρίτερα )
Αυτά με τις εντυπώσεις ,
(ελπίζω απο εδώ και κάτω να συνεχίσουμε στο θέμα μας και όχι στο τι θα πάθουν οι έχοντες 6αρι και 6plus στην παραλία. )
Ad
Χρήστες που διαβάζουν αυτό το θέμα: 10
0 μέλη, 10 επισκέπτες, 0 ανώνυμοι χρήστες