Τα μόνα 2 iphone που δεν είχα ποτέ ήτανε το 4S & 5 δεν είχα αγοράσει ποτέ! Γιατί τότε το 5 το θεωρούσα (τότε) τηλεκοντρόλ και ότι ακόμα τότε ήμουνα με την 4.3.3 στο iPhone 4 και το ρημάδι δούλευε τρελά γρήγορα με JB και δεν ένοιωθε τπτ δεν με ένοιαζε τότε καθόλου τα Feutures του iOS 5, 6 που είχανε βγει τότε, είχα ακόμα το 4άρη μου με την 4.3.3 γιατί όλα τα Feutures πλην του Siri με βόλευαν από tweaks από το cydia και δούλευαν όλα άριστα.
Εγω με 3GS ξεκίνησα και μετά συνέχισα με το 4 το οποίο κράτησα μέχρι και τον Αύγουστο που μας πέρασε.Μετα αγόρασα το 5S που έχω ακόμα και πιστεύω θα κρατήσω 2 χρόνια ακόμα.Ελπιζω και παραπάνω!Αλλα αντικείμενα αν θα μπορούσα να έχω ένα iPhone για τα επόμενα χρόνια θα ήταν ένα 5S με iOS 6 ( αναφέρω το 5S γιατί έλυσε κάποια προβλήματα του 5).Πιστευω θα ήταν ο τέλειος συνδυασμός!Το 4αρι μου με iOS 6 και πήγαινε καλά, φανταστείτε ένα 5S!Βεβαια είναι καθαρά προσωπική μου άποψη γιατί μου άρεσε το UI του iOS 6.
Πάντως μου αρεσει που λέμε για futureproof συσκευές λες και κρατάμε καμία για πάνω απο 6-12 μήνες lolol!!
Προσωπικά ελπίζω να ρίξω άγκυρα με το plus αφού δεν πρόκειται να βγει κατι αλλο σε iOS και σε android μετά απο note4 και πιο πριν το εξαιρετικό Μ8 δεν νομίζω κατι να με ελκύσει για αρκετό καιρό.. Μάλλον θα το ρίξω στα wearables
Έτσι λένε όλοι συνέχεια και κάθε χρόνο τσουπ,αγγελία και αγορά νέου iPhone